Daca am urmat un an la o facultate la buget si apoi am renuntat si vreau sa ma inscriu anul acesta la alta facultate imi trebuie o adeverinta sau ceva de la acea facultate la care am fost sa o duc la cealalta...? (mai mult)
În 2022 dacă cumpăr o masina din Norvegia trebuie plătite taxe vamale? Am citit ceva pe internet de spațiul economic european ceea ce include și Norvegia, aveți ceva idee?
Ce parere aveti de urmatoarea idee: Ce- ar fi sa unim toate tarile in care domina traditia sau o limba indo- europeana intr- o noua super- putere, avand ca limba oficiala proto- indo- europeana? Ganditi-...? (mai mult)
Salut TPU, în regulamentul școlar zice ca nu am voie cu pantaloni scurti la școală?
Asadar, nu sunt asigurata la sanatate desi am contract de munca din 30 martie 2022. Medicul de familie, angajatorul si contabila NU stiu deloc de ce nu sunt asigurata. Am incercat sa sun la Casa de ...? (mai mult)
Am facut un accident usor cu o masina de la firma cu o masina parcata in Danemarca, am luat o amendă si masina firmei nu avea asigurare si patronul mi- a zis ca trebuie sa platesc si paguba, ce pot ...? (mai mult)
Hey! Aveam telefonul in buzunar si din greseala s- a apelat la 112 cu emergency call. Am inchis imediat. Dupa care m au sunat dar n am apucat sa raspund. I am sunat din nou si le am spus ca a fost o greșeală...? (mai mult)
Buna! Sunt fata si am 17 ani.Nu prea ma inteleg cu mama si cu fratii mei, cu tata nu tin legatura...Mi- as dori sa ma mut de acasa, la o prietena care este majora.Lucrez cu norma intreaga, am un contract...? (mai mult)
Caut un loc de munca in Germania pentru un prieten care nu vorbește germana.
Salut! Dacă angajatorul nu vrea să opereze o poprire pe venit net conform unei hotărâri definitive ci aşteaptă să primească hârtie de executor judecătoresc, ce se poate face pentru a se evita...? (mai mult)
Ce părere aveți de politica României din 1989 pana acum? Majoritatea guvernelor au fost PSD- iste. PSD- ul se trage din factiunea pro- sovietica a PCR, condusa de Iliescu. Între 1990 și 1996 ...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare legata de lege. Daca cineva se duce la politie sa faca o plangere ca si-a luat bataie de la o persoana dar nu are dovada se poate ca acea persoana sa primeasca un dosar penal?
Eu nu mai înțeleg nimic, dacă cineva mă atacă am voie sa folosesc spray paralizant? Dar dacă cineva intra la mine in casă ce fac?
Buna. Imi poate spune cineva, daca am o intreprindere individuala (sunt platitoare de 10% din venit) si nu am asigurare medicala sau carte de munca, primesc indemnizatie crestere copil? (Inca nu e cazul,...? (mai mult)
E adevarat ca daca nu iei examenul de robandire ti se mareste perioada suspendarii?
Salutare! Daca sunt angajat, imi pot deschide un SRL, pe scurt pot fi si angajat si sa detin o firma in acelasi timp?
Dupa cat timp te programeaza la examenul de condus dupa ce ai luat sala?
Salut, daca mor, eu nu as dori sa fiu ingropat crestineste, vreau sa fiu incinerat. Cum as putea sa aranjez asta de pe-acum cat sunt in in viata?
Credeți că este posibil faptul ca în urma războiului din Ucraina, această țară să fie împărțită în două : Ucraina de Vest și Ucraina de Est, la fel cum s- a întâmplat cu Coreea; având...? (mai mult)
Salut TPU! Am făcut recensământul online și acum am dreptul la o zi libera. Ma poate lamuri cineva cum trebuie sa procedez mai departe pentru a o obține? Cineva mi- a spus ca trebuie sa merg la primăria...? (mai mult)
Care ar fi indiciile doveditoare si banuitoare in cazul angajatorilor care nu platesc contributiile lunare ale salariatilor sai?
Voi sunteți de acord cu persoanele lesby sau gay?
Daca alocatia se primeste pana termini clasa a 12a(nu cand faci 18 ani neaparat), daca ramai repetent mai multi ani, poti primi alocatie si la 20+ ani?
Salut, imi expira buletinul curand dar eu am permis, intrebarea mea este ca in cea 1 saptamana pana imi vine nu am voie sa conduc? sau primesc dovada ceva?
Urmează să merg vara asta în pădure și dacă poate cineva să îmi clarifice fie mie cineva: 1. Am voie sa tai un copac în pădure pentru a face un foc? 2. Sunt chestii specifice ce țin în ...? (mai mult)
Am o întrebare de ce în cartea funciara "CF" nu îmi apare Metri pătrați? iar la primăria de care aparțin îmi apare 457 Metri pătrați + 857 Metri pătrați arabil? Și când scot CF- UL nu îmi...? (mai mult)
Daca un copil se naste cu handicap mintal si hermafrodit, ce beneficii are? Primesc parintii ajutor de la stat?
Hello guys! Am mai pus intrebarea asta, dar au disparut raspunsurile :)) As vrea sa aud parerea voastra avand in vedere urmatoarele argumente in legatura cu situatia actuala intermationala. ...? (mai mult)
Salut, o intrebare doar pentru cunoscatori va rog, e ceva serios. Varul meu a lucrat la o firma de curierat, si a fugit din Romania tocmai in UK, cu o suma de 30.000 lei. Nu are de gand sa se mai ...? (mai mult)
Bună ziua, Acum 2 ani am luat două amenzi. pentrucă nu am călătorit cu bilet, va afecta cu ceva?
Cand i- au un credit de la banca, cum pot proceda sa las proprietatea sau o parte din proprietate in chirie pentru cineva (aceeasi proprietate in contractul de vanzare- cumparare are 2 cladiri separate,...? (mai mult)
Buna seara am si eu o problema. Cam acum o saptamana am fost luat ca martor de diicot, mi s- a luat si telefonul, cam cand l- as primi ianpoi? Si as mai avea cateva intrebari: - As putea pleca din tara...? (mai mult)
Salutări. Dacă cineva a a comis o faptă penală pentru care a fost condamnat in Germania la amendă penală in valoare de vreo 6000 de euro sau închisoare 6 luni, și încă vreo 7000 despăgubire,...? (mai mult)
Cu categoria b1 pot merge cu un atv de 400kg si 300cc?
Hey TPU vreau sa achiziționez un suv cu motor de 2.2 ma interesează dacă pe certificatul de înmatriculare o sa fie trecuta de 2.0 sau cât e impozitul pentru o mașină de 2.2 multumesc (:
Ce se întâmplă dacă după ce am completat recensământul și am uitat sa completez pentru gospodărie ce se întâmplă sau ce pot face pentru a recompleta
Credeti ca e posibil sa revina comunismu avand in vedere situatia economica mondiala? Inflatia e la maximul ultimilor 30 de ani, saracia e in crestere, diferenta intre saraci si bogati e uriasa, ...? (mai mult)
Să zicem că un bărbat comite o faptă mai mult sau mai puțin legală. Acest bărbat îi povestește totul unui altuia care îi este cel mai bun prieten dar și confident în același timp. Acest ...? (mai mult)
Buna ziua, am un moped piaggio ciao MIX si nu am acte. Nici un fel de acte pe el. Cum fac rost de acte? Sau cum il înscriu în circulație fara acte? Daca imi cumpar un alt moped înmatriculat, tot...? (mai mult)
In cat timp ma poate da cineva in judecata? De exemplu am primit un vecin in casă in urmă cu 1 an apoi cand a m descoperit ca mi- a dispărut ceva. Am fost la mana lui si i- am spus. El a dispărut...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare si doresc un raspuns foarte sigur si de incredere, am 4 note + teza 5 note la Matematica, unde am 4 ore pe saptamana, are voie sa ma lase cu media neincheiata profesorul? ...? (mai mult)
Buna ziua. Îmi caut tatăl pe nume Chirvase Dumitru e născut în luna iulie la sfârșit și anul 1955. Mama mea numai știe exact data. E născut în Vaslui jud Crasna.Am sunat la politie la Vaslui...? (mai mult)
Ce părere aveți de războiul din Ucraina? Cine credeți că e devină pentru declanșarea lui?
De ce credeți că s-a început războiul în Ucraina? Cât credeți că va dura războiul din Ucraina? Se-va termina războiul din Ucraina? Dacă da, când?
Este România un "stat polițienesc"?
Salut TPU! Am o problema. Bunicii mei au un apartament, iar după moartea bunicii la succesiune a fost prezent bunicul, tata si fratele lui tata. Au făcut actele la notar si împărțeala pentru a reveni...? (mai mult)
Cum pot acționa în instanță împotriva doctorilor sau unui spital întreg? Pe ce dovezi? Tatăl meu a fost la urgențe acum 5 zile, dintre care una dintre ele era duminică. Nu am un răspuns...? (mai mult)
Se poate sa fiu persoana juridica la o companie prin afiliere de marketing, dar și persoană juridică la propria mea companie, SRL (atât timp cât interesele și activitatea nu coincid)?
Bună ziua! Dacă sunt amenințat cu bătaia pe Facebook și pe Instagram, ce este de făcut?
Bună ziua, de ce în certificatul de urbanism apare că în proprietatea mea 5200MP iar în CF 1317 MP? Ca sunt foarte nelămurit
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!