Salut, știu ca suna ciudat dar ai voie sa porți masti de halowen sau casca de motociclist la volan primești amenda sau puncte de penalizare?
Salutare. Am vrut sa imi fac un cont pe Superbet si imi spune ca CNP- ul a fost folosit. Nu am mai avut nicio legatura cu Superbet pana acum. I- am contactat dar in afara de email- ul cu care a fost facut...? (mai mult)
Salut, aș vrea sa cumpăr un apartament, - vânzătorul nu mai are alți moștenitorii si si- a pierdut mama acum 7 luni, apartamentul fiind pe numele dânsei, el încă nu a dezbătut taxa de secesiune....? (mai mult)
Bună ziua, băiatul meu are 20 ani, îsi termina studiile la profesionala anul acesta, dacă își va începe studiile la seral va mai primi alicatia de stat? Mulțumesc
Pot fi persoana fizica (angajat la o firma), dar în acelaşi timp și persoană juridică (comerciant, PFA sau SRL)?
Salut. În curând fac 18 ani și mi-am schimbat buletinul. Vreau sa îmi pun alocația pe card. Am înțeles ca trebuie sa merg la secretariat. Ce ar trebui sa fac, cum trebuie sa procedez?
Buna, de la ce suma trebuie sa declari veniturile?
Buna TPU, am o intreabare. Am primit ceva sume de bani de la niste baieti cu care am vorbit pe o retea de socializare. Nu sume extrem de mari. Pur si simplu ei mi- au dat bani ca am vorbit cu ei. Erau...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o motocicleta de 125 cu actele ei de fabrica, nu a fost inmatriculata niciodata si am inteles ca nu se mai poate inmatricula cu numere negre daca a trecut prea mult timp. As vrea si cu...? (mai mult)
Salut! Mi s- a retinut permisul pe 90 zile intr- o localitate din jud Vaslui. Mentionez ca am domiciliul in Neamt. Am fost declarat admis la examenul de redobandire (sustinut in Neamt) si acum am inteles...? (mai mult)
In cazul în care un loc de veci aparține 2 persoane și una din ele vrea sa vândă partea sa, poate fără acordul celeilalte?
La apele romane in Bucuresti se poate depune dosarul on-line pr obtinere aviz construire? Mi-am cumparat un teren si vreau sa construeiesc o casa
Salut! Care sunt pașii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ți crea o firma familială? Mersi mult! Dau funda!
Pentru a vinde pe shopify, printify, amazon, eMAG, etc, trebuie să devin persoană juridică sau nu este o obligație și pot continua ca persoana fizica?
Salutare! Tatal meu a decedat și noi am moștenit din partea lui niște terenuri. Un teren l- am vândut printr- o agenție imobiliara și cumpărătorul face acum un împrumut la banca și așteaptă...? (mai mult)
Hey TPU, doresc sa îmi iau concediu de crestere a copilului. O sa fiu tata in curand prin iulie. As dori sa iau concediu pe 2 ani dar din câte am înțeles este mai mare indemnizația daca o iau pe ...? (mai mult)
Buna. Lucrez in Germania de 3 luni. Am contractul pe 6 luni, sunt in perioada de proba, dar direct prin fabrica. Cei de la fabrica au spus ca vor sa ma preia după ce este gata sezonul. Am auzit ca ...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare, fac școala de șoferi și am fost programat la sala exact in ziua in care fac 18 ani, pot susține examenul? Adică ziua mea e pe 5 Iunie, iar pe 5 Iunie am examenul.
Spre exemplu, un dentist poate sa spuna ceva de rau despre un alt dentist/ortodont etc? Sau ii este interzis prin lege? Poate pati ceva daca i se cere o parere despre acel cineva?
Bună seara! Pentru anii lucrați în Germania se va primi pensia de acolo, iar vechimea se va lua în considerare și la calculul pensiei din Romania? P.S. Certificatul de handicap din Romania este...? (mai mult)
Hei,TPU,am 12 ani si as vrea sa plec de acasa; nu-mi mai suport parintii si nici prietenii(daca se poate spune ca am prieteni); ce as putea face?
Salut. Cum pot sa-mi aman ratele la banca pentru 9 luni? Unde trebuie sa ma adresez ca sa stiu daca ma incadrez in categoria potrivita. Am un salariu destul de mic.
Buna, e adevarat ca China se pregateste sa ATACE Rep Taiwan? Oare acesta " Operatiune militara speciala" inceputa de rusi va ajunge sa se transforme intr- un concflict INTERNATIONAL MONDIAL? Daca toate...? (mai mult)
Iubesc pe verișoara mea de al 2 și ea ma iubește pe mine. Putem sta impreuna sau e un păcat înaintea lui Dumnezeu?
Eu mi- am deschis anul trecut un PFA cu sediul în Pancota judetul Arad că acolo aveam locuință și acum vreau să îl mut in municipiul Arad că mi- am cumpărat apartament aici in Arad și am și ...? (mai mult)
Eu cu cineva facem bani din jocuri de noroc online si imi trimite banii pe contul meu si ideea e ca in maxim 3 luni am facut peste 10.000 lei(sunt minor)voi avea probleme cu anaful? In banca apare ca el...? (mai mult)
Salut! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am inchiriat o garsoniera in Bucuresti in luna martie pentru un an de zile, am platit jumatate din chiria pe prima luna catre agentie, am platit si ...? (mai mult)
Bună ziua, aș vrea sa știu dacă este posibil ca un administrator de firma poate să-și elibereze singur adeverinta de venit. fiind unicul asociat.
Am sunat la 112 deoarece era un om pe strada care a fost într-o altercatie, nu stiu nimic altceva si acum nu stiu dacă trebuie sa dau declaratie, sunt minor.
Am depus documentatia pentru obtinerea unei autorizatii de constructie pentru o magazie acum o luna si ceva. Stiu ca legal, ar fi trebuit ca autorizatia sa fie emisa in maxim 30 de zile. Parca am auzit...? (mai mult)
Doar mie mi- se pare sau presa asta din Romania e din ce in ce mai corupta? De 1 an si ceva pe Pro TV aud numai ca Romania o duce bine, ii lauda non stop pe politicieni care ne mint cu cresteri economice,...? (mai mult)
Bună. Poliția mi- a reținut datele personale pentru că am fumat intr- un parc pentru copii, nestiind ca este interzis acest lucru. Domnii polițiști voiau să îmi dea amendă, însă am scăpat...? (mai mult)
Cum sta treaba la osim, am înțeles ca se pot înregistra si idei? De produs care nu a existat niciodată pe planetă si care este folositor tuturor. Dar pe care eu momentan nu am bani sa angajez...? (mai mult)
Daca sunt cu cineva intr-un magazin de haine cu un prieten si el fura ceva dar eu nu si el e prins, eu patesc ceva?
Hello guys! As vrea sa aud parerea voastra avand in vedere urmatoarele argumente in legatura cu situatia actuala intermationala. 1. Multi sustin ca Rusia are precedente in a actiona in Ucraina, invocand...? (mai mult)
Cand se primesc bursele de merit pentru gimnaziu si bursele se dau pe media semestriala sau anuala?
Ce acte trebuie sa am la mine cand am numere rosii? Doar autorizatia?
Ce fel de atv am voie sa conduc fără permis la 15 ani?
Salut! Dacă te amenință proprietarul că smulgi un fruct dintr-un pom aleatoriu de la pensiunea lui te poate amenda cu 3000 de lei pentru acel fruct?
De unde sa încep nu știu, tatăl meu natural a murit și succesiunea nu a fost facuta, acum este timpul sa fac succesiunea pentru casa. Ca să se poată înțeleagă situația cât mai detaliata el...? (mai mult)
Salut! De curând vorbeam cu un amic și vine vorba despre școala moto, motociclete și permisul moto. Mi- a spus că el conducea Yamaha Yzf R6 cu permisul de conducere categoria A2, fără să posede...? (mai mult)
Vreau să-mi cumpăr un atv 49cc. Problema este că am 13 ani și 40kg are ceva? Dau funda
Am auzit de la un prieten care vrea sa dea de motor ca se da la 16 ani de permis dar de abia la 21 ai voie sa il conduci fizic,nu are nici un sens dar, care are dreptate?
Toți cetățenii sunt obligați să completeze recensământul?
Buna, prin absurd daca faci un credit la banca si nu platesti rata mult timp, pierzi tot apartamentul sau il scoate banca la licitatie, il vinde, isi recupereaza suma si dupa iti da tie ce a mai ramas?...? (mai mult)
Ce acte imi trebuie ca sa sustin proba practica la examenul auto dupa sala? Adica la sala am fost cu tot dosarul si m-am programat la traseu dar nu stiu ce acte imi trebuie
Ce se întâmplă dacă nu prea respecți regulile de circulație? Am auzit că mulți nu prea respectă. Atunci respectă când sunt cu instructorul și cu polițistul când dă orașul, și după ce...? (mai mult)
Salut. Mai trebuie programare ca să mă duc să-mi preschimb buletinul?
Buna ziua! Daca o persoana, absolventa a Academiei de poliție, demisionează din sistem, din profesia de ofițer de poliție, pierde odată cu aceasta si diploma de licența obținută ca urmare ...? (mai mult)
Salut, stau în chirie de 2 luni, pe 8 mai am intrat în a 3- a. Stau fără contract și fără vreo garanție dată. Am plătit chiria în fiecare lună dar luna aceasta încă nu a venit proprietarul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!