Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, stau în chirie de 2 luni, pe 8 mai am intrat în a 3- a. Stau fără contract și fără vreo garanție dată. Am plătit chiria în fiecare lună dar luna aceasta încă nu a venit proprietarul...? (mai mult)
E adevărat că oamenii care stau la casa nu își pot schimba culoarea casei când au chef? Trebuie să anunțe la primărie?
Am si eu o intrebare si nu pot sa o gasesc nicaieri. de exemplu daca eu raman corigenta la 3 materii, mate romana si fizica, si dau 2 corigente la vara (mate si romana) pot trece clasa? si la fizica ...? (mai mult)
Voi cum reacționați când vi- se întâmplă că să dați o hârtie de 200 Lei Și vânzătoarea să se încăpățâneze să spună că ați dat doar 50 lei!? Mi- aș întâmplă din ce în ce...? (mai mult)
Vi se pare normal ca în România cei „smecheri", să î- și asigure singuri pensii speciale ( politicieni, magistrați ), având deja salarii sau pensii exagerat de mari, în timp ce cei care ...? (mai mult)
Buna ziua! Am și eu o întrebare ceva mai importantă și as dori sa răspundă persoanele care chiar stiu. Am avut permisul suspendat pe 90 de zile, am dat redobândire au rămas 60 de zile, pe ...? (mai mult)
Cum pot sa incep cariera politica din strainatate? Locuiesc in Austria, 18 ani, doresc sa fac studiul aici, dar dupa sa ma mut inapoi in Romania. Cum as putea sa ma angajez politic din diaspora? Care...? (mai mult)
Buna ziua. Dupa ce este finalizat de construit un bloc, care sunt etapele urmatoare? Stiu ca urmeaza receptia cladirii, apartamentarea si intabularea, insa nu stiu in ce ordine si nici daca am omis...? (mai mult)
Salut, pot merge cu avionul daca am 17 ani? Daca nu ce trebuie sa fac? Parinții nu pot veni.
La ce se folosește un certificat de deces?
Salut, daca eu am avut media 9.21 pe primul semestru iar acum imi iese 9.50 fix pe al doi lea semestru voi primi bursa pentru sem 2? sau in semestrul 2 bursa se acorda dupa media anuala si nu cea semestriala...? (mai mult)
Cum mă pot deplasa cu bicicleta între orașe în mod legal pe unde nu este pista de biciclete de exemplu vreau sa merg cu bicicleta de la București pe drumul european E85 până la Posta Câlnău
Bună seara! Trebuie sa declar undeva castigurile din jocuri de noroc online? Ofer funda pentru detalii.
Salut, avertismentele de la poliție au vreo insemnatate, astazi am fost oprit cu bicicleta pentru a mi se cere actul de identitate, aveam doar poza cu el pe telefon, am primit si o vesta din partea...? (mai mult)
Buna ziua. Am nevoie de un contract MDA pentru confidențialitatea datelor. Mulțumesc
Buna TPU. Am inteles ca s- a aprobat legea prin care se majoreaza viteza legala pe drumurile nationale (si alte tipuri de drumuri dar ma intereseaza in special asta) de la 90km/h la 100km/h. Este in...? (mai mult)
Salut! Daca am domiciliul in sect 5 si vreau sa fac scoala de soferi la bidi trans (Ilfov) traseul in voi da pe Ilfov sau Bucuresti? Am primit raspunsuri diferite de la autoritati as vrea sa raspunda cineva...? (mai mult)
Daca a prins pe cineva la Untold cu droguri de mare risc, insa o cantitate foarte mica, iar astazi a sunat DIICOTUL sa se prezinte la sediu, ce poate pati? Daca ati auzit experiente de acest gen, va...? (mai mult)
Am 14 ani si am facut marea prostie sa incerc sexting- ul pe SnapChat. Am trimis niste poze nud si am primit la randul meu de la 4 fete( 2 din America si 2 din Filipine). Contul de Snap mi- a fost inchis...? (mai mult)
Am nevoie de un contract strict pe confidențialitate. De exemplu la un festival vor veni ceva vedete și oamenii care vor colabora cu ei dintre organizatori trebuiesc puși să semneze un contract de...? (mai mult)
In ce consta legea offshore, votata ieri in parlament? Ce avantaje si dezavantaje prezinta, pentru Romania? P.S. Daca stiti, sa- mi raspundeti si la cealalta intrebare, despre Eurovison, ca ma ...? (mai mult)
Bună. Trebuie sa plătesc o taxa de judecata pentru judecătorie la o trezorerie. Unde pot plăti aceasta taxa? La ce se refera trezoreria?
Buna dimineata, care sunt pasii pentru a infia (adopta) un copil? Mulțumesc!
Buna, am 14 ani jumate și vreau sa plec cu iubitul meu de 18 ani, întrebarea mea este dacă pot sa fac asta având în vedere ca eu îmi doresc asta și avem un avocat? Mulțumesc
In domeniul militar, imi pare ca oamenii sunt antrenati sa devina roboti fara sentimente. Este corect? De ce accepta oamenii atat de usor sa fie condusi de altii?
Ce beneficii ai daca faci armata? Cat timp dureaza? Ce posibilitati de joburi sunt in armata?
Salut! Daca am domiciul in sect 5 pot face scoala de soferi in Ilfov? Fara sa-mi fac mutatie in judetul Ilfov?
Buna seara, cat durează schimbarea numelui de familie al unui minor pe cale administrativa, cu acordul tatălui? Mulțumesc!
Buna seara, vreau sa plec anul acesta in Bulgaria dar anul trecut cand am fost am luat cu siguranta cateva radare fixe necunoscand ca exista. Acasa inca nu mi- a venit nici o amenda, dar ma gandesc sa...? (mai mult)
Imi poate spune cineva concret, daca dupa perioada de 6 luni in care poti ingriji un animal salbatic, se poate pastra permanent? Daca cunoaste cineva o lista oficiala cu animale ce pot fi tinute in...? (mai mult)
Buna TPU, acum cateva minute am primit muuulte apeluri de la un numar.Nu am vrut sa ii raspund asa ca am zis sa ii trimit mesaj.Primesc raspuns cu: buna ziua de la parchet va sun.Eu avand 14 ani le zic...? (mai mult)
Https://economie.hotnews.ro/stiri- finante_banci- 25282963- lista- produse- risc- fiscal- aplica- factura- care- sunt- categorii- document.htm/amp Aștia vor cumva să impozite grădinile cu legume și...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă schimb numele unui copil minor tatăl mai are drepturi asupra minorului?
S- a dat cumva lege că cine nu plătește impozitul pe locuință sau teren până la un anumit termen, să primească somație cu executare silită? Întreb asta, deoarece o cunoștință a primit...? (mai mult)
Buna ziua, bunicul meu prin executare silita i- a pus poprire pe pensie de 627, 33% dintr- o pensie de 1900 lei, întrebarea este dacă mai are dosare de executare silita ce o sa facă, o sa- i ia...? (mai mult)
Dacă mi-am semnat cererea de demisie cu ultima zi 22 dar nu mai vin in acea zi, ce se întâmplă?
Salut, am gasit o amenda de la politia rutiera in parbrizul masinii mele (4 puncte amenda si 3 penalizare), vreau sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la sediul brigazii rutiere in termenul scris...? (mai mult)
Salut! Am o problema și am nevoie de ajutor. In urma cu 2 luni am primit o amenda pe care am plătit- o in termenul de 14 conform căruia trebuie sa achit doar jumatate din prețul total, iar astăzi...? (mai mult)
Dacă vreau sa îmi deschid o agenție de plasare a forței de munca care sunt pașii?
Anul viitor Eurovision- ul se va ține în Kiev, Harkov, Liov sau în alt oraș din Ucraina, dar fiind că echipa ucraineană a câștigat? Nu prea îmi vine să cred că rușii o să se retragă așa...? (mai mult)
Buna, TPU! Astazi, am primit mai multe mesaje pe Instagram de la un cont fake ce susținea ca eu am facut sex cu mai multe persona(eu avand 13 ani) si ca daca ma prinde cu grupul de prieteni pe strada...? (mai mult)
Ce se intampla daca politia te perchezitioneaza si asupra ta se gaseste un antidepresant precum xanax? Tu neavand reteta
Ce se intampla cu un apartament in cazul in care 2 oameni se despart? Acestia au rata la banca in continuare. Poate cineva dintre ei sa preia banca si celelalt sa cedeze in favoarea celuilalt? Am mai...? (mai mult)
Bună ziua, tatăl meu biologic de când eram mic până să împlinesc vârstă de 18 ani am fost pe numele lui, ulterior am aflat când a decedat si am vrut să- mi scot un certificat original că ...? (mai mult)
Daca parintii sunt divortati copilul mai poate primi bursa de ajutor social?
Buna ziua! Vreau sa cumpar o masina SH si am urmatoarea intrebare. Contractul de vanzare cumparare se va face pe numele meu, fiscalul se va scoate in aceeasi zi cel mai probabil. Cand ajung acasa se poate...? (mai mult)
Cum procedează polițiștii atunci când interceptează un apel, adică atunci când localizează locația de unde cineva sună? Ce aparatură se folosește la asta?
Am o nelamurire in legatura cu Auto Recenzarea, daca sunt plecat de peste 12 luni din tara, aceasta nefiind o optiune in chiestionar, acolo avand de ales decat dintre prezent sau temporar absent (mai...? (mai mult)
Ce părere aveți de George W Bush jr. și de mandatul său prezidențial? A fost George W Bush un fel de Băsescu pentru americani?
Cum e posibil ca in 2022 ca asistent stomatolog sa ai salariu de 2500 lei? in conditiile in care tu faci niste studii, obtii o diploma... In ce tara traim oamenilor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?