Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Daca iau 4 in teza pot sa raman corigent daca am numai 5 si 6? Fundita!
Urmeaza ca asigurarile de la City Insurance sa nu mai fie valabile, ce face persoana care a platit pentru asigurarea de la city insurance? Eu am platit asigurare la city insurance cu 3 zile inainte ...? (mai mult)
Pot conduce cu permis a2 motoare de a1 si am nu?
Daca am primit mesaje cu amenintari, jigniri si tot felul de acuzatii nefondate la adresa numelui meu din partea unei anumite persoane, pot sa rezolv ceva mergand la politie? Sau lucrurile de genul nu...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa trec copilul pe numele meu de familie, este pe al tatalui, care imi refuza orice drept al copilului de la gradinita la sanatate si oriunde este nevoie de semnatura lui, este de...? (mai mult)
Momentam an 17 ani si am o sursa de venit de 2000- 2500 lei lunar facuti online. Este nevoie sa fac si eu declaratia unica pentru impozite care se depunde luna asta? In caz ca nu, eu in octombrie urmeaza...? (mai mult)
La copii adoptati le pui tu numele sau au deja nume?
Salut, TPU! Am auzit ca de anul viitor va fi o lege cu privinta la platirea unor taxe pentru trotinete electrice, ideea e ca nu gasesc nimic despre asta. Deci este adevarat?
Buna ziua! Lucrez la cadastrul (consilier institutii publice), am terminat facultatea de contabilitate. Pentru recensamant, ce activitate principala sa pun?
Va ataca China Taiwanul? Ce i-ar Impiedica pe chinezi sa faca asta?
Colegi TPU, v-ati recenzat? As dori sa stiu intrebarile care vi s-au adresat. Urmeaza sa ma recenzez si eu saptamana aceasta. Multumesc!
Ce parere aveti de recesamantul 2022? Sunt acolo niste intrebari care nu au legatura cu recesamantul in sine. Ne indreptam catre un regim totalitarism?
Salut TPU, sa zicem ca incalci viteza si ti se ia permisul pe 3 luni si ramai cu dovada, dar dupa daca incalci iar ce ti se ma i ia? se face din 3 luni 6 luni?
Buna ziua am nevoie de ajutor, am achiziționat un produs de pe olx. Înainte de a ajunge coletul am discutat cu vânzătorul ca in cazul in care produsul nu este bun as putea sa- l înapoiez fără nicio...? (mai mult)
Buna ziua! M- am dus la Casa de Asigurări că sa pot beneficia de ce are nevoie o gravidă. Asta când nu știam că îmi vor face contract de munca.Acum ce fac? Las așa sau trebuie sa anunț că între...? (mai mult)
Daca trebuie sa completez anul constructiei unui bloc si el a fost inceput in 2014 si finalizat in ianuarie 2015, ce an trebuie sa trec?
Ce se întâmplă dacă un profesor te prinde că fumezi după terminarea orelor și te duce la director?
Bună ziua am și eu o nelămurire este normal să lucrezi 12 ore cu 12 fără zi liberă.Si ce se poate face în această situație.
Am o propunere pentru cei ce se ocupa cu securitatea acestei țări și a cetățenilor: Ce ar fi să faceți voi o pagina unde oamenii să poată lasă mesaje anonime daca știu ceva interesant dar nu...? (mai mult)
Am voie legal sa stau in chirie de la 17 ani?
Care mai este faza cu raboiul asta, se mai termină?
Eu ca pfa daca plec in Germania conteaza experienta mea? Cum dovedesc experienta?
Salutare TPU! Sunt in clasa IX- a la un colegiu civil din Suceava si din clasa a10a sau chiar din clasa a9a as vrea sa ma transfer la un liceu militar, mai exact cel de la Campulung, credeti ca as putea?...? (mai mult)
Am fost prinsa furand in h&m o pereche de pantaloni scurti fara alarma (am 20 de ani), au chemat politia, am recunoscut mi- au luat declaratie, m- au dus la sectie mi- au luat si acolo declaratie, datele...? (mai mult)
Bună! Cineva ma santajeaza cu poze nud! Cineva din familia mea a aflat deja dar nu as vrea sa le spun parintilor, totusi e cineva pe care nu cunosc dar as vrea sa inceteze. Ce as putea face? Daca se ...? (mai mult)
Buna ziua! Liceul unde ai absolvit iti poate elibera o adeverință de studii, chiar dacă ai ridicat diplomele, dar nu le mai găsești?
Poți să-ți pui numere de București dacă ești din alt județ?
In cazul unui embargo total rusesc UE pentru petrol, cu cat ar sari pretul combustibilului la pompa? Politicieni UE chiar iau cu cap aceste decizi? Benzina e deja scumpa? Cat vor sa o faca mai scumpa?
Doamna de chimie ne-a spus că putem să ne angajam part-time de la 14 ani. Oare este adevărat? Și dacă da, unde te poți angaja? Dau funda
Vreau sa ma transfer din liceul din Moldova in cel din România și în dosar trebuie sa am avizul conducerii unității școlare din România, în conformitate cu regulamentul de organizare și funcționare...? (mai mult)
Buletinul facut la 14 ani poate fi utilizat dupa 18 daca inca mai este valabil? De exemplu pot face pasaport cu buletinul facut la 14 ani dupa ce fac 18?
Salut. Am o întrebare în legătură cu o pensie pe caz de boală Scrie pe decizie " Valoare punctului de pensie : 1586 lei " " Număr total puncte realizate 0. 78272 " Cât este pensia aceasta? ...? (mai mult)
Bună! Dacă stai în chirie și se fac reparații la nivel de bloc, schimbat coloane de apa rece/calda, schimbat țevi de scurgere, schimbat coloane de căldură. Cine suporta reparațiile, chiriașul...? (mai mult)
Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca am voie sa asez pe bordura (lata de aproximativ 30cm) aflata la baza fundatiei imobilului in care imi desfasor activitatea SRL- ului, o reclama din polistiren sub...? (mai mult)
Un om care fură de la bogații corupți ca să dea la săraci, poate fi considerat un delicvent?
Https://www.antena3.ro/externe/director- oms- apel- drept- avort- scandal- sua- 638458.html Ce părere aveți de știrea aceasta? De * ce se insistă așa de mult pe dreptul la avort? E * cumva cererea...? (mai mult)
Ce parere aveti de legimitatea confiscarii / inghetarii averilor unor persoane de catre statele occidentale care zic despre aceste persoane ca sunt sustinatori ai regimului Putin si ca au decis inghetarea...? (mai mult)
Oare sa fie depresia cauza pentru care copiii din ziua de azi beau și fumeaza în halul asta? Nu ma înțelegi greșit. Erau și pe vremuri care fumau și beau dar depresivi erau foarte putini, acum...? (mai mult)
Stie cineva care este pensia de handicap de grad II (depresie severa/boala bipolara)?
Dacă în acest semestru am doar două note și teza, mă declară amânat semestrial? Eu, de exemplu, la limba și literatura română (o materie pe care o am de trei ori pe săptămână) am doar ...? (mai mult)
Bună ziua. Am tot căutat lămuriri pe internet, dar nu găsesc informații mulțumitoare, deci încerc și aici. Vă rog frumos să îmi spuneți care este diferența dintre a face școala de șoferi...? (mai mult)
Salut TPU Am primit o amendă pentru mască civilă de 500 lei, am făcut contestație și au respins- o chiar nu aveam nici un drept fiind bolnav psihic grad 2 și cîteodată nu am discernămînt deloc...? (mai mult)
Bunâ dimineața la toată lumea. Stie careva dacă se mai fac buletine electronice? Nu de alta da m- o întrebat un prieten că ar vrea să- și facă dânsul și nu mai știe dacă o intrat în vigoare...? (mai mult)
Bună seara (încerc să zic pe scurt). Am făcut cadastru la o casă+ teren, l- am dus la primărie și abia după o lună m- au anunțat că actele de la cadastru sunt greșite. Le- am refăcut ...? (mai mult)
De ce e asa saracie grava prin Tinutul Secuiesc(Harghita, Covasna pe acolo)?
Ce inseamna un dosar de cercetare penala?
Un prieten s-a oferit sa-mi faca buletinul pe adresa Lui. O sa fiu verificat daca locuiesc acolo?
Am vazut la TV ca in Germania uleiul de floarea soarelui era si cu 5 euro, doar ca erau rafturile goale. E semnal de alarma si pentru Romania? Posibil sa creasca pretul pana la 20 lei pe l?
Salut! Am si eu o intrebare. Dacă mi-am dat demisia de la serviciu înainte de a imi intra salariu, voi primi salariu ca ceilalți angajați sau nu-l voi mai primi?
Salut! Vreau sa ma inscriu la o licitație si pretul de intrare e 2.000 euro (10% din valoarea imobilului) daca licitez si pierd licitatia imi voi mai primi acei 2.000 euro? Dar daca nu licitez de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati