Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Ce inseamna sa fii audiat de politie?
Salut TPU, am 18 ani si as dori sa ma apuc de un side- hustle vara asta si in timpul facultatii, ma gandeam sa incep sa fac freelancing pe partea de web si pentesting dar si marketing afiliat, am o ...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa dau pentru categoria c si as vrea sa stiu ce alte categorii pe langa categoria c si daca pot conduce cu cat c bascula sau camion fara remorca si daca sunt cautate joburile de genu....? (mai mult)
Este ilegal sa intri in rulote parasite si/sau darapanate?
Salut! Dacă acum am împlinit 17 ani, pot să mă apuc de școala auto de acum, mai repede? Și este posibilitatea ca până la 18 ani să conduc supravegheat de un adult? Mai exact conducerea...? (mai mult)
De ce vrea Rusia sa plătim în ruble gazul și petrolul? Cu ce-i ajuta?
Daca in prezent sunt inscrisa la o facultate si am facut 2 ani la buget, daca imi retrag dosarul si ma inscriu la alta pot intra tot pe loc de buget?
Salutare, Mă numesc Alex și o nedumerire, anul trecut am cumpărat o mașină, domiciliul actual îl am în București la adresa părinților, dar de ceva timp m- am însurat și mutat in Oradea,...? (mai mult)
Am fost opriti, eu si alti 5 prieteni, de politia locala care ne- a spus ca faceam galagie si ne- a luat datele din buletin intr- o agenda. M- am ciondanit putin cu ei dar nimic serios. Inainte sa plece...? (mai mult)
De ce este lasat Raed Arafat sa exercite atributii de sef al DSU, dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia i- a comunicat Guvernului Incheierea sedintei din dosarul 5995/2/2001, pronuntata la data de 28.03....? (mai mult)
Prin ce hotarare de guvern a fost acordata centatenia romana lui Raed Arafat, fost ministru al Sanatatii, fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii si secretar de stat in Ministerul Afacerilor interne,...? (mai mult)
Mai exista fisa de inmatriculare?
Buna ziua, am o intrebare daca puteti sa imi răspundeți. Tatal meu a primit o amenda in valoare de 500 lei atunci cand era obligatoriu purtarea masti, a fost dat in judecata si i- a facut oprire pe...? (mai mult)
Va salut, mi s- a luat permisul pe 30 de zile, după expirarea perioadei, cu ce mă prezint la poliție pentru a îl lua? Înainte știam că doar cu buletinul și dovada aceea. Acum nu știu dacă ...? (mai mult)
Buna ziua! Am facut recensamantul online de 2 saptamani si l- am trimis apasand pe finalizare dupa care am primit email pe toate 3 adresele ale familiei. Dupa o saptamana am verificat cu CNP- ul si scria...? (mai mult)
Oamenii sadici sunt psihopati/sociopati? Ar merita aceștia pedeapsa capitala pentru traumele produse semenilor?(bullying și alte traume mult mai serioase, chiar ireversibile) eu cred ca prin pedeapsa...? (mai mult)
Exista cursuri de metrologie în București care sa îmi ofere diploma de la Ministerul învățământului? (Nu o foaie scoasă la imprimanta cum se dau la copii curajoși care se duc la dentist cu...? (mai mult)
Pot sa fiu arestat daca exista o filmare cand iau xanax?
Salutare, Pasaportul se poate face in orice judet sau doar in cel de resedinta?
Hristos a Inviat! Cineva a strans banii pentru mama mea bolnava. Ea nu si- a dat acordul si nici nu a primit nici un ban. Ce pot sa fac? Ce lege o apara? Ps. Am mesajele in care persoana respectiva se ...? (mai mult)
Salut, TPU! Am văzut azi în oras o mașină cu un număr nemaivăzut de mine pana acum! Nu dau numele, dar de exemplu, pe mine ma cheama Gheorghe și îmi pun numărul la mașină 'GHEORGHE' Este...? (mai mult)
Bună ziua, știe cineva dacă s-a dat lege pentru reducerea pedepsei cu o treime? Va mulțumesc
Salut, cat pot sta cu mașina în Italia daca nu sunt rezident?
Buna, ma intreb, daca o persona aflata in Anglia cu cetatenie dubla de 17 ani, isi poate face la 18 ani buletinul/pasaportul in Anglia la ambasada fara sa vina in Romania?
Buna! Lucrez intr- un callcenter din Bucuresti si am o nedumerire. De la inceputul anului, managerul ne- a spus ca vom incepe sa platim comenzile pe care le gresim din cauza noastra. De exemplu, suna...? (mai mult)
De ce unii români ar visa să plece în SUA? Eu unul sincer, nici dacă mi s- ar da o vilă gratis, cu tot cu întreținerea achitată și să primesc lunar 1000 de dolari în plus, nu m- as muta ...? (mai mult)
Salut TPU, este legal sa dețin gloanțe de arme?
Salut astazi am iesit putin din oras(8-10km din oras) si am vazut semnul de 'verificare rovinieta' si acolo am intors. Care sunt sansele sa primesc amenda daca nu am avut rovinieta?
Salut TPU, am o mica nedumerire ca sa spun asa. Vreau sa cumpar un scuter de 49cc pe benzina care nu depaseste viteza de 25km la ora. Am auzit de la unele persoane ca doar cele electrice sunt scutite ...? (mai mult)
Sunt o mamica minora, am nascut in Romania dar am venit in Uk cu parintii si acum as dori sa merg doar eu cu bebe in Romania. Suntem cetateni romani, am toate actele necesare gen pașapoarte, certificate...? (mai mult)
Salut.Azi am fost oprit de poliție și am fost prins cu itp- ul expirat de 2 zile.Nu aveam nici talonul la mine. Am primit avertisment pentru itp- ul expirat și amenda pentru lipsa actelor. Trebuie să...? (mai mult)
Salut am pus o intrebare mai devreme si vreau sa o pun pe scurt, daca nu am terminat jumatare din orele de condus pot obtine dosarul pentru sala?
Ar fi profitabil sau chiar si legal sa vand haine sh (ale mele, tricouri, bluze, geci, hanorace, blugi, etc) pe olx, gen 10, 20, 30 de lei?
Salut TPU. Cat de adevarate sunt urmatoarele lucruri cu privire la Germania? 1) Daca ai nume german ai o sansa de a fi mai de incredere sau mai "de- a lor" 2) Daca te straduiesti oricat de mult ai putea...? (mai mult)
Bună, bunica mea are contract cu uzufruct pe apartamentul ei si ea acum fiind neputincioasă, la pat, având nevoie de îngrijire non- stop, cum am putea vinde apartamentul pentru a avea bani de azil...? (mai mult)
Cand imi voi recapata calitatea de asigurat daca mi s-a facut contractul de munca pe data de 30 martie 2022?
Buna! Dacă nu dau teza pe sem 2 la romana și mate ce se întâmpla? Rămân repetentă? (Liceu)
Buna! Este permis actul sexual intre o fata de 16 ani si un baiat de 18, conform legii?
Ma pasioneaza chestiile astea din perioada comunista, clanuri si altele.Am citit niste chestii despre Nicu Gheara si se spune ca nimeni din Romania nu vorbeste in fata lui, plus ca nu a fost arestat ...? (mai mult)
Salut! Ma pot transfera de la o școală profesionala pe liceu? Eu sunt clasa a Xa și vreau sa ma transfer de la anul in vara. Din câte m- am interesat cica poți doar dupa cei 3 ani de profesională,...? (mai mult)
Salut TPU! Cand dai a doua oară sala mai trebuie sa te duci la ghișeu sau te duci direct la sală?
Salut Un site pentru achiziționarea unei arme de foc letale? Vreau sa-mi pun dosaru pentru permis de portarmă
Buna, mi s- a restricționat contul de Facebook, pentru ca zilele astea am postat pe Facebook pe un grup care incalca standardele comunității, și contul meu acum e restricționat acum și nu pot ...? (mai mult)
Salut in cazul in care o persoana este in strainatate si ii va expira buletinul, dar nu are rezidenta(locuinta) in Romania, cum isi poate reinnoii buletinul? Stiu ca trebuie o procura la consulat ...? (mai mult)
Am aplicat la o agentie de modele Prestige Model Management, eu nu am semnat nimic, am trimis doar un formular. Dupa trimiterea formularului ei m- au pus sa platesc 60 de euro pentru incheierea acestuia,...? (mai mult)
Hei, tocmai am aplicat la Prestige Model Management acum ceva timp si am fost acceptata. Dupa mi- au cerut 60 de euro pentru contract. M- am uitat pe review- uri si imi spun ca isi vor contacta avocatul...? (mai mult)
Salut, am o problema si nu gasesc nici unde rezolvarea. Deci, pentru a ma loga pe email, imi cere codul de pe recovery email, pe care eu l- am dezactivat. Ce pot face? Cum dau de astia de la yahoo?...? (mai mult)
Dacă o persoană a mușcat pe o altă persoană primește dosar penal? Dacă da, atunci la ce încadrare juridică?
Pot intra in armata cu media 9.50 la purtare?
Buna ziua. Poti vinde ceva la amanet chiar daca esti minor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!