Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Impozitul din Olanda la cat timp se scoate, trebuie minim un an sau oricand iti dai demisia? Se poate face cu un avocat si din Romania sau trebuie neaparat aici? Nu stiu prea bine si pe cine intreb imi...? (mai mult)
Care e teapa cu demisia lui Catu?
Bună ziua! As vrea sa știu în câte zile se eliberează un pașaport? Știu ca legal în 15 zile lucrătoare. Cine a făcut recent și în câte zile l-a primit?
De ce exista mafie foarte mare, criminali, proxeneti in America? De ce in Romania exista politicieni hoti?
Salut TPU, după ce îmi expiră actualul dosar de la școala de șoferi (categoria B), mă pot înscrie la altă școală? Rămân în calculator ca și cum as aparține de școala lor cumva chiar ...? (mai mult)
Buna! Am o curiozitate. Daca am terminat școala postliceală de asistent medical generalist(buget), este posibil sa sa fac in viitorul apropiat școala de subofițeri de poliție? Din cate am înțeles...? (mai mult)
Tatal meu da pensie alimentara 500ron cand ar trebui sa dea 1500(salariu net 5000ron). Eu am varsta de 19 ani acum, pot sa il dau in judecata sa primesc cat trebuia initial? Din cate stiu are obligatia...? (mai mult)
Examinarea medicala pentru rezervistii voluntari se face gratis sau trebuie platita?
Salut, am nevoie de un răspuns urgent. Doresc să merg în Bulgaria cu camionul alături de unchiul meu, am 14 ani și bineînțeles carte de identitate(buletin), părinții nu vor fi alături de ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, sunt angajat la o firma de 45 de zile. Si am trimis o cerere de demisie acum 2 zile, acestia mi- au zis ca trebuie sa merg in continuare pentru cel putin 21 de zile. Imi poate explica ...? (mai mult)
Salut! Stiti cumva daca se pot face taieturi pe adeverintele medicale?
Bună seara! La locul de munca am primit card Sodexo pentru bonuri de masa. După o lună în aplicație, fara sa fac nimic mi- a apărut și Sodexo Cadou Pass. Asta ce înseamnă? Că este posibil să...? (mai mult)
Salut tuturor, revin cu o problema. Lucram la o firma de transport ca sofer, platit la km. Am avut mici accidente cu masina si pagubele le- a recuperat pe casco. Dupa aceste evenimente, nu am mai ...? (mai mult)
Nu mai am niciun act, cartea de identitate nu pot sa o fac fara certificat si certificatul nu il pot face fara cartea de identitate. Cum se procedeaza?
Cu mii de multumiri domnului Ioandelasal ca prin raspunsurile date m- a ajutat in demersurile pensionarii mele, azi mi- a venit decizia sunt super fericita.Totusi am o intrebare eu am primit decizia de...? (mai mult)
Buna ziua tuturor! Am o intrebare, si anume vreau sa depun o plângere pentru o persoana care suferă de schizofrenie paranoida. A fost agresata sexual acum 4 ani de zile, insa i- a fost teama sa depună...? (mai mult)
Ce părere aveți de Primo Laurențiu și * Meritocrația lui?
Mi s-a furat buletinul si restul actelor si am nevoie neaparata de niste bani. Pot amaneta ceva daca am poza pe telefon cu buletinul?
Neparticiparea la recensamant? Ce se intampla daca nu particip la recensamantul online iar atunci cand incep sa vina recenzorii fizic, nu raspund la usa (ei nestiind ca eu sunt acasa)? Din cate am...? (mai mult)
Ce detalii sunt necesare pentru a plati impozitul pe casa/apartament online (pe Ghiseul.ro - cine a facut si stie) Momentan nu am cum sa ma deplasez in tara si rar am pe cineva acolo sa ma ajute "fizic"...? (mai mult)
Bună ziua, Vreau sa îmi fac act de proprietate pe casa bunicilor, moștenirea nu a fost dezbătută din nepăsarea rudelor și spun ca isi dau acordul sa îmi fac actele dacă suport cheltuielile. ...? (mai mult)
Daca am primit avertisment verbal, vine in poartă?
Daca cineva mi- a spart acum 4 luni rotile si am o poza in care se vede foarte blurat si nu se distinge (persoana respectiva este minora) si am un martor (cineva care l- a ajutat dar mi- a spus pana la...? (mai mult)
Sunt angajată și studenta. Recent am rămas în risc maternal...îmi poate afecta bursa de merit de la facultate maternitatea?
Buna seara, revin, am o problema, am un vecin după casa care are gradina langa noi dar avem gard însă el când nu e nimeni în grădină sau afară arunca gunoaie cum sapa in grădină cu motosapă...? (mai mult)
Buna ziua! Fratele meu nu vrea sa vanda apartamentul pe care l- am mostenit amandoi de la tatal nostru si ma gandeam sa- l aduc in istanta. Imi vreau partea mea si el nu este de acord. Ce acte sunt...? (mai mult)
Salut.Vreau sa imi infiintez un SRL.Ma poate afecta daca fratele meu are amenzi? Mentionez ca avem aceeasi adresa, dar el nu va avea niciun rol in firma.Multumesc.
Salut! As vrea sa va întreb dacă este vreo problemă că am încercat ca minor să cumpăr țigări din mall, întrebându- ma vânzătoarea daca am 18 ani și am recunoscut spunându- i că nu, apoi...? (mai mult)
In Romania este ilegal sa-ti montezi svastica pe brat?
Mai oameni buni. De ce nu se renunta odata la schimbatul orei de iarna/vara? Care mai e sensul in secolul 21, in 2022 sa dai ora inatinte si inapoi? Ca avem lumina destul de la becuri. Noaptea trecuta...? (mai mult)
Se poate radia fiscal o mașină înscrisă pe România?(pentru a evita plata impozitului uriaș). Eu am înțeles ca se poate dar nu o sa mai poți vinde mașina cu transfer pe alt proprietar. În schimb...? (mai mult)
Ce e o sarcina de proba?
Bună ziua, As vrea sa știu dacă ambii bunici sunt decedați pot dezbate moștenirea doar de pe unul, bunicul mai exact? Toate bunurile sunt pe numele lui, iar bunica nu are nimic trecut pe numele...? (mai mult)
Bună ziua, Am următoarea situație: vreau sa fac acte pe casa bunicilor decedati, doar ca trebuie dezbătută moștenirea. Moștenitorii sunt 3 frați (tata și surorile lui) o soră a trimis ...? (mai mult)
Am o intrebare, de ce elevii de scoala merg in excursie fara parinti si eu trebuie sa merg insotit de un parinte?
Am fost exmatriculat acum in clasa a 12 a din cauza absentelor. Am incercat deja sa ma mut la doua licee insa n- am reusit, directorii spunandu- mi ca transferul se poate face doar in vacantele intersemestriale....? (mai mult)
Voi ce partid politic susțineți? De ce?
Am facut un accident rutier fara a detine un permis auto(sunt minor, 15 ani), mai pot da de permis la 18 ani sau la 16 ani pentru A1?
Salut! Am auzit ca o sa fie foamete mare ca o scada grav economia din cauza acestui razboi, oare o sa fie asa? O sa se termine o dată acest război? O sa vina și în România? Putin e un psihopat nu...? (mai mult)
Salut TPU! Deci, în această seară fetița de 7 luni a unei cunoștințe a făcut febră și a vomitat! Parintii s- au speriat și au sunat la 112, după 3 ore și 10 minute nu a ajuns nici o ambulanță,...? (mai mult)
Salut! Este ok dacă am cumpărat 12 ședințe suplimentare pentru condus? Niște persoane mi- au spus ca e foarte mult, dar eu vreau sa fiu foarte sigura la traseu și nu nu mai ma ajuta oricum. Voi ...? (mai mult)
Cine este prima putere in Germania, Cancelarul sau Presedintele?
Pot să vând ceva pe olx dacă sunt minor?
Am nevoie de ajutor! Părinții mei sunt divorțați de 4 ani, tatăl meu s- a recăsătorit iar concubina lui se comporta oribil cu mine. Vreau să mă mut cu mama, ce pot sa fac? Țin să menționez...? (mai mult)
Dacă am buletinul expirat pot face transfer bancar?
Am auzit ca anul acesta se va efectua un recensamant. Stiti cumva cum se va desfasura? Pana cand va tine acest recensamant?
Buna seara! De ce nu se iau măsuri in privința incendiilor de vegetație? Astazi seara niste inconștienți au dat foc la câțiva metri de casa mea. Imi e sa nu se extindă! Chiar nu exista legi ...? (mai mult)
Salut! Sunt împreună cu un băiat din Republica Moldova și vrem să ne căsătorim și să ne stabilim in Romania. Nu știu cum să procedez, nu știu unde să sunt, unde pot face actele necesare ...? (mai mult)
Buna ziua. Va prezint următoarea situație în care mă aflu și as dori un răspuns. Eu trebuie să- mi fac buletinul in Mai, iar intre timp tataia a murit (proprietarul locuinței in acte), rămânând...? (mai mult)
Ce s-ar intampla daca Putin da cu o racheta-alba hai hui sau mai multe si strica total sarcofagul de la Cernobal? Cum vor reactiona tarile si noi ca oameni de pe planeta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului