Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Am văzut recent un video in care câțiva prieteni au făcut plinul la o benzinarie, iar cand au fost sa plateasca, au adus 3 găleți pline cu marunțiș, cu monede de 1 ban, 5 bani, 10 bani și...? (mai mult)
Salut, primarul mi- a pus 6 pubele de gunoi în fața casei de vreo 2 ani in care tot i- am spus trimis poze cu toate gunoaiele care vin pe gazonul meu și în curte și desigur nu vrea sa le mute, iar...? (mai mult)
Salut. Am gasit un baiat care zicea sa facem schimb de conturi, eu aveam un cont de Paysafe cu 350 lei pe el si el de Paypal cu mai mult, i- am dat contul primul si l- a golit si a disparut. Politia...? (mai mult)
Cum poate cineva sa vada daca îi este platita vechimea la lucru?(la stat, adica daca sunt toate actele in regula)
Credeți că ar fi momentul oportun pentru Ucraina să invadeze Transnistria și să ocupe teritoriul? Republica Moldova, cu armata slabă, nu prea poate face nimic, mai degrabă riscă să fie ocupată. ...? (mai mult)
Salut,este legal sa faci grătar în pădure? Dacă vine politia poate sa-ți facă ceva?
Salut, am o comanda mai veche de la eMAG la o trotineta electrica vanduta de *right choice" tot fac cerere de retur si nu vine nimeni dupa ea, femeia de la eMAG care ma ajuta cu asta spune ca ăia spun...? (mai mult)
Buna! Eu trăiesc in alta țara, buletinul îmi este expirat. As putea sa fac cununia civilă in România doar cu pașaportul?
Mai crede cineva in noua ordine mondiala?
Cum se face ca tine Ucraina inca piept Rusiei? Aproape o luna de cand e razboi. Cum de dureaza asa mult la ce diferente sunt intre tari.
Heii, sapt asta nu am putut merge la scoala. Mama i- a cerut doctoritei de familie o adeverinta medicala pentru motivarea abs. Problema este ca pe adeverinta scrie sa mi se motiveze abs din data de 21...? (mai mult)
Dacă unchiul meu m-a bătut, pot să merg la poliție să îl declar, îl vor aresta? Dau poliția nu se implică în astfel de cazuri având în vedere că sunt majoră?
Salut! O sa vina razboiul asta și la noi? Am văzut o postare pe Facebook cum ca parlamentul din Rusia ne amenința cu bomba nucleara...
Credeți că e posibil sa fie un război mondial?
Buna ziua! De curând părinții mei au cumpărat un apartament in Iași, noi fiind din Neamt. Iar in urma cu puțin timp l- am dat spre închiriere, aș dori sa știu dacă eu as vrea sa fac contrat...? (mai mult)
Prenupțial este obligatoriu? Dacă nu vrem să-l facem este vreo problema? Știu că ne ajută în caz de despărțire pentru împărțirea bunurilor.
De ce guvernul a eliminat starea de alertă brusc fără să mențină nicio restricție?
Ieri a avut loc o bataie in scoala si eu cu alti colegi am fost de fata, dar de frica nu ne- am bagat sa ii despartim, un politist ne- a zis ca o sa ne dea amenda pentru acest lucru. Este adevarat? Noi...? (mai mult)
Salut! Salut, am luat sala marți din prima cu 25 de puncte și pe la sfârșitul lui aprilie sunt programata pentru traseu. Ce sfaturi îmi dați? Petru cei care ați mai dat? Eu ca să fiu sigura și...? (mai mult)
Https://youtu.be/D94yt3ditog Ce întelegi de la continuarea minutului 3:28 din spusele lui Biden privind Ukraina? Dacă nu intervine pentru oamenii lui, cum va interveni pentru români, probabil...? (mai mult)
Îmi pot modifica numele de familie într- unul străin, chiar dacă sunt român la origine? De asemenea, faptul că acesta nu mi se pare atractiv constituie un motiv de schimbare valid din punct de ...? (mai mult)
Salut, azi la prima ora am fost la cafea cu un coleg, a venit politia si ne- a cerut numele, adresa, scoala, clasa... Apoi au mers la scoala cu un proces verbal... Mai am voie sa dau la politia de...? (mai mult)
In caz de razboi daca se fac concentrari in masa cei care lucreaza in structurile statului (nu ma refer la parlamentari, ministri si cei din corpul diplomatic) de exemplu: secretari, contabili, operatori...? (mai mult)
Cum poti afirma ca toti tiganii sunt prosti? Unii sunt niste genii, ce roman s-ar fi putut gandi la asa ceva? E geniu in stare pura, mai ales primii din top-http://mirceaopris.com/? p=534
Salut, in caz de razboi si de incorporare cei care lucreaza in locuri esentiale cum sunt ministerele si alte structuri nu neaparat in armata sunt scutiti de a merge pe front? Adica primesc o adeverinta...? (mai mult)
Salutare TPU! Daca eu am luat scam pe internet (discord), plata fiind efectuata prin skrill cum pot recupera banii sau cum pot face ceva in privinta asta?
Salut, in cazul in care îmi pierd toate actele personale (certificat de naștere, buletin, carnet de conducere, pașaport), efectiv mă refer la toate actele personale nici poze cu ele nimic si nici...? (mai mult)
Într- o știre aud cum vorbesc despre rafturile de mancare si lucruri de baza fiind goale. În altă stire aud cum vorbesc despre romanii care cumpără masiv pentru orice eventualitate. Altă știre ...? (mai mult)
Salut TPU, azi m- am trezit cu un țigan la mașina mea, care mi- a luat catalizatorul, casetofonul si preșurile, no, si i- am văzut mașina lui, a mai stat un pic, dupa aia a plecat, am luat...? (mai mult)
Buna! Ca si minor, ma pot angaja fara ca parintii mei sa dea semnatura? Mama mea nu ar putea ajunge in Bucuresti tocmai din Arad si nu stiu cum as putea proceda.
Salutare TPU! Am 17 ani si sunt cu o fata de 14 ani. Intrebarea este, exista riscul sa intru la puscarie daca nu fac nimic cu ea, adica gen prostii? Stau doar si ma pup cu ea? Pentru ca nu sunt genu ...? (mai mult)
E greu procesul de a schimba numele unei firme?
Salutare! Unchiul meu a decedat în luna februarie, de atunci, nu mai avem liniște din cauza soției lui. Între casa noastră de la tara și casa lui, este distanta de o casa. Ea spune că i- ...? (mai mult)
Buna. Am fost citata ca martor intr- un proces pentru o amenda (100 lei) dată abuziv, proces intre o persoană fizică și poliție. Am fost colega la primirea amenzii cu reclamanta (acum 10 luni), ...? (mai mult)
Salutare, am doua intrebari pentru dumneavostra. In cazul/timpul conducerii sub influenta alcoolului, am fost oprit si verificat de catre organele de politie cu etilotestul, ca si alcoolemie a fost ...? (mai mult)
Salut. Lucrez la Centrala Nucleara de la Cernavoda. Cu toate ca starea de urgenta/alerta s- a dus si odata cu asta si restrctiile, pe noi inca ne obliga sa purtam masca de protectie. Nu e stipulat in...? (mai mult)
Au elevii dreptul la protest împotriva unui profesor care le-a încălcat drepturile?
Salut. Am o intrebare pentru cunoscătorii care locuiesc in Germania sau au avut problema de genul. In urma cu 3 ani mi s- a suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul Germaniei din cauza ca am acumulat...? (mai mult)
Buna ziua, dacă n-am plătit amenda pentru care mi-a fost luat permisul, pot sa-l ridic? A trecut timpul in care mi-a fost suspendat
Buna ziua, mi-a fost luat permisul de conducere pentru 3 luni, a trecut perioada dar eu încă n-am fost sa-l ridic, dacă conduc fără el și in caz ca ma prinde ce se întâmpla?
Buna ziua, as avea o mica întrebare, prin septembrie locuiam intr- un apartament unde nu mi- am mai permis sa platesc chiria de 3 luni și am decis sa ii zic roprietarului ca ma mut, ca nu imi mai ...? (mai mult)
Ce se întâmplă daca scriu pe foaie cuvinte vulgare si desene obscene și îi dau colegului de clasa?
Bună seara. Am nevoie de un sfat. Am fost implicat intr- un incident. Nu am primit prioritate și eram aproape sa fac accident cu un individ. Bineînțeles, m- am speriat și am început sa gesticulez...? (mai mult)
Buna, astăzi a fost cea mai urâta zi din viața și nou … mama mea locuiește in aceeași curte cu fratele ei, au case separate. Astăzi el și cu încă un frate de al iei au luat- o la bătaie,...? (mai mult)
Salut! Am cumpărat o mașina recent si am înțeles ca am o luna la dispoziție sa o înscriu pe nume. Și 3 luni la poliție? Habar nu am ce sa fac și cum, ma poate ajuta cineva cu un rapsun?...? (mai mult)
In cat timp poate o persoana sa traga la raspundere un doctor pentru malpraxis? Exista o perioada maxima? Daca nu a dispus de bani, si acum ii are.
Salut, am inteles ca de la varsta de 16 ani poti da de categoria AM? Se poate conduce atv de 125cc cu aceasta categorie? Cum se obtine aceasta categorie? Multumesc anticipat.
Hello! Am ceva întrebari pentru cei ce știți raspunsul, ca eu personal nu îmi mai aduc aminte perfect, mai ales ca eram mai mic, în 2008 când Rusia a invadat Georgia, se făcea atata zarva la...? (mai mult)
Daca stau in chirie, mai trebuie sa ma adauge parintii/capul familiei ca si membru al gospodariei lor? (in cadrul forumului de pre- inregistrare online)? Iar daca nu, atunci eu unde ma trec? Cine ma...? (mai mult)
Hei, am primit o instiintare in legatura cu un dosar penal datat in 2016 (acum 6 ani). Nu am nici cea mai vaga idee despre ce e vorba deci am incercat sa caut pe net numarul dosarului. Spre deosebire ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului