Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut,daca o sala de sport costa 1 milion de euro și ia foc, cine plătește reparația? Sau daca se găsește vinovatul iar el nu are 1 milion de euro ce face? *E un gând ce mi-a trecut prin minte*
Poți împrumută mașina unui prieten? Ce faci dacă ești oprit de poliție? Dar eu am permis și sunt total legal, ce acte ii arat?
Politicienii mici sau noi- incepatori, in consilii locale sau municipale sau chiar parlamentare, au obligația legală sa participe la inrolarea in armata, in caz de urgenta de razboi? Ceilalți ...? (mai mult)
Salut, azi veneam de la munca, am prins rosu la o cale ferata, am asteptat in jur de 20 min si nu a trecut nimic, se da un coleg jos din masina sa se uite si nu vede nimic nici stanga, nici dreapta,...? (mai mult)
Bună, am niște întrebări referitoare la bursa socială de la facultate. Suntem 4 membri, mama nu e angajata, tata cu minim pe economie, un frate mai mare student în alt județ cu salariu 2500,...? (mai mult)
Salutare, un cadrul unui proces de succesiune având ca obiect niște pământuri, unele părți nu vor deloc pământuri, în schimb vor bani, as vrea păstrarea părții mele dintr- un anumit lot...? (mai mult)
Buna dimineata, vreau sa ii fsc băiețelului meu pașaport el fiind minor 3 ani si pentru programare online nu stiu ce sa introduc la date, numele lui cu CNP sau al meu ca părinte, ca sa fac rezervare?...? (mai mult)
Buna seara, nu am reusit sa platesc prejudiciul judiciar in timp ce aveam inchisoare cu suspendare, am incercat sa platesc prin mai multe metode banii intorcandu- mi- se, s- a pus dosarul inapoi pe ...? (mai mult)
Salututare, am o întrebare legată de eventualitatea recrutării in armata, in caz de razboi. In momentul de fata, prin sentința nu am voie sa fiu angajat in functii publice pana anul viitor, in...? (mai mult)
Romania e in situatie de criza?
Poți face o asigurare la mașina pe o săptămâna? (persoana fizica)
Buna! As dori niste păreri in ceea ce urmează să spun.Asta vara fostul meu soț a stat în "chirie"(fara a avea vreun contract, doar verbal)la cineva.El a locuit cu o femeie, apoi acea femeie l- a...? (mai mult)
Astazi in Romania au venit inca 5 elicoptere din Ucraina pentru revizie tehnica. Putin ne-a avertizat sa nu mai primim, iar noi am facut contrariul. E de rau?
Salut. Am avut certuri cu mama mea de la un timp si nu mai tin legatura cu ea dar alocatia mea inca se vireaza in contul in care nici eu nici tatal meu nu am acces. Exista vreo metoda sa pot sa- mi transfer...? (mai mult)
Am dat examenul de redobândire și am depus cererea de reducere cu actele necesare, voi primi permisul acasă prin poștă sau va trebui să mă duc eu să îl ridic personal?
Pe cardul de sanatate imi arata data expirarii: 2019. Stiu ca a fost o lege care prelungea valabilitatea cardului, dar mai stie cineva exact cu ce perioada s- a prelungit? Daca trebuie sa- l schimb...? (mai mult)
Salut TPU. Doresc sa trec granita din Romania cu calculatorul personal. Aici sunt incluse sistemul propriu- zis, 2 monitoare si perifericele. Posibil sa fie o intrebare stupida, insa nu vreau sa am...? (mai mult)
Salut. Din momentul in care devii neangajat, mai esti asigurat medical un timp? Mai ai dreptul la servicii medicale de stat un timp? Daca da, cat timp? Multumesc.
Am vazut ca ar fi spus serviciile secrete ca Moldova ar fi urmatoarea tinta a Rusiei. Ok, Moldova nu este in Nato, dar se poate lungi si spre Romania dupa? Vom fi trimisi, romanii, pentru a apara...? (mai mult)
Au dat la stiri cum ca sunt sute de mii de romani care isi fac pasapoarte in caz de ceva, sa plece. Rusia a anuntat ca suntem pe lista tarilor negre pentru ea. Sunt sanse sa ne atace si pe noi?...? (mai mult)
Cum sunt platiti avocatii? Gen au un salariu de la stat si & sau au banii doar din cazuri? E legal ca avocat sa faci Youtube? Adica gen poate fi o sursa externa de venit
Salut, recent mi s- a luat permisul pe 60 de zile cu dovada de circulatie pe 15 zile, astazi a expirat dovada, mai pot sa fac cerere pentru reducerea perioadei? P.S.- Dupa ce trec cele 60 de zile, ...? (mai mult)
Este nevoie de pasaport pentru copii de 14 ani? Fara buletin? Pentru a calatori din Romania in Olanda.
Salut! Am nevoie de pasaport pentru a iesi din tara cu masina? Din Romania spre Olanda sa zicem. O seara faina!
Istoria se falsifică din momentul în care se naşte, spune Al. Dumas. Dacă e aşa, credeţi că şi în istoria care se naşte azi, sub ochii noştri, a intrat deja germenele falsificării? - Ref....? (mai mult)
Buna! Am aplicat la Prestige Model Management si m- au acceptat. Acum imi cer sa fac un contract cu ei si sa platesc o taxa anuala de 120€. Acum, m- am uitat pe reviewuri si toti au spus ca e teapa....? (mai mult)
Buna! Mai vin și eu cu o întrebare, deci, dacă în contractul individual de munca, specifica 21 de zile de concediu de odihna pe an și după se trezește o colega sa zică ca de fapt nu primim 21...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, cum pot sa dau de documentele Driving recorder Check code Pt preschimbare permis de conducere de UK pe romanesc? Sau cum se face cine a schimbat recent si stie? Multumesc
Bună ziua! Este cineva care ma poate lamuri cu o chestiune legata de programare la pasaport? Am realizat programarea si la campul pentru persoane suplimentare am pus numele iubitului meu(care conform ...? (mai mult)
Cand marele licurici a invadat Irakul jurnaliștii noștri nu au facut asa tam tam cum fac acum cu Eusia. Si atunci ca si acum era o încălcare a dreptului international(America nu obținuse a doua rezoluție...? (mai mult)
Buna TPU! Daca parintii mei au act de vanzare cumparare pe casa facut de cand era bunicul meu in viata, poate sa se desfaca acest act in caz ca fratele tatei are pretentie la casa iar bunica care este...? (mai mult)
Hai, sa va mai aud ca sunt ungurii buni - https://arhiblog.ro/ungurii- totalitatea- sunt- niste- nazisti- rusofili/! Daca facem o paralela intre noi si ei, acum, chiar asa nemernici cum suntem noi ...? (mai mult)
Măsurile de siguranţă se aplică persoanelor ce au săvârşit fapte prevăzute de legea penală, nejustificate, cu scopul de a înlătura o stare de pericol şi a preveni săvârşirea de noi astfel...? (mai mult)
Salut! Am fost oprit zilele trecute in jurul ore 00:00 de politie pentru un control de rutina.Mi s- au cerut actele, am suflat si in etilotest iar toate lucrurile au fost ok, ok si cu actele iar pe ...? (mai mult)
Avertismentul dat de politie poate afecta intr-un fel, mai ales in certificatul de integritate comportamentala!?
Am o intrebare in certificatul de integritate se trece si avertismentul scris!? Am o nelamurire! Intreb pentru cineva!
Credeți că ucrainienii apreciază ce face România pentru ei?
Părere? Sunt șanse să ne atace sau e știre falsă? https://observatornews.ro/extern/rusia- avertisment- pentru- romania- si- polonia- orice- tara- care- pune- la- dispozitia- ucrainei- aeroporturile-...? (mai mult)
Buna seara! Ce este certificatul de integritate comportamentala!? Vreau mai multe detalii!
Salut, am vândut azi mașina și mâine trebuie sa scot fiscalul sa îl trimit prin posta cumpărătorului. Ce am uitat este dacă pot sa scot fiscalul fără carte și talon! Le- am dat cumparatorului....? (mai mult)
Bună seara, am examenul teoretic peste 2 zile si nu pot sa memorez nimic. Am citit cartea, am facut tot mediul de învățare din drpciv si sc rutieră si tot degeba. Daca are cineva o idee cum ...? (mai mult)
Sunt multe clipuri de muzica pe internet cu raperi care poarta haine de la nike, adidas, gucci etc. Tehnic daca o companie ar face reclamatie ca brandul lor apare in clipul respectiv, fara un motiv anume,...? (mai mult)
Https://mobile.twitter.com/igorsushko/status/1500301348780199937 Cand, inde si cum credeti ca se va opri Putin? In ce fel va arata si va functiona Rusia cand se va termina razboiul? Credeti ca isi...? (mai mult)
Salut la toată lumea! Vreau sa va întreb dacă pot scoate un extras bancar care a fosta tatălui meu el fiind decedat de 22 ani! Multumesc
Salut! Îmi este teama de acest război, am o presimțire ca o sa vina și în tara noastră, nu doresc acest lucru în veci dar e ceva inevitabil. Nu știu cum sa fac m- as pregăti de- acum sa plec...? (mai mult)
Salut! Oare o sa vina razboiul și aici în tara?
Salut,știe cineva cand se va da bursa de studiu și cați bani se dau?
Daca faci o farsa sa ii arunci cuiva o galeata de apa in cap si acesta are permis port arma si poarta arma, are dreptul sa te impuste?
Bună, simt nevoia să mă exprim aici. De ceva vreme, sunt agresat pe internet, un tip foarte dubios, cu care mă certasem pe internet pe un subiect irelevant în care ne- am adresat unul altuia ...? (mai mult)
Salut! Dacă o sa ajungă războiul în tara noastră și se vor auzi în tara sirenele, ce trebuie sa facem, cum trebuie să ne pregătim? Dacă vine de exemplu mâine ce trebuie sa fac, cum sa ma ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!