Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 6 Martie 2025 sunt:
Ce se intampla cu toate materialele militare lasate pe front, dupa ce acei soldati au murit, tancurile, masinile, avioanele s-au distrus, etc? Cine le ia, unde le duce?
Refugiati, din Ucraina, mame cu copii minori care au doar actul de nastere, li se refuza trecerea granitei cu autobuzul in polonia. Cum ii putem ajuta va rog?
Salut! Dacă sunt împuternicit pe un cont bancar care este al altei persoane și primesc o poprire pe numele meu, se extrag bani și din contul unde sunt împuternicit?
Buna ziua! Ce as putea face în situația următoare? Tatal copilului care nu isi da interesul macar pentru sănătatea micuței refuza sa- si dea acordul pentru un control la psihiatrie (copilul fiind...? (mai mult)
Buna TPU. Azi am filmat in timpul orei in clasa un alt coleg in timp ce facea niste miscari amuzante in fata clasei. Acesta m- a vazut si a strigat in gura mare sa auda si profesoara de sport din clasa...? (mai mult)
Salut. Am lucrat la o clinica timp de 15 zile, in aceste zile mi s- a promis ca imi face contract de munca. Apoi am plecat ca nu voiam sa am probleme, insa imi doresc banii pe zilele lucrate. Am o poza...? (mai mult)
Ai cum sa iei bursa specială de la o facultate și de merit de la alta facultate?
Salut TPU, stie cineva ce acte imi trebuie la politie pentru inmatricularea masinii?
Salut, am o intrebare pentru cei care stiu ceva politica. Daca Ucraina intra in UE, asta va insemna ca restul tarilor UE sa intre in razboi de partea Ucrainei, sau doar la NATO se aplica conditia asta?...? (mai mult)
Mişcător acest Apel apărut pe net! După părerea voastră, ar fi vreo şansă să se realizeze ceea ce se cere aici? Mult stimații noștri Președinți, După cum știți, evenimentul...? (mai mult)
În legătură cu situația Ucrainei, credeți că în cazul unei împărțiri/federalizări a țării, se va putea evita staționarea trupelor rusești în regiunea Odessa, la granița cu România?
NATO de ce nu se băga sa ajute Ucraina? Lu NATO este frica de Rusia?
Daca un om a fost condamnat la x ani de inchisoare, iar el,, fuge" intr-o tara care nu-l extradeaza si sta dublu durata sentintei, este adevarat ca la venirea in tara condamnarea se va anula?
Salut la toți, in ultimele zile sunt panicat rău cu situația ce se întâmplă în lume și mă tem de un razboi nuclear, nu vreau sa mor, am abia 18 ani, am atâtea planuri, cum vom putea supraviețui...? (mai mult)
Doar de curiozitate. Femeile se pot inrola in armata, corect? Dar daca nu sunt, si fara copii, nu ar trebui obligate sa fie instruite in caz de razboi, la fel ca barbatii? In majoritatea cazurilor...? (mai mult)
De ce invadeaza Rusia Ucraina? Care este de fapt motivul?
Salut, am o intrebare, anul trecut eu alături de încă 3 prieteni am făcut o petrecere, la sfarsit eu cu unul din ei am vrut sa plecam acasa și la scara ne- a oprit și percheziționat politia care...? (mai mult)
Dacă Rusia va ataca cu bombe nucleare, afectează și Bucureștiul?
Dupa părerea voastră: Zelenski a facut bine sau rau ca a semnat cererea pentru aderarea la UE?
Salut TPU! Am o problemă, la școală am facut un semn obscen unui baiat iar o colegă a filmat si a postat asta pe tik tok făra acordul meu. Știu că nu trebuia să fi arătat acel semn dar mi- a ...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de părerea unui avocat sau a unei persoane ce cunoaște legea în următoarea situație: în urma cu un an, aproape doi am fost chemata la notar pentru succesiune. Am fost împreună...? (mai mult)
Doar eu cred ca soldatii ucrainieni s-au descurcat de minune fata de rusi?
Salut TPU, amu o ora jumate, am fost cu 6 colegi de școala, no si chestia ca unu din colegi s- a luat la bătaie cu altul, dupa ce l- o bătut, pe acel coleg s- a apucat de plâns (l- a lovit si ...? (mai mult)
Am o nelămurire. De ce toate țările care acum il sancționează pe Putin, nu incearca sa il dea mai intai jos de la putere iar apoi sa aplice cate sancțiuni doresc?
Cat timp dureaza de regula pana vin analizele de sange de la politie? Se poate plati undeva sa vina mai repede?
Cine credeți că ar câștiga la un posibil război între Rusia și America?
De ce UE si SUA prefera sa inarmeze Ucraina si azi au facut o achizitie de miliarde de dolari pentru arme si nu prefera sa stabileasca o discutie pentru negociere? De ce nu prefera sa aplaneze situatia,...? (mai mult)
De ce nu a intrat pana acum Ucraina in UE sau in Nato? Au influentat- o coruptii rusi si ucrainieni atat de mult incat sa nu treaca de conditiile/standardele de a aderare sau nici n- a prea vrut- o vestul...? (mai mult)
Asta e declaratia lui Putin de pe Facebook. Cine cunoaste situatia si stie de dezminta fake news- urile din ceea ce zice aici? V- am impartit declaratia lui in 7 mari paragrafe, ca sa le comentati pe ...? (mai mult)
Salutare. Mă contraziceam cu cineva astăzi referitor la permisele de conducere. Eu am doar B- ul și vreau să dau și pentru motor (categoria A). Cealaltă persoană mi- a spus că pot face școală...? (mai mult)
Într- un discurs recent ţinut la CPAC, Donald Trump laudă din nou inteligenţa lui Putin (the autocrat is smart) şi îl acuză pe Biden pentru invazia Rusiei în Ukraina, inclusiv pentru consecinţele...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare: Pe data de 21 Feb 2022 am semnat contractul de inceperi a muncii la Mac Donald's. Vreau sa demisionez din cauza presiunii psihice si fizice care după 3 zile de muncă care...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Există șansa ca Rusia să atace și România?
Buna seara TPU! Daca scot o scutire medicala pe doua saptamani pentru motive personale de la medicul de familie si absentele sunt pe luna trecuta le pot motiva? (sunt in clasa 11-a)
Daca Putin a pus in alerta forțele nucleare, e de rau? Ce ziceti?
Putin a ordonat sa se puna in alerta arsenalul nuclear, datorita amenintarilor agresive ale Occidentului La ce se intampla in prezent, cine e la curent si stie, sunteti de parere ca ar putea incepe...? (mai mult)
Salutare, pentru cântat in public, la un anumit instrument pentru bani (sună mai urât, dar practic bănuiesc ca e o cerșetorie), trebuie autorizație?
In caz de razboi pot trece granita cu masina fara a avea permis de conducere?
Salut, am o curiozitate. Daca Rusia se afla cu toata armata in Ucraina (fiind pregatita si pentru NATO si pentru orice alta interventie...si Rusia ar fi atacata(prin presupunere) cu aceeasi rautate cu...? (mai mult)
Credeti ca daca sanctiunea aleasa (de tarile care au fost deranjate de actiunile lui Putin) a fost sa-i inchida conturile, se va merge legal si dupa razboi si-l va inchide si pe Putin?
Daca va fi scoasa Rusia din sistemul SWIFT, se vor mai putea urmari fluxurile si traiectoria banilor rusesti? Ca mi se pare ca daca e scoasa din Swift, se va pierde urma banilor. Dar cred ca si cat timp...? (mai mult)
O sa fie acuzat Putin de crime de razboi?
1. De ce armata rusa distruge orice din Ucraina, dar de presedinte nu se leaga nimeni? Daca Putin vrea sa se razbune pe cei de la putere, de ce nu merge exact dupa ei? De ce presedintele e liber si face...? (mai mult)
Salut TPU, astazi am folosit la farmacie o reteta falsa, facuta de mine. Am facut parafa in photoshop si semnatura pe un website. Reteta mi-a fost acceptata la farmacie. Pot sa am probleme penale?
Salut,Daca ai dosar penal si esti minor trebuie anuntati parinti imediat? Sau prima oara ii anunta si dupa fac dosarul?
Chiar este razboi in Ucraina? Stiu ca sunta stupida intrebarea, dar tot aud din unele surse ca presa minte, ca cica nu ar fi razboi doar la graninta Ucrainei. Ce parere aveti?
Am vrut sa cumpar un joc de la cineva de pe Discord cu paysafe, iar acesta dupa ce i- am dat codul pin de la psf. Mi- a dat block si asta inseamna ca mi- am luat teapa... Daca ma duc la politie sa fac...? (mai mult)
Daca mi-am laut o teapa online cu paysafecard unde am vrut sa cumpar un joc se poate face ceva sa-mi recuperez bani? Daca ma duc la politie sa de pun plangere? Se poate rezolva?
Ce consecințe va avea Putin dupa oprirea războiului?
De * ce la chioșcurile de ziare marea * majoritate a revistelor și ziarelor sunt cu și despre femei? De * ce în marea majoritate a reclamelor televizate, cât și a celor de pe internet apar femei?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!