Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 8 Februarie 2025 sunt:
Ca persoană fizică, pot avea acces la registre civile (nașteri) mai noi de 100 de ani? Dacă da, cum pot proceda să accesez un astfel de document de stare civilă? Mă interesează anul 1925
Buna, Stie cineva ce acte imi trebuie pentru schimbarea unei denumiri de firma?
Daca vreau sa tin un briceag la mine preventiv in buzunar in caz ca ma trezesc cu un fraier care vrea sa ma ameninte cu arma lui este un motiv destul de bun pentru politie? Eu am mare cicatrice pe fata...? (mai mult)
Ar putea Putin sa invadeze pe langa Ucraina si Romania sau alte state NATO? Ar avea de ce? Dar Washingtonul, ar avea de ce sa puna Romania sa ajute Ucraina militar vorbind? Ma refer daca Putin invadeaza...? (mai mult)
Salut TPU,dacă am amenzi neplătite vor fi impozitate la domiciliul la care sunt trecut în buletin? Răspunsuri sincere și la subiect va rog, fără abureli și aberații.
Pot sa-mi schimb buletinul cu o săptămâna înainte de a face 18 ani? Întreb pentru ca sunt programat la sala fix după doua zile de la data mea de naștere!
Daca sunt politist pot aduce masini din strainatate sa le vand?/ Pot vinde pe internet stickere de exemplu?
Pana si Joe Biden a spus ca Rusia invadand Ucraina risca un razboi nuclear de toata regula. Lumea spune ca sunt sanse 0 ca un razboi mondial sa inceapa, dar de ce? Eu cred ca daca Rusia invadeaza ...? (mai mult)
Daca incepe razboiul si trebuie sa fim luati in armata o sa fim luati si daca suntem nevaccinati? am vreo sansa sa scap de armata daca sunt nevaccinat?
Ce traditii mai avem de 24 ianuarie? (pe langa aruncatul cu cerneala) :)) Credeti ca incidentul a fost regizat chiar de Simion, ca sa iasa in evidenta? Sau macar ca sa arate ca tine la traditii? :))
Cineva a pus poze cu mine pe strada...Ce pot face? Este legal?
Salut. Dacă am certificatul la politie pentru preschimbare pot circula cu mașina? Numerele sunt păstrate iar asigurarea este pe numele meu! Certificatul este gata, mâine îl ridic dar am nevoie urgentă...? (mai mult)
Salut, daca vreau sa dau la Scoala de Agenti de Politie de la Campina are ceva daca am un semn din nastere pe picior in zona gambei? Stiu ca nu am voie cu tatuaje care sa nu se vada cu echipamentul de...? (mai mult)
Am voie sa umblu cu un topor in mana pe strada și în mijloacele de transport?
Ca samsar te poți folosi de intimidare sa faci pe cineva să cumpere produsul și după ce îl cumpără nu mai e treaba ta?
Salut tuturor. Este legal ca dupa ce am platit abonamentul cel mai scump al unui site, pentru recunoasterea dreptului de autor asupra a doua scenarii de comedie scrise de mine, sa primesc un e- mail ...? (mai mult)
Câte exemplare de cazier judiciar îmi trebuie pentru scoala de șoferi pentru că îmi fac programare online și mă pune să aleg.
Ce trebuie sa faca o persoana, care trebuie sa dea drept de sapat prin curtea ei pentru conducta de apa, pentru un alt vecin, in momentul in care fac toti cerere pentru bransare?
Credeti că ar fi o idee buna votul de la 16 ani? Singurii beneficiari sunt PNL si USR pentru ca ar mai avea câteva zeci de mii, sute de mii de voturi în plus. Cel mai bine ar fi sa dispară ...? (mai mult)
Salut. Daca cumva se iveste un razboi e adevarat ca oricine, apt sau inapt din punct de vedere medical va fi inrolat in armata? Adica in timp de pace un bolnav de diabet sau care are hernie de disc nu...? (mai mult)
De ce se spune ca Romania nu a evoluat deloc in ultimii 30 si ceva de ani? Uitati-va la asta:https://www.youtube.com/watch?v=ke7LKHySVec
De la ce vârstă te poți angaja?
Ce credeți vine al treilea război mondial? Toată lumea e panicata.
Buna ziua, am o mica intrebare pentru dv: Daca parintii mei s- au casatorit in 1990 si m- au facut pe mine in 1995 si au divortat in 2000, cum se poate ca pe sentinta de divort sa scrie ca "nu au rezultat...? (mai mult)
Salut poți conduce pe lângă autostradă o mașină sau o motocicletă de teren dacă nu ai permis? pe lângă mă refer la partea acea pietroasă unde nu circulă alte mașini.
USR sau AUR si de ce?
Daca mama mea are un salariu de 2400lei iar tata este neangajat, pot primi bursa de studiu?
Poți conduce pe câmp sau pe drumuri agricole mașina dacă nu ai permis?
Salut, Știe cineva sigur, daca am permisul de conducere, obținut în românia, și vreau să plec in Spania pe o perioadă nedeterminată, voi fii nevoit să îmi schimb permisul de conducere,...? (mai mult)
Vă salut cu mare respect! As avea și eu o mica întrebare. Recent am stabilit cu o persoana apropiată ce nu se află pe teritoriul țării să iau o mașină de la ea. Problema este că persoana respectivă...? (mai mult)
Dupa chestiunea cu conflictul dintre Rusia si Ucraina, in cazul declansarii unui razboi, cetatenii Romaniei vor fi obligati sa se macelareasca cu rusii chiar daca nu au nici un interes in aceasta activitate...? (mai mult)
Credeți că dacă Putin va muri, va fi înlocuit cu o dublură? Dată fiind importanța lui Putin în Rusia și factorul stabilizator care îl aduce, nu ar fi cam periculos ca lumea să alfe de vestea...? (mai mult)
Dacă intră Romania in vreun război recrutează toți bărbații? Bărbați, va simțiți în stare? Daca va iau ăștia direct de la salon?
Buna, am 2 ani cu suspendare si nu am reusit sa achit la timp prejudiciul material in valoare de 3600 lei am cu ce sa dovedesc ca nu am avut posibilitate sa platesc eram gravida. As putea face ceva sa...? (mai mult)
Bunica mea are o sora, iar sora ei are un nepot.Eu cu el ce am fi ca si grad de rudenie? suntem apropiati din punctul asta de vedere?
Credeti ca cresterea infinita pe o planeta finita va mai dura maxim 30 de ani datorita Capitalismului?
Bună! Am o prietenă care a renunțat la școală atunci când erea sem 1 în clasa a x a. Acum s- a înscris la seral. Intrebarea este : După terminarea a nului, doreste diplomă de 10 clase, i se...? (mai mult)
Buna! Poti suna la politie pe motiv ca cineva va raporteaza si spune ca ati facut ceva ce n- ati facut. Exemplul meu: O vecina de bloc a sunat de 3 ori la politie pe motivul deranjarii ordinul publice...? (mai mult)
Imi puteti explica, va rog, "ca la prosti" si in detaliu ce se intampla intre Rusia si Ucraina?
Salut TPU. Am doi indieni necalificati la munca in constructii. Le expira viza. Vreau sa le fac angajare si sa le reinoiesc viza. Ma puteti ajuta cu cateva informatii, va rog? De ce acte am nevoie? ...? (mai mult)
Salut TPU! Puteti sa imi ziceti si mie unde gasesc legea cu ce mi se poate intampla daca lovesc un cetatean strain? Ma refer ce sanctiuni se aplica. Dau Funda!
Razboiul bate la usa... unde veti merge, ce veti face? Ati pleca din orasele mari? Ati merge la tara? Ati emigra? Unde? Sau veti ramane unde sunteti?
De ce în tarile nordice tinerii pleaca cel mai devreme de la părinți?
De ce in tarile nordice tinerii pleaca mai devreme de acasa fata de tarile latine(Italia, Spania)?
Salutare, trebuie sa scot cazierul pentru 3 chestii diferite 1 angajare 2 scoala agent de securitate 3 scoala moto a2 Cum procedez? Le pot lua le toate deodata?
Am împlinit 18 ani însă buletinul meu de 14 ani expiră în decembrie. Trebuie să aștept până atunci?
Dacă unul dintre părinți lucrează în străinătate salariul său este înregistrat și de statul român?
Salutare. Am și eu o curiozitate. Am văzut ca apar diverse știri cu un posibil război între Rusia și Ucraina. Dacă cumva și România va fi implicata în război toți tinerii peste 18 ani vor ...? (mai mult)
Daca sunt clasa a 7-a și am noua la purtare cat de mult mă va afecta in viitor?
E adevărat că Sosoaca a fost ridicată de polițiști? Aseară a arătat pe România TV niste imagini de anul trecut
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!