Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 8 Februarie 2025 sunt:
Salut! Sa zicem daca pic sala prima data știu ca te reprogrameaza peste 16 zile calendaristice asta însemnând ca sala o poți da din nou și peste o luna doua? Durează asa mult? O cunoștință a picat...? (mai mult)
Neața! Ninel Peia este parlamentar? Am văzut de câteva ori umblat cu Sosoaca
Ce este un sindicat? Cum apare? Cu ce se ocupa?
Salut. Sunt cadru militar, sunt cu serviciul in alt judet decat cel de domiciuliu. Primesc bani la chirie in acest moment. Întrebarea mea este. Daca ma transfer in judetul unde stau la parintii mei voi...? (mai mult)
Va salut! Urmeaza sa schimb sediul la locul de munca, lucru ce ma gandesc ca o sa necesite un nou contract unde o sa fie trecut noul sediu ca punct de lucru. Curiozitatea e, chestia asta poate ...? (mai mult)
Credeți ca suntem în pragul celui de-al treilea război mondial cu toată situația Rusiei, NATO?
Draga TPU, stiti cumva cand va trece greva STB (autobuzelor) din Bucuresti? Eu prima oara cand am citit am crezut ca e o farsa. Aparent, toata ziua nu au circulat (tramvaiele, troleibuzele, ...? (mai mult)
Buna seara! Eu am stat in chirie cu încă 3 fete. In ultima luna nu am mai locuit nici măcar o zi la adresa respectiva deși am contribuit la chirie. Iar luna aceasta am anunțat cu o săptămâna înainte...? (mai mult)
Buna ziua! Doresc sa achit asigurarea de sanatate, acum in Ianuarie, pentru ca voi pleca din tara, dar eu am platit pentru 6 luni in septembrie. Se va inregistra ca fiind platita din martie (cand se...? (mai mult)
Cum îi cheamă pe cei care sunt vicelideri din fiecare grup parlamentar?
Salutare TPU! Tatal meu a decedat in anul 2018, avand pensie definitiva. Intrebarea mea este urmatoarea: In ce conditii poate lua mama pensia de urmas, avand in vedere ca nu a avut niciodata loc de...? (mai mult)
De ce spun toti ca nu s-ar baga NATO pentru România sau pentru o alta tara din nato?
Oare va fi razboi in Ucraina? Pe noi ne-ar afecta si cum? Ce ar inseamna aceasta confruntare pentru lumea intreaga?
Salut, TPU! Mama mea a divorțat de tatăl meu biologic în 2019 și nu- mi plătește pensie alimentară. Eu nu mai țin legătura cu el de câțiva ani și vreau să știu cum putem afla locul lui de...? (mai mult)
Buna ziua. Daca accept in scris o oferta de munca si anterior semnarii contractului individual de munca renunt sa mai contractez pot fi tras la raspundere? Ce drepturi si ce obligatii se nasc in urma semnarii...? (mai mult)
Bună ziua, o tumoră maligna parotidiana se poate incadra în garad de handicap?
Stie cineva în ce comisii parlamentare mai face parte Ioan Cupsa? Eu stiu ca e membru în comisia jurdica din camera deputaților și din câte știu eu aminte era președintele unei comisiei din camera...? (mai mult)
Salut TPU. Prin anii 1800, in Europa de Vest, exista clasa de mijloc?
Bună ziua! Lucrez in invatamant si am contract pe perioada determinata pana la 01.02. 2022, deoarece revine titularul din CCC. Stiti cumva daca as putea beneficia măcar de somaj? Si daca da, ce valoare...? (mai mult)
Buna ziua, cand vinzi un teren agricol, (TERENUl NU ESTE INSCRIS IN CARTEA FUNCIARA, ESTE INREGISTRAT DOAR LA PRIMARIE). Ce obligatie are vanzatorul sau cumparatorul? Trebuie mai întâi să anunte ...? (mai mult)
AM TERMINAT O ȘCOALĂ DE ȘOFERI în Bucureșți, am dosarul, am plătit taxa pentru permis la CEC, Am cazier, am toate actele ok. Ce trebuie să fac acum cum mă pot înscrie pentru ca să dau...? (mai mult)
Bună! Mi- am pierdut permisul și buletinul in Italia, am declarat pierderea la carabinieri, ei au trimis înștiințare in România la poliție. Mi- au spus niște prieteni ca dacă vin in România,...? (mai mult)
Am vazut ca a spus Putin ca Romania s-ar putea afla in traiectoria rachetelor lor. Daca sa zicem ca este adevarat, ce se poate intampla? O sa intervina Nato?
Sunt în Spania și am pierdut actele mai am decât o copie după buletin pot sa plec din tara cu ea
Din ce câștigă bani Gelu Vișan? Mereu spune că ar fi analist politic. E adevarat?
Salut, dacă am fost martor unui accident rutier și am dat declarații despre cele întâmplate și as vrea sa merg la cea mai apropiata secție de politie de locul accidentului pentru a cere detalii...? (mai mult)
Bună TPU Daca am media scazuta la purtare 9 pe un semestru ma va afecta la ceva daca pe restul am numai 10.Mai pot da la politie????
Locuiesc in Bucuresti sector 3. Unde platesc o amenda de parcare primita in alt judet?
Ce sugestie aveți pentru a înființa cât mai ușor și cât mai ieftin un ONG? As putea fi dispus sa plătesc cel mult 300 RON pentru facilitarea acestui proces.
Ce părere aveți de fuziunea PNL cu PMP și ALDE? Credeți că se întorc Tăriceanu și Băsescu în politica?
Este atestatul la limba engleză obligatoriu în 2022? În legislație nu am găsit nimic. Profil matematică-informatică
Am fost chemat ca martor într- un caz de plângere contravenţională între fostul meu loc de munca și alta parte, n- am avut decât data, ora și camera la care trebuia sa ma prezint, nici un alt...? (mai mult)
Ce insemna fauna cibernetică? Eu nu prea am inteles nimic din proiectul de lege depus de Ioan Cupsa
Salutare am și eu o întrebare. Am cumpărat o masina în mai 2020 și am înmatriculato. Nu am plătit impozitul pana in prezent? Știam ca în primul an nu se plătește la prima înmatriculare
Daca dau comanda de un briceag mai mare de 15 cm (21 cm) imi va cere buletinul cand va ajunge comanda?
Https://youtu.be/gjYGLPEB74Y Ce părere aveți de părerea acestei femei? De ce majoritatea oamenilor în vârstă se opun scolii online?
Salut, am si eu o intrebare. Daca am renuntat la prima facultate la care am intrat la buget, daca ma inscriu in octombrie la alta mai pot beneficia de loc la buget iar? In conditiile in care nu am terminat-...? (mai mult)
Salutare TPU! Recent am vrut sa- mi achizitionez o pereche de adidasi de pe olx. Singura problema a fost ca vanzatorul a cerut avans de transport pe care l- am achitat. I- am trimis un paysafe de 25 de...? (mai mult)
Daca prietena mea in varsta de 16 ani a dat o declaratie impotriva unor fete pentru ca au lovit-o, iar eu am fost martor si vom spune ce s-a intamplat, se va afla identitatea mea?
Poți conduce Citroen Ami la 14 ani în România? Am vazut ca in Franța se poate. Am 13 ani acum dar m-ar interesa dacă ar fi ceva șanse să ne lase să le conducem de la 14 ani...
Am voie sa fac un traseu mtb in padure?(legal)
Buna grup, am o nelamurire. Am nascut pe data de 5, iar cu o saptamana inainte de a naste iubitul meu(acum fostul, cu care nu m- am casatorit sau scos acte) m- a parasit. Intre timp eu am si nascut...? (mai mult)
Mai este Ioan Cupsa vicepreședintele comisiei juridice din camera deputaților?
Am auzit ca va fi schimbată Laura Vicol de la șefia Comisiei juridice din camera deputaților. Am văzut că are legatura cu personajele controversate. E adevărat?
Am fost la drpciv sa trec masina pe nume. Si domnul de acolo dupa ce a terminat, a zis sa vin din nou maine la 12:30 sa scot dovada pana vine talonul nou. Problema este ca eu lucrez sch 3 in tura de noapte...? (mai mult)
Cu ce ne ajuta dacă se desființează SIIJ asa cum vor astia? O sa intram în Schengen la primăvară?
Bună ziua, dacă cartea de identitate mi- a expirat dar încă este valabil pe toată stării de alertă cât și 90 de zile după terminarea ei, ea este valabilă doar în România sau și în...? (mai mult)
Cati parlamentari are in prezent Partidul Neamul Românesc?
Ce se mai intampla in estul Ukranei? Cine e la curent cu ultimele stiri? Am auzit ceva de un atac cibernetic in Ukraina azi. Saptamana trecuta citeam o stire ca au fost vazute buldozere rusesti BAT- 2...? (mai mult)
Salut, ce este fisa cu impresiunile decadactilare ale solicitantului realizata de unitatea de politie de la locul de domiciliu sau de resedinta al solicitantului? Este obligatorie să o am atunci când...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!