Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 8 Februarie 2025 sunt:
Salut, ce este fisa cu impresiunile decadactilare ale solicitantului realizata de unitatea de politie de la locul de domiciliu sau de resedinta al solicitantului? Este obligatorie să o am atunci când...? (mai mult)
Buna ziua, pentru a face buletinul in regim de urgenta ce trebuie sa fac? Imi mai trebuie programare?
Care este treaba cu Noua Dreapta Mehedinți, am inteles ca au legături cu cei de la Aur. Aveti informații despre asta?
Voi sunteți nationalisti? Credeți în asta? https://www.g4media.ro/sondaj- inscop- peste- 60- dintre- romani- prefera- valorile- traditionale- in- locul- drepturilor- si- libertatilor- moderne-...? (mai mult)
Salutare tuturor, are cineva idee daca se poate cere ( si aproba) returnarea cotizatiei de pensie de la statul Roman? Am contribuit 5 ani dupa care am parasit Romania fara gandul de intoarce si ma gandesc...? (mai mult)
Am dat examenul teoretic cu buletinul expirat pot da si traseul? Am vazut in lege ca este valabil inca 90 de zile de la expirare…
Aveți neplăceri cu facturile la gaze curent?
De ce sa se aloce 6% PIB educației? Poate doar sa se mărească salariile profesorilor, dar nu pentru scoli in sine. Ca ce sa se arunce sute de milioane de euro pentru copiii din ziua de azi ...? (mai mult)
Daca o pedeapsa e de la 3 la 12 ani sau de la 2 la 7 de exemplu pot lua la pedeapsa de la 3 la 12 2 ani si 6 luni 1 an si 9 luni etc? Sau nu e posibil
Bună! Am o întrebare. Am avut un prieten care imi oferise cadou un telefon si niste bani (din nou specific cadou, nu i- am cerut eu, fara imprumuri sau etc.) si cand a aflat ca eu imi facusem iubit...? (mai mult)
Ce înseamnă control judiciar 60 zile?
Ati sters vreodata un site web/domeniu? cat a durat?
Buna ziua, imi puteti spune ce se poate trimite in afara de scrisori in cutiile acelea postale amplasate in afara oficiilor postale? Bilete de loterie, obiecte mici, hartii sau ceva. se pot trimite?...? (mai mult)
Am cumparat o masina inmatriculata sh. Am fost la acte auto am facut contract vanzare cumparare cu vanzatorul. Apoi am mers impreuna la taxe si impozite si a scos- o vanzatorul din evidenta si am luat-...? (mai mult)
Nu credeți că țiganii au stricat imaginea românilor în ochii străinilor? Ei fiind de altfel primi care au trecut granițele, de când România a intrat prima oară în comunitatea Europeană! ...? (mai mult)
După cum probabil unii dintre voi știți, dacă nu chiar majoritatea, sigur a- ți auzit de vechile știri străine care publicau tot felul de infracțiuni / dezordini sociale a unor categorii de imigranți...? (mai mult)
De cate clase ai nevoie pentru permis?
Salutare TPU! Cu o licenta PPL(A) se pot pilota elicoptere ultrausoare(ULM) sau am nevoie de licenta ulm pentru asta? Adica daca am PPL(A) am nevoie de ULM pentru a pilota un mosquito helicopter?
Salut, am o intrebare legata de transferul scolar dintr- o clasa in alta, de exemplu, eu vreau sa ma transfer de la stiinte ale naturii intr- o clasa de stiinte sociale. Mi s- a zis ca, deoarece eu...? (mai mult)
Buna! Am inteles ca poti da sala (testul teoretic) pentru permisul auto (categoria B) inainte sa implinesti 18 ani, iar traseul (proba practica) poti sa il dai doar dupa ce implinesti varsta respectiva....? (mai mult)
Salut! Am picat testul pentru admiterea la traseul și ieșirea din scoala. Dacă Doamne ferește pic și luni ca sunt reprogramata, nu pot sa fac orele de conducere deloc?
Recent am fost judecat pentru act sexual cu o minor cazul a fost închis am primit suspendare 2 ani și 6 luni, între timp pana sa primesc rezultatul am condus cu permisul suspendat și m- am ales cu...? (mai mult)
Ce are toata lumea cu ideologia comunista?
Buna ziua. Se poate lua o singura zi de concediu de odihna cu plata? Ce lege raspunde la intrebarea mea? M-ar interesa legea si articolul, daca se poate. Multumesc!
De ce la antene sunt 2 / 3 prezentatorii care prezintă o știre împărțită în jumătăți de fraze spusă de fiecare împarte cu jumătatea lui? De ce la Antena 3 sunt 3 prezentatori care prezintă...? (mai mult)
Care-i treaba cu Antena 3 și CNN? Prima oară când văd așa ceva și mă pune pe gânduri! Ce treabă are Antena 3 cu CNN / CNN cu Antena 3?
Salut! Sunt la ase si doresc sa ma retrag in semestrul al 2 lea. Problema mea este ca la anul o sa dau la alta facultate si nu inteleg daca intru ce se intampla. Platesc primul sem si al 2 lea sunt la...? (mai mult)
Bună! Mi- am pierdut buletinul și permisul in Italia, am fost la carabinieri și am declarat pierderea dar nu am putut ajunge in țara pentru a le reface. După aproximativ doua luni le- am găsit și...? (mai mult)
Buna ziua. Am avut o masina pe care am vandut- o in 1992. Nu am radiat- o si in continuare imi vine de plata impozitul pe ea. Nu mai am talon sau carte de identitate. Cum pot sa fac sa o radiez? Cei de...? (mai mult)
Salut! Aseara un prieten de- al meu, cu masina de la munca, a virat la stanga pe linie dubla continua intr- o benzinarie. Desi n- a fost niciun echipaj de politie prezent sau vreo masina in timpul virarii,...? (mai mult)
Mai exista limita de inaltime la recrutarea pentru jandarmi/militari?
Buna, as vrea să știu ceva. Sunt eleva la gimnaziu și se primesc burse. Anul trecut am primit având mașină 9.47 dar anul acesta condițiile bursei s- au schimbat. Pe sem.1 am media 9.55 și nu știu...? (mai mult)
Poate sa mi se scada nota la purtare dacă nu a venit toată clasa la școală deoarece este penultima zi din semestru și nu am fi făcut nimic, absolut nmc?(ni s.au închis mediile)(clasa a 11 a)Dirigintele...? (mai mult)
Buna, am nevoie de ajutor privind zilele de concediu. Sunt angaj la o firma, si am 21 de zile de concediu. In iunie am de gand sa demisionez. Am auzit de faptul ca zilele de concediu nefolosite se...? (mai mult)
La stiri vad urmatorul subiect. Guvernul i- a in considerare taierea tva- ului la alimentele de baza, o masura similara cu cea a Poloniei. Toate bune si frumoase, simteam ca ziua mea devine putin mai...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare Pentru persoana desemnata cate clase iti trebuie si daca trebuie sa fi posesor de permis?
Buna. Sunt niste reguli pentru care poti intra cu o valiza in tren cfr? Adica iti verifica valiza sau ceva de genul?
Salut! Câte ore de condus se face pe săptămână categoria b? Eu merg și la munca și nu prea am timp sa merg zilnic.
Salut TPU! Am o problema in ceea ce privește moștenirea. Străbunicii mei aveau doi copii(mamaie și fratele lui mamaie). Aceștia au murit in ‘87 iar averea lor(locuri la cimitir, doua apartamente...? (mai mult)
Cu ce te afectează ca ai media la purtare la liceu 9 sau 8 în loc de 10?(întreb pentru un coleg) Și conteaza și motivul pentru care a fost scăzută media?
Daca o prietena a mea, minora, a fost batuta in public. Au intrat peste ea in liceu (liceul neavand paznic), au filmat- o (fara acordul ei) si exista martori, ce trebuie sa spuna daca depune plangere?...? (mai mult)
Poate se pricepe cineva... Un amic intreaba ca sa stie daca are rost sa se agite sau... Sotia lui a fost amendata ca a intors pe linie continua. Totul bine si corect, a fost chemata la logan sa semneze...? (mai mult)
Dacă la un magazin se scumpesc produsele, marfa care este deja pe stoc nu au voie sa o scumpească? Dacă da, vreau și legea, ca eu nu o găsesc
As putea da in judecata o companie de transport public urban a caror autobuze nu respecta programul de a ajunge in statia respectiva?
Daca am fost martor la o bataie in public si am 18 ani iar persoana agresata depune plangere, pot sa fiu martor fara ca parintii mei sa afle? Multumesc anticipat!
Sa spunem ca doresc sa vand un obiect prin olx la pretul x. Trimit acel obiect prin Fan Courier urmand sa primesc banii prin ramburs. Se produce o eroare iar curierul incaseaza de la cumparator un pret...? (mai mult)
Salut! Sunt in clasa a IX- a, si eram curios daca as putea face cerere pentru bursa de studiu(am media 9.47 si nu o pot lua pe cea de merit) daca beneficiez de o bursa sociala, mai precis "bani de liceu"....? (mai mult)
Buna ziua, Exista urmatoarea speta: - Firma A trimite un colet cu plata in numerar cu firma B(specializat in curierat). - Firma B nu- si asuma raspunderea pentru neplata sau frauda. - Firma B lucreaza...? (mai mult)
Pot sa fac rate daca nu am un contract de munca nedeterminat (am doar pana in iulie)?
Salut, am o intrebare, primesc amenda daca pierd buletinul? Daca da, atunci cat este amenda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.