Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 8 Februarie 2025 sunt:
E posibil asa bătaie de joc din partea rușilor?:https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/elevii- din- giurgiu- fac- cursuri- online- pentru- ca- primaria- nu- are- bani- pentru-...? (mai mult)
Buna ziua! Am o nelamurire legata de Politia Locala.Acesti domni m au chemat sa imi dea o contraventie si sa ma bage la plata(sa le achit)pentru niste burlane care spun ei, eu le as fi stricat.Desi nu...? (mai mult)
Bună! Pot sa imi deschid un birou de detectiv particular daca urmez facultatea de jurnalism?
Dacă ai diploma de finalizare a învățământului profesional se poate înscrie pentru agenti de politie/jandarmerie/politie frontiera? Sau trebuie sa ai învățământul liceal și bacul...? (mai mult)
Salut. Fosta iubita ma lăsat pentru altul, și ea trimis celuilalt ceva poze cu ea dezbrăcată, care după aceea ala a făcut pozele public, și Lea trimis și altora. Întrebarea mea este dacă...? (mai mult)
"Un elev dintr un judet din ro in varsta de 17 ani a fost injunghiat cu un cutit pe holul liceului de catre un elev aflat in anul 1 ( tot de 17 ani) la scoala profesionala si care a vrut sa se razbune ...? (mai mult)
Bună seara! Pe data de 20 Noiembrie mi s- a luat Permisul pe 90 de zile, pentru 169 Km/h in afara localității cu 100 km/h! Undeva lângă Focșani! Mi s- a dat o dovadă cu drept de circulație ...? (mai mult)
Salut! Prietena mea a lucrat la un fast food, salariul net era de 2000 lei, dupa ce a plecat i s- a spus ca are 8 zile de concediu, urmand sa i le plateasca, plata fiind de 400 si ceva de lei, mi...? (mai mult)
Credeți că am făcut rău, dacă când s- a despărțit fosta de mine, adică ma lăsat pentru altul și a trimis ceva poze cu ea dezbrăcată. Și eu am aratat și la alți pozele cu ea? Credeți...? (mai mult)
Salutare, am 18 ani si am o problema mare. intr- o seara am fost beat si am inceput sa vorbesc pe social media cu o fata. Nu imi aminteam prea multe dar am vazut ca a doua zi fetei respective ii placea...? (mai mult)
Am lucrat undeva 12 zile, nu stiu sigur daca a facut contract sau nu, eu nu am semnat nimic, este posibil sa nu primesc banii de la angajator? Daca nu dorește sa mi dea cum ar trebui sa procedez?
Buna! Am intrat in localitate cu viteza, peste 100km/h, eu si alte 2 masini si din fata venea un logan de politie, care dupa ceva timp a aprins luminile si a incetinit. Eu am incetinit si am asteptat...? (mai mult)
Buna Ziua, soacrei mele i sau pierdut actele de la casa. Casa este pe numele sotului dansei care este decedat. Acum ea ar dori sa le refaca insa atunci cand se duce la primaria de unde apartine i se...? (mai mult)
Salut, am luacrat la o firma, iar acum am nevoie de la ei de niște Adeverințe de salariat, stau si ma rog de o secretara de- a lor, ca doar numărul ei îl am si de jumătate de luna ma tot amâna...? (mai mult)
Salut băieți. Anul asta vreau sa dau de permis categoria B dar usor usor vreau sa dobândesc categoriile B BE C CE. Pentru început la 18 ani o sa dau doar de B si BE si după la 21 de restul. Întrebarea...? (mai mult)
Buna ziua si la multi ani! Cei de la primarie au schimbat numerele la case, intrebarea e...Nu trebuie acum sa schimb numarul si in contracte? Cei care au schimbat au spus ca nu, ca se ocupa primaria,...? (mai mult)
Ce părere aveți de gluma cu 7 lei motorina? Chiar simte cineva scumpirea asta? A zis unu la mișto și au muscat toți gluma. Dar nu înseamnă că toți simt scumpirea asta. Chiar dacă jumate...? (mai mult)
Daca sunt student la o facultate de 4 ani, anul 1 si as vrea sa renunt la ea si sa ma inscriu din toamna la o facultate de 3 ani va trebui sa platesc primul an la cea de-a doua facultate?
Care a fost cauza creșterii economice și a nivelului de trai din anii 2000? Având în vedere ca în anii 90 totul a stagnat, cel puțin în România.
Daca am predat cazierul curat, fara probleme, si intre timp mi se face un dosar penal, cei de la munca pot vedea asta? Pot vedea ca am un dosar penal, chiar daca atunci cand le am predat cazierul nu...? (mai mult)
Dacă am dosar penal pentru port de arma alba, am 16 ani, pot da de permis la 18 categoria b?
Bună ziua, în urma unei prezentări la taxe și impozite am aflat fără sa vreau ca am o amenda din 2020 pentru rovineta.In acea perioada eu mi am schimbat domiciliul.Este normal sa primesc la fostul...? (mai mult)
Bună ziua! Iți trebuie vreo autorizație sau orice document pentru a mansarda apartamentul la etajul 4. Am un pod mansardabil și vreau să-l mansardez.
Salut, am o întrebare Azi am primit o amenda pentru viteza iar Cand Primești o amenda ar trebui sa primesti o Înștiințare cu privire la acest lucru prin posta din câte stiu, ideea ar fi ca ai...? (mai mult)
Am tot vazut la televizor ca persoanele cu dizabilitate intelectuala (diagnosticul meu) sunt generalizate si indiferent de severitate sunt considerate lipsite de discernamant si puse sub interdictie imediat...? (mai mult)
Salutare. Pe 22.10. 2021 am avut parte de un accident rutier. Am derapat in curbă având 3 persoane in mașina, si am intrat frontal intr'un autovehicul, soferul consumând alcool, . Victimele nu au...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca un broker este regularizat intr-o alta tara, dar nu este regularizat in Romania? Nu gasesc informatii relevante pentru aceasta idee, exacta.
Scuzați ca va deranjez in noaptea de revelion, dar este urgent! Sunt in belea mare, cred.Acum 3 zile am avut un conflict cu un bărbat de 40 și ceva de ani, cred ca atât avea.Mergeam pe trotuar si...? (mai mult)
Buna ziua, sunt student și beneficiez de pensie de urmaș pana la vârsta de 26 de ani dacă urmez cursurile (facultate). Dacă anul viitor schimb facultatea și automat sunt din nou anul 1 in adeverința...? (mai mult)
Https://www.desteptarea.ro/curtea- de- apel- bacau- a- anulat- 21- de- hotarari- de- guvern- referitoare- la- starea- de- alerta- si- restrictii/ am scapat oficial de amenzi nu mai trebuie platite nu?...? (mai mult)
Cam cat ia cineva amenda daca isi deschide frizerie fara sa aiba firma, autorizatii etc? Practic are spatiu amenajat, isi desfasoara activitatea si nu plateste nimic la stat. Sau ce poate sa pateasca?...? (mai mult)
Salut. Am nevoie de o informație clară și precisă. Anul trecut prin luna octombrie am primit o amenda Covid- 19 pentru purtarea necorespunzătoare a măștii. Acum doua luni s- a calculat amendă ...? (mai mult)
Salutare! Am o întrebare. pot merge sa dau sala pentru permis categoria b cu buletin de 14 ani?
In legatura cu ultima intrebare, azi m- a sunat proprietarul sa ma ameninte ca daca nu eliberez pana pe 5 ianuarie o sa- mi arate el mie nu stiu ce. Am gasit o lege ca nu se pot face evacuari din decembrie...? (mai mult)
Se mai închid scolile la 6/1000 sau se mai trece în online o clasa care are 2 cazuri de copii infectați? Întreb asta pentru ca în mai puțin de o luna o sa avem 20000- 30000 de cazuri pe zi ...? (mai mult)
Care ar fi drepturile unui adult cu handicap usor?
De ce se spune ca politicienii romani sunt hoți? Aia din vest, din America au averi de milioane, unii chiar miliarde și ce au făcut pentru oameni? NIMIC La noi în afara de Iliescu, Dragnea,...? (mai mult)
Salutare Am avut certificatul suspendat pentru lumini cu termen de 20 de zile pentru inlocuirea la itp ceea ce nu am facut. Ulterior fost prins in trafic fara certificat si asigurare si mi s- au luat...? (mai mult)
Buna am dat proba practica zilele astea si am pică in ultimele minute de condus, doasarul imi expira in Februarie 2022 si as vrea sa încerc o ultima data sa dau pentru ca in Martie voi pleca din tara...? (mai mult)
Bună TPU! Nu știu dacă are vreo relevanță întrebarea mea, dar încerc. Există vreo lege privind persoanele vârstnice care împlinesc vârta de 100, prin care acestea să primească ceva din ...? (mai mult)
Buna am picat orașul zilele astea doasarul imi expira in Februarie 2022 as vrea sa susțin pentru ultima data proba practica inainte de expirarea dosarului ma poate ajuta cineva? Am aflat ca se poate ...? (mai mult)
Buna ziua, Numele meu este Andrei Petcu. Am facut o fapta regretabila in seara zilei de craciun, si anume m- am urcat la volanul masinii mele sub influenta bauturilor alcoolice. Drept urmare, ...? (mai mult)
Ajutor am sunat la 112 din greșeala și am închis repede! Ce sa fac?!
Buna, nu știu daca am ales bine categoria, dar am o nedumerire. In zona in care locuiesc in ultima perioada s- au construi destul de multe pensiuni, problema este ca aceste pensiuni au scurgerile...? (mai mult)
Pot merge la trezorerie sa transfer bani daca nu am 18 ani?
Am inchiriat o garsoniera si nu am mai platit ultimele 2 luni si acum m-am trezit cu proprietarul peste mine sa ma dea afara? pot sa ii fac plangere penala pentru violare de domiciliu?
Am si eu o intrebare importanta pentru cei ce cunosc. In urma cu aproximativ 1 an am lucrat la un bar timp de 4 ani, in ultima vreme am avut probleme de sanatate si nu am mai putut lucra. Contractul ...? (mai mult)
Salut TPU. Zilele astea am dat sala și am fkst programat la sfârșitul lui martie pentru traseu. Dacă as merge la sediul drpciv ar fi șanse ca doamna sau domnul de la ghișeu sa ma reprogrameze mai...? (mai mult)
Hei, daca am buletinul expirat pot sa iau parte la starea civilă când semnez actul de căsătorie sau trebuie un buletin valid neexpirat, căci eu as fi vrut să fac actele cu logodnicul meu și după...? (mai mult)
Vi s-a intamplat vreodata sa fiti discriminat pe baza vaccinat / nevaccinat? Pare sa fie un nou mod de impartire a societatii.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?