anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1989 -_- 2011 Ce parere aveti de acest interval de ani
An dupa an in care am dus o in asa zisa democratie si libertate >Dar Sincer va place o duce ti bine traiti bine Ok o ducem mai bine decit alte tari ma refer la acele tari din lumea a cincea a sasea care inca traiesc prin jungla si aproape sub cerul liber
Sunt Ferm convins ca traiesc mult mai linistiti si mai libertini
Sincer eu m-am saturat de toata aceasta lume "Civilizata" voi nu va doriti cate o data sa traiti cu totul in alta parte? Departe de toata aceasta lume
Agitata Tot timpul pe Fuga de a mai descoperii ceva in plus Dar care pe de alta parte. inteelegeti voi ca nu mai vreau sa mai continui
Dar cind l am vazut Pe Domnul presedinte american cum urmarea capturarea chiar si celui mai inversunat terorist care a terorizat o planeta intreaga si urmarea cu urmarim noi un Film intr un mall cu floricele de porumb si cu sucuri alaturi Mi sa facut pielea de gaina pe mine si pur si simplu nu mi venea sa cred ca o pot vedea si pe astea.
Sincer sa fiu ma tem de ce am scris mai sus dar asta este Sunt Ferm convins ca si netul este monitorizat extrem de usor la fel ca orice telefon mobil dar asta este. Asta i lumea in care traim azi Asta i asa zisa libertatea a noastra a fiecarui om ADICA EGALA CU ZERO
ZERO INTIMITATE ZERO LIBERTATE SI ZERO VIATA FRUMOASA. VOI CE ZICE TI?

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu cred că ai citit prea mult George Orwell.
Nu mă înţelege greşit, şi eu sunt un mare fan al lui Orwell, în special al romanului 1984 care reflectă destul de bine realitatea din 2011.
Însă, tu ai introdus pe lângă date reale şi ceva ficţiune.
Se încalcă unele libertăţi? Da! Se urmăresc uneori abuziv comunicaţiile? Da!
Dar totuşi, asta nu înseamnă că nu suntem liberi.
Pe mine nu m-a întrebat nimeni nimic când m-am întâlnit cu nişte prieteni şi am discutat. Se poate! Chiar este libertate însă trebuie să ştii şi cum să te fofilezi happy.