Salut! A mai reinnoit careva, fără certificat verde, cartea de identitate în perioada asta? Trebuie test Covid? Este bun orice test? Dacă nu îl reinnoiesc se prelungește termenul de valabilitate...? (mai mult)
Salut, am sters pe cineva in parcare și am tot mers, am observat târziu doar și nu am raportat la secție, acum m- a oprit poliția și mi s- a cerut sa raportez altfel o sa mi se ia permisul, dar...? (mai mult)
Salutare TPU, am primit o Tranzacție de la banca cum ca ar trebui sa livrez o suma de 17 mil. Banca m- a întrebat dacă vreau sa confirm sau sa infirm tranzacția.Dar am refuzat și mi- au blocat cardul.Problema...? (mai mult)
Am doi prieteni lângă mine care unul e mare si unul mai mic si cel mare nu ma lasă in pace imi trimite filmari cu fața mea si cum dansează, pot face ceva la poliție?
Bună seara! Am o problemă și doresc o îndrumare. Este legată de succesiunea unui apartament după decesul tatălui meu. Eu mai am o soră și un frate major cu handicap și mama care este în viață....? (mai mult)
Lovirea masini la examenul auto de bordura drumului se penalizeaza cu 21 puncte?
De ce paznicii de la mall-uri sunt mai fericiti acum? Prinesc 10 bani pentru fiecare scanare de certificat? :)))) Parca ii vad mai fericiti si au chef nu ca inainte
Salut. Când te angajezi undeva și îți cere certificat de cazier îl verifică cineva gen angajatorul să vadă dacă este valabil (cu seria) sau pur și simplu îl trântește în dosar și atât? ...? (mai mult)
Ciupercile halucinogene sunt legale?
Daca imi scot dosarul de la facultate in Ianuarie dar eu sunt la buget trebuie să plătesc cursurile sau nu? Si daca vreau sa dau la alta facultate in vară nu voi mai putea intra la buget deloc, chiar...? (mai mult)
Bună! Rog pe cineva să mă ajute, dacă doreste, cu niste informatii. Recent, în localitatea unde am domiciliul, s- au introdus denumiri de străzi și s- au renumerotat locuințele. Prima întrebare...? (mai mult)
Bună! Aș dori să știu următorul lucru. Am primit o amendă cu 2 zile în urmă și știu că trebuie plătită la primăria unde am domiciliul. Problema e că eu nu mă aflu acasă și nu pot ajunge...? (mai mult)
Salut, in legatura cu scoala de șoferi, examenul teoretic (sala) se poate da inaintea împlinirii vârstei de 18 ani?
Bună seara, acum o saptamana am fost oprit in trafic de 2 politisti care m- au controlat in masina si mi- au gasit aproximativ 1g de iarba, m- au dus la spital unde am iesit pozitiv cannabis la proba...? (mai mult)
Salut. Se poate intra in politie fara a urma scoala de agenti sau academia? Din ce am auzit si citit poti sa te duci la cateva cursuri pentru civili periodic respectiv sa ai o diploma de licenta in domeniul...? (mai mult)
Buna, am o masina de la fier vechi, masina are carte si talonul barate ca fiind distrusa, o mai pot reimatricula?
Îți poți reface buletinul înainte sa împlinești 18 ani?
Salutare! Am permisul suspendat pentru 90 de zile, am fost la poliție și am renunțat la dovada de a conduce cu data de astazi și am susținut examenul pentru micsorare perioadei de suspendare! Am...? (mai mult)
Buna, TPU! In prezent primesc o pensie de urmas, dar urmeaza sa semnez un contract de freelancing, deoarece sunt studenta si nu pot acoperi din aceasta pensie toate cheltuielile, asa ca am decis...? (mai mult)
Buna ziua! Femeile au voie sa fie incatusate de politie?
Buna ziua! Am fost in concediu crestere copil si am inceput sa merg la un nou loc de munca...stiu ca beneficiez de stimulentul de insertie, dar ce documente imi trebuie la dosar? Mentionez ca in concediu...? (mai mult)
Maine vin primii bani din PNRR, e vorba de 1.8 miliarde euro. Tot luna aceasta vine și a doua transa (1.94 miliarde euro). Dar lucrările când încep? Eu cred ca riscam sa pierdem banii, în ...? (mai mult)
Acum daca in clasa este un caz de covid, se mai intra online sau dupa o anumita rata de incidenta? Din cate am auzit daca rata este sub 3 nu mai intra clasa online.
Stiti cumva daca cererea pentru pasaport trebuie sa o am cand merg sa il fac sau mi-o da acolo sa o completez? Imi trebuie si poza 3, 5x4, 5 cm? Am gasit ceva model de cerere pe net
De ce se spune ca in parlament se afla cei mai mari hoti?
Cum pot depune plangere pe numele unui Cazino Online? Este vorba de NetBet, mi au blocat contul Fara sa fac Absolut nimic, mi l au blocat permanent, Contul era deja verificat, Identitate, plus...? (mai mult)
Salut, cum pot depune plangere pe numele unui Cazino Online? Este vorba de NetBet, mi- au blocat contul fara sa fac absolut nimic, mi l- au blocat permanent. Contul era deja verificat, identitate,...? (mai mult)
Ati participat la vreun protest din ultimul 1 an și jumătate? Dacă da de ce? Dacă nu de ce?
Am facut o postare pe Facebook despre un crescator de caini cum ca isi trateaza rau cainii, am pus si filmulete de pe contul lui de Youtube in care se vedea clar. Si acum ma ameninta ca ma da in judecata...? (mai mult)
Ce credeți ca s- a întâmplat de fapt cu Dan Condrea patronul Hexi Pharma? Credeți ca si- a înscenat moartea sau s- a sinucis? Este dubios ca a murit chiar cu o zi înainte sa fie audiat pentru dosarul...? (mai mult)
Perioada de preaviz trebuie respectata doar daca angajatorul iti cere chestia asta? Si din cate am inteles, in perioada preavizului muncesti doar jumate de program, e adevarat?
Daca de pe data de 3 septembrie nu am mai putut nerge la munca si nici nu am anuntat(mi- au trimis instiintare ca s- a incheiat contractul) si nici pana acum nu am gasit loc de munca... as vrea sa stiu...? (mai mult)
Salutare. Se poate să fii înscris la două școli auto diferite, la una pentru categoria B și la cealaltă A2? Eu sunt deja înscris la B și aș vrea să mă înscriu pentru A2. Unii instructori mi-...? (mai mult)
Buna TPU! Actele pentru alocație la nou născuți unde se depun? La primăria orașului sau?
Ce este legionarismul?
Fostul angajator nu dorește să îmi dea adeverința de venit. Insist de aproape o lună trimițându- i mesaje text și de nenumarate ori i- am sunat atat pe contabilă cât și pe sef. Mi- au spus că...? (mai mult)
Vot astea sa bage armata obligatorie pentru aia care fac 18 ani și n au loc de munca și nici facultate? Sau care e faza?
Am intrat recent in pensia de vârstă și sunt angajat la un SRL. Întrebarea mea ar fi, dacă mai pot lucra in continuare? Există vreo lege actuală care să zică clar dacă pot sau nu?
Care credeți că este modelul de dezvoltare mai sustenabil pentru economie: cel american, sau cel în stil european/chinez/japonez etc? Mă refer la faptul că americanii au investit în: autostrăzi,...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa îmi cumpăr ceva in rate de la Altex, am citit și am văzut ca trebuie sa am minim 3 luni de munca, eu am 3 luni de munca dar o săptămâna am fost in șomaj tehnic. Credeți ...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau să fac un GIVEAWAY de iarnă pentru pagina mea de Facebook. Ideea e că aș vrea ca surpriza să conțină articole și accesorii pentru fumat, rulat, de ex: foițe și filtre de toate...? (mai mult)
Salut, mi s- a reținut permisul pentru viteză ( 90 de zile cu drept de a da sala, să mai rămân cu 30 ). Pe amenda contravențională este numele meu trecut, și pe dovada de 15 zile, numele tatalui....? (mai mult)
Am achizitionat recent un catel din rasa yorkshire terrier de la o firma. Cainele a fost transportat pana la Brasov. Am rugat un prieten sa se duca sa il ia deoarece eu nu am avut posibilitatea sa merg....? (mai mult)
Când lucrezi sub un șef care deține o firmă, acesta poate veni și pleca când dorește, nu respectă un program stabilit de lucru (o zi vine, 2 zile nu, etc; de la ora n - până la ora n), ...? (mai mult)
Salutare! Cu numere galbene de la primarie pentru o masina sau un escavator, poti iesi din localitate? De exp din Pitesti in Bucuresti, etc? Pe net ba ca poti ba ca nu. Si mai trebuie sa faci itp, asigurare...? (mai mult)
Salut, Are dreptul politia locala sa te perchitioneze? Dacă te întreabă organul de politie daca ai asupra ta substanțe ilegale/arme albe e ilegal sa- l minti? Sau sa nu- i raspunzi? Am pățit de ...? (mai mult)
Salut! Astazi mi- a venit, prin posta, o informare cum ca am fost repartizat la o firma pentru pensia privata obligatorie. Eu sunt momentan student la facultate si nu sunt angajat nicaieri. De ce am ...? (mai mult)
Când folosesc un taxi, ar trebui să fie prețul pe kilometru sau prețul pe kilometru plus timpul de stat în trafic? De exemplu, într- o zi am parcurs 7km cu un taxi, 2.5 de lei/km, am plătit...? (mai mult)
Ce părere aveti de cursurile noi pentru examenul auto? Aparent USR da legi bune când e în opoziție, ca atunci când sunt la butoane sunt varza.
Trebuiesc declarate veniturile pana in 600 lei din cripto sau bursa forex etc? Adica eu o sa am sub suma asta, deci nu o sa platesc impozit dar mai trebuie sa mai si depun declaratia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...