Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Buna, cât va fi indicele de solidaritate pentru cei cu handicap?
Foarte urgent! Buna seara! Am o situatie mai delicata. Sunt din Republica Moldova si as dori sa ma angajez in Romania. Am cetatenie si pasaport dar nu am buletin (a expirat). Daca ma angajez cu actele...? (mai mult)
Am si eu o intrebare- tatăl meu a decedat, eu fiind unicul copil iar la el in casă nu am gasit actele casei, mă gandesc să nu o fi instrainat la altcineva, să investesc 10000€, iar apoi să...? (mai mult)
Cum vi se pare ca statul, adică PSD, să ia 50% din salariul tău? De exemplu, dacă salariul brut este de 5000 de lei, tu rămâi în mână cu doar 2500 de lei. În același timp, de aproape 30...? (mai mult)
Bună ziua! Ieri am fost surprins de pistolul radar, depășind pe linie continua! Am fost oprit, reținut permisul pentru 60 de zile și la revedere. Problema e ca după alți 30 de km, am depășit...? (mai mult)
În urmă cu aproximativ 10- 15 ani, îmi amintesc destul de bine cum angajatorii, atunci când mergeai la un interviu de angajare, spuneau că au destui oameni la poartă și nu mai doreau să facă...? (mai mult)
Salut. Astazi sunt la protectia muncii si voiam sa stiu daca ma tine 8 ore sau de maine incep programul normal.
Buna, stie cineva daca ma ia la sala daca am sters din greseala emailul cu programarea? Gen nu ma poate gasi in pc?
Salutare, eu am luat de la provident un împrumut acum cred ca mai bine de 12ani în urma și nu l- am mai plătit și acum m- am angajat dar nu mi- a venit nimic la firma. Posibil sa nu îl mai am de...? (mai mult)
Bonjour, madam. Cât mai valorează acum tichetul de masă oferit de angajatori? Tot între 10 și 15 lei? Cam cât mănâncă un nepalez porția lui zilnică de orez? Totuși, se poate compara un nepalez...? (mai mult)
Ce părere aveți despre război-ul rus-ucrainean?(puteti mentiona si pe cine sustineti)
Salut! Daca pe fisa de scolarizare am alta adresa decat pe buletin, mi-am schimbat buletinul…mai pot da sala?
Salut, sa zicem ca doua persoane se despart dupa 10 ani de casatorie iar la partaj instanta a decis ca fostul sot trebuie sa plateasca fostei sotii 20.000 euro. Daca el zice ca nu are de unde sa plateasca,...? (mai mult)
Ce tip trotinete electrice au nevoie de RCA obligatoriu? De la cat la cat poate varia pretul pe 12 luni? Ce costuri poate acoperii acest RCA in caz de evenimente? De cand intra in vigoare legea ce numar...? (mai mult)
E legal sa importi telefoane ieftine din china si daca le pot vine? si daca da cat de multe telefoane este legal fara acte
Ieri a fost 8 noiembrie si inca nu am primit alocatia, cei care aveti 18 ani si ati facut cerere pentru a primi alocatia, ati primit-o?
Medicament in sange - lăsat fără permis Va salut. Acum 4 luni, in timp ce mă deplasam către serviciu am fost oprit în jurul orei 7:00 de un echipaj de poliție în vederea testării la alcool...? (mai mult)
Buna. Sunt situationat in Spania momentan, mai stau putin timp aici si ma duc in Olanda. Vreau sa imi scot cazierul pana atunci. Stie cineva vreun site de unde pot sa il iau? Ieftin daca se poate.
Dacă am dosar penal pentru conducerea fara permis da conducere de ce sunt chemat la biroul de rutiera
Buna seara! Am o nelămurire in ceea ce priveste obtinerea nivelului de engleza. In prezent sunt student si ma gandesc sa optez pentru examenul Cambridge pentru obținerea nivelului C de engleza. Nu ...? (mai mult)
Cine este ștegarul dac? Este o persoana plătită sau un om mai ciudat de felul sau care vrea sa arate ca este patriot? Peste tot la proteste el apare și flutura steagul României!
Am o întrebare foarte buna, daca eu mi- am dat demisia în Germania, mă întorc înapoi la mine in țară și nu mai mă întorc în Germania ce se întâmplă cu asigurarea aia de sănătate că m...? (mai mult)
Salutare! Lucrez pentru o firmă din SUA ca freelancer. Nu, nu pot înființa un PFA pentru că nu am diplomă. Veniturile pe care urmează să le fac nu depășesc 12 salarii minime brute. Oricum nu ...? (mai mult)
Buna ziua Cat costa Fanta la 1, 25 L? Acum am văzut că iar au explodat preturile! Am dat 8 lei 60 de bani pe el, dar era la ofertă! Ce se întâmplă în România de se tot scumpesc atât de mult...? (mai mult)
Salut! Am un verisor care este foarte dependent de jocurile de noroc si joaca online. Acum cateva zile am primit mesaje pe telefon, pe nr meu, reclame de la Maxbet si eu n- am jucat niciodata si nici...? (mai mult)
Salutare, am și eu o întrebare, am o suspendare de 60 de zile pentru depășirea liniei continue dar nu sunt obligat sa dau redobândirea, după ce se termina cele 60 de zile de suspendare care ...? (mai mult)
Considerati ca o persoana care nu prea poate sa invete, sa retina, sa gandeasca logic sau sa progreseze in viata ar trebui sa nu mearga la vot? Da sau nu?
Salut! Daca nu imi ajunge permisul de conducere. Ce se intampla?
Bună TPU! Am o nelămurire în legătură cu primei de relocare am înțeles că e 75% din chirie și utilități. Deci dacă am o chirie de 1000 ron adică 75%=750 ron atunci pot primi și restul de...? (mai mult)
Am vrut sa angajez un avocat si acesta mi- a spus sa- i platesc inainte 350lei doar sa- mi spuna ca ma reprezinta sau nu... oameni buni voi intelegeti lucrul asta? Cum adica sa platesc doar sa- mi spuna...? (mai mult)
Salut, ieri am avut primul proces la un apel și am primit acest răspuns : primul răspuns apel Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei Țin să menționez...? (mai mult)
Buna! Sunt foarte indignată și nu mi se pare corect că trebuie să plătesc tpl- ul (transport public)..este gratuit doar pentru studenții la zi care au domiciliul în Suceava și întrebarea mea este...? (mai mult)
Bună scumpii mei. Am nevoie de puțin ajutor din partea voastră, sunt foarte supărată de vreo două zile, problema e ca mi- a venit mie în cap să cumpăr bani falși de pe Facebook de la o persoană...? (mai mult)
Poate Trump să oprească războiul din Ucraina, că așa am auzit că a zis el? Ce credeți?
Cum vedeți victoria lui Donald Trump pentru lume? Credeți ca va face ce a spus și va opri conflictele din Ucraina și Israel?
Acum ca a castigat inca odata Trump, vad unii oameni facand afirmatii de genul "Rusia urmeaza sa invinga Ucraina si sa invadeze toata Europa dupa". Dintre toate aberatiile pe care le- am auzit pana acum...? (mai mult)
Buna ziua, de curand copilul meu a avut un accident si are 4 degete nefunctionale fiind taiate cu flexul. Baiatul meu are 15 ani, avem o situatie financiara cam grea si nu stiu, copilul meu poate ...? (mai mult)
A platit taxa de pod, dar la trecerea podului s-a incadrat gresit si a trecut pe unde era culoarea rosie si nu culoare verde. Se sanctioneaza trecerea pe culoare rosie?
Salut, aseara am dat cu pietre pe casa cuiva si a sunat la politie, am fugit si pana la urma m- au prins, nu am recunoscut fapta la inceput, iar dupa am recunoscut- o.Mi- au luat datele si m- au amenintat...? (mai mult)
Bună seara! Dacă am lovit un câine cu autoturismul personal, eveniment care a fost anunțat organelor de poliție, care ulterior, au identificat proprietarul animalului și l- au sancționat, mă...? (mai mult)
Buna! Am picat orasul, si trebuie sa platesc orele suplimentare. Domnul instructor mi-a zis sa ma duc sa le platesc, dar eu nu stiu unde. Sfaturi?
Trebuie să susțin un examen practic de conducere (traseu) în același oraș în care am primit permisul de ședere (sunt student străin). Nu pot sa fac asta in alt oras?
Buna! Am avut un eveniment nefericit pentru masina mea si acum a ajuns sub denumirea de epava. De la asigurator am primit oferta pentru dauna totalade X lei, iar la licitatie are valoarea de Y lei, daca...? (mai mult)
Daca inca nu mi-a expirat cazierul și îmi expira peste câteva zile, pot face altul acum cat e valabil sau abia după ce îmi expira abia pot face altul?
Buna ziua comunitate, am o intrebare legata de zilele libere de la stat, pentru anul 2025 firma a prezentat calendarul oficial in care ziua libera de 1MAI este mutata pe 2MAI si ne anunta ca pentru anul...? (mai mult)
Salutare, de vreo lună de zile lucrez remote de acasă la Welocalize, o firmă din SUA. Aici ești plătit în funcție de cât lucrezi pe săptămână, în dolari. Am înțeles că postul este de...? (mai mult)
Stăteam și mă gândeam, oare dacă o persoană care nu există în acte, care nu și-a făcut vreodata certificat de naștere, etc., comite o crimă, poate fi arestată? Oare ce s-ar întâmpla?
Am primit amendă pentru viteză și am o nedumerire, normal ar fi să plăteasc jumătate din valoare in 15 zile, amenda e de 1650 lei, jumătate ar fi 825, dar pe procesul verbal scrie că jumătate...? (mai mult)
Ce naiba au unii cu mine că eu nu lucrez? Atât de comuniști sunt romanii in 2024? Unii au pensie de handicap și nu au nimeni nimic cu ei, alții fura, vând droguri, sunt interlopi, proxeneți și ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!