Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 22 Februarie 2025 sunt:
A fost Iohannis bun sau rau pentru Romania?
Cum vi se pare H.D.Hartmann? Mie nu-mi prea place. Vrea să fie băgat în seamă, dar dacă îl asculți cu atenție, cam bate apa-n piuă.
Iubitul meu poate face pușcărie sau dosar penal dacă a întreținut relații sexuale cu mie și suntem împreuna de ceva timp eu având 17 ani iar el 22 de ani
Buna ziua! Logodnica mea a cumparat un imobil, iar eu sunt codebitor in contractul de credit, insa nu sunt in actul de proprietate, este doar ea. Doresc sa cumpar 50% din imobil! Cum pot proceda?...? (mai mult)
Dacă casa era pe numele tatălui însă acesta a decedat, 20 de ani mai târziu mama face succesiune, având 5 copii dintre care 2 decedați, cei 3 frați care sunt în viață sunt de acord să lase...? (mai mult)
Camerele care aparţin unui internat al liceului pot să intre în circuit turistic pentru a fi închiriate în regim hotelier?
Bună ziua, am plătit întreținerea acum câteva zile 360 lei… nu mai aveam nici o restanță, astăzi s- a afișat tabelul cu lista de plată și îmi apare pe luna ianuarie la TOTAL PLATA 117 lei…apoi...? (mai mult)
Salut TPU am și eu o întrebare, fratele vrea sa demisioneze de la un loc de munca. Locul de munca cere munca fizica intensa și ridicare de greutăți. Munca este doar pe teren, I este atât seara ...? (mai mult)
Mai are Elena Lasconi șanse sa câștige sau acum Nicușor Dan este favorit dupa parerea voastra?
Buna dimineata O mare rugaminte am Am un fiu care a fost condamnat in Austria pt.tlharie a fost condamnat la 3. Ani inchisoare si 10.ani Fiul a fost arestat in anul...? (mai mult)
Vom mânca pâine făcută din VİERMİ! Obligatoriu! de acum! Fiindcă așa dorește Ursula von der Leyen! Făina din larve de gândaci a fost autorizată pentru piața alimentară din UE. Ursula von...? (mai mult)
Buna, in caz de concediu de odihna, se prelungeste preavizul? Sau e in functie de contractul colectiv de munca si regulamentul intern?
Bună! Am o intrebare. Eu și prietenul meu ne- am mutat acum 3 luni jumătate într- un apartament cu chirie. Cand ne- am mutat i- am dat chiria pe luna in curs plus garanția cat este chiria. Când ...? (mai mult)
Poate infiinta un pfa un elev de clasa a 12 a profil uman care are 18 ani. Obiect activitate redactzre texte traduceri
Cand se elibereaza foaia matricola de la finalul clasei a 12-a? Se elibereaza pana pe 5 iulie? Dar diploma de Bac?
Bună ziua o întrebare am, mama are ajutor social de câțiva ani după ce și- a pierdut locul de muncă în jur de 350 de lei venit. De curând a fost chemată la primărie pentru un program numit ...? (mai mult)
Care sunt criteriile legale ca sa pot vinde un bun propriu,de exemplu un autoturism, in vederea perfectarii actelor?
Salutare. Doar ce mi- am dat demisia de la locul de munca cu contract pe Elvetia fara dorinta de a ma prezenta la preaviz. Motivul principal a fost stresul si presiunile la locul de munca. Azi am primit...? (mai mult)
Credeti ca va fi lasat Georgescu sa candideze din nou? Pe mine ma apuca frica si anxietatea cand ma gandesc la cat de violenti si sălbatici sunt susținătorii acestuia... :(
Salutare, de curand am primit o amenda de la politia locala, mi s- a zis ca trebuie sa merg la sediu sa completez, am completat ce trebuie iar acum astept procesul verbal, faza este ca eu stiu unde am ...? (mai mult)
Acuma că Iohannis și-a dat demisia, Ilie Bolojan o să facă o treabă mai bună credeți?
Bună ziua, cei care știu ajutați- mă vă rog, sun elev la colegiu în anul 3 la buget și din motive personale doresc să îmi iau documentele însă sunt nevoit să achit o sumă foarte mare, pot...? (mai mult)
Salut, am cumpărat o mașină SH! am primit contract de vânzare cumpărare și am fost la primărie să declar masina și de aici unde mai trebuie sa merg? Mai trebuie sa merg și la Anaf sau doar la...? (mai mult)
Ma stresează ceva foarte tare iar cei de pe TPU nu au ajutat cu nimic in afara de răspunsuri negative, sunt clasa a 9 și vreau sa schimb profilul de la anul dar nu știu dacă se Ia dupa media de ...? (mai mult)
Pot scoate un telefon pe abonament cu buletinul tatalui meu?
Salut, astăzi mi- a venit certificatul de înmatriculare (talonul) cu toate ca am încercat sa il scot atent din plic am rupt un mic colțișor, nu afectează nici o litera sau cuvânt, este foarte...? (mai mult)
Dacă am 9 ani și 2 luni lucrați la grupa 1, 12 ani la a 2.Asta cati ani reducere însemna la pensie?
Stie cineva cum sta treaba cu cazierul in Germania? Exista restrictii pe piata muncii ca la noi? Nu am facut mult, doar o luna jumate dar n-as vrea sa ma trezesc cu surprize in viitor.
Salut, am 15 ani si as vrea sa ma duc saptamana viitoare vineri cu niste prieteni la oras sa stam seara dar ne este frica ca ne opreste politia si ne spune ca nu avem voie afara dupa ora 22:00, as vrea...? (mai mult)
Buna ziua! Zilele trecute am pus o întrebare; va rog poate cineva îmi poate răspunde : de ce o decizie de încadrare la gradul 1 cu însoțitor pentru boala psihică anul trecut în 2024 a fost modificată...? (mai mult)
Am înțeles că și Patriarhul Daniel beneficiază de coloana oficiala.ce părere aveți? Este Patriarhul daniel demnitar român din moment ce legal vb doar demnității pot beneficia de această...? (mai mult)
Conform legii au dreptul să beneficieze de coloana oficiala președintele României președintele senatului președintele camerei deputaților și prim ministrul. Pot să beneficieze de coloana oficiala...? (mai mult)
Buna ziua. Treaba sta in felu următor, tatălui meu i- a ars casa ieri. El acum sta la frate- su (la mila lui), întrebarea mea este el poate beneficia de ceva ajutor? Ar trebui eu sa merg cu el la ...? (mai mult)
Dacă ești proaspăt absolvent de facultate și nu ai experiență profesională, este mai bine să faci un internship la o companie sau este mai bine să te angajezi direct pe un post fără...? (mai mult)
Mai trece uneori niște câini foarte pe strada unde stau, dacă îi văd pe stradă și sun în acel moment la hengheri, dar până vin hengheri dispar câini de pe strada, ce se întâmplă când ...? (mai mult)
Se considera șomajul vechime în munca în anul 2024?
Hei TPU, dacă acum vreo 5 ani am făcut un curs de cofetar prin forțele de muncă, însă nu l- am plătit că atunci nu aveam job și am avut această opțiune, acum însă dacă aș mai dori să...? (mai mult)
Bună seara! Eu pot lua în spațiu pentru buletin pe cineva din familie daca nu am acte la casă, specific sunt singura moștenitoare pe casă pot sa iau de la primărie, mulțumesc mult!
Bună ziua TPU, se poate sa îl trimit pe tatăl.meu sa scotata numere rosi la masina chiar dacă eu nu sunt în tara? menționez ca factura mașini e pe numele meu și as vrea sa se ducă dansul sa scoată...? (mai mult)
Buna ziua. Stie cineva unde se afla arhiva pentru Centrala Constr Ind Buc antrep tem antrep buc Sud (asa am preluat datele din cartea de munca)? Sau macar lichidatorul.
Buna ziua. Stie cineva unde se afla arhiva pentru Trust Agroindustrial Gheorghe Gheorghiu Dej Antrep. 3 Roman? Sau macar lichidatorul.
Salut. Luni (seara tarziu) am primit o suma destul de mare pe revolut de la o persoana pe care nu o cunosc, dar acesti bani nu imi cuveneau. Am asteptat o ora / 2 ore sa vad daca primesc cv mesaj, dar...? (mai mult)
Ceaușescu era prieten cu Francisco Franco? S- au întâlnit? Ce părere avea el de Spania lui Franco? Dar de Coreea de Nord, Venezuela, Cuba, Argentina, Chile, țările din Orientul Mijociu sau de...? (mai mult)
Buna ziua! In anul 2018 am fost încadrată de medicina muncii la invaliditate gradul 1 cu însoțitor.La următoarea revizuire a dosarului situația a fost neschimbată.Pe parcurs diagnosticului meu inițial...? (mai mult)
Bună, Dacă am cumpărat o masina am făcut contract de înstrăinare dobândire cu vânzătorul, Eu am trecut masina la primarie pe mine în cele 30 zile legale dar de înmatriculat o pot numai peste...? (mai mult)
Bună ziua știți cumva ce scutire de impozit are o persoana cu handicap la mașinile cu motoare de 3 litri?
Credeti ca Ucrainei i se va mai lua si alte teritorii pe langa cele care i s-au luat deja? E posibil sa ocupe si Polonia o parte din Ucraina dupa cum se zvoneste tot mai des?
Incepand cu ce varsta considera lumea ca e tarziu sa mai faci copii? In cazul femeii, dar si in cazul barbatului.
Azi am fost la casa de pensii cu cererea de virare a pensiei mele pe contul de la BT, la ghiseu am dat cererea de la banca si buletinul dar intrebarea este nu trebuia sa semnez ceva si la sfarsit am primit...? (mai mult)
Pe internet scrie că în 2025 Profi se transformă în Mega Image, dar știe cineva data exactă în care magazinele Profi se transformă în Mega Image? sau se închid pe rând unul câte unul? la mine...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!