Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Daca dau de permis in uk la 17 ani pot sa conduc si in Romania?
Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la situatia urmatoare. Am fost angajata pentru doua saptamani la o firma unde chiar am avut la inceput o dorinta mare sa uit problemele de tot felul ...? (mai mult)
Iohannis va rămâne președinte pana în 21 decembrie și va numi un interimar sau va rămâne pana în martie-aprilie 2025? Cum ar fi mai bine?
Va salut! Am fost cercetat intr- un dosar penal pentru conducere fara permis, in cauza, am condus cu permisul suspendat! Dupa tot balamucul, am primit amanarea aplicarii pedepsei, cu drept de apel...? (mai mult)
Salut, mi-am deschis recent o interprindere individuală si nu stiu unde platesc cartea de munca si cat costa
Salutare fratilor. M-a prins rutiera cu itp-ul expirat. Mi-a luat certificatul ..amenda etc. si mi-a spus ca imi suspenda cat CE. e posibil?
Am avut un incident în familie și am fost nevoita sa chem politia. De la sperietura și agitație, ne- au fost luate declarații și am semnat, dar din păcate nu am fost în stare sa citesc ce am...? (mai mult)
Salutare, de recent am inceput orele de conducere, dar am niste nelamuriri legate de intersectii, mai exact cele cu 2 benzi obligatoriu la stanga care duc pe un drum cu 3 benzi pe sens, numarand benzile...? (mai mult)
Buna dimineata! Am o problema cu un limitator de viteza amplasat fix in fata casei. Ce pot face pentru a- l muta, scoate? In zona trec masini de mare tonaj... probabil incarcate si peste limita legala...? (mai mult)
Când vom intra și noi în rând cu lumea, cum credeți că se va adresa dirigintele către un copil mai năzdrăvan: Să vii mâine cu părinte 2 (sau 1) la școală? Sau cum?
Salut vreau să imi cumpăr un atv brute force 750 este inmatriculat deja, mam gândit ă îl bag pe primărie (pe Timisoara) ce avantaje ar fi dacă il bag pe primprie? si dacă e pe primărie mai trebuie...? (mai mult)
Daca am amenzi personale si nu pe masina, pot trece o masina de pe numele meu pe numele altcuiva? pot lua fiscalul de la primarie?
Intrebare serioasa: Ii aud pe CG si pe Putin sustinand ca NATO e o organizatie agresor. Ce argumente sunt in directia asta?
Cum procedez in cazul in care am act de proprietate pe un apartament unde parintii mei care mi l- au donat mie inca isi au domiciliul iar eu doresc sa- i evacuez fortat de aici? (Ei doar figureaza aici...? (mai mult)
Daca sa zicem tatal meu si mama care au o firma ma tin fortat in firma lor ca angajat si eu nu pot sa fac un credit de studii pentru ca figurez ca angajat cum pot sa- mi dau demisia fara sa mai am de- ...? (mai mult)
Am o intrebare... De ce se sperie batranii de lasconi deoarece vrea sa dea drepturi la persoane LGBTQ+ si nu ca vrea sa ne bage in razboi
A venit azi un agent de poliție la ușă spunându- mi că trebuie sa merg la secție pentru a da o declarație în calitate de suspect, l- am rugat sa mă viteze pentru a face asta și a coborât la...? (mai mult)
Pietonii care alearga pe mijlocul strazii sa prinda tramvaiul/autobuzul, cei care traverseaza in loc nepermis sau trec pe rosu si sunt loviti de masini ce sanctiuni credeti ca ar merita cu adevarat?...? (mai mult)
Esti Iohannis cel mai prost presedinte din cei pe care i-am avut de la revolutie incoace?
Salut TPU. Care este valoarea în bani a unei zile de concediu neefectuate pentru un salariu de aproximativ 6000 lei brut?
Buna ziua! Telefonul meu este retinut de procuror in cazul unui dosar! Pot accesa wapp si alte aplicatii de pe un alt dispozitiv (iphone )?! Ma gandesc ca in cazul in care m as conecta la noul dispozitiv,...? (mai mult)
Au fost anulate alegerile prezidențiale turul 1, credeți ca Georgescu avea dreptate și sistemul vrea sa elimine pe cine nu este de acord cu ei?
Decizia de a anula turul 2 pare sa fie vazuta prost de toata lume, indiferent cu cine intentiona sa voteze, dar totodata, daca s- a demonstrat ca un candidat nu era eligibil pentru functia de presedinte,...? (mai mult)
Mai mergem pe 8 la vot?
Bună ziua, am făcut itp ul la rar, am avut certificatul reținut în baza de date pentru lispa itp de la fostul proprietar, i am făcut rar ul, totul ok, doar ca nu am reușit să mă încadrez ...? (mai mult)
De la cine a plecat alegerea de a se anula voturile? Cine e în spatele lucrului acesta? Pentru ca și cei de la CCR au fost influențați de cineva, cine este acela?
Am patit o chestie pe insta. Am 23 de ani si am inceput sa vorbesc cu una de 17 ani. Stiam ca dupa lege e legal dar cum vorbeam, m- am trezit ca mi s- a dat contul jos, de Instagram. Nu am dat poza cu...? (mai mult)
Stau și ma gândesc, dacă CG va fi eliminat și probabil arestat, în loc sa se refacă toate alegerile de la zero, nu ar fi corect sa rămână în cursa următorul ieșit? Vad legitima și onesta...? (mai mult)
Sosoaca si Ponta tocmai au plecat cu acelasi avion la Doha. Oare stiu ei ceva? E un "one way ticket"?;))
Hei,, suveranilor'', inca il mai votati pe Reptilian? Cheers
Ce părere aveți despre legalizarea căsătoriilor civile între persoane de același sex într- o țară democratică? Consider că este un pas firesc pentru respectarea drepturilor egale. De asemenea,...? (mai mult)
Primul tur al alegerilor prezidențiale anulat. Ce părere aveți? Unde- i democrația? Cum să anuleze alegerile doar din cauza unui candidat ce nu le- a ieșit lor pe plac? Dacă poporul roman...? (mai mult)
Pai daca alegerile sunt anulate, noi când o să avem un alt președinte? In primăvara 2025, etc?
Care au fost motivele pentru care s-au anulat alegerile? Cheers
Unde pot reclama faptul că o firma de construcții, mai exact ce se ocupă cu constructia rețelei de canalizare este întreruptă constant și amenințată de către patronii unui magazin? Unul din ...? (mai mult)
Salut TPU, nu știu dacă mai este un secret sau ceva de genu, dar voi pe cine votați? Că pe tiktok și Youtube îmi dau seama pe cine vor. Am o presimțire ca, Călin câștigă deoarece el este ...? (mai mult)
Becali votează cu...ăia. Ce l- o fi apucat? Tocmai el care este un fel de far călăuzitor în întunecimea în care bâjbâie popoarele. Și dacă ar fi numai el, dar l- a atras și pe văr'su Giovanni....? (mai mult)
În cazul în care nu ați observat până acum... :) există multe disensiuni între votanții Elenei Lasconi și votanții lui Călin Georgescu. Totuși, în ce privințe ambele categorii ar putea...? (mai mult)
Oare Elena Lasconi chiar vrea sa facă guvern cu PSD, PNL și UDMR sau a spus acest lucru ca să aibă susținerea șefilor de partid?
Acum că s- a împărțit țară în două grupe diferite de inteligență, ce credeți că e de făcut? Rămânem implicați civic și păstrăm dialogul cu tabăra cealaltă sau ne izolam complet fata...? (mai mult)
Am cumpărat o mașină, in talon e numele meu, RCA- ul l- am făcut pe numele meu, am înscris o la primărie, am toate actele, doar numerele de la vechiul proprietar nu le- am schimbat, pot circula...? (mai mult)
Am lucrat 2 zile în noiembrie și 2 zile în decembrie, fără sa semnez un contract, angajatorul a spus ca exista redactat dar nu l- am semnat, ulterior am decis ca nu doresc sa continui cu aceștia,...? (mai mult)
Pot conduce cu categoria A.triciclu de 400cc
A fost cineva voluntar sau membru în Mișcarea SENS? Cum este? Ce ați făcut? Cum ați aplicat? În cât timp ați fost contactați?
Ce parere aveti despre interviul lui Georgescu de la RealitateaTV?
Salut TPU, am și eu o întrebare, cine ar câștiga dintre Lasconi și Călin, având în vedere ca știm ca o sa urmeze un dezastru dacă câștigă Călin? Cine are șanse de câștig dintre Lasconi...? (mai mult)
Întrebare pentru susținătorii doamnei Elena Lasconi: care credeți că ar fi cele mai importante 3 calități în care dânsa este superioară lui Călin Georgescu? Și cum ați comenta decizia de...? (mai mult)
V- ar fi plăcut ca regretatul Corneliu Vadim Tudor sa fi câștigat președinția României în anii 2000? Exact așa a făcut presa și cu el în 2000 la fel cum face acum cu Georgescu.Adica linșaj ...? (mai mult)
Salutare, am trimis un cv la un loc de muncă și am fost sunat de Superbet, este legal că în mână sa îmi dea 2100 lei in loc de 2400? Mie mi- a zis că cu totul 3000 fiind bonurile de masa 800 ...? (mai mult)
Ce se intamplu cu votul meu la prezidentiale daca nu merg sa votez?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!