| LorennaAKAPatruSapte a întrebat:

2 prieteni au vrut sa fure niste piese auto si au fost prinsi in timp ce savarseau fapta. Acum baietii sunt arestati preventiv in Austria. Si-au recunoscut fapta. Mentionez ca niciunul din ei nu au dosar penal. Ce pedeapsa ar putea primi atata timp cat nu au facut pagube mari? Si de ce ii tine arestati pana la poces daca nu a fost asa grav? E posibil sa scape doar cu dosar penal si amenda? Cum pot lua legatura cu ei (telefonic)?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu avem de unde sti pedeapsa, depinde de judecatorul austriac.
Tu nu poti lua legatura telefonica cu ei, doar ei ar putea lua legatura cu tine.

2 răspunsuri:
| LorennaAKAPatruSapte explică:

Dvs. mi-ati spus ca ati fost jurat, cam ce pedeapsa credeti ca ar primi? M-ati ajuta foarte mult. Ca sa imi fac o idee. Si inca ceva, tatal unuia dintre ei a plecat acolo sa vada care e situatia si nu i s-a dat nicio informatie nici despre proces, nici despre ei. Nu stim nimic de ei. Credeti ca e normal?

| Ioandelasal a răspuns (pentru LorennaAKAPatruSapte):

N-am fost jurat, ci jurist, este cu totul altceva.
Nu cunosc legislatia penala austriaca si n-am de unde sti ce pedeapsa o sa hotarasca judecatorul. chiar daca as sti pedeapsa pentru furt.
Poate ca inca nu este in curs procesul la instanta, este doar cercetarea penala si atunci nu poate lua legatura decat prin avocat.