Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 9 Februarie 2025 sunt:
Salut, dacă sunt din Iași pot sa-mi fac pașaport la București?
Buna! Stie cineva unde pot sa gasesc codul de etica si deontologie al pilotilor de avion?
Ce acte are nevoie un cetatean taiwanez ca sa intre in Romania? La aeroport in Romania ce acte ii sunt cerute?
Buna ziua. Daca nu mai am permis, și am dovada de circulație 15 zile, până pe 6 decembrie, eu pot sa cer câteva zile în plus dovada valabila? Că tot vine Crăciunul și am nevoie sa conduc. ...? (mai mult)
Bună TPU un băiat se laudă că a făcut dragoste cu mine și că sunt eu in niste poze dezbracată pe care le- a trimis la tot facebookul Și iubitul meu crede că sunt eu le- a trimis pozele și lui...? (mai mult)
Salut, am un abonament la Vodafone, care il am de cateva zile. İntrebarea e daca pot sa il inchid? Baiatului de acolo i- am spus ca vreau de 6 euro, ca pe site. El a zis ok, mi- a scos un contract...? (mai mult)
Salut, am obtinut categoria C iar la oras pentru categoria C+E sunt programat foarte departe, daca obtin intre timp atestatele, sunt valabile si pentru C+E?
Buna, stie cineva daca se poate face pasaport romanesc cu certificat de nastere irlandez? Tin sa mentionez ca este pentru bebe. Multumesc
Buna tuturor, astazi am avut proba practica de traseu si nu sunt multumit de cum a decurs, credeti ca pot sau merita sa depun contestatie sau poate sa fie o idee buna? Sa va faceti o idee de ce s- a...? (mai mult)
M-am înscris la școala de șoferi cu 2 luni înainte de a împlini 18 ani, a trecut o luna de zile de atunci și nici pana in ziua de azi nu m-a sunat nimeni, oare sa ii sun eu?
Salut prieteni! Am nevoie urgent de ajutorul vostru. O fata are un copil si bărbatul cu care are copilul abuzează si nu o lasa pe fata de loc.El a mai facut închisoare pentru viol. Ce poate face fata...? (mai mult)
Daca as alege sa imi fac certificat de handicap (daca va fi aprobat asa ceva de comisie cel mai probabil voi avea gradul usor) ce drepturi risc sa pierd?
Salut, scuzati- ma daca am gresit categoria! In data de 29.04.21 mi- a scris un barbat cunoscut ce- i drept cica am fi verisori indepartati si cerandu- mi o casca de motocicleta de a mea sa ii dea unei...? (mai mult)
Am circulat cu un cielo cu ITP - ul expirat fara sa realizez, efectiv am uitat, am primit dovada înlocuitoare valabila 15 zile cu care sa ma prezint la RAR. Ideea e ca am plecat din tara, mai sunt...? (mai mult)
Buna ziua, mi-am cumpărat o masina înmatriculată și as dori sa ii schimb plăcuțele de înmatriculare, as dori sa știu de ce acte as avea nevoie.
Am achizitionat un autoturism care are ''inmatricularea suspendata'' din cauza ca nu a fost transcris la timp. Am programare la transcriere peste o saptamana, pot circula cu masina pana atunci? Am itp...? (mai mult)
Salut TPU! Mi s- a suspendat permisul. Pe dovada scrie ca am avut drept de circulatie incepand cu data de 12.10. 2021 pana la data de 27.10. 2021. Practic eu am numarat 15 zile de conducere incepand cu...? (mai mult)
Buna, Am picat orașul a doua oară dinte- o greșeală mare pe care am făcut o in ultimul minut. In Decembrie pe 8 îmi expira dosarul și sunt curioasa dacă mai exista posibilitatea sa ma mai reprogrameze...? (mai mult)
Este posibil sa te logodesti la 16 ani?
Buna, Intrebarea mea este mai degraba de natura legala, raspunsurile sau linkurile sunt de mare ajutor. M- am casatorit cu un cetatean strain, long story short din pacate nu a mers relatia si ...? (mai mult)
Buna seara. Vreau să mă dezvirginez cu o fata, dar e minora. Se va întâmpla ceva daca află părinții ei?
Buna seara dragii mei prieteni. Vreau sa vă întreb ceva. Daca se va legaliza Sinuciderea Asistata in Romania, câți oameni vor muri într- o luna, 2- 3, un an după? Prin Sinucidere asistata se...? (mai mult)
Buna tuturor, am o intrebare, mi-a venit foaie acasa ca mi s-a spuspendat dreptul de conduce pe 150 de zile, mai pot da testul pentru a reduce din perioada?
Salutare. Am un prieten care a fost oprit acum doua seri de politie, iar politistul a spus ca simte un miros ciudat venind din masina si il roaga sa se duca cu el la spital sa ii faca analize pentru a...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. As vrea sa imi cumpar o placuta de inmatriculare care in momentul de fata nu este inregistrata (AG69PUB). As vrea sa stiu daca as putea face cumva sa cumpar placuta asta dar sa ...? (mai mult)
Salut. Sambata 20 Noiembrie, am fost prins de politie (un Polo model nou.), cu 168 Km/H pe Dn 2 E85, undeva langa, Marasesti, Vrancea, pe un drum cu 90 km/H si mi s- a suspendat permisul, plus 20...? (mai mult)
A fost votat azi in camera deputatilor legea certificatului si nu a trecut!? Vreau o lamurire!
Ce propune Firea la ministerul tineretului? Sa dea 30% din banii pentru o locuință la familiile tinere? Adica dacă eu vreau vila de 500.000 Euro în Pipera, o sa-mi dea 166.000 euro statu?
Salut TPU! Astăzi am fost sa predau carnetul de conducere ca să beneficiez de redobândire cât mai curând. Am achitat amenda online. După ce iau redobândirea cum pot face dovada pentru plata amenzii...? (mai mult)
Poti vinde un laptop second hand la orice amanet?
Bună, am făcut un împrumut nebancar anul acesta în iarna, vara aceasta nemailucrand, nu am mai avut bani sa- l plătesc, dacă nu am nimic pe numele meu, nici proprietate nici bunuri, au ce sa-...? (mai mult)
Buna ziua! Maine din cate stiu se fac 30 de zile de la restrictiile impuse pentru nevaccinati. Stiti daca s- au prelungit sau ce se va intampla de maine? In hotararile de guvern nu apar dacat ceva...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o întrebare, m- am angajat și eu cu carte de munca, având șomajul mi- am dat demisia în a 4 a zi. Femeia aia a zis ca se ocupa ea de asta, vreau sa zic mai am dreptul la ...? (mai mult)
Guvernul Ciucă promite următoarele scheme pentru angajarea tinerilor și persoanelor de peste 55 ani: - Instituirea unei sume de 1.000 lei/lună, deductibilă din valoarea impozitelor și taxelor datorate...? (mai mult)
Salut tuturor. In urma cu cateva luni pe data de 29 iulie am primit o hartie de la tribunal cu incheierea procesului. In hartie scria ca pe data de 16.11. 2021 mi se va lua dreptul de a conduce timp de...? (mai mult)
Buna, am de platit o amenda de circulație de 150 lei. Ideea e ca nu sunt vaccinat. Pot merge sa platesc amenda? Ca sa o platesc trebuie sa intru intr- o instituție de stat. Intr- o instituție trebuie...? (mai mult)
Buna TPU, am o întrebare fac 18 ani luna asta pot sa dau sala chiar dacă nu am buletinul schimbat dar am 18 ani? Că la buletine mi s- a zis că o pot da după ce fac 18 ani chiar dacă nu am buletinul...? (mai mult)
Pentru cei care va pricepeti la legi: Cum va putea fi vaccinarea obligatorie in Austria? Am auzit ca si in Cehia s- ar putea adopta. In Romania s- ar putea face asta pe cale legala? Ar fi necesar referendum?...? (mai mult)
Salut, exista posibilitatea de a ne programa singuri pentru proba teoretica (sala) in vedera obtinerii permisului cat. B?
Buna, astazi am fost sa fac buletinul de 18 ani si am fost intampinata de un domn extrem de ingâmfat pe care se pare ca l- am deranjat asa ca nu l- am putut intreba nimic, cand vine, de unde il ridic,...? (mai mult)
Salut, am tot vazut fel si fel de informatii pe internet cu privire la varsta minima pentru sustinerea examenului de la 16 ani(pentru a1). Acum intrebarea mea este, nici macar sala nu o pot da daca nu...? (mai mult)
Salut. Daca am plecat de la ultimul loc de munca dandu-mi demisia, pot primi somaj?
Ce stiti? Banii aia de la Guvern (ajutorul) de 1200 de lei, se dau chiar daca de exemplu ai doua pensii (una de boala, alta de handicap)? Adica pentru fiecare pensie sub 1600 de lei? Bunica mea ar vrea...? (mai mult)
Protestele au devenit cumva concerte în ultima perioadă?
Daca am fost exmatriculata în semestrul unu pot sa ma mut la alta scoala din semestrul 2? Stiu ca am mai întrebat
Salut. Sunt elev în clasa a 12a. Doresc a mă transfera la seral acum, mai primesc pensie de urmaș?
Are scoala dreptul să ma oblige să imi pun telefonul intr-o cutie si să nu am acces la el de cand ajung pana plec?
Bună. Sunt la liceu clasa a 12 a. Am niște absențe din septembrie și aș vrea să iau scutire. Dar nu știu dacă mai are rost, deja au trecut aproape 2 luni. Voi ce părere aveți?
Hey TPU. La 15 ani pot merge pe drum cu o bicicleta cu motor?
Pot avea probleme dacă anul ăsta m- am înscris la o facultate, dar la înscriere am uitat sa le mai menționez faptul că eu anul trecut am mai fost înscris la o facultate la care m- am retras după...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!