1.Credeți că Ciucă o sa fie mai bun prim ministru decât Citu? https://m.mediafax.ro/politic/propunerea- pnl- pentru- functia- de- premier- nicolae- ciuca- 20308994 USR și UDMR sigur o sa l accepte...? (mai mult)
Salut. Daca am buletinul expirat nu ma pot vaccina, nu? Mi- a expirat buletinul acum 3 zile si inca n- am mers sa il schimb, astazi vreau sa merg. Stiu ca dureaza cam 3 saptamani pana il elibereaza pe...? (mai mult)
Ce mai cauta AUR în parlament? Non stop fără masca, mesaje anti vaccin? Dacă eram în SUA astea erau la închisoare în a doua secunda.
Ca sa ajung deputat sau primar ceva in ce partid ar fi cel mai bine sa ma inscriu? Eu ma gandeam aur sau usr
Bună! Rog pe cineva care a terminat liceul în străinatate, nu contează țara, să mă ajute, dacă vrea, răspunzându- mi la niște întrebări cu privire la echivalarea studiilor în România...? (mai mult)
Ce munca bine vazuta in societate pot sa fac cu 12 clase fara bac? Castig bine ca mecanic dar nu mai suport sa fiu luat in ras de toti ca nu e o meserie buna
Salut! Ce înseamă "executarea sancțiunilor contravenționale, dacă procesul- verbal de constatare a contravenției nu a fost comunicat contravenientului în termen de cel mult două luni de la data...? (mai mult)
Intre un profesor de facultate sau medic nevaccinat conspirationist si un mecanic vaccinat cine ziceti ca e mai educat si merita mai mult unpost bun in societate si platit bine?
De ce se insista cu restrictii doar noaptea cand nevaccinatii raspandesc virusul toata ziua si nu respecta nicio masura?
Salut TPU! Acum 4 luni cica am fost luat de aparatul radar ca am depășit viteza legala. Mi- a venit acasă după 4 luni un proces ca să menționez dacă eu am fost sau nu șoferul. Ce este de făcut?...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca detii permis auto de la 16 ani pentru motociclete de 125cc si te prinde politia conducand un enduro care nu poate fi inmatriculat?
Iohanis de ce a zis azi ca se baga niste restrictii care deja sunt de vreo luna si nu au niciun efect? El e sanatos la cap?
Nu pot sa merg la un doctor sa fiu ucenicul lui o perioada si dupa sa ma angajeze si pe mine in spital? CCredeti ca m-ar primi?
Pentru pietonii care stau fixati in dizpozitive electronice (telefoane) pe trecerea pietonală, ar trebui amendați? Teoretic, vorbind.
Cine este Ovidiu Jurma?
Care este gradul de rudenie dintre mine si copilul verisoarei verișoarei mamei mele?
De ce nu se angajeaza mai multi voluntari care sa verifice nevaccinatii daca respecta restrictiile sa le dea amenzi sa le verifice certificatele? Eu m-as oferi voluntar
Cum pot sa ma ofer voluntar la vaccinare sau in spital contra covid?
Cat costa acum la notar certificatul de mostenitor daca de la moartea defunctului au trecut 11 ani? In fiecare an taxa se ridica?
Ce lucruri rele a făcut guvernul Dancila(de a fost asa criticat) fata de Tudose, Grindeanu? Excluzând faptul ca nu știa sa vorbească și a făcut Romania de ras. Adica nu a mai dat nici o ordonanta...? (mai mult)
Daca nu ma prezint la examenul auto (traseu) in ziua stabilita se declara respins?
Buna ziua. In cazul in care beneficiezi de somaj intr- o tara UE (Romania in cazul de fata) si te angajezi in alta tara (Germania, Anglia, Elvetia, etc) sistează automat indemnizația din Romania sau...? (mai mult)
Salut TPU, de unde se poate obține licența de taxi si cum?
Dupa ce trece criza asta sustineti demiterea lui Iohanis?
Cate luni trebuie sa ai muncite pentru a primi prenatal 6 luni sau 12 luni cotizate?
1.Pana la urma s-a plafonat pretul la curent sau gaze? 2.Ce restrictii credeți că o să fie impuse după sedinta de mâine?
De ce Antena 3 și România TV tot critica vaccinarea? Știu ca-s posturi deținute de PSD, dar PSD azi a zis ca își vaccinează membrii cu a treia doza. Deci pana la urma cum e?
Salutare! Astăzi la mine în clasă, niște colegi aruncau cu cornuri între ei (cele date de la școală). Doamnele de serviciu au intrat în clasă. Au văzut ce erau în clasă (bucăți de cornuri...? (mai mult)
Ce credeți ca se va întâmpla după ce mâine va fi respins Ciolos? Pe cine va nominaliza Iohannis? Citu se tine lipit de scaun și nu vrea sa renunțe, USR nu are șanse, AUR nici atât, iar...? (mai mult)
E adevarat ca Uniunea Europeana a interzis carantina in Romania ca sa fim noi grupul de test nevaccinat in comparatie cu grupul vaccinat?
Nu ar putea fi acuzati de omor cei care acum pot lua masuri sa nu se mai raspandeasca virusul si nu le iau?
Ieri am fost in Brasov si am vazut- o pe cea mai buna prietena a mea (ne vedem rar si in general aceasta se descarca cand vorbeste cu mine, pentru ca stam la multa distanta si se simte mai conforabil ...? (mai mult)
De ce romanii sunt cei mai contra Uniunii Europene? UE a forțat România sa asigure libertate și libera exprimare oamenilor. România dacă ar aplica toate regulile si recomandările UE, am ajunge...? (mai mult)
Buna! După mult timp mama s- a decis sa divorțeze de tata, apartamentul in care locuim este pe numele ambilor părinți iar mama dorește partajul dar tata o amenință ca o s- o târască mulți ani...? (mai mult)
Salutare la toată lumea. Măsura educativa (clar primita de un minor) poate afecta pe mai departe în ceea ce privește facultatea de drept sau admiterea la magistratura?
Nu e discriminare ca te primeste la restaurant doar cu cod qr? Vaccinatii care nu au smartfon ce fac? Ei nu intra de ce?
Buna ziua, am un prieten care s- a mutat de curand cu chirie intr- o garsoniera si a incheiat contractul pe numele lui. Singura problema e ca nu a citit contractul inainte si nu ii convin conditiile. ...? (mai mult)
Tocmai ce am avut un deces in familie (Bunica) căte zile libere pot avea la școală, Clasa a 8- a?
Este legal, normal sa fiu impreuna cu fiica unei verisoare de a tatalui meu vitreg?
Buna ziua, am fost prins pe 16 octombrie fara permis, am condus in jur de 500m intr- o comuna, sunt la scoala de soferi si urmeaza sa am examenul auto in noiembrie. Eu conduc manuala la scoala de soferi...? (mai mult)
De ce Iohanis nu mai poarta masca pe nicaieri, ce exemplu e el pentru tara?
Pot conduce legal un atv mai puternic de 20 cai putere, cu categoria B1 daca îl limitez?
Bună! Am un prieten care a fost în Germania acum 5 ani și a plecat înapoi in România fără sa mai plătească chiria, curentul și ce a mai avut. Acum îl poate afecta dacă se întoarce în Germania...? (mai mult)
Bună, ce fac în cazul în care am deteriorat dosarul pentru examenul auto (am pus rucsacul in mașina de spălat din greșeală, se vad stampile date, nume tot doar ca sunt cam șifonate și un pic...? (mai mult)
Salutare TPU. Am avut un proces etc. să zicem ca alaltăieri am avut judecata. Ieri am primit in scris ce s- a intâmplat și dupa 10 zile nu am primit nimic prin poștă. INTREBARE: Pt hotărârea judecătorească...? (mai mult)
Mai este valabil permisul de a1 după 18 ani, dacă eu nu vreau sa dau de alta categorie? Dau fundă.
Nu mai bine ar da 500 lei de caciula la vaccinare si asa am fi campionii Europei la vaccin? Oricum pe tratarea nevaccinatilor in spitale dam mai mult si vom da si mai mult decat daca le- am da bani si ...? (mai mult)
TPU! Îmi explica cineva ce trebuie sa faci imediat după ce ai născut?
E pe bune baroul bota pot sa devin avocat cu drepturi full daca donez 2000 de lei? http://www.unbr.eu/pagina.php?pagina=Inscriere%20in%20barou
Dacă în 45 de zile nu fac astea un guvern, se da drumul la anticipate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!