Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 23 Decembrie 2024 sunt:
Fostul meu soț mă urmărit cât eram la munca și se purta după mine el era violent când am ieși de la munca a venit după mine și a încercat să mă lovească eu am mai făcut o plângere la poliție...? (mai mult)
Salut am pierdut permisul de conducere in Anglia permisul e luat in Romania si preschimbat in englezesc si in 3 zile trebuie sa plec cu masina in tara intrebarea e voi putea pleca? App am o copie la serox...? (mai mult)
Mama mea an inception acum 3 ani sa dea tot ce posedeaza familia la o individa sarlatana. Cazul e la politie, avem un avocat si Dr psihiatru pe care l- am consultat de cateva ori nu vrea sa intervina....? (mai mult)
Salut! Am si eu o intrebare in legatura cu buletinul. Acum câteva săptămâni mi- a fost furat portofelul, inclusiv cu buletinul. Din cauza ca proprietarul casei (bunica mea) nu se putea deplasa deoarece...? (mai mult)
Buna ma pot angaja la fan curier, daca am 16 ani, un prieten are 16 sau 17 si lucureaza acolo dar nu stii cum. Fara sa fiu sofer.
Https://www.youtube.com/watch?v=IpjkLsTM3HE Si eu vreau o sala pentru batrani! Inainte sa va dati cu parerea urmariti tot videoclipul cap-coada!
Exista vreo lege care te pedepseste daca minti in CV? Adica daca cineva scrie ca a lucrat intr- un loc din strainatate desi el nu a iesit niciodata din tara. Am vazut un caz si sunt curioasa ca mi- as ...? (mai mult)
În legătură cu indemnizația de șomaj pentru absolvenții din liceu, o pot lua cei ce au picat bacul sau și cei cu bacul luat?
Salut, se mai virează pensia de urmaș și luna aceasta?
In fata usii mele este o iesire de incendiu care este incuiata. Mama a solicitat de mai multe ori sa fie deblocata in caz de pericol. Cat de legal este sa incui o iesire de incendiu si ce as putea...? (mai mult)
De ce nu sunt schimbate unele legi tâmpite din România? Un om ar trebui să fie liber să-şi aleagă religia nu să fie botezat când e bebeluş.
Fisa de scolarizare trebuie sa o vizez unde fac fisa medicala?
Poti sa deti un corb ca animal de companie in Romania din punct de vedere legal?
Buna,pentru persoanele care suferă de depresie sau anxietate și au tratament cu pastile de la medic, mai au voie sa conducă vehicul de categoria B în timpul tratamentului?
Am observat ca tot mai multe persoane, tineri in special, nu mai vor sa vorbeasca la telefon iar daca o fac se simt anxiosi. Chiar si cu prietenii dar cu atat mai mult cu ceilalti. Un exemplu: cand presteaza...? (mai mult)
Sssaluut! Daca fac leasing de cap tractor, pot deconta pe firma leasingul, motorina? Cine stie sa imi sp mai multe, "smecheri vr sa zic! :)))"
Am dat împrumut fostului iubit o sumă mare de bani pentru a- și repara mașina, el mi- a promis că- mi va returna suma in timp iar noi suntem despărțiti de 4 luni deja.Ce as putea face in condițiile...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, unde pot denunța pe cineva anonim. Aș dori să denunț un polițist pentru luare de mită dar vreau sa fie anonim, undeva mai sigur că cei dintre secții se știu între ei...? (mai mult)
Bună seara, se poate modifica programul de învățare la o postliceala sanitara. Spre exemplu din după amiază să învăț dimineața?
Buna ziua. Am și eu două întrebări legate de demisie. 1. Cum să calculez câți bani o sa am de primit? Eu primeac salariul pe 15 și 30 ale lunii. M- am angajat pe 3 iunie, și am luat primii...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare, am auzit că în Cluj este școală de poliție, Septimiu Mureșan. Cei care ați fost, sau știți despre această școală, sau care ați fost în cadrul ei prin diferite ...? (mai mult)
Salut, daca sunt angajat de 3 luni la un peco aproximativ 3 inca nu am facut, daca imi dau demisia se face cu preaviz? Din ce stiam eu in primele 6 luni daca imi dau demisia nu trebuie preaviz, multam
Am 16 ani iubitul meu are 18 ani este legala relaţia noastra?
Sotul meu e în scaun cu rotile de 2 ani din cauza unui accident de motor. Peste 2 săptămâni urmeaza sa fie operat a 2 oara la coloana sa isi revina, sunt sanse mici, medicul a zis ca poate primi ...? (mai mult)
Sunt divorțată de fostul soț, era foarte violent de asta am ales sa divorțez. Acum sunt recăsătorita, insa fostul soț mă urmărește peste tot, nu pot merge nicăieri fără actualul meu soț....? (mai mult)
Salut, fac la sfarsitul lunii 18 ani si sunt incris la scoala de soferi din iunie, am terminat orele de condus si m- au sunat daca vreau sa ma programeze ei da de abia luna viitoare sau sa ridic eu dosarul. ...? (mai mult)
Din câte știu la cei care fac 18 ani și încă sunt la liceu în ultimul an se mai primește alocația. Acuma ce trebuie sa faci mai exact? Vb cu secretariatul? Sau te duci la primărie? Aveți vreo...? (mai mult)
Buna ziua, am nevoie de niste informatii, Multumesc anticipat: Prietena mea este din Sri Lanka, ne- am cunoscut in Cipru acum un an si ceva unde ne aflam in prezent, am luat decizia ca anul acesta ...? (mai mult)
Pot intra la pompieri/politie cu platfus in barem scrie exact asa "piciorul plat uni- sau bilateral, fără/cu tulburări funcţionale când axul gamba - calcaneu depăşeşte 10 grade" eu am...? (mai mult)
Daca am fost batut si am stat 5 zile in spital este caz penal pentru atacatori?
Poate e o intrebare mai ciudata dar stiti cumva ce se intampla cu batranii care sunt internati in spital si pe care nu ii ia nimeni acasa? Ma refer la categoria aceea de batrani care nu au casa lor, care...? (mai mult)
Salut! Ce parere aveti despre cosmopolitanism? Este un concept care sustine ideea ca toti oamenii apartin unei singure comunitati globale, indiferent de granitele nationale. Voi unde va situati pe spectrul...? (mai mult)
Buna seara, am depus si eu alocatia pentru copil pe data de 20 iunie, Doamna de acolo mi- a zis ca dupa 2luni vine alocatia, intrebarea mea este, bani de alocatie din urma îi primesc sau doar dupa ...? (mai mult)
Bună seara! Ce să fac în ianuarie voi fi 18 ani pentru permis dar dacă n-am timp în timpul săptămânii nu se poate face după ora 5 sau 6 în timpul săptămânii sau în weekend ce să fac?
Din cate am inteles eu onu are cinci membri permanenți care pot bloca orice rezoluție pasata de acest organism.Atunci cum mai poate acest organism efectiv sa isi faca datoria daca fie si unul dintre ...? (mai mult)
Claritatea morală sau lupta sua împotriva terorismului.1.lupta dintre sua și terorism este lupta dintre bine si rau.2.valorile tradiționale americane precum libertatea si democratia merita promovate...? (mai mult)
Salut! Bunica mea, în vârstă de 72 de ani, a ieșit la pensie pe caz de boală în 2004, după 20 de ani de muncă. Recent, a mers singură la casa de pensii pentru a întreba cum își poate obține...? (mai mult)
Salut, am 17 ani acum In aprilie pe 16 fac 17 ani si 9 luni, atunci ma inscriu si la scoala Intrebarea mea e, cand ma apuc de ore, si cand pot sa dau sala?
Buna ziua. Am primit o comanda de la eMAG, de fapt una platita una neplatita dar a doua mi- au livrat- o ca si cum ar fi platita. La ei figurez dator. Ce pot face din pct dvd legal? Au dreptul sa ma ...? (mai mult)
Poti sa deti o cioara sau corb de companie in Romania?
Bună seara, dacă am plătit avansul la școală de șofer pot să îmi recuperez avansul?
Eu am 3 copii, 2 cu actualul soţ un baiat de 6 ani şi o fata de 3 ani şi cu fostul iubit nu am fost casatorita legal cu el, un baiat care are 10 ani. Nu l- am mai vazut de 4 ani pentru ca fostul ...? (mai mult)
Cum procedez la 15 ani la mersul cu trenul? Si pot sa merg gratuit daca prezint buletinul si carnetul de elev?
Are voie politia sa te verifice prin buzunare fara niciun motiv pe Strada? De exemplu prin decembrie mi sa mai intamplat de cateva ori sa ma opreasca politia pe Strada si ma intrebau daca am petarde iar...? (mai mult)
Ce conditi si de ce acte am nevoie pentru uzucaptiunea unui imobil al tatalui meu?
La școala de șoferi sunt in scris cine trebuie sa ma programeze la sala eu sau școala unde sunt inscris
Salut, am avut un mic incident și mi- a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ulterior persoana respectivă nu a depus plângere împotriva mea, cat timp durează până...? (mai mult)
Hei, am și eu o întrebare, mi-am cumpărat suport colorat, roz, pentru plăcuțele de înmatriculare, credeți că e vreo problema? M-ar putea amenda pentru asta?
Bună seara, Am intrat la Drept și îmi doresc să mă pregătesc acum pentru anul 1. Am simțit pe pielea mea cum e să te pregătești pe ultima sută de metri, iar acum vreau să schimb finalul....? (mai mult)
Daca semnezi foaia de demisie la locul de munca dupa 4 luni de la angajare nu te mai poti intoarce înapoi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
LisaJulie întreabă:
sabin89 întreabă:
DrMihailoviciS întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!