Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 11 Februarie 2025 sunt:
Multi patroni dau bonuri de masa ca sa nu plateasca mai mult la stat?
Salut! Eram intr- o intersesctie in care voiam sa fac stanga, cand dau sa fac stanga, aud si vad ca am fost lovit din dreapta spate de o persoana care voia sa faca tot stanga dar prin dreapta mea.Intrebarea...? (mai mult)
Buna dimineata TPU! In 2014 am avut cateva abonamente de telefonie mobila si internet la Rcs. Dupa o perioada am fost in incapacitate de a plati, lucru care a dus la reziliere, penalizări, etc....? (mai mult)
Bunaaa! Am o întrebare urgent! Vreau sa depun o plângere pentru amenințare și hartuire, dar persoana pe care vreau sa o denunț nu se afla in țară, se mai ia în considerare plângerea mea? ...? (mai mult)
Ce inseamna munca la gri si la rosu? Cu ce sunt diferite de munca la negru?
Se poate vinde un teren, casa, apartament doar online? Fara sa ne prezentam personal la notar si fara sa facem procura?
Ce sugestii aveți / propuneți, având în vedere că se preconizează scumpirea gazului (metan)? Ba mai mult decât atât se dorește ca pe viitor eliminarea termocentralelor!
Cât timp se poate lălăii pentru efectuarea unei anchete sociale? Am depus cererea pe 07. oct, cât să mai aștept? Cum să fac reclamație primăriei dacă în urma asta am daune de 2000 euro?
Recent m- am angajat la o firmă sau asa cred eu, că m- am angajat. Ieri m- a chemat "șeful" să semnez niște acte in mai multe exemplare, printre care, din ce am văzut eu pentru ca nenea era foarte...? (mai mult)
Buna ziua, dacă am comandat 2 perechi de pantaloni de pe olx iar în colet am primit doar pungi goale, cum pot să reclam persoana si cu ce va fi sancționată?
Am văzut că nu se mai intra online decât dacă cineva din clasa are covid. Se va schimba legea asta și vom trece online? Când? Văd că cazurile de covid cresc continuu
Salut! Am o nelamurire pentru cine crede ma poate ajuta. M- am inscris la o scoala de soferi unde am efectuat legislatia si 7 sedinte de condus (7 ore, nu 14). Am decis sa imi retrag dosarul, iar ...? (mai mult)
Daca m-am vaccinat cu jhonson si nu am avut niciun efect advers inca inseamna ca nu functioneaza vaccinul la mine? Trebuia sa am reactii ca sa fac anticorpi?
Bună! Am câteva nedumeriri în legătură cu concediul medical. Eu m- am angajat în urmă cu aproximativ 5 luni, fiind primul loc de muncă. M- am îmbolnăvit și acum este posibil să stau fie câteva...? (mai mult)
Ciclic, mass media vine cu o (ne?)stire cum ca noi, ca tara, am fi pe primul loc sau undeva pe primele locuri la risipa de alimente... Asa sa fie sau e fake news? Voi sau ai vostri, aruncati cate 380g...? (mai mult)
Acum am aflat ca in Anglia exista o metoda prin care daca cineva se imprumuta de la altcineva aceste 2 părti isi faceau o hartie numită IOU (I owe you). Pe hartie era scrisa suma datorată și semnatura...? (mai mult)
De ce taie românii porcul de Crăciun și nu taie alt animal?
Aveti idee ce fel de plata iti face statul saptamanal pentru ca ai SRL activ? Am auzit ceva de genul asta, dar nu am inteles prea bine
De ce pe vremea lui Ceasca toti aveam o casa si un loc de munca dar acum salariul nu mai ajunge nici sa platesti chiria la casa daca stai singur? Voua vi se pare ca Romania s- a schimbat in bine sau in...? (mai mult)
Are ceva daca am intarziat 2 zile sa merg la somaj sa semnez?
Polonia a iesit din Ue sau de ce sunt proteste?
De ce vrea alocație dublata PSD- ul? https://www.google.com/amp/s/adevarul.ro/news/politica/legea- psd- dublarea- alocatiilor- fost- respinsa- parlament- firea- pnl- usr- voteaza- copiilor- propria- tara-...? (mai mult)
1.Cât costă impozitul la garaj? 2.Si pe an se plăteste sau pe lună?
Ar fi mai bine sa iasa Romania din Ue?
1. Poți conduce un atv cu permis de mașină?
Buna TPU:) Imi pot face buletinul cu o saptamana inaintea implinirii varstei de 14 ani? Si sa il ridic următoarea saptamana cand implinesc 14 ani!
Buna, revin din nou cu o intrebare, deci, prietena mea este la un liceu vocational in Brasov, dar ea vrea sa se mute la un liceu in Fagaras deoarece vrea sa se mute cu tatal ei (Parintii sunt divortati)....? (mai mult)
Un tânăr la prima abatere, care nu a mai avut abateri înainte iși recunoaște vina, poate primi doar cu suspendare în orice caz de politie?
442 de morti de ce naibii nu intram in stare de urgenta mai repede?
Salut! Am 18 ani si am depus cerere la secretariat sa primesc alocatia, dar nu am primit-o luna asta. O sa o primesc in noiembrie?
Pana la urma sunteți de acord cu acordarea alocației copilului? Am văzut ca se măresc alocatiile de la 1 ianuarie. 240 lei sau cât naiba se fac, vi se par mulți bani? Eu zic ca- s putini, la...? (mai mult)
Credeți că are șanse sa treacă Cioloș de votul de investitura sau Iohannis a făcut la mișto nominalizarea ca apoi sa-l propună iar pe Florin Citu?
Putem intenta exceptia de neexecutare impotriva statului acum daca sunt oprite internarile timp de 30 de zile ca sa nu mai platim CASS?
Draga comunitate, vreau sa ne unim fortele si sa creăm ceva, sa lasam in urma noastra un proiect legislativ in care ma implic personal si il voi transmite unor domni parlamentari. Daca am ocazia o fac...? (mai mult)
Usr va face guvern cu pnl sau cu aur? Eu n-am inteles bine ca vorbeau de pnl acum la televizor dar ei s-au aliat cu aur ca sa dea jos pnl.
Dupa cat timp pot da din nou sala daca am picat- o astazi? Vad ca este loc liber pe 26 si pe 28 octombrie. Pot sa ma programez pentru 26? Politistul ne- a spus tuturor in sala de asteptare ca putem da ...? (mai mult)
Cei care va pricepeti la acte auto raspundeti- mi va rog rapid: am pe unul pe grupul nostru de Facebook care vinde doar masini care nu sunt din zona unde el locuieste (unde isi are domiciliul), le vinde...? (mai mult)
Salut TPU! Aș vrea o părere de la voi! Sunt nervos și foarte supărat M- am saturat de tara asta plina de hoți, de lumea rea la suflet și toți care te jupoaie de bani! Nu știu ce să mai fac....? (mai mult)
De ce nu sunt rechizitionate spitalele private in perioada asta daca nu mai sunt locuri in cele de stat?
Cu privire la persoanele cu dizabilități... Este normal ca atunci când merg la reevaluarea pentru grad și trec de la a avea asistent personal la a avea indemnizația sa fie lipsa o lună? Am avut ...? (mai mult)
Buna ziua, imi poate spune cineva va rog care sunt cerintele pentru permisul de port arma?
Care varianta ar fi cea mai buna pentru refacerea guvernului? Eu cred ca ar trebui Cioloș premier, dar ii trebuie susținere de la PNL- UDMR, chiar a guvernat bine în 2015- 2016, dar sa se îndepărteze...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o problemă puțin mai dificilă... Tata a decedat în Italia acum un an, am primit o perioadă pensia de urmaș atunci eram încă în liceu. Am terminat liceul, din cate am ințeles...? (mai mult)
Buna ziua. Exista macar masuri impotriva soferilor care dau peste animale in timp ce conduc si nici macar nu se opresc sa verifice starea lor? E un lucru atat de comun in Romania, dar asta nu il face...? (mai mult)
Buna dimineata! In cazul persoanelor care nu au act de proprietate pentru locuinta construita de ei desi au succesiunea in care sunt trecuti cu fratele/sora doar pe teren, nu si pe casa, ce se poate ...? (mai mult)
Ce părere aveți de ființă vie și suverană? E pebune chiestia asta sau e scoasă de undeva așa anume? E o teorie / concepție? E o mișcare? Credeți că există și alte CI?
De ce în statistici, copiii de 15-18 ani care nu fac nimic sunt considerați șomeri?
Buna ziua, Am castigat un proces in decembrie 2018 si am inteles ca termenul pentru a inainta o noua actiune in instanta pentru daune morale este de 3 ani. Ideea este ca paratii nu au respectat in...? (mai mult)
Ce parere aveti ca PSD a lasat Romania de 2 ori fara guvern in timpul pandemiei? Prima data cand a inceput pandemia, din 5 februarie pana in 14 martie. Si acum a doua oara. Cred ca PSD e cel ...? (mai mult)
Salut,în luna decembrie voi împlini 18 ani, iar aș dori să îmi schimb numele, care sunt actele necesare și unde aș putea face asta?!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.