Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 11 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti ca PSD a lasat Romania de 2 ori fara guvern in timpul pandemiei? Prima data cand a inceput pandemia, din 5 februarie pana in 14 martie. Si acum a doua oara. Cred ca PSD e cel ...? (mai mult)
Salut,în luna decembrie voi împlini 18 ani, iar aș dori să îmi schimb numele, care sunt actele necesare și unde aș putea face asta?!
Credeți că PNL a pierdut anul trecut alegerile pentru ca oamenii n- au mai votat PNL pentru ca PSD i- a tot criticat ca- s dictatori ca au carantinat toată România? Dacă PNL lua 45% din voturi ...? (mai mult)
Pot să mă transfer de la un profil la altul in același liceu in al doilea semestru? Acum sunt la mate info și imi doresc sa intru la filologie sau stiinte ale naturii. Vreau sa plec din cauza ca matematica...? (mai mult)
Urmează să mă angajez la o firmă, nu contează care. Însă mi se pare dubios faptul că angajatorul mi- a cerut toate actele pentru angajare, în schimb nu am fost trimis nicăieri să fac medicina...? (mai mult)
Mai poate o persoana sa iti faca ceva rau in ziua de azi daca au facut rost de numele tau si CNP?
Dacă vreau să strâng cărți(să- mi fie donate) pentru a le dona la rândul meu unor școli / centre de copii etc, am nevoie de vreo formă legală de organizare? (mâ gândesc la ONG sau ceva similar)...? (mai mult)
Daca acum 2 saptamani am cumparat o masina printr-un act de mana si a ramas sa vina sa completam formularul si acum nu mai raspunde pot sa ii cer banii inapoi?
Salut, pentru a pleca cu avionul in Italia de ce am nevoie? Implinesc 17 in vara cu o luna inainte sa merg, desigur daca pot, faza e ca vreau sa merg singur cu acordul parintilor, de ce este nevoie?
Buna dimineata! De cateva zile Catu ne promite plafonarea preturilor la gaz si energie electrica. Intrebarea mea si altora: Care preturi? Cele de acum, deja marite? Apropo, la o benzinarie pe care...? (mai mult)
„E anul 2011, Biserica solicită fonduri de la Primărie pentru demararea lucrărilor la Catedrală, iar Călin Murg de la PDL, președintele Consiliului General al Municipiului București, face...? (mai mult)
Daca pur si simplu nu mai mergi la munca, fara demisie, fara nimic. Pur si simplu nu mai mergi, firma iti incheie contractul dupa 3 absente nemotivate nu? Si dupa ce iti incheie cum poti face rost de...? (mai mult)
Salut, dupa un divort se poate obliga o parte sa plateasca bani gen pentru educatia unui copil care nu mai este major?
De ce mai sunt primiti la scoala copiii nevaccinati? Acum ca a fost aprobat vaccinul pentru categoria lor de varsta, n- ar fi mai bine sa facem scoala un mediu sigur? In California deja se intampla asa...? (mai mult)
Îmi puteți da exemple de oameni care au scris/scrieri despre ce monstrozitate sinistră va de veni UE? https://www.digi24.ro/stiri/externe/inca- trei- regiuni- din- polonia- cedeaza- si- renunta- la-...? (mai mult)
Ce inseamna alegeri anticipate? Votam iar guvernul? Eu as vrea usr-aur guvern cu ei as vota
Ce logica are asta?: In primăvară făceam scoala online daca incidenta era peste 1/1000 (clasele 5- 7, 9- 11) și acum in București e incidenta 11/1000 și aia se duc la școală. Acum avem 15000...? (mai mult)
Hei TPU, daca sculptez un bust al unui supererou din orice film de la marvel/ dc iar apoi doresc sa fac copii si sa comercializez bustul respectiv, este legal? Incalc drepturi de autor? Pot sa- mi fac...? (mai mult)
De ce nu intram in lockdown mai repede la 330 de morti pe zi si anul trecut am intrat la 10-20 de morti?
S-au taiat ajutoarele pentru handicapati si pentru persoane cu cancer?
Salutare! De mâine voi activa ca angajat la o altă firmă și eu trebuie în luna decembrie să plec undeva în țară pentru câteva zile din motive personale iar întrebarea mea este următoarea: ...? (mai mult)
Buna TPU! Recent mi- am schimbat buletinul in urma cununiei civile, trecand la domiciliul sotului. Cand am ridicat buletinul am observat ca in loc de numarul 8 la apartament, este trecut numarul 9. ...? (mai mult)
Buna TPU. Unui copil cu handicap minor i- a fost donat un apartament (imobil) intrebarea e, dupa 18 ani (dupa majorat), la vanzare mai trebuie reprezentat de reprezentantul legal avand in vedere ca are...? (mai mult)
Parlamentul poate modifica hotărârile guvernului?
De ce nu se interzic becurile incandescente si halogene peste tot în lume? Ledurile au avansat foarte mult și chiar dacă-s mai scumpe, avantajele pe termen lung sunt uriașe.
Care este parerea voastra despre PSD? Cu argumente.
Vi se pare normal faptul ca CNSU a hotărât sa nu mai se închidă școlile la o anumită rata de infecție? Mie mi se pare cea mai proasta decizie. Exemplu la mine in Timisoara rata de infectare a ajuns...? (mai mult)
Hei TPU, Ai voie la terasa in Brasov fara vaccin?
Cat costa o amenda daca nu ai bilet de tramvai?
Ce se intampla daca luam bani de la fmi si nu ii mai dam inapoi?
Bursa de merit/performanță, inclusiv bursa socială în cadrul facultății se acordă în fiecare lună sau doar odată pe semestru?
Am vorbit cu un avocat care mi- a spus ca daca ma voi vaccina si apoi voi muri indiferent de cauza firma de asigurari nu va plati pentru ca m- am vaccinat cu un vaccin experimental si daca mor de covid...? (mai mult)
Buna, Ai nevoie de vreo autorizație/hârtie de la poliție sau primărie pentru a lipi afișe publicitare prin oraș? Mulțumesc
De ce nimeni nu își face probleme privind scăderea natalității și faptul ca în 50 de ani vom rămâne fără jumate din populație(asta în Europa), iar tarile sărace vor avea 80% din populația...? (mai mult)
Buna! Cred ca ati auzit cam toti despre demisia guvernului Florin Cîtu. Vreau sa stiu adica daca a fost demis inseamna ca se vor schimba persoanele din functii? Adica se schimba ministrul educatiei, ...? (mai mult)
Buna, am fost sa imi fac somaj si mi s- a spus ca am fost luat în evidenta si sa vin săptămâna viitoare cu dosarul iar, dacă nu voi merge si nu voi baga dosarul ce se va întâmpla? Ma pot numi ...? (mai mult)
Gata a cazut guvernul Cîțu, ce credeti ca urmează după asta?
La liceul care urmează să merg are profil mecanică auto. Pe site- ul lor spune că aceștia ofera permis categoria B gratuit pentri cei din clasa a XI. Este posibil dacă acesta instituție are un amfiteatru...? (mai mult)
Daca o persoana isi continua studiile(facultate) poate beneficia in continuare de alocatie?
Trebuie sa cer acordul firmei la care am asigurare de viata ca sa ma pot vaccina? Devine nula asigurarea daca ma vaccinez fara acordul lor?
Mă întreb: de ce în cazul "Elodia" autoritățile au făcut eforturi să demonstreze vinovăția lui Cristian Cioacă, au făcut expertize amănunțite, au folosit Luminol în apartamentul lui și...? (mai mult)
Ati aflat? Circulația trotinetelor electrice este interzisă pe trotuar, iar conducătorii trebuie să aibă cel puțin 14 ani! Sunt de acord. Erau multi pustani care impingeau cu mana persoanele...? (mai mult)
Salut! Acum 3 luni, am făcut accident, din vina mea. Am pierdut controlul mașinii si am intrat pe contrasens in alt autovehicul. Cei care erau in cealată mașină nu au pățit nimic. După 3 zile...? (mai mult)
Va pare rău că pleacă mâine domnu Cîțu de la guvern? A făcut lucruri bune sincer, a eliminat pensiile speciale, a mai eliminat din posturile aiurea din ministere, a finalizat PNRR, a aprobat...? (mai mult)
Buna! Am terminat facultatea in septembrie. Diploma de licenta nu o poate elibera decat peste 1 an. O sa plec in strainatate. Actele trebuie apostilate si traduse. Am aflat ca nu e nevoie de procura pentru...? (mai mult)
Daca ma vaccinez si apoi patesc ceva fie de la vaccin sau din alta cauza asigurarea de viata se mai aplica sau ramane datoria in familie? E vorba de un credit ipotecar. Mie asa mi- a spus un coleg de ...? (mai mult)
De ce se tot schimba guvernul? Cine imi explica si mie jocurile astea politice? Ca nu prea le am cu politica. Ma uit la alte tari din Europa si parca nu prea apar situatii din astea.
De ce în toate reclamele televizate, cât și- n cele netelevizate apar mereu și mereu femei? De ce în revistele de life style apar femei mai mult sau mai puțin seducătoare cu priviri pofticioase?...? (mai mult)
Daca cineva te scuipa in public si ai martori si o inregistrare poti face plangere? Mai ales daca banuiesti ca are covid
Dacă mâine pica guvernul și vine psd la guvernare sa zicem, se schimba toti prefectii, șefii de la instituțiile aflate în subordonarea ministerelor (ex politia romana, garda de mediu etc.)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.