Va ieși USR PLUS de la guvernare sau va cădea tot guvernul? Si dacă iese USR plus practic sunt trecuți la opoziție, deci Psd- aur- usr ar prelua guvernul pentru ca ar avea mai mulți parlamentari...? (mai mult)
Cat timp este valabila o copie legalizata a unei foi matricole?
In data de 26 august, ora 2:30dimineata, am lovit un acostamet/bordura/ refugiu, care nu era semnalizat in niciun fel si fara indicatoare luminoase, la iesirea din Reghin intre Reghin si Tg. Mures,...? (mai mult)
Salut TPU, daca eu am primit citatie de la poliție sa ma prezint ca si martor de eu merg la psiholog si am scrisoare medicală ca sufăr de anxietate/depresie si ele se agravează din cauza asta si nu...? (mai mult)
Salutare! Dacă am dosar făcut, pot sa dau de permis auto? Menționez ca nu e ceva legat de accident sau alte întâmplări petrecute cu mașina, pur și simplu am dosar pentru altceva! Pot scoate...? (mai mult)
Buna! Ca și continuitate în câmpul muncii am 1 an și 11 luni, de două luni m- am angajat la Kaufland și am contract determinat primele 3 luni (de probă). Am rămas însărcinată pot beneficia ...? (mai mult)
Salut TPU, din pura curiozitate vreau sa pun o întrebare. Stateam la masa cu câțiva băieți și am ajuns la întrebarea asta. Dacă o femeie lovește un bărbat in mod direct, ii da o palma sau mai...? (mai mult)
Cum sunt englezii fata de romani pana la urma? Unii îmi zic ca cică sunt reci, alții îmi zic ca dacă ma duc acolo, nu o sa mai vreau înapoi în România. Pana la urma cum e? Ca țară Regatul...? (mai mult)
Buna,am fost angajata 7 zile după mi-am dat demisia, voi primi banii pentru zilele in care am lucrat? Am fost in perioada de proba dar nu mi-a plăcut
Salut, am 16 ani și vreau sa ma duc în Anglia la unchimiu, în satul (sau oraș nu știu ce e) Lutton. Tot trag de parintii mei și le zic sa mergem și noi acolo ca n- am fost deloc, dar ei vin...? (mai mult)
Hay TPU, vreau sa postez niște desene dublate in romana pe yt.Sunt mai multe site-uri pe google cu desene animate dublate.Am voie sa le postez, risc inchisoare sa ma dea in judecata site-urile?
Buna ziua. Eu sunt in plasament și urmează să plec cu un proiect erasmus in Turcia, cu scoala. Am 16 ani.Mama mea (femeia care m- a crescut) este tutore legal. Cand vine vorba despre mama mea reală,...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare. Am o cunoștința care lucrează ca și paznic la o fabrica dezafectată, locul este in paragina de foarte mult timp și acesta mi- a adus de acolo niște panouri, nu ...? (mai mult)
Salut TPU, e legal sa merg cu bicicleta pe sosea/marginea soselei daca am 16 ani? De exemplu vreau sa merg in comuna alaturata la 7km distanta.
S- au scumpit facturile? Unii au zis ca la gaz si curent electric s- au scumpit cu 60%, altii au zis ca chiar s- au dublat. Pai cum vine asta, daca ei maresc preturi, maresc facturile si salariile raman...? (mai mult)
Salut, știu o fata care are 15 ani și este intr-o relație cu unul de 24 de ani, se poate pedepsi cu închisoare dacă ii place și la fata sa stea cu el?
Buna! Pot sa depun actele pentru somaj dupa terminarea facultatii fara licenta?
Buna, eu mi-am dat demisia de la actualul loc de munca si mai am o zi de lucru. Eu am cerut concediu pentru aceasta zi si nu au vrut sa aprobe. Daca nu merg la munca mi se poate intampla ceva?
Daca traiesti in acelasi apartament cu alte persoane, esti responsabil daca acestea cauzeaza daune la cladire sau la vecini?
Cat este alocația în prezent în RO? Știu ca trebuie sa se mărească știți când? Prin 2022 trebuia sa ajungă la 300lei parca, nu? Mulțumesc anticipat!
Salut.Am si eu o intrebare si anume:Ce se va intampla cand rezervele de Gaz Natural se vor termina definitiv si vor fi 0? Adica ce vor face restaurantele care livreaza prin firme de Delivery gen Glovo,...? (mai mult)
Copiile legalizate se fac la orice notar? Cam cat dureaza sa-ti faca o copie si cat costa? Sa zicem de ex dupa diploma de bac
Salut TPU! Dacă o persoana a făcut plângere la politie ca a fost bătut și după i s- au furat bani și eu nu am fost martor, am fost în alte dați martor la alte chestii și eu am fost obligat prin...? (mai mult)
De ce sunt romanii atât de snobi? Săraci dar cu fite. Romanii (60% dintre ei) se uita numai la mașini, telefoane si haine de firma. De exemplu romanii țin în medie un telefon 1.5 ani, pe când...? (mai mult)
De ce pe net scrie ca aproape 1/3 salarii sunt minime pe economie și salariu mediu e 3500 lei(un salariu nașpa părerea mea) și totuși pe strada vad numai oameni bogați care se dau smecheri etc? Și...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un card pentru plati online (am 16 ani). Problema este ca părinții mei nu vor sa vina cu mine pe motiv ca "nu le pasa de prostiile mele" totusi, am convins o prietena care este majoră...? (mai mult)
Salut! Sunt singurul moștenitor al părinților mei (al mamei, ai mei sunt divorțați, locuiesc cu mama), iar mama are acte pe casă și pe pământuri, etc. Dacă mama nu va apuca să- mi facă...? (mai mult)
Ii 100% necesar certificatul energetic pentru a vinde o casa?
Buna ziua! Vin cu o intrebare din partea unei cunostinte. Daca dansul, fiind barbat, are in proprietate o garsoniera dinaintea casatorieri aprox 6- 7 ani, dupa divort acesta ar avea o obligatie neaparata...? (mai mult)
Buna ziua! As avea o intrebare daca eu stau la tatal meu din 2015, iar mama mea inca ia alocatia mea, deoarece după divort am fost incredintata ei cum as putea sa fac pentru a o recupera? Mentionez...? (mai mult)
Buna TPU, știe cineva de unde și cum pot face rost de cererea de echivalare a studiilor (pentru a- mi continua studiile liceale începute in străinătate) care este necesară sa fie atașata la dosarul...? (mai mult)
Stau lângă un depozit de construcții, iar din cauza vibrațiilor camioanelor și a bubuiturilor de la descărcat mi s- a crăpat gresia în baie în unele locuri și într- o cameră pereții. Pot ...? (mai mult)
Salut, știe cineva la ce indemnizație / drepturi s-ar încadra urmașul prizonierului de război în perioada 1942- 1947 conform legislației?
Buna TPU! Am o intrebare... stiti cumva cat vor mai fi in vigoare gratuitatile acordate elevilor din invatamantul liceal la transport feroviar, auto, naval, etc?
Salutare! Puteti sa imi spuneti va rog din punctul vostru de vedere daca era mai bine sau nu pe vremea comunismului? Am cautat pe net dar nu am reusit sa imi fac o anumita parere pentru ca nu am...? (mai mult)
Salut,este legal ca un politist sa dea intr-un minor?
Salut, dacă îmi zice la buletin termen de restituire 30 de zile, sunt șanse să mi-l dea mai devreme? In cam cât timp se eliberează actul de identitate acum?
Buna TPU! Dacă am depus cerere de alocație de 18 ani in clasa a 11 iar pe timpul vacantei aceasta s-a suspendat mai trebuie sa depun cerere iar pe clasa a 12?
Bună TPU! Astăzi am luat proba teoretică pentru examenul auto. Dacă se întâmplă să pic la oraș trebuie să dau din nou?
Buna seara tuturor, am niște întrebări, vă rog, dacă ma puteți ajuta. Iubitul meu a fost prins la furat din magazin (Grecia) și mai avea niste procese 4- 5 tot pe aceeași tema! Acum este arestat...? (mai mult)
Bună ziua! Se pot asigura costurile sau deconta tratamentele/intervențiile medicale din asigurare pentru o persoana cu dizabilități? Ofer funda!
Salut TPU! Ce se întâmpla dacă ai 17 ani și ai furat o bicicleta și ești prins după câteva zile?
Conform cărei legi sau ordonațe de guvern PUBLICATE ÎN MONITORUL OFICIAL mă poate obloga controlorul din tren să port mască și cu ce autoritate legală pentru a exercita asupra mea aceasta!? Sunt...? (mai mult)
Salut TPU. Am 17 ani si mi- am schimbat recent adresa din buletin, iar pe noul buletin scrie ca expira in 2025.Eu stiam ca la 18 ani trebuie schimbat din nou, sau poate s- a schimbat legislatia. Vreau...? (mai mult)
Dacă eu sunt născută in aprilie si am început școala de șoferi abia prin mai si am avut sala in august si o sa am orașul in septembrie credeți ca îmi ia mult prea mult aceasta? Am auzit unii ...? (mai mult)
Salut. Pe 20 August am avut sala si am picat- o cu 21 de puncte. Mi- au facut programare abia pe 20 Octombrie, dupa 2 luni. Destul de mult. Pe 6 septembrie se implinesc 16 zile de cand am picat- o....? (mai mult)
Întrebarea mea este pot părăsi domiciliul cu cel mic? Va afecta dacă o sa bag divorțul? Ce pot face? Eu vreau sa rămână la mine cel mic. Mă afectează ca sunt în depresie sau ca iau un tratament?...? (mai mult)
Salut TPU! Ce înseamnă dacă primesc o citatie de la politie? Am 17 ani și trebuia sa ma duc ca martor și am sunat azi si am zis ca nu ma duc și a zis ca o sa- mi trimita citatie acasă. Ce înseamnă...? (mai mult)
Salut. Cu categoria B poți conduce și moto de 125 cc? Știu ca este in dezbatere dar nu știu unde pot vedea ceva actualizat.
Bună TPU! Ce se poate întâmpla dacă nu îți plătești amenzile de circulație în Belgia? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.