Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 23 Decembrie 2024 sunt:
Buna ziua, am avut astazi examenul pentru traseu, am mers foarte bine, mai aveam putin si terminam, la un moment dat imi iese un biciclist in cale pe sosea, eu merg in spatele lui in ritmul lui nu...? (mai mult)
Bună TPU, știu că nu e o întrebare, dar am avut cea mai proasta zi din viața mea, în primul rând am picat traseul, în al doi lea rând la interviul de angajare am fost anunțat că persoana ...? (mai mult)
Am o situație mai neplăcută pot spune... Situația are legătură cu "Ministerul fondurilor și Investițiilor europene ". Pe scurt, aceștia îmi încalcă drepturile. Nu pot să mentionez motivul,...? (mai mult)
Am facut inmatricularea masinii dar nu imi place numarul. cum pot sa schimb talonul si nr masinii
Bună! Există o autoritate care să se ocupe de administratorii de bloc? Ca administratorul blocului meu face lucruri care nu sunt in regulă și aș vrea sa vb cu o autoritate sa vedem dacă se poate...? (mai mult)
Salut, in timpul liber mai tund iarba si curat terenuri pentru bani, azi maine o sa devin major si intrebarea mea este, ce pot sa fac daca clientul nu plateste? Normal ca nu am o afacere si nu dau bon,...? (mai mult)
Ce credeti, e posibil ca sa inceapa al treilea razboi mondial acum ca a fost ucis liderul hamas? Sau nu va incepe de la asta? Cum vedeti voi? Eu nu stiu ce sa cred... Sincer
Câte săptămâni durează cursul de legislație pentru școala de șoferi, categoria B?
Pot da meditații pentru elevii de liceu în condițiile în care sunt încă student la licență?
Am depus cerere incetare îndemnizație creștere copil, iar a doua zi m-au dat afară unde m-am angajat.Mai sunt șanse să primesc indemnizația de creștere copil cu cererea făcută în prealabil?
Eu şi sotul meu vrem sa adoptam un bebeluş pentru că eu nu pot face copiii. Care ar fi procedera legala de adopţie? De ce acte am avea nevoie?
Vreau sa merg la tatal meu biologic pentru ca cu tatal vitreg, actualul soţ al mamei nu mă înţeleg deloc pentru ca el se baga mereu daca mă cert cu mama. De multe ori cand voiam sa ma vad cu tatal...? (mai mult)
Care sunt condițiile de adopta un copil în plasament?
Salut. Stau într- o zonă în care exista cale ferată. Problema este următoarea, Când trec trenuri de marfa, cu încărcătură grea, se zguduie casa. La cutremur nu face asa. Momentan casa ...? (mai mult)
Cum ați reacționa dacă ați fi martor la umilirea și subjugarea unei fete de către părinții ei conservatori, tradiționaliști și sexiști?
Care este valoarea normei de hrana a funcționarilor publici în 2024? In legea 153, articolul 18, zice de cuantum a doua salarii minime brute, adica ar veni 3700+ 3700=7400:12=616lei/lună Iar...? (mai mult)
S- au folosit jocurile olimpice ca propaganda pentru agenda WOKE? Se pare ca Jocurile Olimpice de anul acesta sunt cel mai mare eşec din lumea sportului pâna la ora actuala. Sponsori care și- au ...? (mai mult)
Bunica mea are aproximativ 8 ani de muncă (7 ani și câteva luni) și în august împlinește 65 de ani. A întrerupt activitatea profesională pentru a crește mai mulți copii, iar ulterior nu a mai...? (mai mult)
Salut TPU, doresc sa imi cumpar prima mea masina, problema insa e ca eu am imputernicire pe tata si doresc sa stiu daca am nevoie de buletinul lui, al meu sau ambele, asta e una, doi, masina. are...? (mai mult)
Soacra mea și soțul meu trăiesc pe banii mei, ei nu muncesc, cu părinții mei vorbesc eu pe ascuns și m- au obligat sa fac și avort, dar acum sunt iar gravidă și nu vreau sa le mai zic. O sa...? (mai mult)
Sunt divorţata de 5 ani si am o fata de 6 ani care dupa divorţ s- a decis sa ramana la mine, tatal ei nu a platit pensia alimentara in acesti ani dar acum vrea sa o vada.Ce ar trebui sa fac legal? Fata...? (mai mult)
Bună ziua, grup! Doresc să audiez pe cineva într- un dosar și nu reușesc să găsesc un interpret autorizat pentru limba respectivă, mai exact, limba persană... Îmi puteți da idei unde aș...? (mai mult)
Hei, TPU, proprietățile private în regim hotelier pot fi trase la răspundere dacă, să zicem, cineva le face rău oaspeților? Ce reglementări există în temeiul legii în cazul acestor...? (mai mult)
De ce credeți că Austria nu ne vrea în Schengen- ul terestru? În cel aerian și maritim a acceptat! Oficialii noștri sunt convinși că intrăm pană la finele anului mai ales după alegerile din...? (mai mult)
Buna ziua! In decursul zilei de astăzi am avut o întâmplare cu controlorii in stb, am urcat iar la următoarea stație au urcat și ei, eu abia ce dădusem mesajul. Au venit la mine le am arătat,...? (mai mult)
Persoane care au terminat Politehnica pe aici sunt? Cati dintre colegii vostri profeseaza? La mine din grupa de 15 persoane, doar 2. Si aia pe salarii foarte mici, unul chiar pe minim. De Automatica...? (mai mult)
România ar putea ajunge la nivelul țărilor occidentale în viitor? Mă refer la toate aspectele!
Buna seara. Acum o luna am inchiriat un apartament de ziua mea pe booking, si am fost mai multa lume si proprietarul nu mi- a cerut buletinul. Am baut, am fumat inauntru, si cand am avut check out ul...? (mai mult)
Ce părere aveți despre creșterea partidelor de extremă dreapta în Europa?
Buna ziua Am facut plangere penala pentru fostul iubit care a intrat peste mine in casa si m- a agresat lasandu- mi urme din urma bataii pe corp. Eu am sustinut ca nu ne- am mai vazut de 2 saptamani,...? (mai mult)
Vreau sa o pun pe maica-mea pe asigurarea mea de sanatate, cum se procedeaza?
Ce ar trebui sa fac sa nu mai vina câinii și pisicile la mine în fața porții? Am sunat la cel care se ocupa cu adăposturile de animale și de o săptămână nu vin!
De ce nu se dă o lege care să stopeze misoginismul statului român care a stabilit că femeile trebuie să aibă prima cifră din CNP 2 iar bărbații 1? Şi tot statul român cel misogin a obligat în...? (mai mult)
Bună, acum câteva luni am fost deconectata de la contul principal de Instagram și a trebuit să îmi scanez fața sa dovedesc că este contul meu pentru a mă putea reconecta. Mi au fost șterse și...? (mai mult)
Cineva amabil poate sa imi explice va rog toti pasii care ii fac pentru a lua permisul pe categoria AM? Cate ore fac la scoala si restul pasilor, va rog frumos.
De ce nu înțeleg agresorii că toate victimele devin agresori la rândul lor?
Sunt clasa a 11 a, sunt la liceu economic și vreau să mă transfer la alt liceu pe filologie, dar din clasa mea și a depus cineva deja o cerere de transfer, credeți ca contează numărul de transfer...? (mai mult)
Buna TPU. daca vreau sa imi deschid magazin online, srl cu cod caen 4791 - - in afara infiintari in sine a srlului, mai am nevoie de autorizații avize etc? trebuie sa am autorizatie ca este sanitar?...? (mai mult)
Salut, recent am achizitiont o masina golf 5, aceasta a venit cu niste stopuri vopsite mai inchis arata aproximativ ca cele originale dark cherry dar putin mai inchise intebarea este Este legal? Stiu...? (mai mult)
Ce părere aveți de industria alimentara mondială și capcanele ei? Un subiect foarte interesant care pe mine a început să mă pasioneze îl tratează aceasta carte despre ce a ajuns industria alimentara...? (mai mult)
Buna Dacă am fost la meci si am vrut să cumpăr ceva pufuleț dar mi au spus că se poate doar cu cash dar n am adus o doar cardul dar cu el nu se poate plăti pot depune la ANPC o reclamație
Ce se intampla daca niste copii taie copaci dintr-o padurice sa isi faca casuta? copacii sunt subtiri, sunt parintele lui si vreau sa stiu daca e legal sa il mai las sau nu
Salut, cum pot inscrie un scuter la primarie daca n-am acte la el? E vreo posibilitate sa fac rost de acte la el?
Bună, îmi e foarte frică să mă întorc la liceu din nou deoarece o fată de acum îmi cere taxă de protecție și nu știu ce să fac a spus ca dacă nu îi cumpăr țigări sau nu îi dau bani pune...? (mai mult)
Ce parere aveţi despre legea cu uciderea a 500 de urşi? Mie mi se pare buna legea pentru ca în ultimi ani au murit destui de mulţi oameni ucişi de urşi cel mai recent caz a fost cu fata de 19 ani...? (mai mult)
Sunt in proces de divorţ cu sotul meu eu îi zic fostul eu am un iubit nou dar "fostul soţ"mă urmăreşte si nu ma lasa în pace vrea să ne reconstruim relaţia eu nu mai vreau pentru ca e agresiv ...? (mai mult)
Buna ziua. Proprietarul casei are voie sa publice fotografii/filmari cu o persoana aflata in spatiul sau invinuita pentru luarea unor obiecte din casa sa, atata timp cat nu are nicio dovada
În ce condiții dacă te amenința o persoana pe Facebook îi poți face plângere prealabila? Dacă tea amenințat cu moartea de mai multe ori îi pot face plângere sau este mai bine sa îl...? (mai mult)
Am dat o comandă de pe cnfans de o pereche de jordan 4 fake iar zilele astea imi va ajunge in Romania.Linia de transport este dhl pana în Romania ca am auzit ca este cel mai sigur. Vreau sa stiu care...? (mai mult)
Parlamentarii sau persoanele astea mai importante beneficiaza de tratament preferential cand sunt puse in fata justitiei cu dovezi la furt? Adica ei sunt judecati ca orice om din Romania sau nu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
LisaJulie întreabă:
sabin89 întreabă:
DrMihailoviciS întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!