Am făcut si eu un calcul, ai dreptate, la un credit cu garanție ipotecara, pe 30 de ani, rata va fi sub 600 de lei, deci la o treime din venitul tau.
Eu zic ca te încadrezi, încearcă la ING. Daca te refuza, nu te descuraja, încearcă si la BT, Reiffeisen, CEC Banc, Unicredit...
Nu cred ca exista vreo banca care sa-ti dea un asemenea imprumut, cand ai un salariu de doar 1700 lei.
Daca 1700 ala e netul atunci sansele sunt destul de mari sa iei un credit, 22.000 nu e o suma imensa
Da, poți primi un credit imobiliar pe termen lung (durată de peste 20 de ani) cu îndeplinirea unor condiții. Salariul actual nu este restrictiv, au mai fost cazuri. Totuși succesul ar fi ca grantat dacă ați fi doi (legal vorbind).
Cele mai multe detalii le vei primi de la banca in cauză,dar cel mai probabil vei putea obține acest împrumut, doar să nu cumva să te afli in baza de date a biroului de creditare(datorii vechi, intârzieri mari). Te sfătuiesc însă ca înainte de toate să te duci la mai multe bănci și să iei toate ofertele și să le analizezi apoi să decizi care este mai bună pentru tine, uneori sunt diferențe mari de dobânzi, comisioane.
anonim_4396 întreabă: