Foarte probabil este faptul ca ati auzit și voi despre știrea asta: Șobolani într- un supermarket...UAU! Deci București- ul este un oraș frumos, ma rog a fost, acum s- au adunat toți țiganii....? (mai mult)
În România. Pandemia asta a mai încetinit îmbătrânirea populației? Adică au murit zeci de mii de bătrâni și se estimează un număr destul de mare de nașteri în următoarele luni. Uite...? (mai mult)
Salut TPU... Ca sa- mi fie sfarsitul asta de saptamana mai "frumos" trebuia sa se mai intample ceva (ceea ce s- a si intamplat). Va zic direct cum s- a intamplat (va rog sa- mi scuzati limbajul de pe acum...? (mai mult)
Daca parintii unui copil sunt despartiti, nu au fost casatoriti iar tatal este cel care are grija de copil poate fi dat in judecata pentru ca refuza sa ii dea copilul mamei la ora 4 dimineata dar nu ii...? (mai mult)
Am primit o notificare de la un proces de mostenire precum pana in data cutare "sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii" am obligatia de a depune intampinarea....? (mai mult)
Salutare TPU, am auzit ca in viitorul apropiat impozitul mașinilor va fi calculcat in cai putere, este adevarat? As vrea cat mai multe răspunsuri cu tot cu argumentari. Mulțumesc Dau funda celui...? (mai mult)
Cristiano Ronaldo a facut deja binecunoscutul gest care a scazut actiunile companiei americane cu 4 miliarde de dolari... Cum comentati, ce parere aveti despre acest gest? https://www.msn.com/en- us/sports/soccer/cristiano-...? (mai mult)
Cum comentati imperioasa palma morala data in urma cu cateva zile de Roger Waters lui Mark Zuckerberg, in momentul in care Zuckerberg a vrut sa foloseasca melodia "Another Brick in the Wall", un adevarat...? (mai mult)
Dacă tarile din America de Sud sunt latine înseamnă că și Italia și Spania sunt la fel ca alea. Știți foarte bine ce tâmpenii se intampla în America de Sud, deci înseamnă că și în Spania...? (mai mult)
Am pus adresa greșită în contractul de muncă, se poate modifica? R contract de muncă digital. Și e contract de muncă în străinătate.
Mi-a expirat buletinul provizoriu. Am nevoie urgent urgent de el cat mai repede. Daca ma duc sa-l fac maine, in cate zile pot sa-l scot?
De ce unii parinti nu și lasa copiii în oras și cu prietenii la 16 ani în era în care copiii fumeaza si își încep viata sexuala la 10 ani?
Salut, daca eu fac 18 ani pe 10 septembrie si incepem scoala pe 13 septembrie, alocatia de obicei vine pe 15 septembrie imi vine pe luna septembrie? La scoala ne- a zis sa aduca actele cei care fac ...? (mai mult)
1. Dacă o persoană este concediată dintr- un loc de muncă are drept la șomaj? 2. Dar dacă o persoană semnează rezilierea contractului de muncă cu acordul ambelor părți are dreptul legal de...? (mai mult)
Salut TPU! Imi poate spune cineva unde găsesc și eu un birou notarial in Câmpina sau Târgoviște care sa aiba program pana la 17:00? Sau sa fie deschis si sâmbăta? Dau funda
Am nevoie de un răspuns urgent și fără glume, la ce vârstă se poate da de permis categoria C1?
Bună! În primul rând, vreau să vă multumesc tuturor că v- ati oprit sa- mi citiți problema și aș fi recunoscător să nu răspundeți cu ironii sau cu răutate, trec prin niște momente foarte...? (mai mult)
Scaunele de bicicleta sunt omologate, de la ce varsta se pot folosi pentru copii?
Buna ziua, Imi puteti spune va rog, adresa exacta a Monitorului oficial Constanta? Multumesc
Poate cineva care nu a fost de 15 ani in Romania sa participe la o succesiune de la distanta gen video? Nu vrea sa vina in tara si fara el nu putem face nimic. Avem semnaturi electronice, video tehnologii...? (mai mult)
Astazi in stb am fost controlat, le- am spus ca vreau sa cobor la prima pentru ca vreau sa platesc, iar dupa am plecat pentru ca eu stiu ca daca nu imi face proces verbal in mijlocul de transport, nu...? (mai mult)
Salut.Un copil minor poate da cu subsemnatul? Imi trebuie raspuns urgent!
Salut, am cateva intrebari pentru cine cunoaste codul muncii foarte bine. Am un prieten in urmatoarea situatie: Si- a dat demisia, este in preaviz. Intre timp, s- a aflat ca doi colegi de munca de...? (mai mult)
Un chirias are obligatia de a-l primi in imobil odata la 30 de zile pe proprietar, pentru ca acesta sa vada starea imobilului?
Ce părere aveti despre propunerea UDMR în legătură cu alocațiile? Aceea de a se da în funcție de veniturile părinților.
Ce orientare politică aveți?
Credeti ca Romania are o economie destul de buna ca sa se uneasca cu Moldova? Vreau opinii.
Hei TPU, recent mi-am luat amenda ca am circulat fara ITP (am uitat ca a expirat) si mi-au luat talonul, intrebarea e: pot sa fac ITP-ul la orice service ITP sau trebuie sa merg la unul special acum?
Buna seara. Stiti cumva daca pot pleca acasa din Cipru cu buletinul expirat? Buletinul mi-a expirat in noiembrie si merg sa il fac. Pot intra fara foaie de drum? Multumesc Dau funda
Bună, ce legătura există între următoarele țări : America Palestina Israel Iran ? Ce treabă are America cu : Israel, Palestina, și Iran? De ce se dușmănesc Israel cu Iran? Cine...? (mai mult)
Buna TPU! Dacă locuiesc la oras, vecinii au voie sa tina rațe la casa, in ciuda faptului ca ma deranjează? Este o lege pentru această problema? Multumesc anticipat!
O persoana straina, de nationalitate italiana, germana etc care are pensiune si este asigurata in tara respectiva, in Romania este asigurata? Daca s- a internat de urgenta intr- un spital din Romania...? (mai mult)
Salut, eu și cu fratele meu vrem sa plecam din Anglia în România și vream sa știu dacă o sa îmi trebuiască procura ca să pot întra în România eu fiind minor. Am întrebat și un avocat și...? (mai mult)
De ce nu se baga recipiente de reciclare in toate școlile și grădinițele? Ca să învețe și copiii despre reciclare că avem nevoie de așa ceva.
Salut TPU, am o problema. Anul asta am facut 18 ani eu find a 11a, nu am mai primit alocatie de cand a inceput anul a trecut, 5 luni asa ca ma informez la liceu, ei zic ca nu au trimis inca dosarul,...? (mai mult)
Salut, cum as putea face rost de detaliile unei persoane? :D un amanunt, un nume, o profesie. Tot ce imi amintesc este puțin aspectul fizic, un loc in care a muncit la un moment dat, si un prenume....? (mai mult)
De ce exista atâtea haine de firmă fake prin piețe și pe Facebook? Cât de mulți cumpara? Și un lucru nu înțeleg, ce profit fac oamenii astia care vând lucruri la 10/20 lei?
Eu aflu tarziu. Altii probabil prea tarziu, cand raul va fi facut. Si cei mai multi, niciodata. Stiati ca Statul Roman (ma rog, aici decid guvernantii in numele Statului), vinde catre austrieci sarea...? (mai mult)
Buna TPU, Daca voi fi angajata ca si consultant vanzari/optometrist intr- o optica medicala, aceasta functie se incadreaza la vreo exceptie in ceea ce priveste norma de munca? Ma refer la faptul ca...? (mai mult)
De ce proletarii mereu zic ca în România e mai bine fata de orice alta tara?
Dacă un proprietar de teren și casa, retrocedata în mediul urban. (casa, monument istoric) nu își îngrijește proprietatea, vegetația ajungând sa măsoare și 4 metri devenind focar de infecție...? (mai mult)
Pot sa dau sfaturi medicale gratis pe internet?
Salut.Am si eu o intrebare si anume:Doresc sa ma fac tractorist pe un tractor modern si as vrea sa stiu daca imi trebuie neaparat carnet de conducere ca sa ar pe camp.
Poliția vă poate da amendă 2000 eur pentru o farsă la telefon?
Salut! Am gasit o chestie foarte interesanta care ma intereseaza, dar am nevoie de cateva sfaturi pe care as dori sa le cer de la voi. La adresa acestui link se gaseste o constructie pe care as vrea sa...? (mai mult)
Cât de mare ar putea fi amenda dacă aș fi sunat la un număr de telefon pus la întâmplare și a vorbit un prieten urât. Iar eu i- am explicat omului sunat că a fost o farsă. Altă întrebare: poliția...? (mai mult)
Cand demisionezi, este neaparat sa semnezi pentru desfacerea contractului de munca sau ajunge pur si simplu doar cererea de demisie? Intreb deoarece la locul de munca anterior (paza), doar le- am inmanat...? (mai mult)
Hello dragilor. Recent am dat de o problemă și aș dori sa vad dacă mă puteți ajuta. Am oprit într- o benzinărie să alimentez astăzi și aveam o sumă medie de bani la mine. În jur de 700 de ...? (mai mult)
De ce nu se tunde iarba în parcurile din capitală? Am văzut la stiri că iarba e înaltă iar parcurile sunt neîngrijite și arată dezolant. De ce Primăria capitalei nu ia măsuri? De ce lasă...? (mai mult)
Pentru cazier judiciar cum se procedeaza, ce acte sunt necesare poate si altcineva sa ti-l ridice? Am inteles ca imputernicitul dar nu stiu cum faci sa imputernicești pe cineva.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?