Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 13 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua! Locuiesc într- o zonă rezidențială pe o stradă privată la o intersecție de drumuri. Zilnic se adună aici zeci de copii care se joacă cu mingea, tulbură liniștea, îmi lovesc mașina,...? (mai mult)
Se dădea bătaie ca lumea la copii acum 20/30 de ani? Mi- e milă de cei care au fost copii pe vremea aia pentru ca știu ce bătaie se dădea acum 10 ani la copii, da apoi acum 30 de ani. Pai...? (mai mult)
Salut, cat este amenda pentru hartuire si amenintari? (aproximativ)
Daca tata e născut în 1975 e decrețel?
1. Ca sa dau de permis pentru tir cu remorcă lungă transport marfă intern\international trebuie sa am un an de când am carnet categoria b? 2. Pentru tir cu remorcă ce categorie de carnet trebuie ...? (mai mult)
Intr- o situatie in care tatal vitreg al unui persoane majoare i- a facut cadou 9/10 parti ale sumei de bani pentru un nou laptop, iar acesta doreste sa revendice laptopul inainte sau dupa divort, are...? (mai mult)
Chiar daca nu sunt proprietara casei ci locuitoare, pot sa imi fac propriul contract de servicii de Internet si sa imi despart camera fratelui de a mea?
Unde e criminalitatea mai mare si jafurile, datul in cap? in Italia sau Romania? In Europa de Est cred că e mai mica deoarece a fost comunism și noi mai știm să respectăm anumite reguli fata...? (mai mult)
Ce părere aveți despre regele Carol ll?
Buna ziua, Mama s- a recasatorit cu un om pe care il consider tata, ei doi au construit de la 0 o casa, tata mai are 2 copii din casnicia trecuta, iar casa este pe numele mamei mele, in cazul in care...? (mai mult)
In decembrie 1989 a fost revoluție sau lovitura de stat? Si cand zic lovitura de stat stii voi la ce personaj sinistru ma refer.
Este ilegal sa faci Graffiti?
Salut TPU, Scoala auto are voie sa iti retina dosarul pentru ca asa vor ei? Cand merg la testare nu scad sub 24 puncte, dar acestia spun ca vor mai mult, ma tot amana de 2 luni. Este legal asa ceva?...? (mai mult)
Salut! Cum pot polițiștii sa identifice un om care a făcut o faptă, daca acel om este mascat total?
Https://m.digi24.ro/stiri/externe/vladimir- putin- sugereaza- ca- sua- va- avea- soarta- uniunii- sovietice- greselile- se- acumuleaza- 1552943 Deși e un populist infect, are dreptatea lui. Nu exista...? (mai mult)
Salut. Dacă cineva mă tot acuză verbal de un furt (acest eventual furt fiind cu ani în urmă)și mă jignește, pot face plângere? Bine, as putea să- l las in pace și să vorbească dar începe...? (mai mult)
Sunt guvernele lumii mâna în mână cu teroriștii?
Credeți că America (Statele Unite)este cea mai grozava națiune, cea mai faina și dezvoltată tara? As compara- o cu Imperiul Roman de pe timpuri la putere, influenta și dezvoltare.America e un Imperiu...? (mai mult)
Avantajele trecerii la moneda euro?
1.pana in ce an a existat sucul CI-CO? 2.pana in ce an au existat dozatoarele TEC? Vorbesc de vremurile dinainte sa vina CocaCola sa omoare concurenta.
La ce varsta poti sa incepi scoala de soferi? (dau funda)
Poate orice sef de stat dintr-o țară democratică sa aiba acces la informatii clasificate si sa le împărtășească cu cine doreste?
Dacă o infracțiune a fost săvârșită atât sub legea nouă cât și sub legea veche, care lege se aplică?
De ce nu revine iar comunismul? Cine vrea sa revină?
La avocați există o vârstă minimă de pensionare?
E adevărat ca cel puțin jumate dintre romani au datorii la bănci?
Cand mergi sa iti schimbi buletinul la 18 ani trebuie sa fie si unul dintre parinti cu tine? Mulțumesc
Hello. Acum ceva timp am citit o carte dar din păcate la câte cărți am citit, nu știu ce am făcut cu ea sau cum sa numește sau cum sa o regăsesc. Tot ce îmi amintesc despre ea este ca ea rămâne...? (mai mult)
Cum procedezi in cazul in care vrei sa vinzi un imobil ale carui acte de proprietate ti-au fost furate?
Buna seara, am o problema. Eu mi- am dat demisia de la ultimul job in urma cu câteva săptămâni dar ieri am încasat un salariu întreg deși eu mai aveam de încasat câteva sute de lei. Acum sunt...? (mai mult)
Câtă pușcărie poți face pentru trafic de materiale radioactive în România?
Acum o săptămână am oprit voluntar 5 secunde, pe o strada unde la început aparea semnul de oprire interzisa, am ieșit în acel timp din masina la 1m sau 2 și am urcat repede înapoi, dar când...? (mai mult)
Poti sa vinzi o casa(ca si proprietar legal) doar cu copia actului de proprietate?
Credeți că va reveni comunismul in lume dar unul mai modernizat așa cum se aude pe internet, în cărți actuale etc?
Salutare, carei instituții m- as putea adresa pentru a cere luarea masurilor legale față de un conducător auto care transporta intr- o dubă descoperita pungi de plastic și moloz care în timpul ...? (mai mult)
Cum poate fi terorismul oprit? Pare ca metoda ocupației militare e inutilă și nu face decât să nască si alti teroriști.
Buna ziua. Am si eu o nelamurire si sper ca cineva ma poate ajuta cu un sfat. Am fost astazi oprit pe strada de 2 persoane ce pretindeau a fi de la un Birou al criminalitatii din judet, pe motiv ca, ...? (mai mult)
Ce acte am nevoie exact cand merg sa imi schimb buletinul la 18 ani?
Buna ziua. In data de 14.05. 2021, la pasajul Obor din Bucuresti m- a abordat o fata daca sunt interesata de mai multe detalii despre a participa in mall- uri la diverse saloane de intretinere si infrumusetare...? (mai mult)
Salut TPU. Zilele astea trebuie să mă duc să- mi fac buletinul de 18 ani. Și mă duc sigur.Dar de 1 săptămână nu- mi găsesc buletinul vechi (cel de 14 ani) efectiv nu mai dau de el :((. Îmi poate...? (mai mult)
Cum ar arata acum Europa de Est daca Mihail Gorbaciov nu exista pe pamantul asta? Am fi fost tot în comunism? Practic el a lăsat să- și facă de cap țările din Est și noi ca niște fraieri...? (mai mult)
Daca o fata normală are in bio she/her ar putea însemna ca este bisex sau ce ar trebui sa înțeleg?
E adevărat ca nu exista anestezie pe vremea lui Ceaușescu și se întrerupea curentul în spitale cand avea el chef?
Pro/contra + argumente limitare viteza mașini la 180km/h?
In comunism nu existau șmecheri, mafioți, interlopi, bombardieri și alte mizerii din acestea.Era ordine și lumea era mai în siguranță. Daca ar fi un motiv pentru care as dori sa ne întoarcem ...? (mai mult)
Ce părere aveți de romii aflați pe străzi la cerșit și copiii lor perfect instruiți pentru cerșetorie? Nu există nicio prevedere legală în privința lor? Există țări care combat acest...? (mai mult)
Salut TPU! Astazi, la ora de sport m- am prezentat fara echipament corespunzator, motiv pentru care, profesorul mi- a adus la cunostinta faptul ca imi va fi trecuta absenta in catalog din acest motiv....? (mai mult)
Pro/contra spațiul Schengen? Am auzit că ne-au propus astia sa ne bage.
Buna ziua! Deci……Matusa mea trebuie sa isi faca mostenirea dupa sotul decedat…. ea are o parcela de teren si o garsoniera, raposatul ei sot are o fata dintr- o alta casatorie care nu vrea sa ii ...? (mai mult)
De ce din 1990 până în 1996 a câștigat Ion Iliescu alegerile și după a câștigat Emil Constantinescu și după iar Iliescu? Cum a reușit Emil Constantinescu sa îl bata așa rău pe Iliescu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!