Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 3 Februarie 2025 sunt:
Salutare tuturor! Pentru cei care ati revenit in tara(Romania) din strainatate, a- ti reusit sa va acomodati/restabiliti? Ce dificultati ati intampinat? Intreb pentru ca eu sunt plecat de 10ani si ma...? (mai mult)
Știe cineva dacă s-a aprobat legea aia ce le interzice celor sub 21 ani să conducă mașini mai puternice de 100 cp?
Bună! Lucrez de un an la o firma. Când am făcut cununia civila nu mi s- a menționat nimic de zile libere legale, ba chiar angajatorul a făcut urat Când i- am cerut o zi libera și pana la urma a...? (mai mult)
Buna ziua stimati colegi de pe TPU! Daca in urma cu 10- 11 ani cineva a avut un apartament cumparat pe numele lui timp de doar cateva luni pana a fost vanduta locuinta, mai poate face cerere la primarie...? (mai mult)
Buna ziua. Cunosc o situatie reala si as dori sa va intreb daca se poate face ceva pentru a repara aceasta situatie deoarece as dori sa imi ajut un bun prieten. Situatia este in felul urmator : In urma...? (mai mult)
Salut, de 2 luni am inceput sa ma pregatesc pentru armata, cat de curand am vrut sa imi depun dosarul dar m- a oprit un lucru si nu stiu daca ma afectează Acum 2 saptamani eram cu masina si mia sarit...? (mai mult)
Salut, cineva care a fost in aceeasi situatie? am fost testat cu drug test rezultatul iesind pozitiv la cannabis, in termenul de 72 ore mi- a venit rezultatele la analize, pozitiv de acum ce va urma?...? (mai mult)
Buna seara.Ma puteti ajuta cu nr de telefon al arhivei rulmentul Brasov? Arhiva se afla la ChiscaniBraila.Multumesc.
Salut, a fost adoptata legea cu 100 cp? si daca da, atunci trebuie sa vand masina? sau o pot conduce încontinuare
Cat de taran prost coclit sa fi sa iti faci gard in jurul blocului si sa blochezi si un drum principal. S- au facut numarate sesizari la primarie dar nu se ia nici- o masura. Ce ar trebui facut? Cica ...? (mai mult)
Salut! Am pierdut luni portofelul în Germania cu buletin si permis si astazi am venit în România.Ce este de facut? Trebuie sa dau buletinul disparu la politie? sau ma pot duce direct sa fac altul
O intrebare: daca intri la taxa la facultate, mai conteaza notele si media de la proba de admitere?
Buna seara. Ce inseamna Baza de calcul sanatate? Am vazut intr-un document cu contributiile sociale si venit baza impozit ale mele.
Pe vremea lui Ceausescu, mai faceau oamenii crime? Omorau, furau, violau, isi bateau femeile pana le omoara, mai faceau accidente rutiere? In ziua de azi daca te uiti la stiri la televizor numai din...? (mai mult)
Bună, am 17 ani și tatăl meu a decedat de mult și iau pensie de urmaș după el, și as vrea sa ma angajez cu jumate de norma, știți dacă nu o sa mai primesc? mama asa zice și am sunat și la...? (mai mult)
Buna! Bursa sociala intra pe timpul vacantei? Sunt clasa a 11-a, si nu mi-a intrat
Sper sa știe cineva să- mi răspundă, nu am găsit nimic pe internet. După cat timp un soldat din legiunea străină este eligibil sa meargă în teatre de operațiune? Poate sa fie ales imediat...? (mai mult)
Daca cineva imi stie seria si numarul de pe card de identitate, dar am 14 ani, poate face ceva?
Va salut, imi puteti spune babeste, tot ce trebuie sa stiu cand am SRL. In cateva zile, o sa lucrez si o sa incasez bani pe firma. As dori sa ma informez cu privire la cum se procedeaza, cum imi...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau sa fac un împrumut bancar de unde pot lua un Revisal(să apară nume și funcția in companie)in caz că nu pot lua de la contabilitate.
Bună părinți mei au decedat amândoi eu mai am o sora biologică eu și cu ea suntem surori de sânge și mai avem un frate care parinți mei l- au înfiat cu acte e pe numele parinților mei eu cu...? (mai mult)
Am 17 ani stau cu mama ea cu tata sunt divorţaţi ea e recasatorita eu consider ca tatal meu vitreg nu are drept legal asupra mea.Are tatal meu vitreg drept legal asupra mea daca mama e cu acte casatorită...? (mai mult)
Salutare TPU! Revin cu o întrebare la care sper să mă lămuriți. Deci eu am vârstă de 19 ani și eu împreună cu sora mea nu purtam numele de familie al părinților în nici un act, Port doar...? (mai mult)
Buna dau acest an la subofiteri in campina si as avea o intrebare din cate vad este necesar o recomandare de la liceu si de la ultimul loc de munca, eu nu prea m- am inteles cu seful de la ultimul loc...? (mai mult)
Se poate viza carnetul începând cu 1 septembrie sau trebuie să aștept până începe anul școlar?
Pot sa îmi fac viza de flotant in prima zi din septembrie, chiar daca propriu zis incep sa stau de pe 11 septembrie? Stau la căminul liceului, iar pe expira pe 31 abonamentul gratis de autobuz, însă...? (mai mult)
Buna ziua, am o masina din Anglia cu volan pe dreapta, inscrisa in UK, respectiv un mercedes s class din 2017, am gasit pe cineva care imi plateste vama la masina in Germania 1350 euro, imi cere...? (mai mult)
La ce autoritate se reclamă faptul că un angajator pune un minor să lucreze? Cum se formulează raportarea? De exemplu, un părinte are afacerea lui, și pune propriul copil să- l ajute la diverse...? (mai mult)
Jos mafia, SUS PATRIA! Și jos mafia din sistemul medical și cel de justiție românesc! Unde ești tu Vadime Tudor? Unde ești tu Tepes Voievod? Unde ești tu Stefan cel Mare? Că sa faceți...? (mai mult)
Dacă un minor pleacă cu o persoană și ii faci procură la notar este necesar sa vina ambii părinți sa semneze sau poate veni doar unul?
Avand in vedere faptul ca pensiile se vor majora din luna septembrie, iar eu sunt beneficiar a unei pensii de urmas din partea tatalui meu care a decedat, se va marii si pensia mea? Mentionez faptul...? (mai mult)
Dacă îmi amintesc eu bine donald timp a spus că va ordonă armatei americane sa ii execute inclușiv pe copii teroriștilor.de asemenea el a spus recent ca va aduce inapoi tortura mai exact metoda numita...? (mai mult)
Unii oamenii spun că tortura nu e niciodată justificată sau acceptabilă din punct de vedere etic moral etc și nici macar in anumite circumstanțe speciale. Dar daca ai capturat un terorist si singura...? (mai mult)
Salut, credeți că pot să-mi deschid PFA daca nu am diploma de specialitate ( Graphic Designer ). Daca nu, ce alta varianta ar mai fi că sa pot să-mi deschid?
Salutare, ce risc daca imi deschid SRL si nu o sa am succes? Cati bani se vor impozita din 4000 de lei de exemplu, am spus fixitiv o suma. Stiu ca multi o sa spuna sa nu- mi fac firma, dar in ...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare! In urma cu ceva timp mi- am cumparat o masina si din cauza asigurarilor foarte mari am trecut- o pe numele tatalui, din pacate tatal a decedat si acum nu prea pot sa vand...? (mai mult)
Iubitul meu a devenit violent si azi m- a batut doar ca am apucat sa fug pentru ca am scapat dupa ce i- am dat un picior şi nu stiu cum am reuşit sa îl împing.Pot paţi ceva daca el merege la poliţie?...? (mai mult)
Stiti ceva de legea aia cu 100 de cai, chiar urmeaza sa se introduca?
Bursa socială, nu se dă și în timpul vacanței pentru anii terminali? ( învățământ profesional). Se dă doar pentru cei care nu sunt ani terminali?
Va mai stresez cu o alta intrebare legata de SRL. Firma care se ocupa sa- mi faca dosarul, dintr- o data mi- a spus ca o sa am nevoie de acordul vecinilor, daca sediul va fi la mine in casa. Acum...? (mai mult)
Cum ar fi dacă anul asta ar veni la putere barbati puternici de 30 de ani care sa fie în stare sa ducă un eventual razboi cu Rusia? Având în vedere ca Ciolacu, Ciuca sau Iohannis sunt niște batrani...? (mai mult)
Ohlocratia (guvernul multora) sau Monarhia (guvernul unuia)? Pe cine trebuie sa investim cu putere?
Bună! Ce pot face în cazul în care cineva mi-a furat pozele, care în acest mod au apărut pe un site pentru adulti?( internațional)
Am văzut un film scurt cu Doamna Mirela Ceanu și o fată condamnată pe viață, care spunea că e nevinovată. Aș vrea să văd filmul complet. Era o tânără mică de statură, slăbuță cu...? (mai mult)
Bună! Ai nevoie de autorizație de construcție și PUZ pentru a-ți amplasa o cabană demontabilă? Mulțumesc!
Sunt intr-o tara straina, as vrea sa imi fac un mastercard pentru nevoi, dar as vrea sa va intreb daca asta ma împiedica crearea unui împrumut mai mare de credit
Buna, ieri in jurul orei 3:15(dimineata) eram intr- un parc jucand activity cu niste prieteni, cand politia locala a venit. Ne a luat datele, initial a spus ca ne da amenda dar dupa putina discutie ...? (mai mult)
Salut, știți cumva dacă la SRPCIV Călărași pot transcrie mașina fără a avea o programare? Adică sa merg direct.
Sotul meu este violent cu mine, am zis în întrebarea anterioara, parinţii mei nu ştiu ca el ma bate, nu le- am zis sa nu îi îngrijorez. Am 24 de ani nu am unde sa stau, daca divorţez nu stiu...? (mai mult)
Legea îi poate da la tata un copil de 2 anișori care are handicap?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)