Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 13 Februarie 2025 sunt:
E adevarat ca in primii cativa ani dupa caderea lui Ceausescu iti era frica sa iesi pe strada dupa ora 9 seara ca s- ar putea sa te fure cineva, sa te bata sau mai stiu eu ce(in special in orasele mari)? ...? (mai mult)
Cine imi explica si mie de ce SUA simte nevoia sa intervina in tensiunile Rusia- Ukraina si China- Taiwan? Europa inteleg sa ii pese... dar de ce SUA? Daca ar aparea tensiuni intre SUA si Canada, Europa...? (mai mult)
Cine a venit cu ideea drepturilor omului?
La muncă șefii se iau de mine ca nu fac target- ul (norma) dar in contract nu e trecut nicun fel de Target. In contract e trecut 8 ore pe zi /40 ore pe săptămână. Ei ce pot să- mi facă daca eu ...? (mai mult)
Buna, nu stiti nu au cei de la impozite si taxe vreun site web unde pot sa aflu daca am ceva amenda pe numele meu sau pe vreo masina? Ca as vrea sa aflu pana luni si in Weekend este închis
Daca am viza de flotant de Ilfov, adica apartin de Ilfov, trebuie sa fac programare online ca sa pot sa ma duc sa sustin examenul teoretic sau pot sa ma duc direct? Stiu ca cei care apartin de Bucuresti...? (mai mult)
Ce face presedintele Romaniei in afara de semnat acte(ceea ce e obligat sa faca)?
Salut TPU. Aparent NATO a decis sa se retraga din Afganistan pana la 1 Septembrie (nu am mai auzit de mult atatia oameni strigand "bag ***" si atatea injurii la adresa lu Joe Biden) si militarii romani...? (mai mult)
Îți trebuie permis pentru atv de 125?
Salut, am luat permisul recent și am o întrebare dacă pot tracta o remorca care nu depășește 750kg.
Cum poate fi definită forma de vinovăție?
Buna ziua, pot plati cheltuielile judiciare la o altă trezorerie decât cea de domiciliu?( Pe înștiințarea primită scrie că trebuie in localitatea de domiciliu)
Salut, mi- a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile, Am fost surprins in localitate cu 103km h, mentionez ca am aproape 8 luni de permis. Intrebarea este se anuleaza permisul...? (mai mult)
Bună dimineața. Am vrut să cumpar un pătuț pentru bebe și am trimis banii inainte intr- un cont bancar. Dar acum respectiva doamnă m- a blocat atât pe Facebook cat si numărul. Am incercat să ...? (mai mult)
Buna seara. Maine merg sa dau pretestarea pentru permisul de conducere categoria B...merg sa il dau la sediul scolii la care m- am inscris. Aveti ceva sfaturi sau pareri? Am ceva emotii. Am invatat ...? (mai mult)
Buna seara! Dacă vreau sa merg acasă la bunica mea sa am grija de ea in orașul Bragadiru pe la ora 6 de ce declarație am nevoie? Ce trebuie sa scriu pe ea? Si poliția dacă te opreste iti pune vreo...? (mai mult)
Buna seara, vin si eu cu o intrebare. Am fost asta seara in curtea unei foste fabrici cu masina, unde asteptam o prietena sa ne intalnim, fiind mai ferit. Aceasta curte prezinta doar daramaturi, ...? (mai mult)
BUNA SEARA. Noi suntem 4 frati. Parintii sunt foarte batrani au intabulat la notar doar unuia singur tot dreptul de mostenire. Aceasta fapta s- a petrecut fara sa cunoastem acest fapt, in mod nedrept,...? (mai mult)
Buna TPU. As dori sa platesc asigurarea de sanatate pe o perioada foarte scurta (o luna, 3 luni) Care este suma de bani necesara? Ofer funda
Salut! Maine trebuie sa merg sa dau pretestarea pentru permisul de conducere categoria B. Cei care ati mai dat, cum e? La ce sa ma astept? Tin sa precizez ca am citit aproape toata legislatia, mai ...? (mai mult)
Bună ziua! Doresc sa închiriez, ca și persoana fizica, un spațiu pe acoperișul unui bloc, pentru a monta un dispozitiv LoRa. Am negociat prețul, oamenii sunt de acord, dar îmi spun ca nu...? (mai mult)
Bună,am luat un avertisment deoarece am stat după ora 22:00 afara.Am fost la protest da asta nu contează.Ce se întâmplă cu el sau când dispare?
Dacă Statele Unite ar înceta relația cu Israelul ar înceta atacurile teroriste asupra lor(asupra Statelor Unite)?
Ce reprezintă definiția unei infracțiuni?
Hey TPU. Care este diferenta între un avocat penal și un avocat în drept civil? Dacă eu vreau sa ma fac avocat, vreau sa am divorțuri, tribunale, procese, pe ce parte trebuie sa ma duc? Penal ...? (mai mult)
Pana la urma de ce l-au demis pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sanatatii?
Buna seara. Am o intrebare care ma tine in dubii de ceva timp. Anul trecut am venit din Germania. După o perioadă mi- a venit o amendă acasa pentru rovinieta (in Ungaria). Ideea este ca am cumparat-...? (mai mult)
Bună! Sunt studentă (19 ani) în anul 2 din 4 la Facultatea de Inginerie Alimentară (am intrat la buget)... după atât timp de studiu, stres pentru că nu mă simt bine unde sunt și nu înțeleg...? (mai mult)
Are vreo importanta constitutia Romaniei?
Buna tpu....se primesc mai mulți bani la bursa de merit sau la bursa de mediu rural?
Mai sunt restricțiile în București după ora 20:00? Nu urmăresc știrile și vreau sa știu cât sa stau pe afara sa ma plimb săptămânile ce urmează.
Credeți că repulsia asta pe care o avem noi românii(și nu numai)cu privire la politică și politicieni poate fi tocmai motivul pentru care nu evoluează în bine clasa politică? Oamenii cinstiți...? (mai mult)
Pe perioada colaborarii cu angajatorul am prestat ore in plus, nefiind de acord cu acest fapt. Avand neintelegeri la locul de munca, pe data de 30.03. 2021 mi- am depus cererea de demisie, preavizul...? (mai mult)
Bună seara! Locuim într - o curte comuna. Suntem 3 familii. În fața e casa bunicii, iar în spatele ei, alte 2 case tip duplex. Când ne- am racordat la curent, am putut doar prin punerea ceasului...? (mai mult)
Buna, am o intrebare. Am fost prinsa la Carrefour la self checkout ca am nu am scanat un articol. Imi pare rau, nu stiu ce a fost in capul meu. Ulterior, l- am scanat si platit pe un bon separat, pe...? (mai mult)
Este legal ca profesorii sa dea note pe un referat care trebuie predat in timpul vacantei? Iar daca nu este facut elevi sa fie sanctionati?
Va rog spuneți-mi repede daca am activat factura eon electronica mai pot plati cu banii in mana? Va rog tare mult, ziceti-mi.
Sunt din Constanta si ar trebui sa iau pe cineva de la aeroport din Otopeni la ora 1 dimineata, insemnand ca e in perioada restrictiilor de circulatie din cauza pandemiei. Se poate in mod legal sa iau...? (mai mult)
Cat este alocatia unui copil acum?
Prim-ministrul este în subordinea președintelui?
Știe cineva dacă îmi pot face pașaportul cu buletinul de 14 ani dupa ce am împlinit vârsta de 18 ani? Menționez că cei de la buletine nu mai au plastic pentru a face buletine și mi l- au lăsat...? (mai mult)
Ce credeti ca urmareste Putin cu manevrele din estul Ukrainei? Ce credeti ca va urma in viitorul apropiat?
Buna ziua. Am de platit o anumită suma pentru cheltuieli judiciare și am câteva întrebări la care as dori un răspuns. :) 1.Pe acea foaie scrie că trebuie să plătesc acea suma la trezoreria statului...? (mai mult)
In cazul nulitatii absolute invocate dupa hotararea tribunalului, mai pot sa am cale de atac?
Ce parere aveti despre partidul AUR? De ce i-au votat 9% din oameni la alegeri... Uitati-va si voi cum isi bat joc de noi mai rau decat si-a batut Dragnea acum ceva ani
Ce parere aveti de firmele de genul firmabulgaria.ro care, contra cost, iti infiinteaza propria firma pe Bulgaria? Este periculos? Care sunt riscurile? P.S. - Firma pare serioasa, are inclusiv ...? (mai mult)
Proces verbal si dosar penal pentru furt, suspect in furt calificat. Am fost la sectie aseara ce o sa se intample de acum ca nu mi-a mai zis nimic?
Am nevoie de ajutor, urgent. Long story short, eu nu eram acasa, aparent tatal meu a iesit cu cainele la plimbare, nu este un caine agresiv, dar probabil acel copil l- a agitat sau ceva. Evident cainele...? (mai mult)
Pot obține cazier fiscal de la ANAF dacă sunt din Republica Moldova? Țin să precizez că nu am cetățenie românească, am doar permis de ședere pentru studii.
Dacă am strabism 2 + și vad perfect și nu se observa cu ochelarii iar fără se observa puțin doar când sunt obosita, pot trece de fisa medicala de la academia de politie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.