Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 22 Februarie 2025 sunt:
Salut. Daca, de exemplu, stau in chirie si se strica masina de spălat sau frigiderul, cine plătește pentru repararea/inlocuirea lor?
Salut, as dori sa dau la școala de agenți politie Câmpina, as vrea sa știu dac exista șanse sa nu stau in unitate... mi-a spus cineva dacă sunt din Câmpina nu sunt obligat sa stau in unitate...
Salut, sunt la profesionala pe profilul mecanic in clasa a 11 a, daca abandonze sau sunt exmatriculat cu câte clase ramn? Si pot da de carnet de conducere? (Dirigintele meu mi- a zis ca daca abandomez...? (mai mult)
Buna TPU! Curand ma voi muta in Bucuresti din strainatate pentru a- mi continua studiile si as vrea sa stiu cum as putea sa inchiriez un apartament. Nu am mai facut asta pana acum si imediat ce ma voi ...? (mai mult)
Salut. Eu locuiesc in Elvetia si am facut 9 clase, adica doar gimnaziul. Daca ma reintorc in Romania pot sa dau de permis? Am auzit ca sa introdus o noua lege si trebuie sa am 10 clase sa pot lua permisul....? (mai mult)
Salut, am achizitionat recent un Ford Focus 2 2008 1, 6 benzina si saptamana viitoare doresc sa ii pun GPL.Masina este luata in evidenta pe numele meu la primarie, dar nu am fost la drpciv pentru schimbare...? (mai mult)
Salut, eu sunt in clasa a 11 a la profesionala daca sunt exmatriculat din cauza absentelor m-ai pot da de carnet de sofer?
Bună seara! Am înțeles că de luni Timișoara va intra în carantină. Daca sunt studentă și trebuie sa merg la facultate, iar traseul trece obligatoriu prin Timișoara (între legăturile de tren...? (mai mult)
Salut. Am si eu o intrebare. In iunie 2020 mi- a fost retinut permisul pentru ca am fost baut la volan 0.50 mi- au facut proces verbal. Ieri mi- a venit o citatie sa ma prezint la sectia 4 de politie Craiova....? (mai mult)
Cum as putea proceda in situatia in care am sechestru pus pe o masina cu care circul zilnic? Mi- a fost retinut certificatul de inmatriculare pentru o defectiune, am remediat problema, am fost la RAR...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa va povestesc putin ceva si va cer o părere. Parintii mei sunt căsătoriți dar tatăl meu are schizofrenie(are probleme cu capul) si de o bucata de vreme eu cu mama mea nu ne mai...? (mai mult)
Ce credeți despre argumentele procomunism din acest videoclip? Sunt multe chestii pe care le spune și pe care nu le cred, în genul guvernului mondial, dar pe mine mă interesează părerea voastră...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o dilema, oricum voi verifica luni, am avut niste probleme de sanatate si am avut nevoie de niste trimiteri de la medicul de familie si cand sa mi le dea, surpriza, nu sunt asigurata...? (mai mult)
Este legala vizualizarea materialelor cu continut lolicon sau shonen in Romania?
Cum își găsește un avocat stagiar formatorul care să-l pregătească?
Astăzi am fost sa dau sala, am ajuns la 12:55, fix când eram programat la sala, iar polițista a zis sa vin luni ca cică nu mai accepta dosare, întrebarea este pot sa dau sala luni sau va trebui...? (mai mult)
O prietena a facut o gluma proasta cuiva (care crede in vrajitorie), lasand in fata usii apartamentului ceva foarte ciudat, niste papusi cu capete rupte :)) Din cate am inteles, persoana a ajuns in ...? (mai mult)
Buna seara. Cat timp trebuie sa ai lucrat. ca sa poti luat prenatal? Si cat timp se da?
Cam dupa cat timp se da concediu la un salariat si cat timp e concediul?
Salutare TPU. Am si eu o intrebare. Acum cateva zile am luat o amenda contraventionala pentru ca am fost prinsi cu niste prieteni dupa ora 23:00 fara declaratie... Urmeaza sa ma angajez, deja am...? (mai mult)
Care sunt categoriile de acte juridice aplicabile în relația cu cetățeanul? (în cazul unui serviciu public local)
Honor are restricție impusă de SUA?
In conditiile in care am depasit limita legală de viteza, iar din sens opus se apropie un Duster al politiei, care sun șansele sa ma fi prins radarul avand in vedere ca nu s- a intors dupa mine. Va...? (mai mult)
Salut TPU. Am studiat in Somailand Medicina. Am depus actele pentru echivalare la Ministerul Educatiei si Cercetarii si mi- a fost respins dosarul pe motivul ca Somailand nu este recunoscut ca tara. ...? (mai mult)
Am împrumutat o persoana cu suma de 1000 de euro, iar acesta m- a sunat astăzi să ne întâlnim pentru a mi înapoia banii, doar că eu nu am fost acasă și i- a returnat prietenei mele. Aceasta ...? (mai mult)
Bună ziua, Am primit un ordin de protecție, dar am aflat și ca persoana care trebuie să- l respecte are dreptul sa facă apel. Eu am depus la dosar copii ale mesajelor acestuia. El a depus diverse...? (mai mult)
Salut TPU, am, o întrebare Am 19 ani împliniți si vreau sa dau de A2 Mi ati putea spune daca se face legislație si ce acte sunt necesare si cam cat timp durează aproximativ terminarea permisului...? (mai mult)
Buna ziua,sotul meu poate lua concediu de crestere copil, in locul meu? cate luni trebuie sa aiba lucrate? trebuie sa fie la serviciu cand nasc sau nu?
De ce alunecă vertiginos omenirea pe această pantă numită "politically correct"? Tind națiunile să fie organizate și conduse ca în filmul "Idiocracy'?
Salutari, de ce dureaza atat de mult pentru a ajunge o solutionare de la judecatorie? mi- a fost confirmata renuntarea la urmarirea penala in urma cu 8 zile si inca astept sa imi vina solutionarea sa ...? (mai mult)
Exista riscul ca patronul sa nu ma plateasca daca m-a anagajat?
Câte ore muncește efectiv un condamnat pentru a egala 30 de zile de închisoare? În cod am găsit așa: două ore = o zi; 3 zile muncă neremunerată = 4 zile executate. Așadar, 6 ore de muncă...? (mai mult)
Întrebari pentru șoferii profesioniști sau/și cunoscători: 1. Ce sunt și la ce ajuta atestatele? 2. Categoriile C și E se pot obține simultan sau pe rând? 3. Dacă obțin doar categoriile C,...? (mai mult)
Salut! daca am 18 ani in clasa a 10-a pot lua permisul pentru masina? Am auzit persoane ca pot si altele ca nu pot.
Va salut! Am și eu o problema. Sunt un puști de 16 ani fara nici o faptă rea care este in plasament de- asemenea. Astăzi am fost la practica la mine la service și pe drumul dinspre casa un echipaj...? (mai mult)
Salut! daca in clasa a 10- a am 18 ani, pot sa dau de permis pentru masina? am inteles ceva ca daca n am 12 clase nu l pot lua si sunt in dubii. nu, nu am ramas repetent, am fost dat foarte tarziu la...? (mai mult)
Buna seara, pe 28 februarie mi- a expirat contractul la locul de munca doar ca de pe 26 angajații timp de o săptămână nu vor mai veni deoarece firma face unele îmbunătățiri. Chestia e că vineri...? (mai mult)
Sunt mai fericiti oamenii care traiesc in alta ţară?
Ce parere aveti ca parlamentarii s- au pus pres in fata liderilor partidelor din care fac parte? Idio au trecut bugetul fara amendamente. E patetic ca un Parlament sa se puna pres in fata executivului,...? (mai mult)
As vrea sa inchei contractul de inchiriere pe luna asta si sa ma mut. Intrebarea e, pot sa plec fara sa mai platesc luna asta? Pe 20 se plateste. Trebuie sa anunt cu un anumit numar de zile inainte...? (mai mult)
Cate intrebari este la categoria d este la sala 1cate întrebări este la categoaria c este la sala Cat costa sa dai de d si de c
Salut am fost prins la 17 ani când am condus o mașina și din cauza covid nu am fost judecat si nu mi sa făcut dosar penal, am fost sa dau de permis și am dat tot ce se poate acum aștept permisul...problema...? (mai mult)
Acum 1 an am luat o amenda de la politia locala suma de 100 lei, nu am platito nici pana azi, iar astazi mi- a venit prin posta o somatie de la anaf ca va incepe executarea silita. Ce pot pati? Nu am...? (mai mult)
Dacă o sa dau de carnet AM pentru scuter 49 cc, o sa al limiteze? Am în scuter de 49 cc și merge cu 70 km h, O sa mi-l limiteze la 30 km h?
Îmi poate spune cineva care sunt categoriile de acte juridice aplicabile în relația cu cetățeanul?
Ce poate pati cineva care mi-a furat buletinul daca anunt politia? Sa zicem ca il recuperez de la el, recunoaste ca mi l-a furat da? Ce o sa pateasca? Primeste amenda ceva?
Pe ce drumuri ai voie cu trotineta electrica?
Un avocat are dreptul de a cere bani în urma unui caz, cu toate ca înainte de finalizarea procesului, contractul a fost reziliat? Tin sa menționez ca acesta nu a făcut nimic in afara de consultanță...? (mai mult)
Buna ziua! Este legal ca o persoana sa locuiasca intr- un garaj al blocului? In special daca aceasta persoana nu detine un apartament in bloc si nu plateste intretinere? Si politia locala se ocupa de...? (mai mult)
Dacă cineva îți ofera o sumă de bani de buna voie, apoi cerandu- ti un favor, tu dupa ce ai luat banii nedorind sa ii indeplinesti favorul, poate sa te denunte la gardă cum ca te- a platit si nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!