Daca ma programez pentru refacerea cartii de identitate, se respecta ora programarii sau e posibil sa se decaleze substantial?
Cum poți să te înscrii în politica și ce poți face că simplu membru?
Oare ar rezista un copil de 12 ani din ziua de azi daca s-ar intoarce in timp in anul 2000? Eu cred ca ar murii...
Am un canal de yt și fac video-uri informative, dacă ma informez de pe site-uri de pe google pot sa fac închisoare?
Salutare, eu termin liceul anul asta si o sa iau somaj, cam cat e somajul si cat timp se da somaj? Si mai era o chestie despre chestia asta cu fortele de muncă, adica ma ajuta sa caut un loc de munca...? (mai mult)
Salut tuturor. Puteti va rog sa imi scrieti care lege si articol (eventual anul in care a fost postata in monitorul oficial) scrie informatii despre dreptul de a posta online doar doua (sau maxim 3 poze),...? (mai mult)
Pe timpul stagiaturii pentru a deveni notar, primesti bani pentru munca prestata acolo in timpul stagiaturii?
Ce părere aveți despre Nicolae Ceaușescu? A făcut destule lucruri proaste. Intr- adevar dar sa nu uit că el a construit o țară aproape.Astia de acum de după 89, devalizează o țară, o fura...? (mai mult)
Care e mai bun daca e aplicat direct? Comunismul sau capitalismul? Eu cred că comunismul(creștin nu ateist)
De unde se trage comunismul? Dar capitalismul?
Vreau sa vă întreb pentru cunoscători in ale politicii/istoriei:Cum ar arata comunismul creștin? Adica de exemplu o țară comunistă creștină. Stiu că nu prea a fost așa ceva, dar chiar mă gândeam...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau răspunsuri serioase fara batjocora, este ceva foarte serios! Cineva a depus plângere împotriva mea fără că eu sa fiu vinovat și nu îmi aduc aminte nimic din acea acuzație pentru...? (mai mult)
Salut TPU, am o mica intrebare, de curiozitate, daca a si fi casatorit cu o femeie de 5 ani sa zicem, i- ar dupa ne despartim, ea are vreun drept daca toate bunurile si casa sunt pe numele meu si ...? (mai mult)
Ce avantaje are o persoană care deține o licență în științe juridice și o licență în științe economice?
Salut, in mai am orasul la categoria B si as vrea știu dacă ma pot înscrie simultan, la alta școală, pentru categoria A2?
Hey! De ce la unii români care vor să se mute în altă țară le pune viza și altor nu? De exemplu. Părinții mei au fost invitați în SUA la o căsătorie a fratelui mamei mele. Acesta i- a făcut...? (mai mult)
De ce in judetele Harghita,Mures, Covasna sunt multi Maghiari? In Oradea, Satu Mare mai inteleg ca sunt maghiari ca sunt fix la granita, dar in Harghita e fix mijlocul Romaniei...
Am 13 ani si vreau sa ma duc cu motocross- ul in padure, pe camp, pe dealuri, etc, pot sa imping motorul pana acolo iar de acolo sa ma urc pe el? Adica nu am permis, sunt minor, dar pot sa il imping...? (mai mult)
Buna ziua. Am avut la Tg Jiu niste animale in adoptie, doua pisici si un caine (au crescut de mici laolalta) si erau cazati in curtea unei firme de constructii aflata la marginea judetului, intr- un ...? (mai mult)
Salut, sunt student in Londra la drept si as vrea sa intreb daca dupa terminarea studiilor in caz de as decide sa ma intorc in Romania as putea sa lucrez ca avocat direct cu diploma sau ar trebui sa mai...? (mai mult)
Buna, sunt majoră si vreau sa călătoresc din Spania in Belgia împreună cu fratele meu minor(15 ani) am nevoie de o procură de la părinți sau se poate fără?
Am fost prinsa de control în stb, nu aveam card la mine nici buletin ci doar cardul de credit cu care am achitat călătoria cu câteva secunde dupa începerea controlului. Nu mi- au cerut să ma legitimez...? (mai mult)
Buna ziua! Imi puteti spune diferenta dintre act si contract? Contractul il consider un act, sunt intr- o nedumerire, am consultat articolul de mai...? (mai mult)
Salut,e normal ca la 15-16 ani un copil sa fie rusinos, fricos, anti-social?
Buna ziua. Doresc sa intreb daca se poate face succesiune (cum se face pentru imobile sau un proces similar) pentru a mosteni firma sau o cota parte (ca asociat, presupun, deoarece e SRL). Stiam ca se...? (mai mult)
Salut! Luni se fac 2 saptamani de cand am primit o amenda de circulatie si am refuzat procesul verbal, stiind ca acesta imi va fi trimis prin posta, insa nu l- am primit nici acum. Ar trebui sa- l ridic...? (mai mult)
Buna TPU. Sunt intr- o situație destul de urâta, sunt foarte disperata și îmi este foarte frica. Eu am rămas doar cu fratele meu mai mic și cu tata, mama noastră a murit. Tatal meu a luat- o razna....? (mai mult)
Credeti ca putea fi sanctionati daca eu si prieteni mei vrem sa facem un gratar intr-o zona amenajata in sensu acesta? Mai ales in contextul interziceri petrecerilor
In august se vor introduce buletinele noi, mai mici. Pot sa il schimb pe cel vechi chiar daca nu imi expira?
Salut! Astazi am avut un mic accident. Drumul era nemarcat, fara delimitare de benzi. sau cum sa ii spun. si toata lumea pe acolo. merge pe o singura banda. cand sa intru in giratoriu. m- am pus pe mijloc...? (mai mult)
Buna seara TPU! am si eu nevoie de un sfat. o prietena a avut in seara asta un eveniment neplacut. a iesit cu o prietena in oras, care la randul ei era cu un baiat pe care nu l cunoastea. fata respectiva...? (mai mult)
Salutare, am și eu o problema, astăzi mai pe seara, eram cu prietena mea în mașină pe bancheta din spate, mașina era în capătul satului, eram pe teren accidentat. Ne uitam la un film, eu ...? (mai mult)
Https://youtu.be/Vo5lYEw8_Qs Cum comentați?
Chiar nu găsesc niciunde informația asta, sper sa ma ajutați. Sunt student în cadrul unei facultăți a Universității din București, și iau bursa sociala, dar vreau sa îmi retrag dosarul la...? (mai mult)
Fratele meu nu gândește matur la 24 de ani și nici nu vorbește corect. Se poate încadra pentru a lua pensie?
Am primit somatie sa platesc cheltuieli judiciare ca altfel ma executa silit, daca nu am nimic pe numele meu pot executa silit rudele de gradul 1?
Bună seara! Dacă am semnat un acord cum că nu mai am nicio pretenție la eventualele despăgubiri, mai pot apoi cere în justiție despăgubiri? Adică se mai poate să anulez acordul semnat inițial...? (mai mult)
Salut, scuze daca am gresit categoria. am primit o somatie cum ca trebuie sa platesc niste cheltuieli judiciare in 15 zile, altfel ma executa silit. Daca nu am nimic pe numele meu si nici venituri, ...? (mai mult)
Am primit sentința pe 25 ianuarie, după zece zile daca nu se depune nici o contestație rămâne definitivă, cat va dura de la definitivare până în momentul când voi fi chemat de serviciul de ...? (mai mult)
Buna ziua, va rog a ma ajuta cu un sfat pentru a putea merge mai departe. Am nevoie de un sfat si indrumarea necesara pentru a putea rezolva o problema legata de casa si terenul lasate de bunicul meu ...? (mai mult)
De ce in Romania 90% din masini sunt Europene? foarte rar vezi un ford sau ceva asiatic
Poți dona un pământ primăriei? Este vorba despre teren+casă bătrânească
Salut! Câți ani am dreptul să urmez studiile unei universități, forma de finanțare buget? Întreb asta pentru că recent am fost student al unei facultăți și am renunțat în anul 1, primul...? (mai mult)
Bună! Vreau să îmi fac buletin provizoriu. Am fost să îmi schimb buletinul cu 2 luni înainte de a expira și au zis că deocamdată nu îmi pot face, dar eu am nevoie ca să am buletinul valabil...? (mai mult)
Bună! In contextul actual, pentru a veni în România, un cetățean turc trebuie să stea în carantină/să prezinte un test covid negativ sau altceva? Am nevoie de răspunsuri cât mai reale și ...? (mai mult)
Salutare, am o intrebare legata de garantii. Daca eu am cumparat un produs de la persoana X si acesta s- a defectat si trebuie trimis in garantie, fiind valabila doar garantia comerciala, ce acte trebuie...? (mai mult)
Daca era comunismul, Ceaușescu sau vreun urmaș de al lui la putere șmecheria de orice fel era că și inexistentă în România.Inclusiv mafie, hoție, corupție, interlopi etc Așa făcea și...? (mai mult)
Voi chiar nu ați vrea sa se instaureze egalitarismul in România?
Ce ziceți de Partidul Vadimist Roman? Chiar ar trebui un așa partid Nu credeți?
Daca eu am cumparat un produs de la persoana X si acesta s- a defectat si trebuie trimis in garantie, fiind valabila doar garantia comerciala, ce acte trebuie eu sa trimit/scanez ca sa demonstrez ca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.