Salut! am 16 ani si am primit o citatie de la politie de la servicul de combatere a criminalitati organizate si zice sa ma prezit la tribunal in calitate de MARTOR in cauza privind un dosar penal din ...? (mai mult)
Buna! În urmă cu 3 ani am făcut o plângere la politie, contra părinților mei doar că nu am continuat si nu m- am prezentat la declarația audio- vizuală pe care trebuia sa o am. Am plecat din...? (mai mult)
Salut! In seara aceasta am fost oprit de poliție fara sa port masca pe strada, mi- am pus masca când polițistul a deschis geamul, am recunoscut fapta, m- a întrebat cum mă cheamă și data nașterii(țin...? (mai mult)
Ce se intampla daca denunti la politie un grup de persoane despre care stii ca isi cumpara si consuma droguri, dar in momentul perchezitiei, nu sunt gasite probe in posesia lor? Se tin sub evidenta...? (mai mult)
Azi am fost intr- un hipermarket, am luat multe produse pe care le- am pus in carucior. Le- am pus pe toate pe banda de la casa in afara de un produs pe care am uitat sa il pun, nu l- am vazut ca era...? (mai mult)
Pot pleca în străinătate la muncă pe perioada probațiunii daca am prestat serviciile de munca in folosul comunității?
Daca mergi la niste prieteni acasa (la o petrecere) care fumeaza marijuana, patesti ceva? Desi nu consumi si nu te atingi de ele, nu stii provenienta lor poti avea probleme cu legea?
In cazul in care esti major, iar portarul scolii nu te lasa sa pleci din scoala, cum poti rezolva problema fara sa te iei la bataie cu el?
Intrebare cineva cu putere de cunoastere a legilslatiei. Daca esti major, in clasa a 12- a si ti se nazare sa pleci si esti amenintat cu directorul si politia ca vine si iti da amenda sau ceva de genul,...? (mai mult)
Salut,daca mai traia Ceausescu in ziua de azi si era dictator, ce populatie ar fi avut Romania?
Daca în urma unui conflict, eu ii sparg rotile la masina, noaptea când nimeni nu ma vede, care ar fi consecințele?
Cat timp va mai rezista Terra in conditiile astea? - poluare peste tot - consum maxim, grija fata de mediu 0 - oamenii sunt din ce in ce mai neglijenti, comozi - din ce in ce mai multi oameni in...? (mai mult)
Ce castigi daca faci ce e drept, nu ce e bine pentru tine si ce pierzi? Si invers : ce castigi si ce pierzi daca faci ce e bine pentru tine, nu ce e drept?
Salut,ce va face guvernul cu cei 30 de miliarde de Euro primiti de la Uniunea Europeana pentru redresare economica? Vor reabilita si ei spitale, drumuri, scoli, infrastructura?
Salut. Este voie ca liceul să îți interzică să părăsești incinta acestuia, cu toate că ai 18 ani? Am încercat azi să plec, dar m- a oprit paznicul și a chemat directorul care m- a trimis ...? (mai mult)
Ajutor! Sper ca am ales bine categoria. Am avut o mașină pe care în urma cu aproximativ 2 ani am dat- o la dezmembrări.Domnul de acolo mi- a dat un certificat de distrugere și mi- a spus ca se ...? (mai mult)
Poti conduce masini de 4 locuri la 16 ani?
Salutare! De curând am comandat de pe olx niște casti Airpods Pro, ieri când mi- a ajuns coletul am constatat ca, căștile nu sunt originale... Sunt niște replici 1:1, pozele cu căștile din ...? (mai mult)
Vreau ca in acest weekend sa imi tin ziua mea de nastere(20.02.2005) la o cabana din Marisel! Daca o sa avem muzica si in total vreo 15 invitati, o sa am poblemem cu politia? Avand in vedera ca cabana...? (mai mult)
Salut, pentru cei care sunteti, ati vizitat Europa de Vest, cum puteti trãi in asemenea natiuni? Toate orasele mari au cladiri inalte si vechi, peste tot plin de restaurante si de magazine, oameni...? (mai mult)
Niste exemple ce ar trebui sa cuprinda caracterizarea pentru instanta? Fara search pe google ca gasesc doar ce e nefolositor, acord calificative, multumesc. Am de facut 2 si sunt aproape gata cu ele,...? (mai mult)
Salut, imi pooate explica cineva care e faza cu omologarea Rar? Eu am o toba akrapovic pe yamaha yzf 125 asa l-am cumparat trebuie sa imi fac ceva omologare la el?
Salut. Am pierdut un cupon de alocație, iar acum am nevoie de el. Există vreo șansă să mai primesc unul, la fel?
Ma intrebam daca fac un cont de superbet si folosesc un buletin fals sa il verific ca sunt major mi se poate intampla ceva? Ma refer la probleme cu politia. Nu judecati va rog, dau funda...? (mai mult)
La un magazin din zona unde locuiesc tot gasesc legume sau fructe mucegaite, hai ca inteleg o data, dar deja de fiecare data cand merg sa imi cumpar ceva gasesc mucegai.La ce institutie ar trebui sa ...? (mai mult)
Buna seara! Sunt elev in clasa a 12- a iar acum cum am jnceput scoala am o problema, nu am transportul asigurat, iar in fiecare zi trebuie sa fac 20 km cu masina, sau sa platesc pe cineva, nu mai este...? (mai mult)
Buna seara! Se poate obține certificatul de atestare fiscala de la ANAF dintr-o localitate unde am viza de flotant?
Salut! Eu sunt elev in clasa a 12 a si beneficiez de abonament gratuit, doar ca firma asta de unde iau eu abonament nu mai vrea sa elibereze abonamente cu adeverinta de la scoala si vor doar pe bani. ...? (mai mult)
Cum pot afla daca sunt angajat?
Salutare TPU! Am carnetul suspendat, iar aseară am avut chef să mă plimb puțin, fiind inghețat pe jos, am pierdut controlul volanului și am avariat o mașina parcată și bineînțeles, că am...? (mai mult)
Salut, am 49 ani vreau sa fac actele la casa la tara, actele sunt pe numele lui bunica care a murit in 2009, are 6 copii dintre care 3 in viata care mi- au dat semnatura dar mai e problema celor 2 ...? (mai mult)
Cum obtin o hotarare judecatoreasca avand in vedere internarea involuntara la un spital de psihiatrie al unui membru de familie (mama mea)? Problema este ca m- am saturat de sistemul asta infect de sanatate...? (mai mult)
Salut.Am și eu o întrebare cât îmi poate opri din salariu un IFN dacă nu îl plătesc?
Ce diferenta de pensie este intre o persoana care a lucrat toata viata pe salariul minim pe economie si o persoana care a stat toata viata cu ajutor social? Ceva avantaje si dezavantaje intre cele doua?...? (mai mult)
Salut. Sunt în Belgia și am id Belgian făcut (deci acum locuiesc legal in Belgia și am o adresa, ca și un buletin). Dacă cumva plec definitiv din Belgia înapoi în România trebuie sa anunț undeva...? (mai mult)
Vreau sa va fac un mic rezumat cu ce avem de a face in Romania si nu numai. Mi s- a luat de tot, spitalele iau foc si presedintele se duce la schi, frumos. Lasand asta la o parte haideti sa aflam ce...? (mai mult)
Salutare tuturor! Anul trecut in luna august m- am inscris la scoala de soferi, am platit toata suma de bani, mi- am facut dosarul cu fisa de inscriere, analizele medicale etc, am facut si orele de...? (mai mult)
Salut TPU. Vin cu o problemă mai complicată... Cam cum e de obicei viața cu vecinii la bloc? Recent, s- a asfaltat parcarea din jurul blocului în care locuiesc dar nu s- a făcut încă delimitarea...? (mai mult)
Salut TPU, am nevoie de cazier pentru o procură. Eu sunt in Germania și urmează să merg pentru 3 zile in țară să fac procura. De unde pot sa îmi scot flotantul pentru procură?(de la un sediu ...? (mai mult)
Buna TPU! De unde pot invata toate legile unei tari (sunt din rep.Moldova)? Adica pe net gasesti doar pe unde si cum, sunt amestecate. Vreau sa stiu cum pot face rost de absolut toate. Poate sunt carti...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare...Azi au venit controlorii la mine. Eu fiind elev le- am arătat carnetul de elev vizat pentru că nu aveam acel card la mine și nici nu îl mai folosesc pentru că de fiecare...? (mai mult)
Salut. Am o problema, mergeam cu masina de servici cu 110 km/h si limita era de 90km/h si din sens opus venea un logan de politie nu MCV, era logan nou, intrebarea mea este e posibil sa fi avut radar...? (mai mult)
Salut TPU. Am si eu o intrebare pentru voi, am 21 de ani si vorbeam de ceva timp cu o fata de 16 ani. De ceva vreme ma tot invita sa avem o relatie intima. Nu sunt in conformitate, dar din punct de vedere...? (mai mult)
Pe ce criterii dati bani cersetorilor? Azi a coborat unul din autobuz si mi- a zis: - Am mancare multa in sac, dar n- am paine. Da- mi 5 lei sa iau o paine. I- am raspuns ceva de genul "Daca ai mancare...? (mai mult)
Nu stiu cum sa încep. Deci eu locuiesc cu mama și tatăl vitreg de multi ani și sincer chiar nu prea mai pot rezista, plâng aproape in fiecare zi, uneori îmi vine sa ma omor ca nu mai pot rezista...? (mai mult)
Buna, daca pe fisa medicala am codul 01 si la permis nu mi s-a spus nimic eu nefiind purtator de ochelari de vedere ci doar de distanta si am facut poza pentru permis fara ochelari este vreo problema?
Am apelat la o firma de pe net sa monteze o usa. A venit un tehnician sa vada suprafata de lucru, am cerut montaj cu ciment in tocul usii. A doua zi a trimis echipa de montatori. Un montaj dureaza maxim...? (mai mult)
Salut TPU. Am cumparat o masina, mai exact Mazda Premacy 2004 1.6 Benzina. Actele au fost facute intr- un centru special pentru asa ceva. Citind legislatia am aflat ca vehiculele fara stapan sau...? (mai mult)
Salutari, in data de 24 februarie urmeaza ca judecatorul de camera preliminara sa imi confirme renuntarea la urmarirea penala/clasarea dosarului, sunt curios cat timp raman arhivat (evidentiat), ...? (mai mult)
Salut TPU! Dacă cineva mi- a făcut o plângere penală și ulterior și- a retras- o, iar eu in dosarul ăla n- am dat absolut nici o declarație sau nu am ajuns sa fiu chemat la poliție/ procuratura...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!