Buna ziua, am făcut 18 ani și am depus cerere sa primesc alocație că eu continui liceul etc, alocația retroactivă vine de când am depus acum 3 luni dosarul sau vine din toate lunile din care n-...? (mai mult)
Salut, Cât timp rămâi fără permis după noua lege 11 iulie 2024 dacă ieși pozitiv la droguri la sânge
Bună ziua, țigările heets sunt pozitive la analizele de sange pentru droguri?
Salutare TPU, cum expira punctele de penalizare? Daca de ex in luna Februarie am avut 6 puncte și in luna Iulie am mai luat 2 expira pe rând?
Buna! Doar ce am terminat cu examenele si am intrat la un liceu cu profil economic, cum si cam in ce perioada se poate face transferul la alt liceu? (as vrea sa ma transfer de la economic la profil de...? (mai mult)
Buna ziua! Anul trecut am facut o lucrare la cimitir unde constructorul a lasat un defect la una dintre usi plus trebuia sa intareasca niste stalpi si s- a angajat sa vina sa repare. Lucrarea a fost...? (mai mult)
Am de dat iesirea din scoala de soferi, vreau sa stiu daca difera de la categorie la categorie, adica difera intrebarile de la B de A1sau A.
Bună ziua, dacă soția mea a luat indemnizație 2 ani pe venituri din altă țară, indemnizația a fost de 8500 lei, cu condiția să fi lucrat 2 luni minim în țară cu același salariu, ca să...? (mai mult)
Bună ziua! Aș avea și eu câteva întrebări legate de contractul de închiriere. E normal ca un contract de închiriere sa nu aibă stampila de la instituția corespunzătoare? Pe contractul meu nu...? (mai mult)
Salut! Vin si eu cu o intrebare... prietena mea a terminat scoala moto, a dat si examenul la drpciv, este luat insa as vrea sa o mut de la scoala care a facut la alta scoala. Trebuie sa- mi dea cei de...? (mai mult)
Salut, am o întrebare sunt șofer profesionist și as vrea sa știu dacă rezervele heets iqos Terea conțin substanțe care sunt pozitive la drugtest sau la analizele de sange Mulțumesc!
Pentru avizul de securitate, eu am fost minor, la 16 ani am lovit pe cineva si m- a dat in tribunal si in martie am completat avizul de securitate si am spus ca nu am probleme si astea pentru ca n- am...? (mai mult)
Salutare tuturor. 1. Dacă soția cetățean al Republicii Uzbekistan vrea să divorțăm dar avem împreună o firmă (SRL) la care suntem amândoi administratori cu drept de semnătură fără a fi...? (mai mult)
Bună TPU. Am o întrebare, dacă mama mea are buletin provizoriu îi pot face buletin definitiv? Am 14 ani îmi poate spune cineva dacă chiar pot să-i fac.
Fiscalul sunt acele două foi de ți le dă și care se numesc "Contract de înstrăinare/dobândire a unui mijloc de transport"?
Cred că am dat- o in bară, am făcut poza la buletin la un cazinou de pe google și după m- a deconectat de pe aplicație și mi- am salvat numele și parola și când am dat să le văd, nu erau ...? (mai mult)
Îmi poate zice cineva dacă pot să renunț la moștenire dacă sunt minoră? Povestea este complicată, vă explic pe scurt. Tatăl meu a murit acum 10 ani, mai am o soră, ea a fost dată de tatăl...? (mai mult)
Atunci când faci o petiție, de ex la un anumit minister pentru rezolvarea unei probleme și o trimiți prin poștă trebuie trimită cu confirmare de primire? Doresc să fac o petiție, către un ...? (mai mult)
Salut! Știe cineva daca in Austria exista ceva asemănător ca Portal Just?(pentru a afla detalii despre un proces/dosar), Dacă da, cum se numește?
Cum vi se pare ideea ca tu cel care esti lipsit de noroc sa trebuiasca sa muncesti pentru altii care s- au nascut cu mai mult noroc? Cum sa impartit norocul de trebuie sa existe cei norocosi si cei mai...? (mai mult)
Bună seara! Aș vrea să rezolv o problemă. Lucrez în învățământ și ar trebui să primesc o diferență de 450 de lei de anul trecut. Pentru această sumă s- a oprit impozit, dar nu am primit...? (mai mult)
Bună! Nu-i pot descărca declarația de avere a fostului care este consilier. Pot întreba la primăria unde lucrează? Mulțumesc!
Care considerați că sunt șansele ca Selly (Andrei Șelaru) să intre în politică în perioada următoare? Considerați că i se pregătește o intrare în politică?
In contextul războiului cu Ucraina exista temeri ca va începe un razboi, sper ca liderii sa isi dea seama ca un Război ne va arunca cu 400 de ani in urma, vor fi multe cosnecinte negative si nu vad...? (mai mult)
Salut, am lucrat recent la Amazon fără contract doar pentru că au avut nevoie de oameni și mi- au spus că trebuie să aștept ca cei de la Amazon să îmi creeze contul de angajat ca sa pot face ...? (mai mult)
Buna ziua! Am o intrebare, Am 14 ani impliniti in decembrie. Nu am facut buletinul, parintii mei sunt divortati (Tatal e trecut in certificat). Poate veni el cu mine sa- mi fac buletinul? Stie cineva?...? (mai mult)
Ce se intampla cu asistentul maternal daca copilul se raneste(își rupe o mana sau un picior)sau moare într-un accident de motor?
Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu o informație. Sunt angajat de aproximativ un an de zile, sunt la prima angajare si as vrea sa- mi dau demisia, care sunt procedurile pe care trebuie...? (mai mult)
Am primit bilet suprataxa de la un controlor deoarece am compostat biletul din grinseala de doua ori si a zis ca il refolosesc. Daca totul a fost prins pe camerele din autobuz as putea sa fac plangere ...? (mai mult)
Cati bani cash are voie sa transporte/sa aiba la el, maxim, un curier, de la dpd, cargus, posta, etc. Legal vorbind.Si daca sunt, care sunt critetiile situationale pentru diferite sume, de transport...? (mai mult)
Credeti ca in cadrul sistemul electoral romanesc, in timpul alegerilor, este adevarata/se aplica zicala: ,, Nu conteaza cine/ce votează, conteaza cine numara voturile"?
De ce credeti ca Moldovenii de peste Prut refuza unirea țării lor cu România?
Salut, am primit o instiintare de la posta romana, unde scrie "v-a sosit filaj", nu e incercuit nimic din ce e acolo "recomandata, mandatul etc.". Aveti vreo idee?
De ce credeti ca guvernantii nostri nu au fost capabili să aleagă tabara corecta odată cu intrarea Romaniei în cel de- al doilea război mondial, de partea Axei si a lui Hitler pentru ca apoi, cand...? (mai mult)
Ai dreptul să omori un om dacă te atacă fizic?
Salut! Am o intrebare referitoare la Categoria de permis B125 care permite conducerea de motociclete de pana in 125cmc. Intrebarea mea este refertioare, mai precis, la criteriile acestei categorii. Am...? (mai mult)
Pensia de urmas se mai acordă și pe perioada verii? Am 18 ani si am terminat clasa a 12a
Cum este un angajator sancționat dacă nu plătește pentru fișa de aptitudini de la medicina muncii pentru viitorii angajați, în schimb, le spune acestora să plătească "dacă doresc să se angajeze...? (mai mult)
Ai voie pe câmpuri sau păduri cu motocrosul cu toate actele in regula dar fără permis?
Buna ziua,daca am obtinut categoria C+E, categoria B+E se adauga automat pe permis?
Semnatura olografa electronica are aceeasi valoare juridica la fel ca si semnatura olografa clasica?
Sunt în proces de divorț cu soțul, el tot mă amenință că îmi ia copilul. Avem o fata de 4 ani.Ce demersuri legale pot face?
Buna ziua oameni buni!… Stie cineva cand incep autorizarile pentru Panouri solare (prin fonduri europene)?
Bună, Rog ajutor cu o situație: permis suspendat pentru 90 de zile, pentru viteză, cu dovadă valabilă până pe 17.07. Vreau să depun contestație și să recuperez permisul pentru că am nevoie...? (mai mult)
Buna! Parintii mei au divortat si mama mea a revenit la numele ei de dinainte de casatorie. Eu am 25 de ani, deci sunt majora, dar ce ar trebui sa fac din punct de vedere juridic ca sa fie clar ca ...? (mai mult)
Salut astăzi a avut loc ședința la curtea de apel pentru pronunțarea deciziei finale în acest dosar, dar pe website ul lor nu apare nimic în secțiunea soluție, când se va modifica sa pot...? (mai mult)
Am fost la drpciv pentru schimbarea numerelor, domnul de la ghiseu mi- a spus ca data de la care s- a eliberat contractul de vânzare- cumpărare cu data inceperii trebuie sa fie la fel, ce treaba are...? (mai mult)
Buna ziua, am o situatie delicata, recent tatal meu a decedat, eu sunt baiatul acestuia, mai am un frate si pe mama, mama noastra era casatorita cu tata, intrebarea este urmatoarea, daca pamantul...? (mai mult)
Daca merg cu trotineta electrica cu 30 la ora voi primi amenda? Nu am permis am
Se dă bursa socială si cea de merit în timpul verii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!