Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 23 Februarie 2025 sunt:
Salut! am o intrebare la varsta de 16 ani poti lucra si in timpul scolii part time?
Buna ziua TPU am o problema vreau sa îmi aduc iubita de 17 ani in Germania (eu am chirie, am 18 ani, lucrez in fabrica cu socrul- meu ) vreau sa fac procură am sunat in Romania la notar și mi s- ...? (mai mult)
Am on intrebare, stiu ca criptomonedele se impoziteaza dar legislatia e proasta pentru ca nu scrie nimic despre daca se impoziteaza si criptomonedele care provin din cadouri (de exemplu ma uit la un streamer...? (mai mult)
Buna seara, as avea o intrebare legata de infiintarea unui cabinet medical. La dosarul pentru colegiul medicilor mi se cer anumite acte printre care si urmatoarea formulare: hotărârea statutară a organului...? (mai mult)
Până la urmă care a fost rezultat protestelor rusești? De o săptămână nu a mai auzit nimic de ele. Respectiv considerați faptului că pot fi comparate protestele rusești cu evenimentele din...? (mai mult)
Buna ziua! Tatal meu s- a casatorit acum 1 an si doreste impreuna cu sotia sa faca partajul locuintei dansei (50/50). Imi puteti spune va rog ce acte sunt necesare si cam care ar fi costul acestei ...? (mai mult)
As interzice alcoolul,țigările, drogurile și inclusiv jocurile de noroc daca as fi președinte cu funcție executivă sau prim ministru.Ar fi bine, ar fi rău?
Daca as avea funcția de președinte as incerca sa transform Romania într- o, republica prezidențială in care președintele sa fie Șeful Executivului că în America apoi as reforma din temelii sistemul...? (mai mult)
Daca as fi eu președinte sa zicem as face că toate serviciile de stat, publice sa fie absolut gratuite. Inclusiv sistemul de sănătate, educație, transport etc E o idee buna?
De ce l-ati împușcat pe Al Bătrân? https://youtu.be/Vo5lYEw8_Qs
Daca as fi parlamentar în Parlament as face o lege în care criminalii sa fie pedepsiți cu pedeapsa cu moartea. Ați fi de acord? De ce da? De ce nu?
Buna ziua, As dori sa stiu si eu ce drepturi am la un apartament? Detaliile sunt asa: 1. Apartamentul a fost al bunicilor. 2. Bunicii au murit, bunicu in 2018 si bunica in 2020. 3. Bunicii au 2 ...? (mai mult)
Daca as fi președinte l- aș pune premier pe Vasile Bănescu. Purtatorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, care mi se pare un om integru și foarte diplomat. Ce părere aveți? Ați fi de...? (mai mult)
Era mai bine pe vremea comunismului? Am auzit că erau și anumite avantaje importante față de cum e acum in democrație.
Este legal să folosești TOR în România?
Bună seara! A mai aplicat cineva pentru viza SUA anul acesta? am citit care sunt pașii, sunt curios de interviu/ambasadă. multumesc
Stie cineva se mai poate cotiza la CAS si sanatate daca nu esti angajat nu ai firma nimic? Se putea mai demult dadeai bani si mergea vechimea aveai gratuit la medici la fel ca angajatii cu contract
Stiti cumva daca un copil care studiaza in straintate mai beneficiaza de pensia de urmas? Pe internet am gasit conditia asta: "b) dacă își continuă studiile într- o formă de învățământ organizată...? (mai mult)
Vă stimez, am o întrebare daca ma poate ajuta cineva în legătură cu o programare cu transcrierea unui vehicul inmatriculat pe platforma DRPCIV, pana la câmpul cu numarul de identificare totul bine...? (mai mult)
Salut, am fost amenintat de cineva pe platforma de jocuri Steam cum ca imi baga cutitul in gat daca ma vede pe strada si alte mizerii. Se pare ca respectivul, pe profilul lui de Steam are link catre ...? (mai mult)
Am aplicat on- line pentru rezidenta in Marea Britanie; trebuie sa trimit acum pasaportul la o adresa mentionata. Eu acum ma aflu in Romania; parintii mei, in schimb, sunt in Anglia. Cum ar fi mai ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Am condus un autoturism sub influenta alcoolului prin urma careia am lovit o casa si o masina parcata, iar politia ma ridicat de la locul faptie. Judecatorul a decis...? (mai mult)
Media semestrala se rotunjeste gen daca am 9, 70 se rotunjeste la 10?
Bună ziua! Știe cineva mai cu exactitate cum se poate înființa un Ong pentru copii? Cam ce acte ar trebui? Și daca se aprobă repede? Se dau fonduri?
Daca as putea înființa un nou partid politic care sa devina o forța în România as înființa in partid numit Partidul Vadimist Roman.Ca o observație în jocul Erepublik m- am înscris în politică...? (mai mult)
Ce avere avea Vadim Tudor și ce școală generală și liceu a facut Sunt mare fan, îl apreciez mu? Că facultati stiu și apropo când eram mic, imi rugam părinții că la alegeri sa voteze cu ...? (mai mult)
Câte mandate poate fi în funcție prim- ministrul României? Adică dacă este în funcție 4 ani, atât cât durează mandatul, mai poate fi reales încă o dată, adică să servească...? (mai mult)
Cum era relația dintre România Comunistă și America(Statele Unite?) In vremea 1950 -1989?
Unde ești tu Tepes Voievod? Sa faci sa tremure de frica hoții, corupții și infractorii țării?
Unde e Vadim Tudor? Sa facă dreptate, lege și ordine în tara asta, Romania? Trist, foarte trist și regretabil că a murit și mai ales foarte regretabil și trist că nu a fost ales președinte în...? (mai mult)
Îl vreți pe Iisus Hristos conducător și lider mondial chiar acum? Adică l- ați vrea? Ce masuri credeti că ar lua? Sa facem un exercițiu de imaginație cum ar arata lumea cu Iisus lider mondial? ...? (mai mult)
Bună, ce restricții sunt în Londra la intrare cu avionul as dori sa ma duc la o mătușa, pentru a o ajuta acolo dar am voie sa intru dacă nu lucrez acolo sau pot sa ma duc în scop turistic?
Descrieți în 3 cuvinte sau o propoziție o persoană de 49 de ani care amenință un copil de 14 ani că îl dă în judecată pentru o jignire, dar atunci când acel copil vine cu zeci de contra- argumente...? (mai mult)
Am o intrebare, daca pe primul semestru am ramas corigent la o materie si am avut si 20 si de absente mai primesc alocatia? Am 18 ani.Si daca este suspendata o mai pot lua inapoi?
Unde ești tu Tepes Voievod? Unde ești tu Stefan cel Mare? Unde ești ești tu Vadim Tudor? Că sa faceți lege și ordine în tara asta plina de hoți, infractori, interlopi, corupți, politicieni corupți,...? (mai mult)
Un dosar penal te poate impiedica sa te angajezi la Un loc de munca?
Salut, care sunt consecințele unui adolescent de 16 ani care fuge de acasă, iar părinții anunță politia? Ce drepturi are un copil de 16 ani care este bătut și amenințat de părinți?
Poti primi amenda daca te-a oprit poliția la 12 chiar daca agentul te cunoaste dar nu ti-a cerut niciun act?
Un apropiat are de plata mult la impozit în Belgia si se gândește sa nu il mai plătească si sa plece. Ce i se poate întâmpla? Nu are absolut nimic pe numele lui in tara. Si dupa cat timp...? (mai mult)
Salut TPU! In seara asta m- a oprit poliția și nu aveam actele și centura. Am vorbit frumos cu el și i- am explicat situația, ținând cont ca eram in parcare. A zis ca amenda o sa îmi vina acasa....? (mai mult)
Dacă am flash în ureche, mai pot intra in M.A.I/M.A.P.N?
E legal sa dai sfaturi medicale gratis în România nefiind medic așa că pe TPU dar pe Facebook, blog, site- uri, forumuri etc Din cărți bestseller de sănătate scrise de doctori nutriționiști,...? (mai mult)
Bună! Nu am mai luat alocația de 30luni și când m-am dus la primărie au spus că o să-mi dea bani doar pe 1 an.Este normal?
Salut! Acum 10 ani am vândut jumătate de grădină cu 20 000 lei, acum terenul valorează mult mai mult.Si persoana respectiva s- a apucat sa construiască casă fără acordul meu.Tin sa mentionez ...? (mai mult)
Salut TPU. Pentru scoala auto, respectiv categoriei C, CE, cate examene vor fi in total? Si cum se vor proceda, intai C si apoi E?
Buna, ma poate ajuta cineva sa raportez la Facebook un video care circula pe messager in care contine nuditate
Îl regretați pe Vadim Tudor? Sincer El era singurul care putea face lege și ordine în tara asta. Atât vreau sa spun.
Ce părere aveți de mineriada din 1990 și de Ion Iliescu fostul președinte al României între anii 1990- 1992, 1996- 2000, 2000- 2004? Eu cred că e principalul vinovat pentru mineriada din 1990....? (mai mult)
Buna ziua! Am 16 ani vreau sa plec acasa la iubitul meu de 21 de ani deci cum s- ar spune nu plec cu totul pur si simplu in fiecare saptamana de vineri până duminică poliția poate sa intervină cu...? (mai mult)
Bună TPU! Am o nelămurire. Urmează sa ma angajez la primul meu job și ei m- au chemat de joi. Am dus toate actele pentru angajare doar ca nu am semnat nimic încă, managerul a spus ca abia a trimis...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!