Ce model politic aveți sau de cine va place cel mai mult din politică românească? Mie de Vadim Tudor(R.I.P).
am facut o comanda de pe Thenorthfaceromania.com si din pacate cred ca am luat teapa.Am fost contactata de la banca spunandu- mi ca cardul a fost blocat pentru ca am facut o plata nesecurizata...? (mai mult)
Pot sa dau sfaturi de sănătate pe internet daca citesc îndeajuns din acest domeniu pe cont propriu?
Deci am voie sa îmi fac un blog de sănătate în care sa scriu ce vreau eu in el din surse de încredere asta nefiind medic? Am înțeles că e perfect legal. Pot răspunde pentru ceea ce scriu acolo?...? (mai mult)
Știe cineva la ce sumă se ridică daunele moratorii în cazul chemării primăriilor în instanță?
Daca m- aș trezi președinte as instaura daca as putea și aș avea sprijinul Guvernului și Parlamentului un nou regim ideal zic eu :egalitarismul. Cum ar fi o Romanie Egalitaristă? Voi, daca v-...? (mai mult)
Ce părere aveți de cariera politică a lui Vadim Tudor? Idolul meu in ceea ce privește politica.
Ce asemanari există între Donald Trump și Vadim Tudor?
Merita Vadim Tudor o șansă să fie președinte al României? De ce da? De ce nu?
Ce părere aveți despre Joe Biden? Și va pare rău că pleacă de la putere Donald Trump?
Salut, Deci situația stă in Felul următor, eu am mai multe executări Silite de la mai mulți Creditori, din ce am înțeles cumva se poate opri 50 % din Salariul Net, dar am înțeles că trebuie...? (mai mult)
Buna seara.Vin si eu cu o intrebare. Cand reinnoiesti buletinul la 18 ani trebuie sa fie neaparat un parinte sau tutore cu tine? Multumesc
Tot primesc mesaje pe Whatsapp de la diverse persoane care spun ca vor sa cumpere produsul meu de pe OLX si spun ca vor face plata si imi vor da un link. Evident, este o frauda, vor doar sa...? (mai mult)
Salut puteți sa îmi explice cineva cum sa fac sa înțeleg contravențiile și infracțiunile nu pot înțelege nici cum. Ma refer pentru cei care fac scoala auto.
Ce parere aveti despre Uniunea Europeana? Eu am o parere foarte proasta. Ne fura resurse aiurea, dupa ce ca au resurse la greu ni le vor si pe ale noastre... Europa asta e pe ducã si imi pare foarte...? (mai mult)
Sunt curios ce monede vechi poti detine fara acte. Vreau sa aflu daca pot detine legal monede cu vechime de peste 200-300 de ani, sau care ar fi "varsta" maxima a unei monede.
in mai 2018 am vândut un telefon...300 de dolari o bancnota era falsa eu nu mi- am dat seama plus ca mai și scria pe Spatele ei specimen greșeală mea, in data de 18.05. 2020 am primit...? (mai mult)
Cat as avea risc maternal, dacă am brutul 3600 și netul 2700 pe ultimele 4 luni? Înainte de aceste 4 luni, am avut brutul 3400, iar netul 2400. Dacă merg pe risc, cum se calculează...? (mai mult)
Aveți idee cam in cate zile poate primi cineva o invitație la secția de poliție din pricina unei plângeri făcute în alt oraș al țării?
La ce se refera "Forma juridica" când vrei sa înregistrezi o marca?
Cum a putut sa profeseze peste 20 ani un medic (dentist) care nu s- a inscris la rezidentiat, in sensul ca nu a efectuat nici anii, avand doar facultatea terminata, cu licenta? Permitea legislatia acum...? (mai mult)
Buna! Care sunt asemănările și deosebirile dintre Parlamentul european și cel român?
Salut, vreau sa mi raspunda doar cine a mai intampinat problema asta si stie sigur ca asa e, nu cei ce au "auzit" doar. unui minor fara permis ii este incredintata o masina cu mult inainte sa se intample...? (mai mult)
Daca esti prins cu un baston telescopic cu electroșoc pe el, ce poti pati? Puscarie?
Salut TPU Care sunt pasii pentru crearea unui pasaport? Dar pentru persoanele minore (17 ani)? Multumesc!
La cat timp trebuie data furata o masina? daca se stie ca persoana x a avut masina de la persoana y intre orele 12- 4 dupa amiaza ( in intervalul acesta sa presupunem ca i- a fost adusa masina ) si seara...? (mai mult)
Bună ziua, Am o intrebare. Sunt membru de partid. Cand se vor face listele pentru cei care merg sa numere voturile pot fi inclus si eu printre ei sau exista vreo lege care interzice asta?
Salut, in seara de revelion (31) am fost oprit de politie eu si inca 2 prieteni dupa ora 12, nu ni s- a spus nimic in seara aceea cum ca o sa primim amenda ca am circulat dupa 12 sau alte chestii, ...? (mai mult)
vreau sa merg in vacanta in Turcia cu masina(aceasta este pe nele tatalui prietenului meu), pentru a iesi din tara am inteles ca trebuie un contract de comodat dar ideea este ca pe masina este...? (mai mult)
Bun ziua! Acum 7 luni mi- am deschis un cont de brokeraj. În acest timp eram în Danemarca doar ca acum sunt stabilit din nou în România Acestea fiind spuse unde voi plăti taxe pentru acțiuni,...? (mai mult)
Buna Ziua! Am o problemă, in data de 15.12. 2020, am făcut accident, Menționez ca mai eram cu niște prieteni in mașina, fiind polei pe jos, m- a furat și am ricoșat intr- un parapet. Unul ...? (mai mult)
am decis sa imi incerc norocu pe TPU inainte de a consulta un avocat specializat. Niste background info: - Am plecat din Romania dupa ce am facut Academia de Politie si am lucrat ca "ofiter"...? (mai mult)
Pot să ajung la pușcărie sau chiar să se ajungă în realitate să îmi ceară despăgubire dacă eu mă apuc pe un site forum să spun unuia că are față de securist sau vai ce FAȚĂ DE PROST...? (mai mult)
Vreau si eu sa aflu mai multe depre dreapta si stanga in politica, pe scurt. dau funda
Ce se va intampla cu scandalul intre americani si iranieni? Scrieti putin SUA pe google si dati pe stiri si o sa va doara capul ce veti vedea
Ce vor protestatarii la Capitol in US, cine imi explica? Nu e clar ca a iesit Biden? De ce protesteaza? Si apropo, ce rol are Capitolul in administrarea US?
am si eu o intrebare. In urma cu un an am fost in Anglia si am circulat fara asigurare, am fost prins si lasat fara masina luand o amenda de 300£. Acum vreau sa ma intorc inapoi in Anglia...? (mai mult)
Mi- a venit o comanda de la autodoc, comanda a venit dar și banii înapoi, deci le- am primit gratis, ce părere aveți? Am vorbit cu ei si au zis ca ma roaga să achit daca nu platesc ce se întmpla?...? (mai mult)
Am pățit urmatoarea "chestie" in 2019 in luna februarie, veneam spre casa din Oradea si am fost oprit de o masina de poliție la iesire din Oraș in zona Rogerius langa Lidl, am primit...? (mai mult)
vreau sa cer parerea unui cunoscator de legi, gen avocat, jurist sau cineva care cunoaste aceste lucruri. Problema este in felul urmator, am cumparat o masina acum 1 an si ceva si am avut...? (mai mult)
Salut, am o ruda in Anglia, mai poate sa vina in Romania?
Salut,daca nu exista China, Coreea de nord si Iran pe planeta cum era acum lumea?
Acum 45 de zile mi- a fost suspendat dreptul de a conduce, au trecut cele 15 zile de dovadă și mâine se termină și cele 30 de zile. Că urmare a prostiei mele am luat și amenda iar când...? (mai mult)
Care sunt membrii camerei de acuzare? Nu gasesc nimic bun ca informatii pe wiki/google. Help multumesc!
Am cumparat recent o mașină. Problema pe care o am este ca nu găsesc contractul de vanzare cumparare. Fara el nu pot merge la primarie sa o inscriu pe numele meu? Am contractul de înstrăinare dobandire,...? (mai mult)
Am 17 ani si vrea sa plec in Anglia cu iubitul meu. In prezent stau la mama mea care are si custodia mea de cand a divortat de tata. In Anglia sta tatal meu si la el ar trebui sa plecam. ...? (mai mult)
Daca cineva a condus o masina(fara permis) si a lovit un gard (care nu e chiar asa rau avariat) e de beton, ceea ce am inteles de la un avocat ca sa lovesti un gard nu este infractiune, persoana majora,...? (mai mult)
Daca s- a intamplat ca cineva sa loveasca cu masina un gard (fara permis ) dupa care masina a fost luata de o alta persoana tot fara permis care tot aceea a fost si prinsa la volan de catre politie, i...? (mai mult)
Daca cineva a facut un accident cu masina (a lovit un gard) dupa care a fost luata masina de altcineva, nu a fost prins la volan cel care a lovit gardul de catre politie si se afla si de celalalt ca a...? (mai mult)
In ce situații, cursanții sun obligați să refacă cursurile de scoala auto, de la zero? Am în vedere, o situație când examenul teoretic l- am luat, dar am picat practica de doua ori. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?