Este sigură plata amenzilor contravenționale pe ghișeul.ro?
De exemplu în următoarea situatie: Se închiriază un apartament, într un oraș din România, cu acordul vecinilor și al proprietarul se dă în regim hotelier. Iar cel care e chiriaș, dă apartamentul...? (mai mult)
Bună tuturor, am o intrebare pentru permisul A, Si am 24 de ani. Deci să vă explic inainte, Am trecut examinul si Am luat permisul B in franta in 2022/29 aprilie, Intrebarea mea este aceasta...? (mai mult)
Bună seara! Vă cer sfatul in legatura cu un aspect delicat. Daca un cadru didactic a afirmat telefonic faptul ca a oferit mita ca sa acopere un delict (a pus 10 la toata clasa ca sa nu ajunga la inchisoare),...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă spui obscenități în locuri publice?
Eu zic ca ne-am dat foc la valiza daca evem de ales intre Ciolacu si Ciuca ca presedinte. Pareri pro si contra?
Salutare! Dacă merg pe pista de biciclete cu bicicleta și un pieton sa zicem ca nu se da chiar dacă ma observa și- l lovesc, ce risc? Întreb asta pentru ca unii sunt super de treaba și se dau dar...? (mai mult)
M- am uitat azi la un episod din Violeta și m- am enervat atât de tare când am văzut cum Violeta l- a trimis pe sotul ei la muncă. Poate că ea s- a gândit că ar fi bine să își pună și soțul...? (mai mult)
Guvernatorul Băncii Naționale dă socoteală în fața cuiva? Cine îi este ierarhic superior? Există în Parlament o comisie care îi controlează activitatea? Cine are autoritatea de a- l schimba ...? (mai mult)
Salut! Am terminat anul acesta clasa a12a si am primit in luna iunie alocatie, intrebarea e si in luna iulie voi primi? Daca da, pana cand?
Saluttt, de ce am nevoie pentru a conduce un motoculotr cu remorca pe drumurile public, specific ca are 7cp si nu depaseste nici 15km/h, multumesc anticipat!
Bună! Cei de la primărie nu au vrut să îmi dea alocație complementară mie și fratelui meu de când ne- am născut pe motiv că mama mea locuia în aceeași casă cu tatăl ei care avea prea mult...? (mai mult)
Pot să mă fac polițist daca am nota scăzută la purtare?
Buna ziua. Am si eu o problema, m- am cunoscut cu cineva online din America de 7 luni, si suntem împreuna, faza este ca noi vrem sa ne mutam în America la el doar ca nu stiu cum sa facem cu viza si...? (mai mult)
Salut TPU care sunt consecintele pentru un minor daca se imbata intr-un spatiu privat si provoaca galagie in timpul noptii pe strada? sau consecintele medicale
Ma poate ajuta cineva cu informatii legate de procesul de depunere a unei plangeri penale de inselatorie? Am vazut ca pot sa ma duc cam la orice sectie si ei o vor trimite la judecatorie sau ceva, dar...? (mai mult)
Soțul meu ma bătut din nou aseară când a venit beat voi ați zis să plec de la el dar ma amenință că dacă plec îmi ia băiatul copilul are 5 ani și am mai plecat la părinți mei și a venit...? (mai mult)
Bună ziua sun acum cu o femeie care a divorțat de curând și a revenit la numele de fată mare aș dori să fac cununia cu ea dar nu are buletin pe numele de fată mare doar certificatul de naștere...? (mai mult)
Ce fel de conducator preferati:gen Vlad Tepes zis Vlad Dracu care a domnit în Tara Romaneasca in anii 1448, 1456- 1462 și 1476 si a fost dur calau sau Alexandru cel Bun care a domnit in Moldova intre...? (mai mult)
Bună ziua...doresc dacă se poate un răspuns cât mai concret de la cineva care a trecut prin așa ceva sau cunoaște legile germane mai bine... Acum un an statul german mi- a oprit alocația pentru...? (mai mult)
Salut am cumpărat o mașină fără fiscal, băiatul mai avea 7000 lei datorii la primărie, eu am așteptat câteva luni dar tot nu le- a achitat, am ajuns să mă rog de el să mi dea fiscalul și ...? (mai mult)
Salut! Șeful meu cam în fiecare lună îmi trimite pe cardul meu o suma destul de mare ca să îi scot de la bancomat și să îi dau cash. Explicația este ca la banca lui are limita de 4000 de lei ...? (mai mult)
Cand o sa dispara aceste virusuri numite AUR si SOS? cand se vor trezi romanii?
Buna Ziua TPU! Daca cineva a facut o prostie la locul de munca, a pus mana pe fund la o femeie, a fost chemat la birou si a primit un avertisment.El si- a cerut scuze fata de persoana in cauza. El...? (mai mult)
Probabil nu voi conduce masina in viata, cora, dar cine da permise in tara asta? Politia romana, corect? Vad pe Facebook, postarile unor indivizi care isi fac pagini speciale ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Project 2025? mi se pare o abominatie scornita din mintile putrezite ale conservatorilor… sper sa nu se intample
Dacă faci pe cineva prost te poate da în judecată? Dacă da, în ce bază de lege poți fi amendat?
Cine a ieșit viceprimar în Oglinzi, Neamț?
Bă fraților, am și eu o problemă cu părinții! Deci ei mă iubesc și țin la mine, dar înțelegeți voi că nici iubirea asta nu e una și tot una. Vreau să zic că am o grădină foarte mare...? (mai mult)
Eu am o fata are 6 ani dintr- o alta relație acum mam recăsătorit și actualul meu soț vrea sa recunoască el fata ca fiind a lui pentru ca tatăl ei biologic nu a făcut- o pana acum și nu vrea.Ce...? (mai mult)
Dacă mă cert cu cineva și ne amenintam reciproc, iar el își pune prietenii sa ma bata, pot obține certificat medico legal și despăgubiri?
Este adevărată chestia ca fetele se maturizează mai devreme decât baietii?
Am și eu o întrebare.am cumpărat o mașina iar certificatul este înstrăinat din 2022 de către vechiul proprietar întrebarea este eu o pot înscrie și ce ar trebui sa fac mulțumesc
Ce înseamnă unitate emitentă? Dau funda
Cum se pedepsește abuzul sexual comis de un minor sub 16 ani?
Bună seara! Sunt plecat în Belgia și am avut permisul suspendat în România.ce pot face ca cineva sa mi-l ridice și sa mi-l trimită? Mulțumesc
Daca intru pe tik tok și fac că maimuța ca toate animalele să îmi doneze oamenii bani este mai rentabil decât să mă duc la munca? voi ce spuneți?
Eram cu iubitul meu ne am trezit de dimineața sa mergem la control eu find însărcinată şi când am iesit cu el din casa dimineaţa ne- am gasit maşina lovită era, parcata în faţa casei.Ce putem...? (mai mult)
La locul meu de muncă lucrez de pe data de 6 octombrie 2023. M- ai pot să mai fiu dat afară? Menționez că eu în timpul programului nu iau pauză de masă, de cafea, țigară(nu fumez). La baie...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă tulburi liniștea publică cu muzică dată foarte tare?
Eu am 14 ani și iubitul meu are 20 este legala relația?
Vreau sa divorţez de sotul meu pentru ca e violent sunt în proces de divorţ cu el dar el ma urmareste peste tot desi am ordin de restrictie împotriva lui eu am un actual iubit si ma urmarit si cand...? (mai mult)
Salut, am o intrebare legata de categoriile de permise auto. In prezent fac scoala pentru BE insa vreau sa ma apuc si de categoria C. Intrebarea mea este, in momentul in care voi lua BE, voi avea automat...? (mai mult)
Bună seara! Băiatul meu împlinește vârsta de 14 ani în august, iar buletinul doar la împlinirea vârstei îl poate face. Întrebarea mea este pot merge să îi fac pașaportul zilele astea?...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare legata de categoria de permise. In prezemt fac scoala pentru B si BE si vreau sa fac si categoria C. Intrebarea mea este, daca iau BE, trebuie sa dau si pentru CE sau aceste se...? (mai mult)
Trebuie sa ai deja un loc de munca full time pentru a putea aplica și pentru un contract par time? Sau poți pur și simplu sa te angajezi part? Cineva mi- a spus ca nu ai cum sa te angajezi doar part...? (mai mult)
As dori sa stiu si eu daca la Metrorex e ilegal (ma rog, contra regulilor lor ca nu vine politia pentru asa ceva) sa platesti calatoria altora cu cardul tau. Intreb asta pentru ca eu de fiecare data cand...? (mai mult)
Sa zicem ca e o zona mai populata, unde vin mereu boschi sa cerseasca, sa bea, sa se drogheze, sa faca ce ii taie capul. Daca sun la politie, pot sa vina pe loc vreo 2 ca sa ii ia la intrebari? ...? (mai mult)
Salut. De aproximativ o saptamana am achizitionat un vehicul inmatriculat, si as vrea sa inscriu pe numele meu, insa are inmatricularea suspendata cu motiv de netranscriere la termen. Vehiculul a ...? (mai mult)
Am fost la spital pentru ca ma simţeam ameţită, mă durea capul şi aveam febra când am ajuns la spital medicul la care am fost mi- a smuls verigheta de pe deget fara acordul meu şi la final nu mi-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!