Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 25 Decembrie 2024 sunt:
Am fost la spital pentru ca ma simţeam ameţită, mă durea capul şi aveam febra când am ajuns la spital medicul la care am fost mi- a smuls verigheta de pe deget fara acordul meu şi la final nu mi-...? (mai mult)
Bună ziua un site sau o aplicație bună pentru chestionare cat B
Bună ziua! Aș vrea să- mi depun actele pentru înscriere la facultate, doar că înainte am făcut 2 ani la litere dar n- am absolvit facultatea asta și n- am nici o diplomă. Este necesar pentru...? (mai mult)
Iubitul meu e în proces de divorţ cu soţia lui şi ma plimbam cu el în parc şi soţia lui a aparut întâmplător şi m-a luat de păr.Ce pot face legal în situaţia asta?
As dori sa imi raspunda cineva care stie legea. As vrea sa stiu care este forma finala acum, in 2024, a acestei legi: art 320 legea 95/2006 Este CU sau FARA aceasta sintagma "precum şi daune sănătăţii...? (mai mult)
Ar trebui să existe doar copii proveniți din familii înstărite care să- i ajute pe tot parcursul procesului educațional? Ar reduce rapid populația și am extermina- o? Cei puțini cu studii superioare...? (mai mult)
Cum încurajați munca și nu cerșetoria și puturoșenia? Nu ar trebui încurajată prin salarii mai mari și un nivel de trai mai bun, pentru a avea stimulente să te duci și a doua zi la muncă? ...? (mai mult)
De la intrarea în UE aproape toate preturile sunt la paritate de 1:1 fata de moneda euro în timp ce salariile au fost la o paritate de 1:3 și ne îndreaptăm spre o paritate de 1:6 fața de moneda euro...? (mai mult)
Bună! In Germania sora mea a fost atacată de un văr. Politia a fost chemata de vecini și a venit și ambulanța să o ducă la spital.A depus plângere și astăzi a venit o scrisoare care pe scurt...? (mai mult)
Salut, legat de conflictul Palestina si Israel. Vad in majoritatea bisericilor, protestanti si neoprotestanti in general, sustinand cu vehementa poporul Israel ca fiind cel nedreptatit. 1 ) Este...? (mai mult)
Salutari! Vreau să achiziționez o mașină prin rate bancare sau direct de la parcul auto. Este posibil ca după achiziționarea mașinii să o înregistrez pe numele altcuiva? La modul ca nu aș vrea...? (mai mult)
Salut, am citit mult pe partea de nutritie si sanatate prin alimentatie si am aplicat si pe mine mai multe diete ce au avut un efect wow. As vrea sa impartasesc cunostintele lumii printr- un canal de ...? (mai mult)
Bună, dacă intru la protecția mediului mai pot da la școala de poliție după liceu?
Hei.Revin cu o altă întrebare fiindca nu m- a ajutat nimeni cu niste legi sau sa- mi spuna cineva care a trecut pe acolo. Daca eu in varsta de 17 ani si 3 luni plec la iubitul meu in varsta de 20 de ...? (mai mult)
Lucrez ca agent de pază și astăzi am primit 50 de lei de la cineva că am avut grijă de ceva. I- am zis omului că nu cred că am voie să primesc bani, dar a zis că dacă lui îi face plăcerea...? (mai mult)
Am nevoie de o informatie si as vrea sa imi raspunda doar cine stie legea. Ce se intampla mai exact cand o persoana e executata silit? 1. I pune poprire pe cont? 2. I pune poprire pe toti banii din cont...? (mai mult)
Poti conduce daca esti copil de 12 ani un motocross electric ca si cum ar fi o bicicleta?
Salut TPU! Vin cu o întrebare, ieri mă plimbam cu trotineta electrica pe drum și deodată au ieșit doi câini dintr- o curte și au fugit spre mine din fata, iar eu nemaiputând să opresc trotineta...? (mai mult)
Buna ziua! Am si eu o întrebare legata de terapia psiholog- client: Din punct de vedere deontologic, este normal ca un psiholog (la cererea clientului/clientei) sa ii ofere consiliere de 2x in aceiași...? (mai mult)
De ce calcă oamenii peste cadavre pentru bani? O fi din cauza vieții și a luptei pentru supraviețuire, deoarece lumea în care trăim este o junglă din care nu putem scăpa niciodată?
Sunt singurul care are această frică sau paranoia că, în orice moment, poți ajunge pe străzi și să devii boschetar, iar atunci alții vor face experimente pe tine și te vor răpi? Dacă ai ...? (mai mult)
Buna! Am un teren concesionat din 2004(pe99 ani), pe care am o constructie. Acum doresc sa cumpar terenul, insa cei de la primarie mi- au cerut o declaratie notariala in care ma oblig sa renunt la ...? (mai mult)
Mai vine al 3 lea razboi mondial?
Sora mea vrea sa se angajeze ca ajutor de bucatar, ea a trecut ca are 2- 3 ani de experienta fictiva intr- un restaurant. Credeti ca angajatorul poate verifica daca ea a lucrat acolo cu adevarat? Cum ...? (mai mult)
Cum putem descuraja parintii din Romania sa-si mai indoctrineze religios copiii? Cand vom incepe sa punem educatia pe primul loc? Nu ma mira ca suntem ultimii in Europa... Mi-e rusine ca sunt roman!
Bună TPU, vin la voi cu o întrebare. Va rog sa îmi raspundeti cei care știți. Bunica mea are 65 de ani și pe cartea de munca nu are decât 8 ani. A fost la casa de pensii pentru pensia minima de...? (mai mult)
Buna! Daca ma mut cu chirie in Bucuresti, am nevoie neaparat de viza de flotant din partea proprietarului pentru scoala copilului sau nu imi cere domiciliul la scoala?
Buna seara! Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru. Am un copil care a dat evaluarea nationala si cand se fac inscrierile doresc sa trec licee din Bucuresti, noi locuind in alt judet. Cand voi merge...? (mai mult)
Bună ziua! Pun și eu aceste întrebări din lipsa de informații! Am 14 ani și sunt însărcinată iar tatăl, copilului are 19 ani, as vrea sa știu și eu care sunt consecințele. Noua ni s- ...? (mai mult)
Dupa decesul unui membru de familie, persoanele care locuiau in casa cu el se asteapta sa le cedez fara pretentii la notar partea mea mostenita de casa. cum pot sa "atac problema" care sunt pasii daca...? (mai mult)
Salutare. Dețin permis de conducere cat b și am fost prins pe un drum public pietruit cu motor de 150 împreună cu băiatul meu de 15 ani, fiecare cu câte un motor.Mi- a suspendat permisul fără...? (mai mult)
Bună! Cei de la primărie i- au oprit mamei mele din salariu pentru a plăti impozitul tatălui ei fără ca ea să fie proprietara de drept a pământurilor deținute de el (tatăl ei) în condițiile...? (mai mult)
Din ce îmi amintesc, din legislația muncii, nu ar fi permis să se facă discriminare la angajare pe bază de gen (bărbați sau femei), totuși, sunt multe job- uri care vor mai multe sau numai ...? (mai mult)
De ce atâtea modificări și adăugări in codul rutier? Cine citește 10.000 de pagini in care practic se scriu lucruri asemănătoare! Eu înțeleg ca vor sa arate cum arata legislația rutiera de afara...? (mai mult)
18 ani cu 16 e bine într-o relație? Baiatul 18 si fata 16.Se considera pedofilie?
Am 16 ani, iubitul meu m-a cerut în căsatorie, parinţii mei nu sunt de acord, dar eu vreau sa ma casatoresc cu el.Cum pot face legal asta fara ei?
De ce majoritatea politicienilor au peste 50 de ani, cred ca avem nevoie de de reîmprospatare a conducătorilor politici si sa avem mai mulți oameni cu varste intre 25 si 35 de ani in parlament poate...? (mai mult)
Bună ziua. Tocmai ce m- am angajat la o firma de paza. Și astăzi un coleg mi- a spus ca pe luna iulie nu voi primi salariu. Tocmai la sfârșitul lui august voi primi primul salariu. Întrebarea...? (mai mult)
Iubita mea trebuie sa nască și are 15 ani, iar eu 20. Voi fi tras la răspundere penal? Diferența nu depășește 5 ani si ce va trebui sa fac ca, copilul sa fie pe numele meu?
Buna seara! Va rog frumos, sa ma indrumati in legatura cu problema ce urmeaza sa o expun: Parintii mei biologici, ambii in viata, casatoriti, vor sa imi faca act de proprietate pe un apartament al...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă suni la 112 fără motiv?
Salut! Am o întrebare dacă eu am împlinit 14 ani în octombrie 2020 și mi- am facut buletinul tot atunci, este normal ca data de validare a lui sa fie din 1.03. 2021(anul viitor)- 23.10.2025(când...? (mai mult)
Buna ziua! Anul trecut am fost prins în Franța conducand fără asigurare la maşină Nu aveam nici permis dar (nu mi- au cerut permisul) am luat amenda doar pentru asigurare 400 euro! Am asteptat...? (mai mult)
Buna ziua! Anul acesta prin Ianuarie am fost prins in Franta conducand fara asigurare Eu nu aveam permis de conducere atunci. Dar politia nu mi- a cerut permisul la control au vazut ca masina avea ...? (mai mult)
Bună! Ieri un văr de al unui prieten l- a bătut pe el și pe iubita lui.Asta s- a întâmplat în Germania.Copilul varului a povestit polițiștilor ce s- a întâmplat și iubita prietenului meu a ...? (mai mult)
Exista vreo modalitate sa ma duc in alta tara la unul dintre parintii mei singur la varsta de 16 ani? Mai exact in Italia. Daca da cum ar trebui sa procesez?
In 1989- 1991 am lurat in Romania la o intreprindere de constructii, care dupa ani de zile sa desfiintat. Unde trebuie sa ma adresez sa- mi pot scoate adeverinta ptr.anii aia de munca, ca sa- mi pot ...? (mai mult)
Pe voi nu va frustreaza faptul ca in Romania inca predomina misoginismul, religia luata in serios, credinta in basme, traditiile prostesti? Cand ne trezim?
Pro-avort sau pro-choice?
Deci eu mai faceam conturi fake de Facebook, Instagram si whatsapp, si injuram mai mult persoane pe care aveam ura, dusmani, colegi de scoala, angajati de pe la firme, si aveam prin zona la mine ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.