Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 25 Decembrie 2024 sunt:
De ce un profesor nu are voie să înjure elevi?
Mama unui prieten are de platit " cheltuieli de executare silita " in Romania nu are nici card bancar nici proprietati pe nume. Este plecata in strainatate. Poate plati fiul ei pentru ea? Sau trebuie sa...? (mai mult)
Exista cea mai mică dovada ca Israelul dictează Americii în ce razboaie sa se implice? Sunt războaiele initiate de guvernul Sua in vreun fel benefice pentru Israel?
De ce minorii nu au voie să joace la Loto?
Salutare, Am nevoie de ajutor. Eram pe cale sa cumpar un apartament in Bucuresti. Am semnat un antecontract si am platit 4000€ deposit. Eram foarte hotar sa il achizitionez. Problema e ca dupa ca...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă intri neautorizat în primărie?
Ce se întâmplă dacă vorbești obscenități în magazin?
M- am certat foarte tare cu soţul meu azi şi în urma accestei certe el m- a ameninţat cu cuţitul. Am chemat poliţia şi nu i- au făcut nimic, şi- a cerut iertare după ce a plecat poliţia dar...? (mai mult)
Salutare. Intampin o problema legata de angajator. Am fost angajat part- time la o normă de 4h, după care în această lună i.am propus angajatorului sa mă treacă la o normă de 8h full time începând...? (mai mult)
Am 17 ani şi fratele meu 19 ani, tata ne bate pe amândoi iar mama e în străinătate la muncă dacă fugim de acasa pentru ca ne bate ne poate aduce cu forţa înapoi dacă tata sună la poliţie că...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre cei care au fost sau/si sunt in puscarie, ati putea avea vreo relatie de amicitie cu astfel de persoane, ati dori sa fie reintegrati in societate? 1. Nu am nici- o parere,...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt data în judecată de tatăl fetiței! E normal sa-i trimit poze in fiecare zi cu ea?
Ce se întâmplă dacă faci prost pe cineva?
Bună. Dacă o fată (14ani) și un bărbat de (23ani) întrețin relații sexuale cu aprobarea fetei se poate face pușcărie? Și dacă da, cam cat?
De ce in America candidează la președinție oameni așa de bătrâni? Nu înțeleg...
De ce în România nu se aplică legile? După părea mea România e o ţara priculoasă pentru că în ţara asta degeaba există legi zilnic aproape în ţara asta se întmpă nenorociri şi încă ...? (mai mult)
Nu mă mai înţeleg cu părinţii mei şi deşi am 16 ani vreau să mā casatoresc cu iubitul meu. El m- a cerut în casatorie şi vreau să mă las şi de şcoala ca îmi pierd timpul mergând la şcoală.E...? (mai mult)
Pot să mă apuc de a2 daca nu am dat sala pentru cat b?
Dacă cineva îmi zicea mereu ce fac și când ieșeam afara și ma simțeam urmărit pot sa ma duc la politie? a trecut un an dar încă ma mai simt asa, nu contează de unde știa înseamnă că eram...? (mai mult)
Credeți ca e bine ca Romania devine incet dar sigur o tara asemănătoare cu cele din Occident, ma uit la tinerii pana in 40 de ani, care au deja o mentalitate open mind, sunt mai libertini, mai axati...? (mai mult)
Ajutor! Dacă am primit avertisment scris de la politie ca minor îl mai trimit prin posta sau anunta cumva parintii?
M-am certat cu iubitul meu, cu tatăl fetiţei mele. Are 8 luni şi nu ştiu ce să fac, am 18 ani. El a zis că o să îmi ia fata, ce pot face?
Hei! Sunt clasa a 12a si am bacul pe 1 iulie. Stiti cumva daca voi mai primi alocatie pe 8 iulie pentru luna iunie?
Sa zicem ca intr- o zona a Buc vin mereu boschetari. E un magazin mai mare si trece lume multa pe acolo. Cersesc, se imbata, se drogheaza, baga povesti ca au copii, datorii, boli si le trebuie bani...? (mai mult)
Credeți ca arabii, nepalezii si alte popoare asiatice se pot civiliza si adapta culturii europene, ma refer sa accepte ca femeile sunt egale cu barbatii, ca fiecare are drept la a crede intr- o religie...? (mai mult)
Bună ziua, _ De ce nu se ia în considerare numele înscris pe diploma de Asistent medical ( numele de căsătorie anterioara_ mi se cere hotărîre de divorț Eu fiind recăsătorită( _ deci nu port...? (mai mult)
Buna ziua! Am o intrebare, daca se poate. In cazul unui proiect de reabilitare la un drum public din fonduri publice, ca si cetatean ai voie sa soliciti o copie a schitei de proiect administratiei publice,...? (mai mult)
Buna ziua, eu am urmat primul semestru din Anul 1 universitar la BT la Ase pe loc bugetat, in sesiune mi am retras dosarul si acum urmeaza sa ma inscriu din nou la o alta la unibuc, as dori sa stiu ...? (mai mult)
Am 6 clase în România, am continuat studiile în Anglia 4 ani, aș vrea să mă întorc în țară să dau bacul. Seral sau fără frecventa ce sa fac?
Se poate ridica de catre altcineva in afara de numit de la politia judeteana (nu stiu exact cum se numeste institutia) permisul retinut dupa ce s- a inchis dosarul penal pentru vatamare corporala din culpa...? (mai mult)
Am inteles ca in Romania exista trei niveluri de secretizare a informațiilor și ele pot fi tinute secrete 100 de ani 50 Și respectiv 30 în funcție de natura lor sau prejudiciul adus siguranței naționale...? (mai mult)
Nu am fost niciodată fanul generalului sri florian coldea dar mi se pare putin suspect acest dosar dna. avand in vedere că acești oameni lucrau totusi in serviciile secrete ar fi fost atât de prosti...? (mai mult)
Salut. Daca masina mea personala nu e pe verde si e pe rosu avand inmatricularea suspendata ce se intampla? Am achizitionat o saptamana trecut, am bagat fiscalul la primarie, are itp valabil, rca valabil....? (mai mult)
Am 17 ani mama cu tatal meu natural sunt divorţaţi ea e recăsătorită dar soţul ei mă ceartă din orice nu are nici un drept să facă asta nu e tatăl meu natural.Din punct de vedere legal are dreptul...? (mai mult)
Doar saracii urăsc Romania?
Daca unui chirias i-a expirat contractul si trebuie sa plece din casa mea, dar nu vrea, ce mi se poate intampla daca il oblig prin violenta fizica/verbala? Am inteles ca politia nu il poate evacua.
Situația sta in felul următor, un pinguin nu are rovinieta și primește amenda 950 de lei, trec 3 luni primește o scrisoare unde scrie că are timp 15 zile sa plătească jumătate, dar eu știam...? (mai mult)
Salut! În vara asta vreau sa plec la mare împreună cu bunicii în Bulgaria. Eu am 15 ani și nu știu exact dacă mai este nevoie de pașaport sau procură (am buletin).
Ce tip plata preferati cash, card, telefon, btc si de ce?
Am o situație cu un vecin, unchi, care are 2 câini, aceștia latră de dimineață până seara, și seara târziu, iar unchiul și toată familia casei lui sunt plecați în străinătate. Mi-...? (mai mult)
Recent, am găsit o postare amuzantă: "Dacă nu iei nota 10, o să ajungi ca prostul acela, " indicând un om care mătura strada. Apoi continuă: "Dacă vei învăța mai bine, vei fi capabil să...? (mai mult)
Tot aud aceleași răspunsuri demodate: că pentru a câștiga mai bine, trebuie să te dezvolți profesional. Unde și cu ce să te dezvolți profesional? Din 2000- 3000 de lei cum te poți dezvolta ...? (mai mult)
Buna ziua, voiam sa stiu si eu dupa cat timp pot sa iau certificatul de nastere la copil dupa ce naste sotia?
Buna ziua, am avut un incident (o tamponare) in urma caruia am primit asigurarea de la soferul vinovat. Am vb cu firma de asiguraria pentru constatare urmand sa i trimit poze... Daca masina este in garantie,...? (mai mult)
Cum era moda aia prin anii trecuți când te duceai la angajare? Îți convine bine, nu îți convine, mai avem 100 la poartă. Cum este moda actuală acum? Îți convine bine, nu îți convine, avem...? (mai mult)
Pana la urma politia iti da amenda daca mergi cu 140 la ora pe autostrada sau nu?
Am 16 ani şi îmi doresc să mă las de școală să plec de la parinţii mei şi să mă căsatoresc. Iubitul meu are 20 de ani.Credeţi ca e o idee bună să fac asta? Credeţi ca e ok să mă casatoresc...? (mai mult)
In legatura cu postarea mea anterioara : "Salut TPU, Am 20 de ani și nu mi- am făcut buletinul niciodată pentru prima oară deoarece nu am fost în țară nici la 14 nici la 18 ani iar acum am posibilitatea...? (mai mult)
Salut, daca am iesit pozitiv sambata seara 21:40 la amfetamina si canabis la ce sa ma astept? Am sa platesc eu analizele ca sa ajunga mai repede dar sunt constient ca vineri am consumat la greu fiind ...? (mai mult)
Salut comunitate! In urmă cu câțiva ani am fost cercetat pentru săvârșirea de trafic de substanțe. După o luptă cu complete de judecată am rămas la o condamnare cu executare de doi ani. In...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!