Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Salut, am făcut și eu o comandă(acum patru săptămâni) de pe un site din afară pe care puteai plăti doar cu cardul(un tricou era produsul) iar acesta nu a mai ajuns și când încerc să îi contactez...? (mai mult)
Hei, Bună trebuie sa fac școală de șofer. Am o întrebare, e obligatoriu sa ai 10 12 clase? Va rog, mulțumesc.
Bună! Avem o problemă cu colegii mei şi eu avem această problemă că vine o colegă care de fapt are ceva dizabilitate mintală, dar nu ştiu ce caută în şcoală. Ce putem face noi sau eu?
Deci, până la urmă s- a schimbat legea cu "drugtestul" și cu luarea permisului la ieșirea lui pozitivă, indiferent de substanța ingerată și indiferent de scop?! Eu în timp ce am mers la ...? (mai mult)
Buna ziua! Dacă cineva pe care nu cunosc mi-a adus jigniri dar mă blocat și am apucat de i-am făcut print la mesaje, dacă merg la poliție o poate găsi sau cineva care se ocupa de telefoane?
Buna ziua! Daca am studii superioare absolvite (Contabilitate) si de ex intru prin surse externe la jandarmi, pot avansa in grad la subofiteri fara a mai face Scoala de Subofiteri pentru jandarmi?
Știe cineva de la ce oră, marți va fi publicat rezultatul alegerilor? Are Antena 3 aici cea mai importantă implicație, ca și în cazul alegerilor prezidențiale interne, ea difuzând emisiunea:"Un...? (mai mult)
Bună seara. Am fetiță la un centru terapie Aba. Din anumite motive doresc să încetez contractul cu dânșii. Mentionez ca, contractul este pe, perioadă nedeterminată însă. Doamna de la...? (mai mult)
Salut. Am absolvit masterul in 2023 si de atunci am fost la multiple interviuri fara succes. Nu am lucrat in perioada facultatii pentru ca m- am concentrat pe studiat, iar singura mea experienta profesionala...? (mai mult)
Bună, vin cu o intrebare: Dacă am făcut fișa medicală pentru școala de șoferi în februarie și pana acum am fost plecat în străinătate mai este valabila să merg să dau sala acum luna...? (mai mult)
Bună TPU’ sunt curioasă de următoarele : Eu eram cu iubitul meu în mașină în momentul în care poliția l- a oprit pentru viteză și i- a luat permisul și pentru faptul ca la drog test a ieșit...? (mai mult)
Oare Marea Britanie se va întoarce în Uninea Europeană vreodată sau vor ieși mai multe țări?
Daca am fost condamnat definitiv la 1 an și 4 luni de închisoare pentru deținere și vânzare de etnobotanice, mă pot înrola in MAPN ( ARMATA )? Este visul meu.
Bună, am o întrebare, e legal să ai o sabie în România?
Bună,pun o întrebare deoarece nu am găsit nicăieri un răspuns concret și sper să îl aflu aici! Pot înființa un PFA/SRL daca am amenzi de circulație? Multumesc.
Bună! Am probleme de sănătate și am avut grad de handicap grav cu însoțitor până când am împlinit 18 ani în septembrie iar acum de când am făcut trecerea de la minori la adulți nu am mai ...? (mai mult)
Bună ziua, am o mică nedumerire și aș avea nevoie de ajutorul vostru. În luna Ianuarie mi- am făcut card la BCR cu 0% dobândă pentru studenți, iar pentru a putea realiza lucrul acesta a trebuit...? (mai mult)
Salut, amenda luată in trafic o sa o primesc si acasa?
Credeți că Putin a fost înlocuit cu o sosie? Citeam undeva că de fapt e mort demult și a fost înlocuit cu o sosie... E posibil sa fie adevărat, am impresia că e doar un personaj, daca moare îl...? (mai mult)
Cum credeți că se va termina războiul din Ucraina si in cat timp?
Exista vreo putere/institutie in stat care verifica neregulile sau abuzurile pe care le fac firmele independente?
Bună! Vrem să facem starea civilă în MM. El are buletin de cj, locuim în cj. Eu am buletin de mm. Întrebarea mea este dacă putem făcea starea civilă în MM, fără ca el să- și schimbe buletinul,...? (mai mult)
USR a fost mereu de centru- dreapta? Mi se pare ca partidul era mult mai, , progresist, , inainte, dar acum, cu Lasconi, e mai apropiat de conservatorism. Inca o intrebare: cum a ajuns, de fapt,...? (mai mult)
Bună! Avem pe aici un consilier juridic? Am terminat facultatea de Drept și un master în Carieră Judiciară. Am dat de două ori la Barou și din păcate nu am luat, dar voi mai încerca și nu...? (mai mult)
De ce lumea vrea Romania in Schengen? Nu ar insemna ca oricine ar putea intra mai usor in tara, inclusiv contrabandistii, imigrantii si alti criminali?
Bună! Este posibil să soliciti un apel la 112? Am sunat cu câteva seri în urmă, dar am aflat asta din telefon. Nu mi amintesc absolut nimic, și stiu ca am vorbit aproape 20 de minute. Aș putea...? (mai mult)
Buna ziua! In iunie am trimis cererea pentru alocatie, dar recent am aflat ca banca unde doream sa mi se trimita alocatia nu este acceptata. As putea sa retrimit cererea cu un extras de cont de la alta...? (mai mult)
Salut, am un scuter de 49cc cu toate actele valabile, dar din pacate nu detin permis… Mentionez ca poligonul oentru AM este inchis momentan unde vreau sa dau eu. Mi se face dosar direct daca sunt ...? (mai mult)
Slaut, am un scuter de 50cmc, am acte valabile, placuta tot numa ca nu am permis…., mentionez ca poligonul unde vreau sa dau e inchis preventiv. Mi se face dosar penal direct daca ma prinde…sau ...? (mai mult)
Aș dori să știu ce scrie în scrisoarea CMR?
Bună! Aș vrea să mă duc să lucrez în Spania, dar din câte am înțeles am nevoie de NIE. cum aș putea să obțin asta? Unde ar trebui să mă duc?
Buna! Daca sunt anul 1 la facultate si iau bursa sociala pe semestrul 1, pe semestrul 2 mai pot lua daca am restante sau refaceri?
Bună ziua. Dacă data scadentei a unui ratei este de 14. Pot plăti rata și în ziua respectiva? Mulțumesc
Salut am o problema. Mi- a fost ridicata masina de politia locala din Bucuresti, treaba e ca nu este masina mea iar proprietarul este plecat in afara pentru 10 15 zile. Am vorbit cu cei de la locala si...? (mai mult)
Buna seara, ma poate ajuta cineva cu explicatia mai pe scurt? Nu inteleg asa bine in termenii acestia, ideea este ca am circulat cu permisul suspendat am fost in judecata iar astazi am intrat pe Portal...? (mai mult)
Saptamana trecuta am avut o tamponare cu una. Ideea este ca am fost amandoi la politie sa declaram accidentul cum nu ne- am inteles. Politistul nu a putut spune cine e vinovat pe loc, asa ca a trebuit...? (mai mult)
Buna seara acum 2 zile am cumpărat în Rate 2 telefoane, în flanco prin TBI Credit, am citit contractul astăzi, iar suma este de ori mai mare, în contract scrie ca am dreptul la 14 zile să anunț...? (mai mult)
Cine vă doriți să iasă președinte în America și de ce?
Ai voie cu bicicleta in tramavai? Exista vreo lege sa interzică?
Salutare, TPU! Ce ziceti, ar trebui statul roman sa plateasca despagubiri Romilor pentru sclavie si Holocaust( se accepta orice argumente, fie ca sunt pro sau contra, cat timp nu sunt basini de genul"Romii...? (mai mult)
Bună, as avea o întrebare, dacă pe anul 2024 - 2025 pe adeverinta de venit apare suma de 10740 lei din jocuri de noroc online, când se va sterge și dacă ma afectează la bursa socială la copii?...? (mai mult)
Am și eu o întrebare dacă m-am reinscris la liceu după ce am terminat profesionala mai primesc alocația am vârstă de 18 ani
Va salut, cum pot scoate banii legal/ cum pot sa cheltuiesc bani din firma, pentru nevoi personale? Trebuie sa astept 3 luni ca sa pot sa fac asta? :(
Cum pot reclama pe cineva care arunca cu pietre in casa, dar nu am dovezi (vizual, am dedus, vazand anumite faze din curtea lui) ca el arunca cu sau fara dispozitiv special?
Ce grupuri de Facebook știți unde să pot face sondaje politice? Ms fundă
Salut, am 17 ani, în aprilie fac 18, am terminat 9 clase la 17 ani, e posibil să merg in clasa a 10 daca voi avea 18 ani deja? As dori sa merg sa fac clasa a 10 in Uk sau România sau nu voi fi ...? (mai mult)
Buna seara, Ma puteti ajuta va rog cu o informatie? Doresc sa calatoresc in Romania cu fiica mea luna viitoare pentru 10 zile, la data intorcerii in UK pasaportul ei va mai fi valabil doar 8 zile....? (mai mult)
Buna, pot lua un copil pentru cateva zile/saptamani la mine, care se afla in centru de plasament?
Salut! Am cumparat recent un scuter electric cu contract de vanzare cumparare. La R.A.R imi trebuie cumva si factura de achizitie a vehiculului de la vechiul propietar?
Dacă tatal băiatului cu care eu vorbesc este verișor primar cu verișoară mamei mele înseamnă că suntem rude de ce grad? Ar fi pacat daca am făcut-o?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?