Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 1 Aprilie 2025 sunt:
Am făcut 18 ani, dar buletinul îl voi lua peste 2 săptămâni. Pot da sala dacă am o dovada înlocuitoare a buletinului sau cu pașaportul?
Salut! La facultate pot primi bursa sociala monoparentala si bursa de merit/performanta in acelasi timp? Sau o primesti doar pe cea cu valorarea mai mare?
Exista vreo lege sa interzica chipsurile si sucurile in scoala?
Unde gasesc persoane ca mine care nu se integrează în societate? Cu aceleași mentalități?
Bună, am o amenda in Germania, ma depistează la vama?
Pe cine veti vota ca președinte? Daca iese gavrila aia ne-am dus de tot pe râpă. Vom fi gunoiul Europei cu o femeie care nici sa vorbeasca nu stie. De crin Antonescu ce ziceti?
De ce se tot plang românii de domnul Piedone de la ANPC? Daca isi face treaba, nu e bine domle, ca lasa oameni fara servici, daca nu isi face treaba iar nu e bine, ca sta platit degeaba la birou, ...? (mai mult)
Salut. Dacă ai dreptul la 21 zile de concediu pe an, poți să le iei pe toate până la jumate de an "în avans"? Dacă nu greșesc, Legislația muncii spune la art. 146: "Doar in cadrul anului calendaristic...? (mai mult)
De ce barbatii sunt considerati inutili de catre societate? Unii dintre ei se lasa calcati in picioare... dar ca de obicei noi trebuie sa răbdam totul pentru ca suntem "bărbați"
Sunt in clasa a8a, și am și eu o întrebare, cum se calculează media pentru admiterea la liceu? Se pun și notele de la simulare sau numai notele din clasele V și VIII și notele de la EN
Vreau sa imi fac PFA. 1. Cat costa inceputul (deschidere firma, casa de marcat, contabilitatea pe o luna etc.)? Asta pentru un PFA simplu cu 5 clienti pe luna, maxim. 2. Cu este cu taxele? Nu am...? (mai mult)
Dacă am primit odată cu retinerea permisului pe 30 zile 6 puncte penalizare acestea mai sunt valabile? Nu le am avut înainte sa l suspende. Le am primit când mi-a fost reținut Ofer funda
Salut! Aveti pe cine vota ca presedinte, care sa va reprezinte? Nu ca "asta e mai bun ca altii". Ca eu chiar nu am pe cine vota din cei cel putin 12 (daca nu 14) din cati candideaza. Lista inca nu e ...? (mai mult)
Salutare! Am urmatoarea nelamurire: M- am inscris la un curs de formare profesionala in data de 24.10. 2024. care are durata de 5 luni, si nu m- am mai prezentat deloc la curs (practic am prezenta zero)....? (mai mult)
Eu am mai multe popriri pe salariu din câteva datorii. Chestia e că luna viitoare aș vrea să- mi iau o mașină și știu că dacă mi o pun pe numele meu o să mi o ia banca. Din acest motiv am vorbit...? (mai mult)
Salut TPU am fost oprit pentru viteza in Spania doar legitimat nu mi- au dat amenda pe loc mi- au zis sa predau permisul in alta regiune din cate inteles, pot circula fara nici un risc in europa si Spania?...? (mai mult)
Buna tuturor am o întrebare dacă mă poate ajuta cineva cu experiență în domeniu. Eu am un cont de joc la un cazino online mai exact Conticazino. Am jucat la aceștia o perioada buna de timp am ...? (mai mult)
Buna grup! Am si eu o intrebare cine a mai fost in situatia asa!? Am cumparat un camion de la o firma cu acte in regula am platit s- a facturat am primit fiscal tot ce trebuie pentru transcriere! Aveam...? (mai mult)
Bună. Dacă am 16! ani pot sa fac împrumut la provident sau alte bănci de astea mici?
Hei, TPU, care este procedura pentru a face împrumut în bancă pentru o casă? Eu dacă lucrez abia de un an, pot face împrumut în bancă? Mi- ar da banca ceva? Iar mama dacă are peste 50...? (mai mult)
Sunteti de pararé ca doar in Liberalism poate exista DICTATURA nu si in Absolutism?
Buna! Am o nelamurire. Cand m-am inscris la facultate am bifat doar taxa ca sa fiu sigura ca intru, asta inseamna ca toti anii voi fi la taxa? Sau pot trece si la buget? Precizez ca sunt la uaic.
Salut. Acum doua saptamani am ramas fara certificatul de inmatriculare al masini cand mau oprit cei de la Control Trafic din cauza coroziunii la prag si turbina sparta. Dovada certificatului mi- a expirat...? (mai mult)
Pot pescui cu magnetul fără autorizație
Acuma că nu mai e Georgescu candidat, o să ia Simion toate voturile lui sau cum?
Dacă cumva li se respinge candidatura lui Simion și Gavrila la CCR credeți că vor mai fi ieșiri violente in strada? Oricum din ce am înțeles eu mulți au fost manipulați pe Tiktok sa iasă in strada...? (mai mult)
Se mai da decretul in 2025? Gratierea
Buna ziua, As avea o intrebare despre cumpararea- vanzarea unui teren agricol de 5 ha si de cum se aplica acel impozit de 80% in cazul meu. 1. Terenul a fost cumparat de tata cu un contract de vanzare-...? (mai mult)
BEC a validat candidatura celui care vrea să-i jupoaie în piața publică?
Bună ziua. Unde pot face reclamație unor persoane care au furat pozele unor copii bolnavi de leucemie din străinătate și cer bani in numele lor pentru diverse operații. Am identificat adevărați...? (mai mult)
De ce nu mai este posibil ca turul 2 al alegerilor prezidențiale să fie reluat?
În momentul când cumperi un apartament sau o garsoniere poate veni ANAF-UL sa te întrebe de unde ai banii?
Salut, am cumpărat o mașină recent înmatriculată in 2025, iar pe talonul mașini numai este rubrica înstrăinare către. s-au schimbat modelul?
La ce te ajuta sa inregistrezi o marca? Ce pot sa fac in plus?
Cat ma costa sa inregisterz o marca la Osim?
Contraventiile pentru neplata parcarii se reflecta in cazierul auto?
Bună ziua. Am o întrebare, dacă mă puteți ajuta cu un răspuns. Locuiesc la sat, și doresc să amplasez o reclamă luminoasă cu led- uri pe propriul meu teren. E nevoie de autorizație sau ...? (mai mult)
Daca nu-mi fac proectul la fizica are voie profesoara sa-mi puna 4?
Blocul in care stau are o singura scara, nu este trecut nici un Nr al scării în actul de proprietate, am cumpărat apartamentul de curând. ( Precizez că la intrarea blocului este scris scara 1 ...? (mai mult)
Daca terc vama din giurgiu sau orice alta vama din ro spre Bulgaria cu TRENUL CFR exista vreun control? la fel si la intoarcere spre Romania
Cum îmi pot recupera cheltuieliile de judecată? Trebuie sa angajez un executoriu judecătoresc, daca spun bine?
Bună! Dacă eu locuiesc în Brașov și îmi pierd buletinu în București, îl pot reface în București fără sa mai merg în Brașov? Și cazierul îl pot scoate de la o secție din București?
Buna, am primit un mesaj de la kredyt inkaso ca am o suma de 5200 de lei de platit si sa negociem termenii dar a venit pe numarul pe care l- am luat si l am folosit doar o data ii scam sau ma scot in ...? (mai mult)
As dori o parere de la localnici sau peraoane ce au stat acolo, o comparatie intre orasele Sibiu, Deva si Alba Iulia, privind calitatea serviciilor medicale, . calitatea vietii si problemele acestor...? (mai mult)
Salutare! Am o întrebare as dori sa fac categoriile C și C+E însă am 6 puncte de penalizare pentru viteza pe permis și as dori sa aflu dacă îmi influențează cumva deschiderea dosarului.
Salut, as avea o întrebare Ofer funda Mi a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30zile, având dovada pana pe 23.02. 2025 În ce data pot sa ridic permisul? Am început suspendarea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ana maria gavrila si simion?
A întrat în vigoare legea cu 70% impozit pe venit nejustificat? La ce se refera mai exact?
Ar fi posibil să avem două femei în turul doi, Lasconi și Gavrilă?
Salut, dupa cum vedem, Piedone s-a pus pe controale, mi se pare genial ce face. Trecand peste acest aspect, el de ce nu e la puscarie acum? Ce la culpapilizat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
DonEduardo întreabă:
Crystynuta8998 întreabă:
Raysa5 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?