In legatura cu postarea mea anterioara : "Salut TPU, Am 20 de ani și nu mi- am făcut buletinul niciodată pentru prima oară deoarece nu am fost în țară nici la 14 nici la 18 ani iar acum am posibilitatea...? (mai mult)
Salut, daca am iesit pozitiv sambata seara 21:40 la amfetamina si canabis la ce sa ma astept? Am sa platesc eu analizele ca sa ajunga mai repede dar sunt constient ca vineri am consumat la greu fiind ...? (mai mult)
Salut comunitate! In urmă cu câțiva ani am fost cercetat pentru săvârșirea de trafic de substanțe. După o luptă cu complete de judecată am rămas la o condamnare cu executare de doi ani. In...? (mai mult)
Buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu locurie de parcare publice dar cu abonament lunar:)? (Buc, sector 4) Ma intereseaza cat costa si cum se folosesc, adica parchez si stau cat...? (mai mult)
Voi câte joburi vă luați ca să puteți trăi și voi ca oamenii, decent? Eu am urmat modelul pisicii, am luat 9 joburi pe 2000 de lei (multitasking și multifuncțional) ca să pot trăi și eu decent...? (mai mult)
Ce înseamnă ...dosar nr. 529/VIII/1/2024?
Buna! Am achizitionat un racitor de aer de la Dedeman acum o saptamana insa am realizat ca nu face exact ce promitea, adica sa raceasca si aerul din incapere. Intre timp am aruncat ambalajul original,...? (mai mult)
Buna ziua! Aveti idee cand intra banii pentru cei care au fost membrii in comisia de votare?
Bună ziua! Caut pe cineva major care pleacă săptămâna asta din România spre Cipru pentru ca vreau să ies din țară cu procura dar nu am găsit însoțitor
Buna ziua! Sunt anul 2 la Facultatea de Drept, in urma unor dispute cu parintii, au decis sa nu ma mai sustina financiar absolut deloc. Ce as putea face? Mentionez ca in momentul de fata am un job...? (mai mult)
Am 16 ani şi iubitul meu are 20 ani poate păţi ceva daca părinţi mei nu sunt de acord cu el?
Bună. Pot nepalezii care vin în România sa lucreze legal în tari precum Germania, Spania, Danemarca, sunt primiți de către alte state?
Am 17 ani, locuiesc cu mama, ea cu tata sunt divorţaţi, custodia mea i- a fost data mamei dar tata ar vrea sa ma ia la el macar o saptamana. Mama nu prea e de acord, ce poate face tata legal pentru...? (mai mult)
Pentru o condamnare de 2 ani si 9 luni dintr- un concurs de infractiuni (pentru una din ele a executat 11 luni din 15, eliberat conditionat ) cat trebuie sa execute pentru a beneficia de eliberare conditionata?...? (mai mult)
Hei, TPU, cât mai costă în prezent pământul intravilan? Cu 500 de mil cam cât pământ intravilan se poate lua?!
Am vârsta de 19 ani și vreau să vin cu fratele meu de 13 ani, din Italia în România cu avionul, întrebarea e, îl pot însoți fără procură de la părinți? Menționez încă o dată ca din...? (mai mult)
Buna ziua. Am 18 ani si sunt clasa a 11 a, nu mai vreau sa mai fac Cl a 12 a, nu am probleme mintale și am medii bune, și situația financiara e bunicica, dar nu vreau sa mai fac Cl a 12 vreau sa...? (mai mult)
Salut, Am consumat miercuri marijuana si amfetamina, iar astazi m- a oprit politia si am iesit pozitiv la ele. Dupa ce imi vin analizele si imi apare si acolo ce am de facut, merg la puscarie? Orice ...? (mai mult)
Bună! Părinții nu sunt căsătoriți, in urma concubinajului a urmat un copil... Tatăl biologic nu a venit să recunoască fetița, acum o da in judecată pe Mama fetiței pentru recunoașterea fetiței.Mama...? (mai mult)
Aș dori să fac o petiție adresată primarului, în legătură cu un proiect desfășurat pe întreg orașul unde s- a desfășurat proiectul (mai multe străzi și stații de autobuz), eventual poate...? (mai mult)
Buna ziua, acum ceva vreme am imprumutat pe un, , prieten" cu o suma de bani si l- am pus sa imi dea mesaj ca pana pe 1 august 2024 o sa imi dea ( si mi- a scris numele complet ) suma respectiva de bani...? (mai mult)
Cum se poate trece din extravilan in intravilan un teren aflat imediat langa limita intravilanului?
Bună, anul acesta am avut media 9 și vreau să învăț pentru bursă, daca anul următor am media peste 9, 50 când primesc bursa? Gen doar de anul următor sau pot și la final de an?
Salut, Am si eu o intrebare, Am 17 ani, Si de cand eram mic tatal meu si mama mea m- au parasit. Am ramas si am crescut cu bunica mea..Eu ca baiat ce sunt il ajutam pe Tata la treburi de casa(el are...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=qL8rjW2wiDw Ce parere aveti despre ce zice nenea asta?
De mai bine de două săptămâni sunt bombardat cu acest personaj numit Babasha și nu mai scap de el. Influenceri, vedete, toți, absolut toți vorbesc despre trupa Coldplay și această persoană...? (mai mult)
Locuiesc intr- o curte comuna cu 4 familii, am fost in proces, iar curtea a iesit din indiviziune.Eu doresc sa fac cadastru dar una din familii( etnie roma)nu sunt de acord.Intrebarea mea este: am vreo...? (mai mult)
Când o să fie interzise de la vânzare în supermarket -uri, magazine țigările și vape-urile cum am văzut pe dincolo?
Te poti angaja la 15 ani?
Dacă cineva îți face poză sau te filmează fără voia ta și te pune pe internet, tu, ca persoană, nu poți să îl dai în judecată? Poate sunt unii care nu vor să apară pe net. De exemplu,...? (mai mult)
Ce tot aveți cu cerșetorii? Am observat că sunt persoane care îi judecă, le fac poze, îi filmează, au aparate de mii de lei, dar un leu sau doi nu ar da acestor oameni. De bine, nu cerșește...? (mai mult)
Sporul de conditii periculoase si indemnizatia de hrana sunt incluse in salariul brut sau nu?
In cei 30 % vor fii incluși și cei cu media peste 9, 5 sau se calculeaza primii 30 % fara cei cu 9, 5,adică de la cei cu 9, 5 primi 30%?( Este vb despre bursele de rezistenta și merit )
Sunt un baiat de 13 ani si planuiesc sa ma mut la casa, as dori sa imi iau un atv care sa ma poate sustine adica ceva mediu de mare, dar imi este frica de unele chestii, pot iesi pe drum asfaltat la tara...? (mai mult)
Bună ziua. Dacă eu urmează sa primesc o casa și câteva terenuri arabile și am credite neplatite la bănci în valoare de 15.000 euro ce pot face sa nu mi se poată pune sechestru pe ele?
Bună, tuturor! Mă adresez celor care și au echivalat studiile terminate în UK la noi în România. Fratele meu a susținut examenul BTEC LEVEL 3, care după spusele lui este echivalentul bacului....? (mai mult)
Hello. Dacă am făcut 1 an doar facultate la buget și după am renunțat, iar acum vreau să merg la altă facultate care dureaza 3 ani, se poate sa imi acrediteze statul in continuare? Sau trebuie...? (mai mult)
Sunt singurul care crede ca singurul motiv pentru toate scumpirile si inflatia este de fapt trecerea tuturor tarilor la acelasi nivel salarial european? Oricum, e un mare rahat, ia de aici ca iti iau...? (mai mult)
Bună dimineața, ieri(joi) am fost admis la traseu, examen auto. Iar in seara asta dupa ora 12 am fost oprit de politie si dus la sectie pentru ca nu apar in baza de date, mi sa întocmit dosar penal....? (mai mult)
Eu şi sotul meu am divorţat acum 5 ani avem şi un copil împreună mai exact o fată de 6 ani am divorţat când ea avea un an pentru ca relaţia noastra sa răcit după ce a aparut ea problema e că...? (mai mult)
Buna seara, ma scuzați de deranj, pe data de 24.04. 2024 am fost oprit in trafic si testat cu testul antidrog, mi- a iesit amfetamina, dar nu am consumat nimic, luna aceasta pe 04, am platit analizele...? (mai mult)
Buna. Am fost presedinte al sectiei de votare in cadrul alegerilor electorale. Peste tos scrie ca ar trebui sa primim 330 pe zi(5 zile) si zice si ceva de o indemnizatie de 35 de lei pe zi. Stie cineva...? (mai mult)
Voi le plângeți de milă patronilor români? Își merită soarta? Când au avut forță de muncă, și- au bătut joc de muncitori? Nu le- au dat banii promiși sau nu le- au dat deloc? Pe lângă ...? (mai mult)
Salut,am luat azi categoria CE iar mi se va schimba permisul?
Salut! Tatăl meu a murit in 2010 iar mama e in Germania si vrem sa merg la ea 2-3 zile, insa eu sunt minora, am 16 ani. Cum pot face sa ies din țară legal, sa pot merge la ea neinsotita?
Un agent de pază are dreptul să te lovească dacă furi?
Daca am actiuni la o firma care nu prea are profit si aceasta da faliment, o sa am dreptul la o parte din banii obtinuti din vanzarea terenului/firmei?
Buna ziua, am o intrebare legata de o mostenire. Asta este arborele genealogic al familiei Angela și Costica(strabunicii mei) —>Ghița și Tanța(bunica mea)(decedati) 1Tanța(decedata) - >Tatal...? (mai mult)
Salutare! Daca am picat bacul anul trecut la o materie, anul acesta trebuie sa dau iar competentele?
Dacă am lucrat, fără contract de muncă, ci doar de colaborare, ca manpower/zilier în H&M și promoter în diverse magazine, precum Kaufland, DM, Dr. Green, Auchan etc. se pot menționa în ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Stefi52 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.