Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 26 Decembrie 2024 sunt:
Dacă banii nu sunt importanți, atunci de ce bogații planetei trag din greu să- și multiplice banii și să facă și mai mulți? De ce cei de la guvern se luptă pentru ciolan și pentru putere ca...? (mai mult)
Au trecut alegerile și nu am avut nici o surpriza, aceeași circari vor conduce România ca în ultimii 30 de ani iar viitorul arata sumbru, oameni expirati, batrani, corupți și hoți, fără nici...? (mai mult)
Bună seara,am un dosar penal pentru conducere fără permis,dosarul l a dus în instanță, aveți idee dacă în instanță îmi dă restricție pentru a nu mai putea da de permis?
Buna! Am primit prin posta in data de 7 iunie (vineri) o citatie de la politia in care sa specific cine a fost la volanul masinii mele in data de 24 mai. Am completat acea hartie (conducatorul auto fiind...? (mai mult)
Cum se poate ca cineva sa stie cu cine am votat? Tocmai am fost anuntat de persoanele politice de la mine din comuna ca stiu cu ce partide am votat, asta dupa ce m au constrans sa i votez pe ei pe plan...? (mai mult)
Salut, am fost cu masina la un service acum 10 luni sa schimb o piesa( capac culbutori) dar s- a constatat ca trebuie inlocuit deoarece iar pierdea ulei pe acolo. Am fost cu masina si factura, mi- ...? (mai mult)
Sunt la un nou loc de munca, nu imi prea place locatia am doar 2 zile, pana in cate zile pot pleca fara preaviz dupa angajare?
Și vă mai punem 100. Vorba lui Ceaușescu. Să trăiți bine. Vorba lui Băsescu. În realitate, ajungi să trăiești mai prost ca înainte de mărire. Să tot votați PSD și PNL, aceiași trădători,...? (mai mult)
Salut! Am primit salariul de la locul de muncă și fiind angajat nou cu lună incompletă, a calculat: salariul împărțit la 31 (câte zile are luna că așa calculează la toată lumea, spune ea)...? (mai mult)
Hei! Taxele percepute de anaf pentru cas si cass se prescriu? Tatal meu avea un pfa, in prezent este pensionar si de curand i s- a oprit o parte din pensie Mentionez ca a primit de mai mult timp de...? (mai mult)
Bună, Fratele meu a efectaut câteva modificari la casa părintească fără autorizatie (modificare acoperiș, construirea unui nivel si adăugarea unor anexe pentru centrala). Ulterior a primit amendă...? (mai mult)
Trebuia sa mi depun dosarul pentru alocație prin intermediul liceului acum 2 luni, însă am amânat înnoirea buletinului si acum trebuie sa merg personal la Agenția Națională de Plați. Intrebarea...? (mai mult)
Am fost de curând implicat într- un accident de mașină în care cel care m- a lovit a fost vinovat. Am facut amiabila cu el, am fost la centru de daune, s- a constatat daunele, sa făcut dosarul...? (mai mult)
În perioada interbelică prostituatele din Alba Iulia erau obligate să se înregistreze la poliție şi să meargă lunar la un control medical. De ce au dispărut aceste obligații?
Vreau să cumpăr un apartament împreună cu părinții iar cotele de împărțire vreau să fie 1/3 mama, 1/3 tata, 1/3 eu. Cum se procedează cu banii, trebuie să fie 3 transferuri bancare din 3...? (mai mult)
Bună ziua, astăzi am avut proba teoretică la școală de șoferi și nu am fost acceptat din cauza vizei de flotant, a specificat domnul de la examen că nu am 185 de zile, așa este, aș putea ...? (mai mult)
Bună ziua, am 17 ani și aș vrea să mă mut la iubitul meu, poliția ar avea cum să mă aducă înapoi acasă împotriva voinței mele?
Buna ziua, copii ( cei sub 18 ani) au voie in secțiile de votare?
Ce se întâmplă dacă un profesor îți dă o palmă în cap fără motiv?
Vă salut! Eu sunt cetățean român iar iubita mea este cetățean algerian. După doi ani și jumătate de relație la distanță, am decis că dorim să ne căsătorim în România. Ea fiind dintr-...? (mai mult)
Deștepților, de ce ați votat PSD daca de 35 de ani ne tot fura și ne- a sărăcit, vandut străinilor! Cand cresc mereu taxe și impozite la nesfârșit, când avem cea mai mare inflație! Și salariile...? (mai mult)
Generația Z mai acceptă sclavia? De exemplu, majoritatea încep să ceară salarii de la 5000 de lei în sus pentru orice fel de muncă, pentru că și prețurile sunt la fel de mari. Iar apoi patronatul...? (mai mult)
Ce părere aveți despre protestele pro- palestiniene și cum se desfășoară acestea? Văd tot mai multe la televizor în ultima vreme, și din câte știu sunt cele mai populare la momentul actual ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă trezești un om în timp ce doarme fără consimțământul său?
Mai oamenilor, am și eu o întrebare. Vouă, patronilor, investitorilor, și celor din stat, care sunteți mai degrabă boieri și regi, nu vi se pare că ar trebui să vă fie frică că nu o să...? (mai mult)
Bună, am o întrebare! Dacă sotul a cumpărat un apartament înainte sa ne cunoaștem, cu credit la banca acum după 5 ani de căsnicie dacă divorțam eu as avea ceva de câștigat de acolo? Având...? (mai mult)
Salut! Am o amendă de tramvai luată în 2014 in Augsburg, Germania! Aș vrea să știu dacă am probleme? Sau cum pot să plătesc
Bună ziua, În urma cu 2 ani am păgubit fără sa știu un client folosindu- ma de numele unei companii eu neștiind ca exista un contract de colaborare sau nu. În cele din urma am returnat banii...? (mai mult)
Salut, am primit un email de la FGA in legatura cu asigurarea cuiva de la EUROINS si imi cer CI pentru un cont bancar "In completarea cererii de plata 79xx5/19.05.2023, va rugam sa ne trimiteti CI...? (mai mult)
Daca abia am inceput clasa a 10 A si vreau sa abandonez scoala, parintii mei vor primi amenda? Pot sa fac ceva cerere? Teoretic am facut 10 clase la acelasi liceu(are si gimnaziu si liceu) pentru ca am...? (mai mult)
Salutare! A dat cineva recent examenul de traseu CPI marfă? De unde pot să aflu dacă am admis sau am picat? Mulțumesc!
De ce castiga in România numai PSD- PNL? Dacă sunt persoane aici care au votat cu ei, îmi pot împărtăși și mie opiniile despre ele și de ce continua sa voteze tot cu PSD și PNL? Doar din curiozitate,...? (mai mult)
Voi ati fost la vot? Eu nu am mers, ca toti sunt hoti numai dupa cascaval, de aia tara noastra e vai si amar.
De ce copiii au dreptul să nu fie discriminați de părinți, de adulți sau de alți copii?
Toți pasagerii trebuie să poarte centura de siguranță peste tot și în oraș și în afara orașului
Intrebare pentru cei ce voteaza S.O.S. Romania: de ce? Cred ca este singurul partid unde chiar nu- mi pot da seama cine ar fi grupul tinta sau ce idei ar motiva o persoana sa- i voteze. Nu pun intrebarea...? (mai mult)
Cum vi se par rezultatele la alegeri? Sunteti multumiti? Va asteptati?
Salutare! Punctele de penalizare obținute pe permisul de conducere emis de DVLA UK sunt transmise de către autoritățile române, iar respectivele puncte sunt, , valabile" și pe teritoriul UK? Mulțumesc...? (mai mult)
SOS România, a întrat în parlamentul european?
Vaz aici intrebari legate de alegeri. Am facut un exitpoll din partea unei publicatii. Voluntar. Oras de peste 130.000 locuitori cu "industrie" sanitara dezvoltata. Toti mi- au raspuns ca au votat ...? (mai mult)
Am auzit că alegerile au fost măsluite și că au fost persoane decedate văzute pe lista de votare. Voi ce părere aveți? Chiar și cei care nu au fost la vot pot fi trecuți ca și cum ar fi votat....? (mai mult)
Unde pot găsi rezultatele la alegeri locale 2024, pe fiecare localitate? Mă refer, procentele in sine.
Ce au făcut parlamentarii în 35 de ani? Sunt toți corupți, au vândut și vor continua să vândă țara până la ultima fărâmă de pământ. Și- au bătut joc de propriul pământ, au vândut...? (mai mult)
Sunt singurul care nu mai iese la vot și nu a votat niciodată? De 35 de ani tot umflăm burțile altora. Burțile noastre când le umflăm, dragilor? Ce s- a realizat în 35 de ani? Vreau să știu ...? (mai mult)
De ce spun o gramada de oameni ca nu mai exista buletine, doar carti de identitate? Vad ca in toate stirile inca se refera la cartea de identate cu buletin.
La ce ora se afla mâine cine a ieșit primar
Ati fost vreodata chestionati pentru "Exit-Poll"? Ce intrebari v-au fost puse?
Azi am vazut numele bunicului langa al meu pe lista de vot. A murit in 2014. E normal? Nu ar trebui Primaria sa stie cine e mort si cine nu? Credeti ca e intentionat?
Buna, mi- a expirat buletinul ieri si voiam sa stiu daca pot vota azi la alegerile locale? Am citit pe net ca s- ar putea atat timp cat nu e expirat de mai mult de 90 de zile dupa legea 208/2015, dar...? (mai mult)
Eu nu sunt cu politica de asta e important răspunsul la întrebarea mea, am vorbit vineri cu fritz, l am întrebat dacă e logic că toată Timișoara să fie sparta in același timp? Iar el mi- a răspunsul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Stefi52 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)