Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 28 Decembrie 2024 sunt:
Pot dispune sa se faca judecata in lipsa?! Eu fiind partea reclamanta dosarul deja l- am dus.M- as putea duce din nou la tribunal daca as putea face ca judecata sa poata fie facuta in lipsa mea doar cu...? (mai mult)
Am uitat sa întreb la politie când l-am scos, cât timp e valabil cazierul pentru angajare?
Am depus o cerere de alocatia in martie si inca nu a intrat alocatia. Am facut 18 ani in decembrie anul trecut. Aveti idee cat dureaza? Mi s-a spus ca luna aprilie nu se pune, habar n-am de ce.
Bună ziua, am avut proces pentru permis la jumătatea lunii aprilie dar nu mam prezentat deoarece sunt plecat din tara. Pana la aceasta data nu mi- a venit comunicarea știe cineva de...? (mai mult)
Bună ziua. Voi călători în afara țării, respectiv cu Tarom și cu Ryanair. Pot să transport țigări, dacă da, ce cantitate, unde le pot pune, le pot achiziționa din altă parte sau trebuie...? (mai mult)
Se stie ca avem multe probleme în România atât infrastructura cat si modul de viata, mentalitate etc. Credeti ca in viitor România va ajunge la un nivel de civilizație mai avansat unde cinstea, ...? (mai mult)
Poți fi angajat în 2 locuri diferite cu contract de 8 ore în același timp?
La UB au și program la distanță? Dacă nu, la ce facultăți din București au acest program la distanță?
Salutare, am cumpărat o trotinetă electrică de la evomag, nici 700km pe odo și o conductă de frână a explodat când am frânat brusc, a sărit ulei de frână peste tot, inclusiv pe disc și...? (mai mult)
Salut TPU, știe cineva cum pot vota de la domiciliu? Nu mă pot deplasa și chiar nu știu cum să procedez. Mulțumesc în avans
Din propria mea documentare reiese că poliția română a fost zguduita de mai multe scandaluri inclusiv cu tentă sexuală. Mi- a rămas în minte vorba unui șef din poliția către subordonații lui...? (mai mult)
Aici poate chiar merit înjurat dar mna. Politistele sunt promovate in functii mai mari si datorita facturilor sexuale prestate fie spre colegi fie chiar spre sefi? Da stiu am mers prea departe nu?
Ipotetic vorbind... pot serviciile secrete si aici ma refer in special la sri sa șantajeze practic pe oricine inclusiv pe cei de la putere? Adică hai sa gandim pentru o clipă. Cantitatea uriașă de...? (mai mult)
Cu riscul de a imi sari unii in cap îndrăznesc să intreb.se justifică bugetele serviciilor secrete? Verifica cineva Dacă ei chiar își fac treaba si cheltuie acele fonduri pe ce trebuie? Nu am nimic...? (mai mult)
BUNA! Apropos de raportul pe care sunt obligati sa il depuna lunar cadrele didactice care detin titlul de doctor din preuniversitar, stiti, cumva, in ce lege se precizeaza daca se acorda sau nu pe ...? (mai mult)
Îmi place politica de mic,joc și jocul Erepublik tot pentru politica, ce șanse am sa intru in politica la cel mai slab/jos nivel că nici nu mă gândesc la mai mult?
Proces verbal incheiat de echipaj 112, nu reprezenta realitatea. Nu am semnat. Cum pot afla urmarile?
Salutari, eu cred ca e doar o chestiune de timp până când va izbucni Al Treilea Razboi Mondial văzând contextul politic actual, credeți ca Romania ar avea o șansă în acest razboi si ce arsenal...? (mai mult)
Tragerea la sorti a operatorilor de calculator cand va fi?
Bună. Am o întrebare aleatorie. Daca esti la politie, ai voie sa îți ții parul desprins? Adică în patrulaj etc sau trebuie doar în coc/coada etc?
Salutare tuturor! As avea o intrebare. As putea conduce masina sostului in tara (Romania) fara a avea nevoie de procura? Amandoi suntem romani. Dar daca as dori sa trec granita catre Republica...? (mai mult)
Cunoașteți o comună sau primărie județeană unde un candidat PSD a făcut lucruri cu adevărat bune, fără a fi treburi făcute pe jumătate sau de mântuială? P.S.: Da, știu cum este PSD,...? (mai mult)
Buna, am 16 ani și 5 luni sunt împreună cu iubitul meu de 23 de ani de aproape 2 ani, țin să precizez că părinții mei și ai lui au fost de acord din prima cu relația noastră. Tin să mai precizez...? (mai mult)
Bună, TPU! Bunica mea a decedat recent, ea a fost casatorita cu un bărbat 5 ani, de asemenea ea are un singur fiu, barbatul cu care ea s- a căsătorit are vreun drept asupra apartamentului ei? Ma puteți...? (mai mult)
Bună! Dacă cumpăr chestii de la un magazin și le vând la mine pe site este legal? Ma refer strict de jucării, încărcătoare etc. Depun și la anaf la venituri dar sunt curios dacă e legal sa ...? (mai mult)
Salut, daca eu ca elev major, termin anul scolar in clasa a 12-a pe 7 iunie, mai primesc alocatie pentru luna iunie, sau mai a fost ultima?
Salut, am si eu o intrebare. Pot sa imi dau dovada de conducere pana vin analizele de la drog test? Tin sa mentionez ca a fost o eroare si sunt curat, pe Dolj nu se da foaie pentru a platii singur analizele...? (mai mult)
Daca ma duc sa-mi iau o diploma de la liceu si las telefonul pe inregistrare si vad ca ma jigneste vreun profesor pot sa ma duc la politie?
Am și eu o întrebare, cu contractul de închiriere mai trebuie mers cu proprietarul pentru a îmi face viza de flotant, sau pot merge doar eu cu contractul care este bineînțeles înregistrat la...? (mai mult)
Care e treaba cu președintele Iranului? Unii spun ca e mort, alții spun ca nu este de găsit! Și de ce se grăbește toată lumea sa creadă ca e mort?
Vreau sa-mi cumpar o masina… as vrea sa o trec pe numele mamei iar ea nu se poate deplasa, se poate si fara ea sa fac contractul de vanzare cumpărare daca am buletinul ei si acordul ei?
Dacă am fost implicat într-un accident și am dreptul de a conduce și conduc în altă țară ce pot păți?
Salutare! Știe cineva dacă am urmat o facultate la buget și după trecerea anilor m- am gândit să mai urmez o facultate, însă asta de acum (ultima) pe care aș dori să o urmez ar trebui să fie...? (mai mult)
Salut, ce as putea face din punct de vedere legal daca eu am avut in torpedou un parfum destul de scumpicel in jur de 700 de lei iar acesta mi- a fost furat de catre o persoana? Faza e ca eu nu stiu cine...? (mai mult)
Bună! Știți cumva în cât timp se primește răspuns dupa ce faci o petiție la ANRE?
Buna ziua, am o întrebare. Daca găsesc un telefon in parc nu contează că e smartphone sau cu butoane și dacă este stricat ce sa fac cu el?
Se atacă actele administrative tipice și asimilate, adică crontractele administrative în contencios administrativ?
Salut! Dacă termin clasa a 8 a și după fac studii profesionale pot da de permis de conducere?
Dacă am intrat într- un mall din București pe uși cu accesul interzis persoanelor neautorizate, am ajuns pe holuri dubioase cu țevi, camere de depozitare a diverse chestii, panouri electrice, ...? (mai mult)
Salutare, cunoașteți un partid politic ori un politician care într- adevăr să vină cu soluții reale și sustenabile pentru România, eu doresc sa merg la toate tururile de alegeri, în special...? (mai mult)
Care sunt consecințele dacă scuip în față pe cineva?
Orice proiect de lege care intra in conflict cu constituția este imediat respins? Care e procedura?
Aveti incredere in autoritățile române? Si cand zic autoritatile romane ma refer si la guvern si la parlament și toate instituțiile de forță. Deci tot însumat.
Buna ziua, am o ruda care a facut un contract de vanzare cumparare cu cineva, si acum cateva ore a realizat ca persoana care a cumparat are buletinul expirat de doi ani...este grav?
Am vazut la TV o stire cum ca o femeie a fugit ilegal pe trecerea de pietoni pe rosu, a fost izbita de un sofer care circula regulamentar pe verde. Femeia a murit. Soferul va face inchisoare pentru...? (mai mult)
Bună ziua am făcut un contract de vânzare cumpărare cu bunicul meu vitreg oferindu i 45.000 lei pe teren cu condiția de uzufruct viager doar să nu l pot da afară din casă el având o casă în ...? (mai mult)
Salut TPU, stau in Craiova si nu stiu daca am voie sa intru cu trotineta electrica in mall daca nu stau pe ea. Dau funda!
Acum cate luni, mi s- a comunicat ordonanta de renuntare la urmarirea penala, unde scrie ca procurorul dispune sa suport cheltuielile judiciare in cuantum de 2500 lei. (art. 274 alin. (1) Cod proc. pen. ...? (mai mult)
La noi pe strada mai e putin si iese canalizarea de strada afară, a sunat mama mea mea la aquatim si degeaba, nu aventi sa goleasca, ce putem face in acest caz? Plus de asta e ceva normal ca de ani de...? (mai mult)
Salutare... Am și eu o problema stau in genova de vreo 7 luni dar nu am reușit să îmi fac actele mă pote ajuta cineva sau sa mă îndrume?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NyHyLySM întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Side8 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!