Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 29 Decembrie 2024 sunt:
Acum cate luni, mi s- a comunicat ordonanta de renuntare la urmarirea penala, unde scrie ca procurorul dispune sa suport cheltuielile judiciare in cuantum de 2500 lei. (art. 274 alin. (1) Cod proc. pen. ...? (mai mult)
La noi pe strada mai e putin si iese canalizarea de strada afară, a sunat mama mea mea la aquatim si degeaba, nu aventi sa goleasca, ce putem face in acest caz? Plus de asta e ceva normal ca de ani de...? (mai mult)
Salutare... Am și eu o problema stau in genova de vreo 7 luni dar nu am reușit să îmi fac actele mă pote ajuta cineva sau sa mă îndrume?
De ce dracu mai avem așa specimene în parlament? Unde e poliția română? Individa asta ar trebui băgată urgent la balamuc. https://www.youtube.com/watch?v=fWs-3iNl57E
Mai este Rodeanu in Parlamentul Romaniei?
Salut! Știți cumva daca este legal ca profesorii sa ia telefoanele elevilor, chiar dacă nu îl folosesc în ora?
Bună, Am viza de flotant pe un buletin care urmează să expire într-o lună. Dacă fac alt buletin, va trebui să reiau procesul pentru viza de flotant sau se va transfera pe cel nou?
Ce părere aveți de acel bărbat omorat la Crângași cu parul de doi 2 indivizi, în mijlocul strazi, sub privirile a zeci de oameni?
Salut TPU! Sunt legale becurile cu led albe pe faza scurta? Tin sa mentionez ca masina e din 2007 si are in dotare faruri cu halogen galbene.Risc sa pierd talonul?
Cam ce acte mi-ar trebui pentru a putea pleca in alta tara pentru o vizita? Nu am mai fost in afara sau cu avionul. Vreau sa ma duc la un eveniment cu cineva de exemplu Cam ce ar trebui sa fac?
Nu vom avea niciodata o lume linistita pana cand nu vom distruge religia! De acord?
Pro sau contra nationalism? Pro sau contra avort? Pro sau contra religie? Pro sau contra vaccinare? Pro sau contra globalizare? Pro sau contra LGBT? Care sunt opiniile voastre?
Buna,am cumpărat un scuter cu acte(carte, talon,)înregistrat la primărie dar pe proprietar decedat și nu pot sa primesc fiscal să îl înregistrez.ce se poate face?
Salutare, parchez zilnic într- un loc public, neamenajat, dar car nu încurcă circulația pe drumurile publice, m- am trezit zilele trecute cu o amendă de la poliția locală sector 5 întocmită...? (mai mult)
Dacă am încercat o tentativă de țeapă și am trimis un colet cu nimic în el dacă persoana respectivă se duce la poliție ce sancțiune pot primi? Nu am primit niciun ban de la el doar a fost o ...? (mai mult)
Doar cine se pricepe O cunostinta a tras cu un pistol cu (neletal) in public, erau 4 5 oameni acolo, cineva a reclamat, a venit politia si a luat filmarile de pe camera de vedere. Ce poate pati? E ...? (mai mult)
Dacă face cineva plângere la poliție în potriva mea cât timp le ia autorităților sămi comunice că sa făcut o plangere împotriva mea Gen citație în scris sau ceva?
Cărei autorități mă pot adresa pentru a face blocul în care locuiesc accesibil persoanelor cu dizabilități sau handicap? Blocul nu are nici rampă de acces nici lift.
Https://www.youtube.com/watch?v=oNptb6MfqZc Nu mai e mult pana nu intra si asta in normalitate si acceptata de populatia cel mult mediocra care pana acum au acceptat orice din vest.
Bună, soția mea vrea divorțul, dar eu nu vreau. Ce se întâmplă dacă ea îmi trimite cererea de divorț acasă? Și ce trebuie să fac ca să ma apar? Adică nu prin cale amiabila.
Bunica are un loc de veci de 16 ani. Tot atunci l- a imprejmuit cu gard, lucrare scumpa. Azi, dupa 16 ani, primaria face masuratori si a gasit ca incalca spatiul din contract cu cativa cm. Nici nu ...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare și as dori un mic ajutor în acest sens. Trotuarul, respectiv fâșia de teren, dintre gardul unei proprietăți și bordură, respectiv stradă, reprezintă domeniu...? (mai mult)
Salutare, un prieten de- al meu a primit o amendă de 300 lei și în 15 zile 50lei, când a fost la primăria de care aparținea a doua zi, a plătit doar 50 lei, de ce nu a putut plăti suma întreagă...? (mai mult)
Pot să-mi schimb furnizorul de energie electrică chair dacă am fost deconectată de actualul furnizor deoarece am refuzat să plătesc facturile umflate?
Bună! Știu ca pare o întrebare ciudata și ca mulți o sa ma judece. Cum as putea sa-i scriu dirigintei ca am sa lipsesc deoarece mi-a murit bunica?
Bună ziua, o cunoștință se afla în penitenciar, de curând a aflat ca are de plătit prejudiciu și are numele persoanelor păgubite dar nu și adresa lor, pentru a afla adresele cum sa procedez?
În România avem o lege pentru protecția delfinilor? Care ar fi pedeapsa pentru prinderea și tinerea delfinilor ca animale de companie? Ma refer evident la cei bogați care au piscini mari în curțile...? (mai mult)
Salutare! M- am angajat la o firma pe data de 2 aprilie, iar pe 24 mi- am depus demisia, cu mențiunea de perioada de proba de 30 de zile, am trimis- o angajatorului și fizic și virtual. Mi s- a spus...? (mai mult)
Buna ziua, cum pot afla daca un dosar penal a fost redeschis, avand in vedere ca am facut cerere de respingere a clasarii acelui dosar, la Prim Procuror? Acasa nu am primit nici un plic de aproximativ...? (mai mult)
Bună ziua! Am primit o înștiințare în atenția mea în care scrie: În conformitate cu prevederile art.260 și art.261 din Codul de procedură penală, vă înștiințăm ca la date de (anul, luna,...? (mai mult)
După accidentul din munții apuseni ziarele străine gen washington post titrau ca tara cu 7 servicii secrete nu a reușit să localizeze un avion. Atunci inevitabil apare întrebarea.cu ce sa ocupă ...? (mai mult)
Sa critici acțiunile unui guvern sau in unele cazuri lipsa de acțiune nu ar trebui să fie însăși esența unei democrații sănătoase?
De ce daca cineva îndrăznește să critice guvernul israelian este catalogat imediat antisemit? Brusc nu mai avem libertatea cuvântului? Mister mister...
Salut, o să împlinesc 18 ani pe 26 mai și aș vrea să dau sala pentru examenul de șoferi vineri pe 31. Buletinul meu expiră fix de ziua mea și aș vrea să îl schimb cu o săptămână înainte,...? (mai mult)
De ce este mutat un om din arest preventiv cu regim inchis intr- unul cu regim deschis? Am citit pe internet ca este vorba de conduita, de gravitatea scazuta a faptei, precum si de faptul ca pedeapsa...? (mai mult)
Poate consilierul copilului sa aduca politia sa te ia la scoala de corectie de acasa daca nu ai terminat înca 10 clase? Sau primesti amenzi si daca nu le platesti se întampla asta?
Am o întrebare. Sunt cu iubitul meu de 4 ani, ai mei stiu de noi, in prezent am 17 ani si as vrea sa ma mut la el undeva prin august, mai fiind 7 luni pana implinesc 18 ani, însa nu stiu reactia...? (mai mult)
Bună seara, sunt un băiat de 13 ani și vreau să urmez facultatea de drept. Totuși, fiind în clasa a 6a nu sunt la curent cu profilurile care mă vor ajuta în privință cu visul meu de a urma ...? (mai mult)
Cum e cu legea ca nu mai ai voie sa insulti politicienii? Nu mai ai voie nici prin mesaje?
Doar cine stie, ce se intampla daca ma folosesc de CIF cuiva?
Poti sa conduci o motocicletă 125 cmc cu permis categoria B? S-a aprobat legea?
Buna TPU! Sunt la facultatea de Inginerie alimentară, Universitea Stefan cel Mare, pe buget și am o întrebare legată de modulul psihopedagogic. Atunci când m- am înscris pentru facultate cei...? (mai mult)
Bună ziua. Mă puteți ajuta cu această problema. Am luat o amendă în Brașov pentru neplata parcare. Dar nu spune daca este amenda sau avertisment. Este vorba de parcari publice Brașov, firma S.C....? (mai mult)
Ce părere aveți? E just ceea ce face acest individ? Eu zic că nu. https://youtu.be/uiRApN5g6hg?t=429 O nota umoristică, muzica se potrivește cu contextul :)) https://youtu.be/0Aa9N8ANZMk
Se claseaza dosarul daca am condus un vehicul fara permis fiind la prima abatere, actele mașinii corespundeau(nu era nimic expirat) am avut 0.00 în fiola precizez ca am 17 ani, pe mine ma intereseaza...? (mai mult)
Dacă ați fi cetățeni americani, cu cine ați vota la alegerile prezidențiale din noiembrie, cu Trump sau cu Biden și ce părere aveți despre cei doi?
Bună! Casele construite pe terenurile oferite celor până în 35 de ani trebuie să aibă un minim de metri pătrați? Dacă da, cât? Vă mulțumesc!
O să mergeți să votați anul ăsta? Dar sincer. Da sau nu.
Salut la toată lumea. As avea o întrebare la voi dacă se poate, eu fiind cu nevasta de 6 ani împreuna, avem o fetița de 2 anisori, fata e pe numele meu, noi nu mai ne înțelegem, eu sunt plecat...? (mai mult)
Buna ziua, ma vrut sa iau o bicicleta, sâmbătă ora 17:15 m- a sunat un nr de telefon si a spus ca este un agent de politie din Craiova. Zicea ca acel tip a făcut plângere, dar nu înțeleg dacă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Vanessa0911 întreabă:
DandG2304 întreabă:
XXXAlinXXX69 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?