Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 1 Ianuarie 2025 sunt:
Cum explicati faptul ca ideologia comunista mai ales cea europeana a esuat suspect in timp ce fascismul, nazismul care sunt inumane criminale calaistice au invins castigat? Nu cumva cineva maniac din ...? (mai mult)
Bună ziua/seara! Am și eu o întrebare în legătură cu școală profesională. Mă gândeam să urmez într- un liceu de autoturisme pe profil mecanic. Eu știu că după 3 ani de liceu profesional...? (mai mult)
Cat de greu este sa intri în politica? Ce trebuie sa faci? Singura politica pe care o fac e cea din jocul de strategie si politica Erepublik, asa ca o paranteza.
Sa zicem ca "bobita" vrea se se face presedinte al romaniei. ce trebuie sa faca bobita?
Salut! De curând mi- am dat demisia de la locul de munca. În total am 26 de zile de concediu neefectuat. Pana la final de decembrie am fost pe un post cu salariu de cca. 2800 lei. Din ianuarie mi s-...? (mai mult)
Ce sa fac Pastele asta ca nu pot trece pe sub masa? (ma dor salele) De postit nu postesc ca imi plac dulciurile. Fapte bune... habar n- am. Am ajutat cate o batranica sa traverseze. La slujbe nu prea...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare. Sunt incepatoare, am permisul de 5 luni. Astazi pentru prima oara m- a oprit politia. Ei au dat drumul la girofar, la cel sonor in spatele meu, iar eu m- am tras pe dreapta si ...? (mai mult)
Vad prin oras oameni cu pancarte "Pace in Ukraina", "Pace in Gaza". Ce se mai întâmpla pe acolo, e cineva la curent? Eu am lăsat- o mai moale cu uitatul la știri. Vreau doar sa stiu ce se mai ...? (mai mult)
Bună! Bunica mea mi- a întors spatele ca cică din cauza mea și a mamei a murit singurul său fiu ( tata) și după ce a încercat să aibă grijă de ea nepoții ei de la țară ca acolo vrea să stea...? (mai mult)
Am vandut un telefon nou, sigilat, cu garantie pe olx cu trimitere colet cu deschidere si verificare Coletul a fost trimis sigilat, evident fara a putea fi verificat sau fara a fi deschisa cutia ...? (mai mult)
Bună! Din februarie primesc facturi umflate la curent și nu știu din ce cauză pentru că eu am două becuri, un televizor și un frigider pe care nu- l țin întotdeauna în priză deoarece nu cumpăr...? (mai mult)
Bună seara un preten de al meu a făcut permisu în Germania dar el zice că iau greșit orașu în loc de Vânju Mare iau scris vinju Mare, eu i- am zis că așa este în Germania că i- a pus în loc...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă îi dai la un om un șpaclu în cap și îl omori, cu scop de apărare?
Dacă angajatorul meu mă obligă să trec la colaborarea prin PFA sau SRL pentru a nu mai fi angajat la firmă de curierat cum ar trebui să procedez? Să sesizez autoritățile statului sau să mă supun...? (mai mult)
Daca am divorțat de curând,nu am schimbat buletinul, mă pot căsători și pot să îl schimb după căsătorie?
Hai noroc mafiotilor, bai nene, chiar nu inteleg comportamentul asta romanesc, de ce trebuie cineva sa iti vîre cineva pe gat cu forta realizarile si bucuriile lui, stiti voi isi ia o masina noua ...? (mai mult)
Buna ziua, Am avut vandut anul acesta un teren si un apartament. Terenul a fost achizitionat in 2021, iar apartamentul a fost achizitionat in 2022 si finalizat in 2023. Ambele fiind achizitionate...? (mai mult)
Până la urmă mai candidează Diana Sosoaca că președinte al României?
Salut! Am cumparat o masina recent si urmeaza sa o declar la directia de taxe si impozite. Omul care mi- a vandut masina nu mi- a adus un certificat de atestare fiscala, in loc mi- a adus contractul...? (mai mult)
Stie cineva cum se procedeaza in cazul in care vreau sa fiu reprezentant legal al unui minor si cat ar costa chestia asta? Din cate am inteles asta se rezolva la notar dar nu stiu mai multe detalii.
Am un autoturism care nu mai functioza de 2 ani platesc pentru el impozit este la un prieten depozitat cum il radiez? Eu nu mai locuiesc in localitatea unde e inscris cu numere in circulatie (alt oras ...? (mai mult)
Dacă aș face un blog specializat pe serviciile și ofertele oferite de diverse bănci (beneficii, caracteristici, condiții, etc), făcând listă pro/contra, comparații între ele, etc, eventual...? (mai mult)
Salutare, Doresc sa cumpar o motocicleta din Italia si as vrea pe ea pana in Timisoara. Cand ajung in tara vreau sa o inmatriculez in RO. Va rog imi spuneti care sunt conditiile pentru asta si ce...? (mai mult)
Bună! Am si eu o mica intrebare legată de testele MPU de pe teritoriul Germaniei. Acest idiot test, este necesar in cazul in care ai facut anumite prostii sa le zic asa. Eu as vrea sa stiu cand esti...? (mai mult)
Buna. Pe scurt vreau sa dau anul viitor la scoala de politie din Campina. M- am uitat peste teste si nu inteleg ce trebuie sa invat. Trebuie legislatia da, dar am vazut si niste intrebari din constitutia...? (mai mult)
Bună seara! Azi am fost oprit în trafic de polițe, eram cu trotineta și am trecut pe trecerea de pietoni pe ea și m- au oprit și mi- a cerut un act de identitate și i- am dat. S- a dus în mașină...? (mai mult)
Bună seara, am o probleme (am avut un mic accident cu victima și am părăsit locul accidentului) Dosarul cu partea vătămată s- a clasat. A rămas părăsirea locului accidentului. Eu în timpul...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă un profesor îi dă o palmă unui copil?
Salutare la toată lumea! Un răspuns aș dori la o problemă.Am parcat mașina în fața curții unei proprietăți vecine cu a mea.Propietatea este părăsită deoarece moștenitorii nu au venit de ...? (mai mult)
In caz de cad cu motocicleta si nu este din vina mea dar echipamentul meu se deteriorează in urma accidentului cine il va plati? Mă refer la echipament A1
Primit adidasi contrafacuti. Buna ziua domnilor si doamnelor. Am comandat anumit de pe yeezy.ro sa vad ce se poate face cand primesc o pereche ilegală de pe internet. PayPal mi- au comunicat acum...? (mai mult)
Daca masina are inmatriculare suspendata din cauza expirari termenului de transcrie ce trebuie sa fac sa o pot transcrie?
Cine candideaza la prezidentiale? Exista o lista sau cand se face, pana cand se pot inscrie? (nu, nu vreau sa candidez) De curiozitate zic.
Sal. Spuneti-mi si mie care e baza legala referitoare la cine are dreptul de a anula/modifica/ignora o decizie medicala. Mulțumesc.
Bună ziua! Urmează sa fac cununia civila în iunie.Eu voi lua numele lui, pe buletin eu am adresa într- o comuna din jud timis(casa părinților mei) dar locuiesc de câțiva ani în Timisoara iar ...? (mai mult)
Salut TPU Dacă am fost prins de către poliție cu nici măcar 1 gram de iarba Mai exact 0.7 Ce îmi pot face? Adică se poate ajunge la închisoare sau etc?
Buna vreau sa stiu daca masina mea este radiata.
Trebuie să fac o pagină de ziar cu titlu,, meserie artă și imaginație" dar pe domeniul administrației, ce aș putea scrie?
M- am angajat de curând, și perioada de probă este de 30 zile. Ce se întâmplă după astea 30 de zile. Am contract, pot fi dat afara mai devreme de contract?! Mă refer după perioada de probă!...? (mai mult)
Buna ziua! Urmează să am nunta, as avea o întrebare, pot baga singura actele la starea civila, sau este nevoie numai decât să fim amândoi parteneri?
Plec în excursie și am uitat sa îmi fac addverinta medicala. Este vreo problema?
Salutare, am o întrebare, străbunicul meu a primit un teren pentru că a fost veteran de război și am titlul de proprietate pe el. Acum parohia bisericii catolice a intabulat acel teren că susține...? (mai mult)
Ce parere aveți de legea cu permisul de conducere de la 17 ani? După părerea mea nu este o idee atât de buna după ce am văzut incidentul cu Vlad Pascu! Eu nu prea sunt de acord nici cu buletinul ...? (mai mult)
Ce pedeapsă primești dacă calci un om cu mașina și îl omori fără intenție?
Buna, sunt livrator la tazz pe bicicleta si am fost sa ridic o comanda dintr- un restaurant, stiind ca nu stau mult in restaurant am lasat bicicleta inauntru curtii restaurantului nelegata (nu am stat...? (mai mult)
Buna, am 16 ani si stau in Germania din 2015. Am terminat Mittelschule am luat Quali si acum am început un Ausbildung la care as vrea sa- mi dau Kündigung (demisia) pentru ca nu imi place. As vrea ...? (mai mult)
Bună! Am avut rezidență în Germania pana în 12.01 2023. Am plecat în România, am adăugat o categorie la permis și m- am întors în Germania în 15.08. 2024. Mi s- a reținut permisul ...? (mai mult)
Cat costa sa faci contestație în caz ca ți s-a suspendat permisul de conducere și care e procedura?
Buna seara, cat timp am fost sub 18 ani am avut multe amenzi ( totalul 4200lei), după ce am împlinit 18 ani mi- a venit în plic acasa cu toate amenzile și un termen de plătire...in caz de nu plătest...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, de exemplu daca lucrezi in construcții pe 4000-5000 lei, pe timp de iarna cat se ia indemnizația de șomaj?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
gabicoo întreabă:
Kufu95 întreabă:
1onur întreabă:
Stefanbos73727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?