Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 4 Februarie 2025 sunt:
Slautare. Daca am a1 de 2 ani, pot da direct A-ul? Sau trebuie 2 ani de experienta la a2?
Buna dimineata! Daca am fost desemnata operator de calculator chiar la sectia de votare unde sunt inscrisa pe listele electorale permanente si restul membrilor sunt din afara localitatii, asta ar insemna...? (mai mult)
Buna, am o întrebare eu am fost anmelduit în Germania și în România, am stat în Germania de la 13- 18 ani și apoi m- am dus în România și am dat de permis imediat, am stat în România după...? (mai mult)
Credeti ca toate orasele mari trebuie sa aiba viata de noapte? Aud mereu despre Brasov ca e un oras de batrani pentru ca noaptea e liniste si nu au multe cluburi. Eu am fost intr- un club in Brasov acum...? (mai mult)
Se poate corela de pe 2 cărți de munca vechimea? Le am avut la mama și le am găsit când a decedat
Salut, poate face cineva abonament cu datele tale fara a fi tu prezent?
Buna seara. Am cumpărat o mașina dintr- un parc auto acum 4 zile Oameni din acel parc auto mi- a făcut asigurare pentru o luna și itp a zis ca încă este valabil, iar ieri mi- a fost reținut talonul...? (mai mult)
Buna ziua, un vecin a montat pe holul blocului o camera de supraveghere video- audio fara autorizatie si fara acordul tuturor locatarilor de pe etajul respectiv.Se poate face plangere la Politie? Asociatia...? (mai mult)
Salut, TPU! Îmi puteți spune cât timp a condus UDMR Guvernul României drept partid de coaliție din 1989 până în prezent? Vreau un număr fix de ani. Ultima oară a fost până în 2015? și dacă...? (mai mult)
Am cateva intrebari: Materia mediilor individuale (matematica, romana etc.) sunt doar numere intregi? De exemplu, daca media iese 7, 61 o sa fie 8 sau 7, 61? Cum se rotunjeste mai exact media...? (mai mult)
Bună ziua, vă rog să mă ajutați și pe mine cu un sfat. Dețin un magazin la parterul unui bloc, iar în partea din spate a magazinului am rampa pentru descărcat marfa. De ceva vreme, o domnișoară...? (mai mult)
Am o problema cu vecinii de deasupra care sunt galagiosi si ziua si noaptea...nu stiu ce sa fac pentru ca nu sunt intelegatori deloc si mai e si presedintele blocului...ideea e ca nu imi vine sa sun la...? (mai mult)
Cum se inchide un card si cont BRD de student? Domna cand a oprit azi cardul la ei a zis sa revin pete 30 zile, mai aveam 2 lei pe card! Peste 30 zile care sunt procedurile?
Pajistile si Fanetele apartin domeniului statului si domeniului persoanelor private.As vrea sa stiu din punct de vedere statistic procentual cat la suta sunt ale statului si cat la suta private?
De ce Austria nu este membra NATO?
Credeți că ar trebui sa fie accesat internetul doar cu buletinul? Unii spun ca asa copiii nu ar mai intra pe site- uri sau videoclipuri nepotrivite! Eu vad această propunere ca o pe cale noua de a ni...? (mai mult)
Pensia de urmas se considera ca vechime în munca?
Nu inteleg un lucru la Romani(conservatorii, in general). Foarte multi sunt intrigati ca vezi Doamne, vin imigrantii (indieni, arabi, turci, etc) si ca o sa ne amestecam intre noi, ca o sa ne fure...? (mai mult)
La ce va ganditi cand auziti "extrema dreapta" si "extrema stanga"?
Pe data de 25 aprilie, am avut proces pentru mărirea și continuarea pensiei alimentare, mi- a spus tata că decizia a fost luată dar aștept pronunțare Între timp am mai primit pensia pe luna trecută...? (mai mult)
Va place politica? Mie da, foarte mult, de mic copil.Joc și jocul Erepublik special pentru politica.Ca și personalități politice îmi place de Mircea Geoană, Corneliu Vadim Tudor(R.I.P) și Donald...? (mai mult)
Bună seara! Voi ce partid veți vota?
Va salut, eu o sa ma duc la sectia de votare anul acesta, sa lucrez. Am fost bagat intr- un partid de catre un prieten, doar ca sa pot participa, dar nu rezonez cu acest partid. Credeti ca se...? (mai mult)
Daca am redirectionat deja impozitul 3.5% pe venit la biesrica din sat, pentru ca se milogesc la botez de craciun, pot sa fac alt formular pentru alta cauza si primul se va anula?
Pot da de permis la 17 ani?
Se baga armata obligatorir iar? Eu zic ca nu.
Pot fi exmatriculat fără preaviz de exmatriculare dar nu pentru absente
Cum pot sa fac și eu administrație sau politica de orice fel și la orice nivel? Joc jocul Erepublik strict pentru politica și îmi place politica mult de mic copil, mereu vizionez la TV dezbateri,...? (mai mult)
O persoana care nu se poate angaja sau nu este apta de munca ce poate sa faca!? Din ce se intetine?
Buna ziua! Pot sa trec/vând mașina pe numele mamei mele, daca eu am o amendă de 1500 lei(nu am avut buletinul la mine la volan)? As vrea sa o trec pe numele mamei, ptc mie mi- au cerut la asigurare...? (mai mult)
Salut, am o mașină pe numele lui tata și vreau sa o vând sau să o dau la schimb. Pot face contract intre mine si tata inainte de schimb ca sa o pot inmatricula urmatoarea masină pe numele meu? Care...? (mai mult)
Salut! Mama unei colege de la liceu a facut videochat in trecut, iar unul dintre clipuri a fost public pe un grup cunoscut de Telegram. Eu am salvat respectivul clip si i l- am trimis unui prieten. Acesta...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie vă rog, alaltăieri o tipă prin mesaj după ce am vrut sa nu mai vorbesc cu ea, mi- a zis că "masturbarea în fața camerei web se pedepsește conform legii", este adevarat ce ...? (mai mult)
USR se identifica ca fiind Central-Dreapta. Efectiv de unde au scos-o si pe asta? =))
Salut, ce pot pati daca am fost prins de politie cu o rasnita la mine cu cantitate infima? Cazul s- a intamplat pe 5 mai 2023, iar abia azi am primit citatia de prezentare la Diicot. Sunt minor, am...? (mai mult)
Ce se intampla daca expira permisul?
Daca nu iti da fiscalul de la masina mai pot înmatricula masina pe numele meu etc
Dacă vreau să depun o cerere pentru schimbarea buletinului, îl pot păstra pe cel vechi până ajunge cel nou? Buletinul expira peste aproximativ 2 luni, insa trebuie sa-l schimb din timp.
Buna ziua! Am pierdut buletinul si aveam viza de flotant! Daca fac buletinul trebuie sa fac iar viza?
Dacă cineva încearcă să te șantajeze cu imagini nude că le va posta pe rețele de socializare se poate intampla ceva? Adică în caz că le posteaza
O speță pentru cine s- a mai întîlnit cu astfel de situații. Relație extraconjugală, 18 ani, copil apărut acum 5 ani. Fără "tată" în certificatul de naștere. Vreau să acționez în...? (mai mult)
Frațilorrr. Cei care aveti permis... daca fac ore de condus pe masina automată. Pot conduce manuală?
Buna ziua! Am cumparat o casa care nu este finalizata, iar accesul la aceasta se face printr- o alee privata (suntem mai multi vecini care avem dreptul de proprietate). Urmeaza sa ne racordam la reteaua...? (mai mult)
Îmi place politica, joc și jocul Erepublik tot pentru că îmi place politica și l- aș dori pe Mircea Geoană președinte.Cred că ar fi cel mai pregătit și potrivit președinte român după CV-...? (mai mult)
Mediile la romana, mate, istoria evreilor etc... Se rotunjesc dacă de ex am media 8, 50, etc...? Se rotunjește la 9? Sau nu? Sau doar la modulele de specialitate se rotunjesc mediile?
Instructorul meu poate aduce elevi sa stea pe bancheta din spate la orele mele auto suplimentare? (in ideea in care eu nu sunt de acord cu participarea unei terte persoane)
Buna ziua! Am comis un furt anul trecut in luma februarie si am fost prins, sunt la a doua abatere de genul asta si as vrea sa stiu daca risc sa fac inchisoare, am fost chemat sa dau o declaratie.
Buna ziua! In februarie anul trecut am comis un furt dintr- un magazin dar prejudiciul a fost recuperat de magazin, mai am o abatere tot asemanatoare si as vrea sa stiu ce sanctiuni as putea sa primesc...? (mai mult)
Un om e pe strada din cauza ca si- a pierdut casa. Uneori nu munceste (sanatatea) si sta pe strazi. Cum si- ar putea gasi el unde sa stea (Buc)? Are nevoie si nu isi permite nici o camera in chirie. ...? (mai mult)
Am o intrebare, am primit un preaviz de la posta romana cu un awb. Eu nu am comandat absolut nimic niciodata, ce poate fi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!