Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 4 Februarie 2025 sunt:
Ce se intampla daca ANAF verifica o mica afacere, neinregistrata? Sa zicem ca cineva il toarna pe X pentru ca vinde prajituri facute de el fara bon fiscal.
Salut De la ce varsta pot da de permis categoria D? S-a schimbat varsta de la 24 la 21 de ani sau a ramas la fel? Multumesc!
Salut, TPU! Am si eu o intrebare Un bun prieten de al meu, a fost oprit de politie alaltaseara, acesta neavand permis de conducere, a fost dus la sectie, unde politia a deschis dosar penal Acesta ...? (mai mult)
Salut, dacă un autobuz care are intenționează sa iasă dintr- o stație de autobuz cu alveola, eu ca șofer ca obligație am? dar dacă autobuzul vrea sa iasă dintr- o stație de autobuz fără alveola...? (mai mult)
Detin niste actiuni ale unei firme din anii 90. E activa, dar nu e un venit mare, in cont intra doar 100- 200 lei/an. Cineva de la firma mi- a propus sa ii vand aceste actiuni, si le dorea foarte ...? (mai mult)
Am împrumutat un prieten o sumă de aproximativ ~1000 lei și acum refuză să îi mai dea înapoi. Odată ce l- am împrumutat, acesta m- a mințit că și- a luat un job și îmi spunea să aștept...? (mai mult)
Am împrumutat un prieten o sumă de aproximativ ~1000 lei și acum refuză să îi mai dea înapoi. Odată ce l- am împrumut acesta m- a mințit că și- a luat un job și îmi spunea să aștept să...? (mai mult)
Buna dimineata. Care este populatia Romaniei in realitate? In 1989 eram vreo 22 de milioane. Intre timp, statisticile spun ca populatia a scazut mult. Desi se iau un calcul si cei plecati in afara. ...? (mai mult)
Stiu ca dacă nu ai cartea de identitate asupra ta și îți dai datele de identificare nu vei fi amendat. Stiam ca legea spune ca dacă mergi cu bicicleta trebuie sa ai asupra ta cartea de identitate,...? (mai mult)
Am o întrebare am un copil care mi l- a luat statu și vreau sa ma mut an alt judet copilu este la hunedoara la o familie an angrijire la asistent maternal eu ma mut an Arad protecția este obligata sa...? (mai mult)
Bună! Mama mea are salariul pe card. Aș vrea să știu dacă este posibil să i se pună poprire pe salariu dacă o să ceară să- l primească prin poștă. Întreb pentru că avem niște probleme ...? (mai mult)
Cum poți verifica cu câte ore ești angajat pe cartea de munca?
Buna ziua, eu(17 ani) impreuna cu prietenul meu de 14 ani am gasit o masina parcata care statea de ceva timp acolo, el mi- a aratat ca este deschuiata, ulterior gasind cheile in torpedou, a reusit ...? (mai mult)
Pentru a da sala de care cazier am nevoie fiindca am înțeles ca sunt doua, de examen sau de inscriere la scoala de soferi
Cum putem monetiza conținutul pe tiktok? Cum această monetizare poate fi încasată, persoană fizică sau firmă!? Știu că creatorii de conținut au obligația să declare sumele obținute și...? (mai mult)
Am cumpărat o mașină acum 4 ani persoana de la care am luat- o a oferit fiscal eu nu am mai transcriso și a stat în Garaj acum aș vrea să o repun în circulație am toate documentele necesare Fiscal,...? (mai mult)
Ce bunuri exporta Romania in alte tari?
Buna ziua! Am inteles ca membrii sectiilor de votare vor avea dreptul la o zi libera platita pe 10 iunie 2024 la cerere. M- ar interesa si pe mine care ar fi demersurile necesare ca operator de calculator...? (mai mult)
Dacă am 16 ani și iubitul 20, pot fugi cu el dacă dau declarație pe proprie răspundere că vreau să stau cu el și nu m- a luat cu forța? Mama nu este de acord din cauza etniei, ne chinuim de...? (mai mult)
Salutare! Am si eu o nelamurire daca imi iau toate zilele de concediu sunt la numar 20 si dupa 2 lunii aproximativ imi dau demisia ar trebui sa platesc acele zile de concediu catre angajator din cauza...? (mai mult)
Buna! Am achizitionat o masina noua dar din greseala intr- o zi am fost nervoasa si am aruncat cheia cu cip de la masina pe jos. Oare s- a stricat? Inca functioneaza. A cazut pe iarba numai dar am aruncat-...? (mai mult)
Bună ziua, sunt elev in clasa a12 a și în 31 mai închei cursurile. Mă pot angaja în timpul școlii program normal de 8 ore? Am 19 ani. Mulțumesc.
Salut. Recent am atins cu oglinda mea o alta oglinda a unei vehicul parcat. Oglinda masinii parcate nu avea nici o zgarietura la fel si la masina mea. Eu am plecat de la locul acela. Este ok?
Bună dragilor. Sâmbăta urmează sa plec în Grecia în concediu cu autocarul voi pleca. Am o problema la buletin este puțin deteriorat ma refer ca sunt exfoliate colturile și într- o parte e puțin...? (mai mult)
Buna ziua, anul trecut fratele meu a facut declaratia de avere anuala, anul asta cand a facut din nou a sesizat o greseala pe care a facut- o neintentionat la un credit ipotecar si care a rectificat-...? (mai mult)
Acum 4 zile am fost la o casa de pariuri in Voluntari Ilfov. Am pierdut niste bani si am inceput sa tip ca aparatele de acolo nu da nimic etc. Fata care lucra acolo a inceput sa spuna, ca de ce mai vin...? (mai mult)
Salutari! Acum aproximativ 9 luni am fost prins cu droguri (mai exact 0.3- 0.5 de canabis si 0.2- 0.5 de amfetamina, nu mai stiu sigur cantitatile). Jandarmii care m- au prins erau relativ de treba si...? (mai mult)
Salutare, Recent am auzit cateva povesti cum ca ar exista multe "restaurante" in apartamente(discut de cei cu autorizatie dsp).De exemplu pentru un business cu inghetata(exclusiv prin glovo/bolt) as ...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o problemă legată de un gard:vecinul meu a pus instalația de gaz pe gardul provizoriu care delimitează hotarul între case, acest gard provizoriu pus de mine, nu e stabil și...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă îmi construiesc propriul detector de metale îl pot înregistra la politie și primi autorizație? Am văzut că legea nu specifică clar că trebuie să fie omologat sau să fie obligatoriu...? (mai mult)
Exista posibilitatea sa urmez live repartizarea computerizata a operatorilor de calculator?
La simularea examenului auto, dar și la examenul auto ( cel practic ) trebuie să ai neapărat un martor? Am văzut cel puțin la examen, foarte multe mașini care aveau doar șoferul + polițistul/instructorul...? (mai mult)
Heeei, am și eu o întrebare, pentru indemnizația de tineri ieșiți din plasament, știe cineva cat timp trebuie să treacă de la încetarea tutelei până la angajare? Adică eu am 7 luni de când...? (mai mult)
Bună TPU! Am o intrebare, la procură trebuie neaparat ambii părinți si cat costa?
Ce mi se poate intampla daca fac deepfakeuri cu o persoana publica si le pun pe internet, dar specific ca sunt false? Locuiesc intr- un oras mic si vreau sa fac un video ironic in care ii clonez vocea...? (mai mult)
Bună ziua. Am și eu o întrebare… Eu am avut proba teoretică pentru permisul de conducere pe 29 aprilie și am picat cu 21 de puncte. Chestia este ca eu am învățat foarte mult de pe site- ul...? (mai mult)
Bună ziua, pe 10 august 2023 anul trecut, am primit o pedeapsa, cu suspendare, un an și 8 luni, pe o perioadă de supraveghere de 2 ani, și 80 de zile de munca comunitara, ideea e ca eu am schimbat...? (mai mult)
Salut! Este legal sa ii faci poza unei persoane care nu se oprește din a se holba la tine?
Salut TPU, as dori sa detin un pistol cu gloante de cauciuc si nu stiu care sunt cerintele sau criteriile pentru a detine unul sau cum pot sa fac rost de permis pentru port arma neletala. Cine ma ajuta...? (mai mult)
Salut, ma incadrez la bursa daca in clasa mea de 22 elevi 30% inseamna 6.6 iar eu sunt al 7 pe clasa?
Buna TPU, am fost lovita de un bărbat băut, soțul l- a lovit. Gen l- a luat de pe mine și i- a dat câțiva pumni. Mi- am scos certificatul medical, întrebarea mea este următoarea. Nu vreau ca...? (mai mult)
Sa spunem ca am 16 ani din nou și m-am decis să nu-mi risipesc inteligenta și să devin cancelar(in Germania).Ce invatamant ar trebui sa urmez(liceu, facultate)?(Daca trebuie)
Buna. Am avut o experienta rea cu un insctructor. Se enerva rapid la orice greseala si ma facea sa ma simt prost despre mine. Recent, i- am scris o recenzie negativa pe Google care am scris toate chestiile...? (mai mult)
Hey, în jur de ce sumă ar trebui să dau pentru a trimite un colet spre Slovacia? Ce opțiuni sunt și care ar fi cele mai ieftine?
Buna ziua! Doresc sa imi deschid o fabrica de bere artizanala, intrebarea mea este daca pentru imbuteliere pot sa folosesc sticle de bere de 0.33l reciclate de la alte companii mari, de exemplu: Tuborg,...? (mai mult)
Buna! Am dreptul sa vad statul de plata din luna trecuta? Este obligatoriu fluturașul de salariu atunci cand banii se dau numerar?
Buna! Am lucrat pe perioada determinata la un magazin. Este legal ca angajatorul sa opreasca din salariu daca inventarul iese pe minus? Nu trebuie mai intai sa demonstreze vinovatia angajatului? Este posibil...? (mai mult)
Va salut! Mai e valabil ca sa nu declari la ANAF banii câștigați dacă aceștia sunt mai putini de 500 de lei pe an?
Am trecut noaptea pe lângă un radar, dar l- am observat la întoarcere(după două minute), acum nu știu sigur dacă m- a prins sau nu. Aș dori să știu în cazul în care a înregistrat ceva, ...? (mai mult)
Cum pot sa fac rost de licenta de animal exotic? Vreau sa imi iau o pereche de chinchilla si imi trebuie sa fac rost de licenta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!