Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 8 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, am cazierul patat in Romania, Vreau sa ma angajez in Germania, are vreo problema?
Ce se intampla daca îmi rup diploma de 12 clase și o arunc în soba?
Buna! La inceputul lunii aprilie sunt asteptata pentru evaluarea practica si instruirea ca operator de calculator. Este cineva de aici care a fost in trecut operator de calculator intr- o sectie de votare?...? (mai mult)
Salut TPU.Lucrez ca Agent securitate la o firma de paza privata.Sunt incadrat cu salariul minim si prestez 160 ore pe lună.Din luna Ianuarie primesc pe card un salariu de 2017 lei si 200 lei valoare bonuri...? (mai mult)
Ce înseamnă scos din evidență militară? Adică dacă o să fie război o să mă ia sau sunt exclus?
Am 14 ani si vreau sa stiu daca pot merge pe camp cu o motocicleta motocross avand in vedere ca nu am permis si daca sunt pe drumuri publice am voie sa merg pe langa ea?
Salut, dacă vreau sa ma transfer de la mate info la filologie (clasa a 9 a) și sunt mulți care vor sa se transfere, cum se repartizează cei care vor sa se transfere? De exemplu eu am media 8 la mate...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu o intrebare: Eu ca un elev de 12 ani as dori sa o dau pe diriginta mea in judecata pentru dezinformare si hartuire. Eu stiu ceva ca pot cu un parinte care sa fie reprezentantul meu...? (mai mult)
Daca ai semnat incetarea contractului de munca si ai intrat in preaviz, se poate anula decizia?
Daca nu am carnet de conducere și mi-am vândut mașina iar noul proprietar nu a înmatriculat pe el și au venit amenzile pe numele meu,ce pot face, cum pot scăpa de ele?
Vreau sa dau la liceul militar dar am o dioptrie la ochiul stang -1, 75 si la dreptul -2, 75 pot intra?
Care e starea actuală a tehnicii militare românești?
Este armata română la nivelul celorlalte armate din punct de vedere al înzestrării cat de cat?
Buna, ce pot pati daca sunt reclamat la politie pentru violenta? Nu stiu daca verbala sau fizica. Sa mi se explice pe scurt ce pot pati daca sunt reclamat la politie. Multumesc
Salutare, dacă o minora are 16 ani si întretine relatii sexuale cu un major mai mare de 5 ani diferența sau 5 ani si 2, 3 luni, sau mai mare de 5 ani. Și totul este cu acordul el pentru ca își...? (mai mult)
Bună, dacă cineva mi- a luat actele (certificatul de căsătorie, certificatul de naștere al meu și al fetei mele ) și nu vrea să- mi le dea sau pretinde că le- a ars, ce pot face în cazul acesta...? (mai mult)
Are ce face poliția fară dovezi solide și fără martori? Daca nu sunt dovezi solide se închide cazul?
Funda la toți, Am 25 de ani și am permis de categoria B,și doresc sa dau de categoria A, întrebarea mea este prima data voi da de A2 sau direct A1?
Care este atributiunea de serviciu in mare al unui prefect? Cu ce se deosebeste atributiunea unui prefect de cel al unui primar?
Am și eu o întrebare! Are ce face poliția fară dovezi solide și fără martori? daca nu sunt dovezi se închide cazul?
Salut! Dacă am card la BT(Banca Transilvania) trebuie să am activă opțiunea BT pay pentru a putea face plăți online să depun în anumite conturi sau să primesc bani pe card?
Care este venitul net pe cap de membru pentru acordarea bursei sociale la facultate?
Bună ziua! Sunt în prezent în negocieri pentru a lua o casă prin credit ipotecar. Nici o prb până aici. Ideea este ca terenul casei este în concesiune! Concesiunea se întinde pe durata casei. ...? (mai mult)
Bună ziua! Doresc în prezent să cumpăr o casă cu teren în concesiune( concesiunea este pe durata clădiri, cât clădirea este în picioare concesiunea este și ea, dacă se dărâmă casa, primăria...? (mai mult)
Bună ziua! Am născut recent în februarie, iar cu tatăl lui nu ma mai înțeleg. Copilul este trecut pe numele lui. Acum ma amenință ca o sa mi- l ia. Nu- mi este frica de asta pentru ca nu are...? (mai mult)
Buna ziua! iubitul meu a cumparat o masina de la cineva…el mi- a vandut- o mie, dar nu a înmatriculat- o, am facut contract de vanzare cumpărare, semnat de primarie si urmeaza sa o iau eu in evidenta...? (mai mult)
Ați primit banii de pe garanția de 50 de bani pentru fiecare Pet returnat (Programul SGR) sau ați primit un tichet valoric pentru pet- urile returnate si a trebuit să achiziționați produse in valoarea...? (mai mult)
Buna seara! Anul trecut spre incheierea anului 2023, am fost sunat de un politist si am fost chemat la sectie. Am aflat ca in 2019 si 2020 am spart 2 aparate, adica unul in 2019 si unul in 2020. Dupa...? (mai mult)
Se mai tipăresc buletine de tip vechi? Sau doar acelea noi care au început sa apară de la 1 ianuarie?
Bună ziua, din punct de vedere legal sau a regulilor, dacă un profesor tot face presupusuri cum că am fi proști sau ne ia la mișto, ii pot spune ca nu are un comportament regulamentar si să nu...? (mai mult)
Bună ziua, am o întrebare, la liceu sunt obligat să scriu lecțiile in clasa sau trebuie doar sa ma descurc la lucrare, indiferent daca am luat notite de la acel profesor sau de altundeva?
Salut TPU. Am o iubita tocmai din Bostwana si ea vrea sa ma viziteze. Insa nu stie cum sa faca, cica are nevoie de ceva viza. Imi puteti spune ce ar trebui sa faca ea ca sa vina in Ro macar pentru ...? (mai mult)
Ce parere aveti? Politia m- a oprit a azi si mi- a cerut buletinul. I- am spus ca nu îl am la mine, dar am poza pe telefonul cu buletinul și i- am arătat telefonul cu poza de la buletin pe el. A făcut...? (mai mult)
Salutare comunitate, Lucrez la o companie care efectuează lucrul de la birou (toți domiciliați în București), în schimb, după pandemie toți angajații au lucrat de acasă până la relaxarea...? (mai mult)
Va salut! Mă confrunt cu o situație puțin mai complicata. Acum aproximativ o luna am vândut o mașină, și i- am spus cumpărătorului că fiscalul pot sa i- l dau doar peste vreo 3- 4 zile (aveam...? (mai mult)
Stie cineva daca te poti angaja la Kaufland sau alt supermarket daca ai 17 ani?
Am încheiat un curs, deja de vreo luna, nu îmi răspund la telefon si nici nu mi-au dat diploma. Ce pot sa fac in acest caz?
Pot face contestație la examenul psihologic sustinul la liceul militar și în cat timp, după declararea rezultatului?
Se mai da alocatie la facultate?
Anul viitor școlar ( din septembrie ) se dă bursă de merit și la media 9 sau peste 9? Sau doar pa 9, 50? Anul acesta școlar am primit, pentru ca s- a dat și la medii de peste 8... Dar ...? (mai mult)
Nu credeți că ar trebui reintrodus titlul II, art. 7 al Constituției din 1866? "Insusirea de Roman se dobandesce, se conserva si se perde potrivit regulilor statornicite prin legile civile. Numai ...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Am o intrebare pentru un prieten. El vrea sa isi ia o masina si are 18 ani, dar pretul la RCA este prea mare pentru un incepator si vrea sa stie daca este posibil sa treaca masina pe...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă se face dragoste cu o fata de 15 ani care ea își dorește sa facă dragostea,,?
Daca doar scuip o profesoara pe stradă raspund penal?; Sunt minor
E ceva normal ca firma sa-ți tragă până și din salariul net pe care ar trebui sa-l iei în mana?
Buna seara! As dori sa vă adresez o întrebare despre cum as putea sa procedez intr- un caz de distrugere de catre un polițist! Conduceam autoturismul personal cand deodata 2 echipaje de politie ma ...? (mai mult)
Salutare, am o nelămurire legată de zilele de concediu legale, astăzi Ana flat ca săptămâna viitoare primesc 3 zile de concediu fără ca eu să le cer sau ceva, mi- au fost băgate pe gât mai...? (mai mult)
Salutari! Recunosc, astăzi am fost neatent și am trecut pe rosu la semafor. Deasupra semaforului era o cameră, care ma gândesc era doar pentru asta pus acolo. Menționez ca am fost cu o mașină...? (mai mult)
Bună seara,daca mergi fără permis și te prinde,te ia la politie atunci, adică dacă te prinde te ia în momentul ala la politie?
Liderul majorității din Senatul american Charles Schumer, evreu, a spus, într- un discurs ținut acum vreo trei zile, care sunt după părerea sa cele patru obstacole majore din calea păcii în...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
anaznbuc întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!