Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Salut, am picat ieri traseul cu 117 puncte La condus ma pricep Nu am oprit motorul de loc sau sa folosesc treptele de viteza incorect Numai ca am uitat sa ma asigur in oglinzi, sa dau un semnal in...? (mai mult)
Am 15 ani si 9 luni, iubitul meu are 21, nu ma inteleg cu parintii, ma bat ma sechestreaza, pot sa plec de acasa? Exista consecinte
Ce sa fac? Mama mea lucreaza la o brutarie unde este platita in acte cu salariul minim pe economie(2380 de lei). Problema este ca ea primeste doar 1500 de lei, in mana, de la patron. De fiecare data...? (mai mult)
Daca faci un acident cu cineva cand esti pe bicicleta si el iti dă asigurarea de la masina, o poti folosi sau nu?
Ce șanse are Mircea Geoana sa ajungă în turul 2? Eu una cred ca el a câștigat alegerile din 2009 dar acum își urmărește mai mult interesele lui, totuși sunt mulți cei care îl considera cel...? (mai mult)
Salut TPU, pot primi bursa socială anul acesta dacă anul trecut am avut media 7 la purtare?
Buna ziua! Spuneti-mi va rog frumos cei care va pricepeti, daca as cumpara o casa in Austria atunci as putea sa imi fac buletinul acolo, sa imi fac buletin de Austria pe acea proprietate?
Care este latimea minima de exploatare a unui teren agricol extravilan in suprafata totala de 5000 mp in cazul iesirii din indiviziune unde eu detin 1/3 si celalalt proprietar 2/3, avand latimea totala...? (mai mult)
Buna ziua! Am o ruda in Siria intolat in armata. I s- a terminat misiunea si spune ca nu poate accesa nici- un card ca sa poata pleca de acolo si sa isi cumpere bilet de avion. Ambasada de acolo nu il...? (mai mult)
Bursa de performanta de la facultate se da doar odata sau in fiecare luna?
Bună TPU. Am o întrebare - eu am făcut licenta la București la o universitate de stat și din probleme personale am continuat un master tot la o universitate de stat, dar din orașul natal. Știu...? (mai mult)
Bună ziua, vin și eu cu o întrebare, de fapt cu o nelamurire, anul acesta, pe data de 4.4.24, am avut un accident cu camionul pe care lucrez, mai exact am daramat un stalp de electricitate de pe...? (mai mult)
Buna ziua, pe data de 26.09 am suferit un accident rutier deoarece nu am acordat prioritate, din ce am inteles m- au incadrat la vatamare din culpa si mi- au retinut permisul, cateva ore mai tarziu prin...? (mai mult)
Bună, ce ifn- uri acorda credite celor care au datorii și restante mari? De exemplu, persoana respectiva nu a mai plătit de ceva timp la hora credit, provident și flexcredit. Are vreo șansă să...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu daca in Cluj exista semafoare care fac poza cand treci pe rosu urmand sa iti trimita amenda acasa si daca exista as vrea sa stiu locatiile lor (nu intenționez sa trec pe rosu)
Buna TPU. Doar ce am renuntat la facultate si urmeaza sa am o operatie medicala luna asta, mai sunt asigurat medical?
Salut, am facut prostia de a ma angaja in constructii in conditiile in care eu am avut in trecut probleme cu spatele. Am rezistat cateva zile pana a inceput sa ma lase spatele si am ales sa plec, problema...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt elev in clasa a X a pe uman la un liceu adventist, acesta este al 12 an al meu la acest liceu (are gradinita, primara gimnaziu si liceu). Acesta este un caz mai lung deci luati...? (mai mult)
Cum se numeste in termeni legali cand un om comite crime dar altcineva este in spatele lui? Cum se imparte vina? Dar din punct de vedere moral? De exemplu, Charles Manson a reusit cu ajutorul carismei...? (mai mult)
Salutare. Am început facultatea și ca masina am un audi cu numere de Franța. Ma poate lămurii cineva cum este situația cu parcarea vehiculelor cu numere straine in Craiova? Am auzit ca trebuie...? (mai mult)
Bună ziua. Am vandut o masina și la semnarea contractului am primit o parte din bani. Mai trebuie sa primesc o parte, toate actele sunt pregătite dar nu le- am trimis cumpărătorului deoarece nu a...? (mai mult)
Persoanele care nu posedă permis de conducere pot sa dețină în acte un autoturism? *Vreau să-mi trec mașina pe mama și ea nu are permis*
Daca un elev ameninta alt elev cu cutitul la scoala ce masuri poate lua scoala impotriva lui? Are sens sa anunti profesorii sau nu?
Doi parinti - necasatoriti vreodata, s- au despartit. Copilul e pe numele lui, dar e cu mama lui. Ea nu doreste sa ia contact cu tatal, nu il lasa sa participe la viata copilului si brusc a incetat...? (mai mult)
Puncte de vedere...Nu toți intelectualii și politicienii din Ardeal au văzut cu ochi buni felul cum s- a realizat Unirea în dec. 1918. Unul dintre ei s- a exprimat, citez: "... dacă o nouă comoție...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o problema in legatura cu o comanda, nu stiu exact daca asta e locul potrivit pentru aceasta postare. Am dat o comanda acum vreo 2 sapt de 2 huse de la mobilfox pentru un telefon ...? (mai mult)
Bună seara! Mi- a fost suspendat permisul pe 60 de zile, pe data de 10.09.24 am primit dovadă cu drept de circulație 15 zile apoi a expirat pe 25.09 iar pe data de 28.09 am fost și am dat testul de...? (mai mult)
Bună ziua! Am văzut că s- a aprobat legea cu privire la plafonarea dobânzilor la IFN uri. Am un credit la un IFN, le- am dat mesaj ca să se modifice condițiile contractului dar aceștia spun că...? (mai mult)
Salut TPU, cu cateva zile in urma am avut un accident auto, eu fiind vinovatul, intr- un sens giratoriu am dat cu spatele si am lovit usor o persoana din spatele meu. Am tras pe dreapta, am vorbit,...? (mai mult)
Doresc sa aflu dacă am Carte de munca
Ce parcari sunt gratuite daca ai card pentru dizabilitati?
Vreau sa imi fac pasaport si nu stiu pasii si de unde sa incep.M- am uitat pe net si sunt multe informatii, poate cineva sa- mi explice pas cu pas? Am 17 ani, va rog sa imi explicati pasii pentru vasrta...? (mai mult)
Salutare! Am auzit si am tot vazut stiri cu proiectul de lege pentru tinerii pana in 21 de ani care nu vor avea voie sa conduca masini mai puternice de 100 de cai si am vrut sa ma interesez daca sigur...? (mai mult)
Salutare, adineauri am avut pofta de pateu, m- am dus la frigider sa iau un mandy vegetal si cand ajung la ultima felie ma uit mai atent, ceva era cam scos in evidenta, trag cu degetul si era mare ...? (mai mult)
Bună seara, am cumpărat o mașină iar factura este pe numele bunicii, trebuie sa ma duc sa scot nr rosii. Întrebarea este, asigurarea în vederea inmatricularii tot pe numele ei trebuie făcută?...? (mai mult)
Am si eu o intrebare Ce inseamna cand o fata pune la descrierea profilului de Instagram un lacat încuiat cu o cheie langa el, si tot langa sa fie si o inima rosie? Multumesc, si va rog fara comentarii...? (mai mult)
Salutare, Aș dori ca pe lângă locul de muncă actual să îmi iau un alt job part- time pentru suplimentarea veniturilor (se întrevede o posibilă angajare pentru al doilea job), dar la ambele...? (mai mult)
Între Maniu, Brătianu și Vaida-Voevod (doar între aceștia trei) pe care îl vedeți ca având mai mare merit legat de actul Unirii?
Bună ziua, de ceva timp am probleme cu o vecină, motiv de discuție sunt puii ei de găină care trec prin gard în grădină mea, care e închisă! Si pentru că am câini din rasa Border Collie,...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă iubitul meu, viitor tată simt ca mă abuzează emoțional îi pot face o reclamație la poliție? Mă terorizează și începe să facă urat și se ceartă cu mine dacă nu îi...? (mai mult)
Într- un viitor nu foarte îndepărtat de anul 2024, dacă nu vor mai fi locuri de muncă și vor rămâne din ce în ce mai puține oportunități, deoarece acestea vor fi preluate de roboți, ce...? (mai mult)
Salut, am vazut pe portal just de la un creditor ca scrie asa : calitate parte: reclamant calitate parte: pârât e pe cod civil. Ce inseamna?
Daca te executa silit o campanie de telefonie ce îți poate face?
Buna, se poate face transfer intre facultati in an terminal? Dintr- un oras in altul aceeasi facultate si acelasi profil, fsega marketing Cluj la ase marketing Bucuresti. Intru anul 2 la Cluj si as vrea...? (mai mult)
Cum de este Mugur Isărescu în funcție din 1990? Eu nu prea sunt de acord cu oameni tineri în funcție înalte dar nici sa rămână pana la 80 de ani în birouri! Ar trebui data o lege ca oamenii sa...? (mai mult)
Buna! Ca și student, pentru a-ti pastra calitatea de asigurat medical, trebuie sa duci in fiecare an universitar adeverinta la casa de asigurari?
Daca o persoana are tratament la Psihiatrie poate scapa de o fapta penala pe motiv ca ia pastile?
Bună! Pentru un dosar penal te poți duce la școală de corecție?
Deci, mama mea are un frate căsătorit de foarte mult timp, nu sta aproape de noi, bunicii au decedat de foarte mult timp, nu dorește sa facă succesiunea cu mama, motiv pentru care am făcut expertiza...? (mai mult)
Bună TPU, sunt studenta anul 1 și vreau să mă angajez, dar am dosar penal dintr- o mică greșeală ca, complice la un furt, aș dori să știu unde mi se cere cazierul și unde nu! In ce domenii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!