Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 9 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Cam ce pensii sunt pentru oamenii cu schizofrenie? Am in familie și na a fost și internat.
Buna seara, Sunt studenta in anul 2 la o facultate la buget, vreau sa imi iau examenele si sa inghet anul 2. Doresc sa incep alta, dureaza 3 ani. As mai avea 2 ani la buget, cum se procedeaza? ...? (mai mult)
Trebuie neapărat să trecem cate persoane sunt într- un apartament? Este lege? Pentrucă este proprietate privată și toate cheltuielile sunt separate: gaz este ceas, apa este ceas, curent este ceas,...? (mai mult)
Salut! Daca am decis sa lucrez cu un partener de afaceri la un proiect care ne- ar aduce sa zicem 50.000 lei lunar, iar aceasta suma ar trebui impartita in doua (fiecare dintre noi cu jumatatea sa) ce...? (mai mult)
Buna. Prietena mea vrea sa plece cand face 18 ani din casa parintilor si sa se mute singura in alt oras, dar eu nu stiu ce sa zic pentru ca parintii ei nu stiu de asta si o face pe la spatele lor. Ii ...? (mai mult)
Salutare! Am permisul reținut 60 zile, dovada a expirat pe 8 ianuarie, teoretic luni 11 martie ar trebui sa îl pot ridica, întrebarea mea este, ce se întâmplă dacă nu îl ridic și sunt oprit...? (mai mult)
Ce parere aveti despre intrarea lui Amalia Bellantoni in politica?
Buna ziua TPU. Deranjez si eu cu cateva intrebari. 1. La inregistrarea buletinului unui copil de 14 ani, una dintre cerinte e certificatul de casatorie sau acte divort samd.... Ce se intampla cand ...? (mai mult)
Față de Orientul Mijlociu, America se află în aceste zile, într- un fel, de ambele părți ale războiului. Îi înarmează pe evrei și în același timp încearcă să aibă grijă de cei răniți...? (mai mult)
Dacă sunt emancipat ca minor, pot să mă transfer la alt liceu fără acordul părinților?
Pot închiria o camera de hotel cu poza actului de identitate? Sunt major, dar m_am pierdut buletinul iar cel de 18 nu a venit încă.
Bună ziua intentionez sa fac un pasaport la fetița mea în varsta de 2 ani, mama fetiței avand 17 ani pot face pasaport sau trebuie sa ma prezint cu unul.din părinții iubitei, mulțumesc
O amendă îți vine prin poștă sau ți se poate da în mână? (de exemplu când parchezi neregulamentar, dacă te găsește în autobus/tren fără bilet etc)
Locuiesc la tara, intre mine si vecin nu este gard despartitor.casa vecinului e cu spatele la mine.as vrea sa fac un tarc pentru un caine mic, 2x2 m.trebuie aprobarea vecinului?
Bună seara, am o întrebare dacă bunica mea mia dat casa prin donație ia fiind uzufruct. Eu nu ma înțeleg cu fiica ei și nu vreau sa locuiască cu mine bunica poate schimba contractul dacă eu...? (mai mult)
Poti primi bursa de merit, daca in clasa a 12-a ai avut media peste 9, 50? Daca da, cand o primesti?
La Poliție la uniforma de ceremonie. Sunt pe mânecă cu o line albă, cu două și cu trei. Ce înseamnă fiecare?
Am fost astăzi pe autobus și un băiat a fost prins că nu și- a validat biletul/abonamentul și nici nu a plătit biletul prin internet. Controlorul i- a cerut buletinul și i- a cerut și carnetul...? (mai mult)
Ce parere aveti despre partidul lui Sosoaca. Va disparea sau nu dupa scena politica?
Buna! TPU,, ce se întâmpla dacă nu inmatriculez o masina la poliție in termenul de 90 de zile,, Deoarece sunt plecat in afara Țări,, când ajung sa o inmatriculez trebuie sa merg la RAR?
De ce romanii si in special tarile est-europene sunt mega inapoiate cu privire la sexualitate si minoritati? Cand o sa iesim din bula de ignoranta si prostie?
Bună ziua, pentru deschiderea unui fast food este nevoie de diploma bucătar?
Pentru cei 50+ Ce fel de fete erau văzute ca frumoase când erați voi tineri? Ma gandesc ca nu prea vedeați asa multe bunaciuni, de vreme ce nu erau calculatoare pe atunci. Deci standardele ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă bat o fată (îs fată) (am avut odată probleme cu poliția și am fost la scl de corecție și umbla protecția copilului) ce se întâmplă? nu vr sa o bat dar vr sa știu ce...? (mai mult)
De unde pot să cumpăr legal o lanternă de autoapărare ( cu electrosoc ), dar și spray ( tot pentru autoapărare ), care sa fie ok atât pentru oameni dar și pentru câini. Dar să le poți avea...? (mai mult)
Buna seara. Voi ce credeți despre asasinarea lui Adrian kreiner? Am văzut știre că urmează și al doilea suspect sa fie prins... Dar mă întreb unde ar putea fi al treilea de este așa de greu de...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă nu respect preavizul? Nu mai vreau sa mai stau la locul de munca!
Buna seara. Am o intrebare tipica despre anaf. As vrea sa imi fac cont pe spv pentru a putea cumpara titluri de stat, probabil, in viitor, vad ca suma minima ar fi 5000lei. Daca imi deschid cont la ...? (mai mult)
Salutare, o mica întrebare. Am luat un credit de pe un site de la un ifn și n- am mai reușit sa plătesc ratele și sau adunat restante. Acum cei de la ifn mi- au trimis mesaj precum ca în câteva...? (mai mult)
Bună... Urmează sa îmi schimb buletinul. Dar din motive nu pot ajunge până pe 10 când expiră, îl pot face pe 11?
Salut, daca pe 19 februarie mi-a fost schimbat contractul de munca, din ce data intra in vigoare noul contract?
Bună TPU, eu as vrea sa mă transfer la alt profil și alt liceu, cum procedez, trebuie sa dau ceva examene?
Salut! Azi am fost cu iubita mea la o baie din parc.Am intrat într- o toaletă și ne- am pupat și am stat de vorbă, nimic mai mult. Dupa ceva timp femeia de la paza ne- a prins și ne- a zis sa ieșim....? (mai mult)
Maine de 8 martie. Este inchisa vreo banca? Sau sunt deschise toate?
Cine credeti ca va castiga alegerile in SUA?
Bună ziua, am și eu o întrebare, am fost oprit de poliție la un control în Olanda si mi s- au reținut telefonul pe baza de suspect. Și nu știu cat timp va dura toată treaba aceasta pana mi- ...? (mai mult)
In ziua de 8 martie fetele pleaca acasa de la locul de munca si baietii pleaca cu 3 ore mai devreme la paintball. iar cei care nu vor sa mearga la paintball ii obliga sa munceasca cat tine programul de...? (mai mult)
Buna! Tocmai ce am fost acceptat intr-un proces de recrrutare. De unde fac rost de adeverinta de statgiu de cotizare? Pentru ca fostul angajator nu imi raspunde la mailuri. Multumesc anticipat!
Cu cine votati anul asta?
Buna ziua, ma intereseaza un spatiu comercial si as dori sa aflu nr de telefon al propietarului, cum sa- l gasesc? Atat actualii chiriasi cat si asociatia de propietari nu doresc sa de- a informatii ...? (mai mult)
Salut! Are un profesor dreptul să mă dea afară de la curs/seminar doar pentru că port șapcă? Daca nu, ce pot face în privința asta?, țin să menționez că nu o fac din lipsă de respect, ci...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă, ca parte vătămată nu treci testul poligraf, chiar dacă ai spus adevărul (din cauza emoțiilor), iar inculpatul îl trece din cauza ca nu are emoții? Am anumite probe...? (mai mult)
Bună tuturor! Am și eu o întrebare. Urmeaza sa ma casatoresc si nu stiu ce decizie sa iau in privinta numelui de familie. Dorinta mea este sa- mi pastrez si numele de la tata, pana la urma este prima...? (mai mult)
Heii. Am o întrebare, am tot întrebat persoane, dar nu mi- au oferit un răspuns concret, iar pe google nu gasesc ce am nevoie. Eu am avut niște probleme cu cineva și ai mei au deschis proces împotriva...? (mai mult)
E adevarat ca atunci cand vrei sa dai chirie poti sa te duci si acolo la primarie sa spui ca vrei sa faci asta si poti chiar sa spui cum ai prefera sa fie clientul/clientii? Adica sa spui ce sex ai prefera...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare am voie sa imi pun lumini ambientale in bord? Prin conectare la brichetă, mi se poate lua talon sau amenda ceva peste treaba asta? Este o lege unde se spune ca sunt...? (mai mult)
Buna ziua, am și eu o problema. Acuma câteva zile mă aflam în parcare cu motorul oprit! Rece oprit de 2.3 ore și venit un echipaji de poliție că cică cineva a sunat la 112 că cineva se droghează...? (mai mult)
Salut,dacă pe un drum cu doua benzi pe sens, eu circul pe banda 1 și am verde intermitent la dreapta trebuie sa aștept sa se facă verde la celalalt semafor pot circula înainte?
Salut. O mica intrebare. Sunt incepator, si merg in oras cu 50km/h. Problema esta ca, aproape toti merg cu 60- 70km/h si cam incurc traficu. Pana si tirurile ma depasesc. Faza e, eu nu merg in ritmu...? (mai mult)
Dacă esți divorțat și casă este a mea înscrisă pe mine poți da persona afară din casă ...adică nu are nici un drept la casă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Osana254 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!