Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Bună. Ieri am fost sa îmi cumpăr un telefon pe abonament. Am fost mai întâi la Vodafone unde mi- am facut abonament pe cartela și mi- a zis ca după un an pot sa îmi iau telefonul ceva de vechime...? (mai mult)
Dacă am viza de flotant pot susține doar examenul teoretic în oraș, iar cel practic la domiciliul din buletin? Sau ambele le pot face în orașul care nu-mi este reședință, înscris pe CI?
Salut! Ce acte am nevoie pentru a imi schimba buletinul care expira anul asta?
Bună TPU, rog seriozitate. În decembrie pe 10 am fost prins băut la volan. Am fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0, 43 mg/l alcool pur în aerul expirat.Am...? (mai mult)
Bursa de merit din semestrul II dacă ești în an terminal, se mai dă și pe vară sau doar până în iunie când e licența? Sunt la UnitBv
Salutare, am primit acasa o citație in calitate de petent, ce se întâmplă daca nu ma prezint la termen?
Daca eu sunt minora si am postat o alta fata pe story 3 poze cu ea fara fata ei doar ca ea era in chiloti si sutien ce mi se poate intampla daca parintii ei se duc la politie? eu am 15 ani si ea 14
Buna ziua, doresc sa stiu, daca ese necesar, un numar de ordine / programare, pentru examenul de redobandire permis, scaderea perioadei, de la 90 zile, la 30 zile, este prima data cand am fost ...? (mai mult)
Daca am cinci la purtare din clasa V, pot sa mai dau pentru armata?
Buna seara! Scriu aici pentru ca efectiv am ramas fara putere si nu mai stiu ce sa fac, simt ca cedez psihic! Am un frate care are 20 de ani si are handicap usor, cel mai mic grad de handicap unde toti...? (mai mult)
Salut, mi- a fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile pentru consumul de alcool (0.06 a iesit) si intrebarea mea este daca cumva mai trebuia sa dau vreun test pentru redobandire sau doar astept...? (mai mult)
Cand o persoana se curata intr-un accident, ce se intampla cu contul bancar? Au access copiii, parintii la el sau banii raman bancii?
Salutare! A calatorit cineva cu un copil minor (fara al doilea parinte) in strainatate, cu avionul? De exemplu, daca vreau sa calatoresc din Romania in Polonia, de unde dupa aia fac o escala si zbor...? (mai mult)
Bună ziua, am o problema foarte mare, ar putea cineva sa îmi explice ce se va întâmpla pas cu pas pana la proces și ce se va întâmpla după? Ei bine ieri am fost cu atv- ul la o plimbare după...? (mai mult)
Buna ziua. Am nevoie de ajutor cu un sfat daca se poate. Iubita mea are personalitate bipolara si bpd fiind partial dependenta iar mama ei îi este reprezentant legal si problema este ca ea in loc ...? (mai mult)
Buna! Am urmatoarea problema! De la inceputul lunii ianuarie am comandat un produs de pe un site din Romania unul de mare renume din domeniul comsetica si asamd. In politica lor scrie ca ei livreaza produsul...? (mai mult)
Hei TPU, am inteles ca exista o foaie de la politie care trebuie predata cand se depune dosarul de angajare in care arata daca acea persoana a fost la inchisoare sau ceva in acest gen, vreau sa stiu ...? (mai mult)
Exista posibiliatatea sa cumperi un singur metru patrat din proprietatea cuiva? Daca da, care sunt pasii pentru a face aceasta achizitie?
Bună ziua. Ieri am primit o amendă contravențională pentru depășirea liniei dublu- continue și mers pe contrasens. În procesul verbal scrie: Act normativ: OUG 195/2002 Articol Sancționare...? (mai mult)
Salut! Cum pot posta simultan in mai multe grupuri de Facebook? Exista vreun soft?
Salut! Vreau sa ma mut in chirie dar abia luna viitoare iau salariul si nu am unde sa stau, as putea sa ma mut in chirie si sa I platesc proprietarului luna urmatoare?
Se poate întra în Canada în 2024 fără viza? Doar cu pașaport electronic?
De ce se poarta haine largi in ziua de azi? Inainte doar fetele fara forme purtau asa sau cei care ascultau rap. Acum vad o gramada asa. E o moda sau e altceva? Si mai am o nedumerire cu fetele tinere...? (mai mult)
Ce este amenda fără debit?
Bună! Eram în trafic iar pe banda mea erau staționate mai multe mașini, am efectuat manevra de depășire doar ca aproape când sa ies a venit un vehicul din sensul opus care nu a vrut să mă lase...? (mai mult)
Salut TPU, am 19 ani si fac 20 in vara, vreau sa dau de permis de motor si voiam sa intreb ce categorie trebuie sa dau, si care este capacitatea maxima pe care o pot conduce. Alte informatii sunt bine...? (mai mult)
Bună! Am o mare problemă. Acum câteva zile am făcut o poză unei colege în care am spus că este emoloaică și am postat- o pe insta pe contul de spam. O colegă a făcut screenshot la poza respectivă...? (mai mult)
Am trimis un colet unei cliente de pe olx. Coletul a fost ridicat miercuri, deci acum 2 zile. Banii am ales sa- mi intre in cont. Totusi după 2 zile nu au intrat. Stiti cumva in cat timp vireaza banii...? (mai mult)
În caz de război sau de asediu, refuzul de a se înrola obligatoriu va rezulta în închisoare. Ce alte drepturi se mai elimină pe timpul închisorii și după acest timp? Se pot avea drepturi depline...? (mai mult)
Dacă lucrez la negru pot da șeful in judecata? Ne pune sa lucram peste program cu 2 3 ore, ajungem la 14 ore pe zi. Asta se numește exploatare
Buna ziua, sotia mea a nascut, noi luram la aceeasi firma, insa as dori sa intru eu in concediul de crestere copil. La HR ne- a spus ca mama poate beneficia de 120 de zile concediu postnatal(a nascut...? (mai mult)
Unde trebuie sa sun ca sa aflu de cardurile de energie si cand se baga transa in februarie? Multumesc.
Salutare TPU, dacă mi- a fost suspendat permisul pentru 60 de zile suspendarea începe de pe 11 Februarie deoarece pe 10 inclusiv mai este dovada valabilă. Permisul se va restitui pe 11 Aprilie adică...? (mai mult)
Salut. Azi am luat permisul dar polițistul nu a scris pe hârtie admis a scris doar câte puncte am avut 5. Oare pot conduce cu hârtia aia sau trebuie sa aștept sa îmi vina permisul?
Salut, am 17 ani si sunt clasa a 11 a. Astăzi intr- o pauză un coleg mai problematic (toți profesorii se plâng de el) s- a luat de un alt coleg mai lipsit de apărare. A început să îl lovească...? (mai mult)
Salut! Daca detin o pensie de urmas si urmez studii superioare ma pot angaja in paralel? Am inteles ca o pot pierde sau ceva de genul
Se poate sa trec masina pe numele unei persoane care nu are permis(ex: parinti) se poate?
Salut, am încercat sa îmi dau demisia de la locul de munca și nu au vrut, asa ca nu m-am mai prezentat, eu pe data de 10 îmi voi lua salariul?
Salut! Azi a ajuns permisul cu categoria D și am trecut în dreptul categoriei codul 100. Pana la 24 de ani am voie sa conduc doar în tara, eu am 22 de ani. Permisul scrie ca e valabil pana în ...? (mai mult)
Sunt trecut in CI la adresa parintilor mei unde am locuit pana in prezent in Ploiesti, iar acum am facut un contract de inchiriere la alta adresa in Bucuresti. Daca eu doresc sa raman cu adresa domiciliului...? (mai mult)
Bună tuturor. Recent am fost implicat intr- o bătaie cu încă 2 băieți care aveau chef de scandal și au sărit la mine. Pumnii au fost împărțiți de ambele părți după care am ieșit afara...? (mai mult)
Buna ziua. Am nevoie de ajutor cu un sfat daca se poate. Iubita mea are personalitate bipolara si bpd fiind partial dependenta iar mama ei îi este reprezentant legal si problema este ca ea in loc...? (mai mult)
Bună! Mi-am luat bilete la festivalul beach please 2024, totusi pe bilete nu exista nume/ nu sunt nominale, se poate face accesul in festival in baza lor sau trebuie neapărat să fie nominale?
Vă rog să mă ajutați să rezolv o problemă: Recent am achiziționat un autovehicul din Germania, iar contractul de vânzare a fost încheiat între vânzător și o cunoștință de- a mea, persoana...? (mai mult)
Am avut o scutire ca sunt racit si medicul mi-a modificat data si a bagat inca o saptamana pentru ca tot eram racit si medicul scolii nu vrea sa o vizeze ca cica e modificata ce ii zic?
Eu nu stau în orașul în care am domiciliul și aș vrea să știu cum fac sa fiu scutit de taxa de salubrizare. În orașul în care stau acum nu am contract de chirei sau de muncă.
Cum as putea obține un contract cu un depozit de materiale din Romania daca am firma de construcții în altă țară
Daca conduci o masina si un dobitoc s-ar urca la tine in masina si v-ar opri politia, iar acest dobitoc ar avea in buzunare cocaina, ai putea patii ceva?
Bună ziua! Este prima dată când călătoresc cu avionul în afara țării.Am făcut o rezervare pentru un zbor cu o agenție și nu sunt împăcată. Concret mi- au cerut doar numele fără act de identitate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!