Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Bună TPU, sunt studenta anul 1 și vreau să mă angajez, dar am dosar penal dintr- o mică greșeală ca, complice la un furt, aș dori să știu unde mi se cere cazierul și unde nu! In ce domenii...? (mai mult)
Detin o proprietate obținută în urma succesiunii intabulata pe numele meu. Proprietatea are bransament la canalizare și contract pe numele surorii mele care deasemeni este și ea proprietar.In urma...? (mai mult)
Cum vi se pare ideea că, dacă sunt plătit cum vrei tu, voi munci cum vreau eu, iar dacă sunt plătit cum vreau eu, voi munci cum vrei tu? De ce ar trebui să dau normele peste cap doar ca să-...? (mai mult)
Ai voie să conduci o mașină cu motor de 3.0 în Belgia dacă ești începător cu permis obținut România?
Buna ziua. Este vreo facultate cu licenta de 2 ani in loc de 3? Am inteles ca din 2023 s-a aprobat si publicat monitorul oficial reducerea de la 3 la 2 ani, dar nu am gasit nimic pana in prezent
Buna ziua, copilul meu este internat in spital si eu nu pot sta cu el, asa ca bona copilului si sora mea fac cu schimbul sa supravegheze copilul in permanenta, in timp ce bona a mers sa- si cumpere ...? (mai mult)
Bună TPU! Oare va să-mi fac bursă socială, trebuie neapărat să duc și adeverință de venit și din partea surorii mele având în vedere că ea și-a schimbat domiciliul acum ceva timp?
Am trecut pe rosu si era camera in stâlp, in oraș, poate veni acasă amenda?
De ceva timp am câștigat un loc de conducere. Din păcate simt că nu mă descurc cu oamenii. Am vrut sa fie un mediu plăcut să le fie ușor, le- am creat facilitati, pauze extra de țigară, ...? (mai mult)
Bună ziua, as dori sa știu la ce infracțiune ma încadrez, am cumpărat o masina și am făcut contract de vânzare cumpărare pe buletinul unui fost prieten care ulterior m- a reclamat la politie...? (mai mult)
As vrea sa ajung in Chisinau, doar ca am 18 ani si nu am mai trecut granita niciodata. Exista autobuze din Romania direct in Chisinau? Si daca da, eu de ce acte am nevoie sa trec? Dar sa ma intorc? Imi...? (mai mult)
O adeverinta de angajare de la medicul de familie are o valabilitate?
Ce este o societate comodatară?
Cum vi se pare această idee? Este adevărat că școala și facultatea te pregătesc să devii un muncitor care abia supraviețuiește de la o zi la alta? În schimb, acestea nu te învață cel mai ...? (mai mult)
Dacă sunt șofer incepator și mi s- a reținut permisul pentru viteza (127km/ limita de 70), pe câte luni îmi este suspendat permisul? Am auzit ca poate fi suspendat și pe 4 luni dar nu sunt...? (mai mult)
Salut, dacă mi-a fost suspendat dreptul de a conduce în România și eu sunt în Germania. trebuie sa trimit permisul în România?
Salut! Am ceva probleme cu angajatele de la poșta de la mine din sat, asa ca as vrea sa imi transfer pensia de urmas si alocatia pe cardul meu insa nu stiu daca e posibil dat fiind faptul ca sunt minora,...? (mai mult)
Ce stiti de Mircea Geoana? Ce a facut notabil pentru Romania? (negativ sau pozitiv)
Salutare,am 14 ani și nu mai am răbdare pana la 16 ani sa dau de permis asa ca doresc sa îmi achiziționez un scuter, am văzut un Mini Harley de 800w și 48v, este legal sa merg cu el pe strazi?
Salut! Am reusit examenul, dar deja astept 3 saptamani dupa permis si inca nu a venit si dovada o sa expire pe 27, ce trebuie sa fac?
La o firma nu ai voie sa faci poze cu telefonul mobil? Eu am fost angajat la o firma si m-a prins ca am facut poze si m-a dat afara din cauza pozelor
Vreau sa imi dau demisia de la munca, nu intru in detalii, nu am mai fost angajat, sunt in perioada de proba. Mi- au dat echipament de protectie pe care am de gand sa- l inapoiez, panaramele de la ...? (mai mult)
Bună ziua, sunt pensionar pe caz de boala din 06. 2022 și am primit cardul de alimente. Dar nu știu nimic de cardul de energie, dacă îl pot obține sau nu? Va mulțumesc frumos!
Când credeți că România va intra în zona Euro? Una este 2000 de euro, alta este 2000 de lei. Ar trebui să învățăm și noi să facem niște calcule. În ziua de azi nu mai există vreun produs...? (mai mult)
Semnătura electronică calificată poate fi refuzată? Din câte știam, semnătura electronică calificată are aceeași valoare ca semnătura olografă. De ce este atunci, refuzată de anumite...? (mai mult)
Pot sa ascult muzica in casti cand merg pe bicicleta o lege care sa interzică?
Care e numele mijlociu din buletin daca la prenume e liniuta intre cele doua nume?
Dacă nu am media 10 la purtare mai pot intra in bac?
Bună seara, eu am indemnizație de handicap cu însoțitor permanent și pensie de invaliditate tot permanent, întrebarea mea e următoarea, mai poate vreodată sa ma cheme la comisie sa îmi schimbe...? (mai mult)
Salut Am intrat la facultate dar din pacate nu la ce facultate imi doream eu initial, dar am decis sa merg 1 an aici sa vad cum e si dupa daca nu- mi place mai incerc odata la admitere Voiam sa intreb,...? (mai mult)
Buna TPU, a fost un incendiu in curtea unei scoli, iar eu am auzit de la niste copii ca un copil a dat foc unor gunoaie si asa s- a provocat incendiul. Eu treceam pe acolo si era politia care m- a oprit...? (mai mult)
Bună seara, vreau sa verific daca sunt angajat la firmă.
Un prieten are o telescopica care a cumparat- o de la cineva care a fost implicat intr- o bataie cu arma respectiva, intrebarea este daca vine politia la el acasa si vede telescopica care a cumparat- ...? (mai mult)
Daca am acasa o telescopica folosita de cineva intr-un interval si vine politia la mine acasa si il gasește ce se intampla? Persoana respectiva a zis ca mi la vandut
Buna, daca am luat un radar cu turism, cat b si se dispune suspendarea dreptului de a conduce, as putea conduce cu categoria d? Mentionez ca am toate categoriile si sunt angajat cond auto transport ...? (mai mult)
Bună, am cumparat o mașină, proprietarul a vândut- o, a scos fiscalul și cumpărătorul nu a transcris- o. Acum am luat- o eu și am cautat pe net înmatriculare suspendată itp valabil. Fiscal...? (mai mult)
Ai voie sa mergi cu casti in ureche pe bicicleta?
Anul viitor zilele de 6 și 7 ianuarie știu că sunt libere conform unei reglementări de anul trecut Dacă sunt la facultate, teoretic am liber și zilele alea?
Bună ziua, întreb pentru o prietena care e mama singura și are probleme financiare. Vrea sa știe de ce nu accepta primăria sa ii dea ajutor social. Care ar putea fi motivele ca nu i- au spus de...? (mai mult)
Buna seara! Sunt studenta in anul intai si vreau sa aplic pentru bursa monoparentala, insa din acest an s- a introdus o noua regula care tin cont de venit si trebuie completate anumite declaratii de venit....? (mai mult)
Funda.Daca am trecut pe lângă o camera de rovienita fără sa am rovinieta pur și simplu am uitat sa o plătesc dar am plătit la câteva minute după mai primesc amenda?
Buna seara, in seara asta mergeam spre magazin cu prietenii mei și erau 2 mașini de poliție în fața noastră și ne- au zis sa stam pe loc. Au venit la noi și ne- au întrebat dacă avem buletinele...? (mai mult)
Salut, mi-am uitat telefonul intr-o rutiera. Daca m-as duce la politie ar fi posibil sa il dau in cautare? Specific ca in husa acestuia se afla si permisul meu de conducere.
Cam câți bani credeți că ia firma Returo pentru nereturnarea sticlelor? Ce se întâmplă dacă eu sau alte persoane nu reciclez sticla și o deformează astfel încât să nu mai poată fi primită...? (mai mult)
Daca cinrva afecteaza sanatatea unui om cu probleme paihice poate raspunde penal? Mai ales daca se dovedeste ca umilirea lui a fost facuta cu intentie
Salut..am o întrebare..am luat o mana de iarba de la un neam de al prietenei mele, pe care a pus lucerna un vecin ...eu am acordul la varul ei sa iau de acolo ..azi m- am trezit ca să merg la miliție...? (mai mult)
Bună ziua z am o problema, tata a primit astăzi acasă o înștiințare de proprire de la taxe si impozite locale sector 2 pentru o amenda de 648 lei care o datorează firmei de paza unde a lucrat, ...? (mai mult)
Salut, Ieri la 16:45 am constatat ca din cardul meu de debit BCR se extrag bani catre superbet care nu erau facute de mine si nici cardul nu a fost la alt cineva vreodata. Aveam cont pe superbet dar nu...? (mai mult)
Salut TPU! Am vandut ieri masina mea si am completat rubrica de "instrainat catre:" de pe talon. Clientul a fost multumit de masina toate cele, am apucat sa semnam contractul de vanzare cumparare si s-...? (mai mult)
Salut. Punctele de penalizare de la permis am inteles că după 6 luni expiră. Iar dacă acumulezi 15 în interval de 6 luni îți este suspendat permisul. De exemplu eu am primit 3 puncte. Dacă trec...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
octav005 întreabă:
led10 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.